- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Nesibe bende de hic olmamistibana mesela nesibede hic tutturamadi,dedigin gibi enerji olayi..Ama Serkaninda cok hakkini yemiyeyim cunku anda ve gecmiste basariliydi ve etkilemisti beni
Peki andaki tespitleri de mi kötüydü? Bildiği şeyler ya da nokta atışı yok muydu yani hiç?
Benim de attığınız fal türünü sormamın sebebi ben katina da kahve de attım kahvesi şok etmişti, hani her ne kadar iyi bir falcı için her fal araç desek de bazı isimlerin daha kuvvetli baktıkları fal türü olabildiğini düşünmeye başladım. Fama için deSelcuksassa tarotu çıkmadı astroloji kahve çıktı demişti yanlış hatırlamıyorsam. Aslında falı yorumlayan aynı isim, hani kart yorumu tutmadı telvesi tuttu değişik oluyor ama olabiliyor demek.
Bilemedim ki cidden Serkan'ı sevenler ve tutmayanlar olarak ayrılıyor KK hatunları, enerji tutmaması mı diyelim ne şekilde yorumlayalım bilemedim=)
O mesajda yazdıkların benim de dikkatimi ÇOK çekti.Sen bayagı dikkatlisin çünkü (Firuze olayını da senin DİKKATİN sayesinde çözmüştük)kızlar dün de yazmıştım ama sanki arada kaynadı bu başkasının adına fal atma olayıyla :) Serkana attığım fallarda sanki bazen başka biri bakıyor gibi geldi.. yani en son baktığı falda bana yeni kişiyi öyle bi anlatmışt ki çok ayrıntılı işine yaşadığı yere kadar düzgün cümellerle hanımefendiler bile doğru kullanılmış.. dünkü falda kendi falında anlattığı adamı sanki hiç söylememeiş gibi hiç ayrıntı göremedim nasıl tanışıyorsunuz onla ilgili hiç bilgi yok falan biri çıkacak yeni beyefendi okadar.. okadar çok hanımefendi kullanmış ki özne yok anlaşılmayan cümleler dolu.. kafam çok karıştı
Hahah valla at kurtul bacimO mesajda yazdıkların benim de dikkatimi ÇOK çekti.Sen bayagı dikkatlisin çünkü (Firuze olayını da senin DİKKATİN sayesinde çözmüştük)
Ve forumda falıma ayrı kişi bakmış sorumu ayrı kişi cevap vermiş gibi bir yazı vardı sanırım canım audrey24'ündü. Serkana fal atma konusunda tereddüt etme nedenim de bu muammalar (amma da kıymetli 20 tl ymiş bendeki ha,kimselere kıyamadım:)
Aslında baktiginda begenmistim,gecmisi iyi bildi,karsimdakinin huyunu suyunuda dogru anlatti ama gelecekde bagladigi nokta olmadi olacak gibide ilerlemiyor.Olmayacak dedigi seyde oldu
kızlar dün de yazmıştım ama sanki arada kaynadı bu başkasının adına fal atma olayıyla :) Serkana attığım fallarda sanki bazen başka biri bakıyor gibi geldi.. yani en son baktığı falda bana yeni kişiyi öyle bi anlatmışt ki çok ayrıntılı işine yaşadığı yere kadar düzgün cümellerle hanımefendiler bile doğru kullanılmış.. dünkü falda kendi falında anlattığı adamı sanki hiç söylememeiş gibi hiç ayrıntı göremedim nasıl tanışıyorsunuz onla ilgili hiç bilgi yok falan biri çıkacak yeni beyefendi okadar.. okadar çok hanımefendi kullanmış ki özne yok anlaşılmayan cümleler dolu.. kafam çok karıştı
ben gece uykusunda olurum :)14.21-10.44 de online olmuş bugün mail gelmiş banaa.Bence gece 2.30 gibi girer bi daha
aynenhadicanimsendee famaya ilk attığım fal tarottu benim, namını duyup atmıştım ama berbattı puanı da düşük vermişim tek kelime de çıkmamış, ayrıldığım çocukla evlendirmişti beni 2017de. diğer söyledikleri de alakasızdı. sonra kahve atıyım dedim bir kaç ay sonra acayip güzeldi falı, astrolojiyi şehrazatın dolandırıcılığından gelen krediyle atmıştım o fal da çıktı. ama yeni öğrendim ki gidişatta bahsettiği olay yaşanmamış, sonuç olarak tutmuş. o garip olmuş yani. ama kahvesi gördüğüm en iyi kahvelerden biri diyebilirim son falı kelimesi kelimesi çıkan tek kişi fama oldu bende
