Binnaz Abla

Çaksa nolcak kuzum önemli olan bilip bilmemesi.her adam ayrı bi hikaye

Çaksa nolcak değil bence kuzucum çakmaması yararımıza olur zira o noktada sana daha önce baktığı faldan yürüyüp onun karşı taraf versiyonu falını yaratabilir kolayına kaçan bir falcı. Ha Serkan Tek'i ben de seviyorum öyle çakallıklar yapacağını düşünmüyorum ama genelde bu durumun çakılması aleyhimize olur.

Seka şimdi beni aşka getirdin. Emin misin,nasıl tahmin ettin. Eger öyleyse bir daha fal atabilirim ama belki ama atsam mı....Aman merak ettim Seka aydınlat beni-bizi

Seka'nın basın danışmanı olarak söyleyebilirim ki kesin bilgi yayalım capellacım
Geldiğinde aydınlatsın KK'yı=)

Kime atmayı düşünüyorsun bu arada merak ettim.

Son düzenleme:
Hadi yaa.İki günde Serkan'ın çıkan falları patlama yaşadı resmen.Ama Adama helal olsun yanı o kadar adı geçiyo fiyatını yükseltmedi hala aman şom ağzımı açmıyım da
Ilginc valla Serkan bana sacmalamisti resmen,cikmadida ayrica..

Seka şimdi beni aşka getirdin. Emin misin,nasıl tahmin ettin. Eger öyleyse bir daha fal atabilirim ama belki ama atsam mı....Aman merak ettim Seka aydınlat beni-bizi
Yani tam aydınlatamıyorum maalesef ama çok eminim sadece isim şehir yaş gibi bilgiler görülebiliyor

Seka'nın basın danışmanı olarak söyleyebilirim ki kesin bilgi yayalım capellacım
Geldiğinde aydınlatsın KK'yı=)

Kime atmayı düşünüyorsun bu arada merak ettim.
Ben de çok güldüm,hem güzel hem de nüktedan hatun maşallah.

Ben düne dek Nurbanu diyordum şimdi Serkana döndü kalbim

Ben de çok güldüm,hem güzel hem de nüktedan hatun maşallah.

Ben düne dek Nurbanu diyordum şimdi Serkana döndü kalbim

Sağol şekercim o senin güzelliğin=)
Serkan'a atmamıştın sen hiç değil mi? Bi dene derim ama şunu da göz önünde bulundur atmadan önce; M Motherofdragon benim falıma bizzat şahit kendisi de bayılmıştı ama kendi baktırdığı fal aynı etkiyi yaratmadı. Umarım enerjiniz tutar baktırırsan=)

Siz ne atmıştınız?
Tek fal atmadım ama kahve attım.Israrla ayni seyi iddia ediyor ama o sekilde gelismedi olaylar.Asenat,sevgi duman,goncapolat,klotho gibi tum falcilarin tersi birsey iddia ediyor ama oyle gelismiyor.Isin ilginci,fama ve semada onla ayni iddiadalar

Aynı etkiyi yaratmadığıgibi gıcık oldum adama

Peki andaki tespitleri de mi kötüydü? Bildiği şeyler ya da nokta atışı yok muydu yani hiç?

Benim de attığınız fal türünü sormamın sebebi ben katina da kahve de attım kahvesi şok etmişti, hani her ne kadar iyi bir falcı için her fal araç desek de bazı isimlerin daha kuvvetli baktıkları fal türü olabildiğini düşünmeye başladım. Fama için de Selcuksassa tarotu çıkmadı astroloji kahve çıktı demişti yanlış hatırlamıyorsam. Aslında falı yorumlayan aynı isim, hani kart yorumu tutmadı telvesi tuttu değişik oluyor ama olabiliyor demek.

Bilemedim ki cidden Serkan'ı sevenler ve tutmayanlar olarak ayrılıyor KK hatunları, enerji tutmaması mı diyelim ne şekilde yorumlayalım bilemedim=)

Ozaman şöyle diyim ben Serkan'da bana asenat Gonca polat sezgi Can'dan gibi aynı şeyleri iddia ediyor.Burda da enerji işi giriyor devreye demek ki.Bende mesela geçen sene bi olayım da nesibe çıkmamıştı ama Ozaman beğeneni çoktu gibi gibi

Aslında baktiginda begenmistim,gecmisi iyi bildi,karsimdakinin huyunu suyunuda dogru anlatti ama gelecekde bagladigi nokta olmadi olacak gibide ilerlemiyor.Olmayacak dedigi seyde oldu

bana mesela nesibede hic tutturamadi,dedigin gibi enerji olayi..Ama Serkaninda cok hakkini yemiyeyim cunku anda ve gecmiste basariliydi ve etkilemisti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…