Fama su falı ve kayinayı açmış sadece normalde bu saatlerde açık olur ama akşam kesin girerFama akşam mı online oluyor?
cnm ya bu bınnazdaki sezgi sana cıktımı dun 2.30 kadar bekledim online olmadı oldugu anda bedavaymıs gbı insanlar hurra edio deger mı sence bu sezgiye baktırmayaFama su falı ve kayinayı açmış sadece normalde bu saatlerde açık olur ama akşam kesin girer
Benim ilk 3 dedir çok beğenirim kesinlikle değercnm ya bu bınnazdaki sezgi sana cıktımı dun 2.30 kadar bekledim online olmadı oldugu anda bedavaymıs gbı insanlar hurra edio deger mı sence bu sezgiye baktırmaya
Aynenn burayı bir okursa varya çok fena olur:)))
Heyt be kız haklı para bizim ex bizimAman okursa okusun para benim keyif benim kim için istersem onun için baktırırım:)) adam iyiyse bende karşısında değilim sanaldan bakıyo ha ben ha ex. Biliyo işte.o alcağı paraya baksın
cnm sen huma bala baktırdnmıbiryolunvar'da.
Anlık durum öğreneceksen tek adres sezgi candan.Ha gelecek çıkar mı benim beklemede çok çıkan haberini görmedim burda ama geçenler de birine çıkmıştı diye hatırlıyorumcnm ya bu bınnazdaki sezgi sana cıktımı dun 2.30 kadar bekledim online olmadı oldugu anda bedavaymıs gbı insanlar hurra edio deger mı sence bu sezgiye baktırmaya
biryolunvar'da.
cnm bu kadının facebook adreside varmıs hrlde ? anlık derken bırının dusuncesını gzell okur o zamn dmkkı ama kadını online bulamıyoruz ki :)Anlık durum öğreneceksen tek adres sezgi candan.Ha gelecek çıkar mı benim beklemede çok çıkan haberini görmedim burda ama geçenler de birine çıkmıştı diye hatırlıyorum
Bide oğlan bizimmm kızz biziiiim olsada kurtulsak şu dertlerdennnHeyt be kız haklı para bizim ex bizim
Ben hep gece yakaladım canım.Anlık derken bulunduğun durumla ilgili anlık karşı taraf ve senin düşüncelerini sanki seninle yaşamış gibi yorumluyo.Yani en azından bana öyle.2 defa baktırdım 2 sinde de çok memnun kaldım.İkisinde de aynı tarihi verdi.Şimdi beklemedeyim tarih yaklaşınca tekrar atıcam.Mailine haber verdir.Ancak öyle yakalarsıncnm bu kadının facebook adreside varmıs hrlde ? anlık derken bırının dusuncesını gzell okur o zamn dmkkı ama kadını online bulamıyoruz ki :)
Ayyyy keşke ya Ada'mın ömrümü yediği yetmiyomuş gibi cebimde ki parayı da bitirdi gelsede kurtulsamBide oğlan bizimmm kızz biziiiim olsada kurtulsak şu dertlerdennn
Siz yollarken ne sordunuz genel yorumlayın gibi mi yoksa kendinizden bahsedip bir şey olur mu dediniz mi?=)
canim bende iki gün önce atmisdim.. soru kisminda "genel, is hayati .. daha cok ask hayatiyla ilgili " baska hiiic bir bilgi vermedim hani ayrildim felan nolcajk gibilerinden birsey sormadim.. adam herseyi görmüs.. ve sonrasinda faldan sora soru kisminda,...bisey sordumm (kendimden emin oldugum icin cevabini biliyodum tabi ) o da o sekilde yorumlamis .. :) iyidi yani ama adam cakmisdir köfteyii artik herkes erkek olarak gönderiyo hihi
Heyyyt savulun ağır ablamız postayı koymuş:) SÜPERSİN:)Aman okursa okusun para benim keyif benim kim için istersem onun için baktırırım:)) adam iyiyse bende karşısında değilim sanaldan bakıyo ha ben ha ex. Biliyo işte.o alcağı paraya baksın
Seka şimdi beni aşka getirdin. Emin misin,nasıl tahmin ettin. Eger öyleyse bir daha fal atabilirim ama belki ama atsam mı....kızlar size işinize yarayacak kesin bilgi vereyim: byv de yorumcular numaranızı, mailinizi falan göremiyorlar
cnm sen huma bala baktırdnmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?