O mesajda yazdıkların benim de dikkatimi ÇOK çekti.Sen bayagı dikkatlisin çünkü (Firuze olayını da senin DİKKATİN sayesinde çözmüştük)
Ve forumda falıma ayrı kişi bakmış sorumu ayrı kişi cevap vermiş gibi bir yazı vardı sanırım canım audrey24'ündü. Serkana fal atma konusunda tereddüt etme nedenim de bu muammalar (amma da kıymetli 20 tl ymiş bendeki ha,kimselere kıyamadım:)
Yani demin de dediğim gibi falcının hisleri kuvvetliyse fal çeşitleri sadece araç gibi gelse de şöyle bir şey düşünmeye başladım ben, kahve falı çok daha başarılı falcı hisleriyle bakıyorsa şayet. Çünkü şimdi netten kart seçiyoruz, kartlı fallarda çoğu falcı direkt kart yorumu yapıyor, e onun da tutmama olasılığı daha yüksek sanki enerji akışı olmadığı için. Oysa kahve falında bir şekilde bir şey niyet ediyorsun kapatıyorsun içen sensin vs bi enerji yüklemesi olmuş oluyor sanki. Hoş Fama ve Serkan'ın falları için telve yorumu yapıyorlar diyemiyorum ben çünkü cidden o telveden görülemeyecek detayları bilmişlerdi bende. Var bir şeyler de nedir bilemiyorum=)
Sonuç tutmuş ama gidişat dediği yoldan olmamış mı diyorsun? Yani aslında mühim olan netice gibi ama bilemedim tam.
Ha buna ek olarak ben de fal sorusuna yanıtlarını sevmiyorum byv'daki falcıların. Serkan sorduğum soruya paralel bir şeyi falın içerisinden bulup bana servis etmişti. E onu ben zaten okuyorum abicim başka bir şey sormuştum ben kem küm diye kaldım tabi=) Keza Fama'nın da falı ne kadar etkilese de soru cevap kısmı tatmin etmemişti. Fal sonrası sorularda ecem ve çingeneyi tek geçiyorum yeni fal bakıyorlar adeta
evet ben de öyle diyordum canım hani fal çeşidi önemli değil yorumcu iyiyse her türlü yorumlar diye ama belki de dediğin gibi sadece kartlara bağımlı kaldıkları için ona göre yorumlayıp dışına çıkamıyorlar. ama ilkaya attığım fallar öyle değildi benim, ona ilk katina atmıştım şimdi üstünden 1 sene geçti başka hesaptan kahve attım ama çok tutarlıydı 1 sene önceki lafı ben olduğumu bilmeden yine söyledi. ama famanın fallarında tutarsızlık var diyeni de çok duydum bilemiyorum. benim o ilk tarotla sonraki kahveler birbirinin zıttıydı mesela.. fama astrolojide bana adamın bana inat başka biriyle olacağını sonra geleceğini söylemişti, adam geldi dediği tarihte ama sırf fal sonucunu öğrenmek için sorup soruşturdum hayatına kimse girmemişzaten artık olayı geçtim "acaba hangi fal çıktı hangisi patladı" diye düşünmeye başladım bir de şöyle bir olay var elif hanzadeye attığım tarotta söyledikleri asla tarotta görülebilecek şeyler değildi hatta kahvede bile görülebilcek şeyler değildi böyleleri de var :/ bu arada serkanın bana tek kelimesi bile çıkmadı halbuki çok beğenmiştim falını
soruma adam akıllı cevap vermeyip hatta sadece ilk soruma cevap verip diğerlerine dönmediği yeşilçingenin sadece ben oldum sanırım :/ ama ecem konusuna katılıyorum çok özenliydi, derini de beğenmiştim cevaplama konusunda
Evet Elif Hanzade @seka01 da da çok başarılıydı ilk fallarda ve kesinlikle kart yorumundan çıkartılacak yorumlar değildi. Ama onda da şu giriyor olabilir devreye; kadın zaten sadece tarot bakıyor ve belli ki bi tarz oturtmuş kartlara bağlı yorum yapmıyor. Ama diğer falcılar belki de kart falı atıldı mı direkt kart yorumluyor kolayına kaçıyor olabilir. Fama bana göre kahvede çok iyi ya, kadın telve yorumu yapmıyor kesinlikle. Kelimesi kelimesine acaip nokta atışlıydı bende o kadın.
Serkan konusuna bir şey diyemedim selcuksassacım =/
Zor yerden mi sordun acaba?
İlgili bi adam o çünkü bilemedim ki gözden mi kaçtı yoksa bilmediği yerden mi geldi
famanın telve yorumu yaptığını ben de sanmıyorum canım ya geçen falda söylediği aklımın ucundan bile geçmeyen ne alaka dediğim şey ertesi hafta çıktı orda bir yok artık dedim zaten. elif hanzadeyi en çok da bu yüzden beğendim kart yorumundan öte hislerini katıp söylediği şeyler ağzımı açık bıraktı ama sırf kart yorumu yapanları hiç sevmiyorum. ilk aklıma gelen kesira sirel oldu, ne kadar iyi de yorumlasa da sadece benim seçtiklerimi yorumluyor. e benim belki o gün enerjim düşük, belki moralim bozuk diye olumsuz kartlar seçtiysem kadın da zaten olumsuzu söylemeye bayılıyorken boşu boşuna moralimi bozacağım diye gerek yok bence. zaten hemen herkesin enerjisi tutan 3-4 falcısı vardır, geri kalanı da fasulyedendir :))
Ben benim yerime falcinin kart secmesini cok isterdim boyle bir secenek olsa keskeYa zaten sadece kart yorumu beklesek gider ücretsiz sitelerde kart çeker yorumuna bakarsın. Bence de falcı dediğin şey zaten hisleriyle fal bakan olmalı, kart yorumu değil ki sadece...Ki evet kart yorumu çok riskli, misal o anda çekiyorsun yollarken internet gitti hoop yeni bi kart seçimi, eee şimdi hangisi doğru olan=) Ya da hani beğenmeyip bir daha çekeyim deyip atanlar da vardır illa ki, cidden enerji önemli kart olayında.
Bence de herkes enerjisini tutanı keşfedip oradan yürüyüp gitmeli. Benim hiçbir yeni falcımı merakımı cezbetmiyor mesela, çok da memnunum bu durumdan.
Ya zaten sadece kart yorumu beklesek gider ücretsiz sitelerde kart çeker yorumuna bakarsın. Bence de falcı dediğin şey zaten hisleriyle fal bakan olmalı, kart yorumu değil ki sadece...Ki evet kart yorumu çok riskli, misal o anda çekiyorsun yollarken internet gitti hoop yeni bi kart seçimi, eee şimdi hangisi doğru olan=) Ya da hani beğenmeyip bir daha çekeyim deyip atanlar da vardır illa ki, cidden enerji önemli kart olayında.
Bence de herkes enerjisini tutanı keşfedip oradan yürüyüp gitmeli. Benim hiçbir yeni falcımı merakımı cezbetmiyor mesela, çok da memnunum bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?