Benim niyetim kalp kirmak yada kul hakki almak degildi bilirsinizki ameller niyetlere göredir eger kirdigim birileri varsa özür dileyebilecek olgunlugada sahibim cok şükür ayrica dini konularda burda vaaz verecek kadar bilgiliyken (yani sadece siz böyle düşünüyorsunuz)kildiniz namazlarin reklamini yapmakla aldiğiniz sevaplarinizi düşürdüğünüzüde biliyorsunuzdur umarim saygilarrr[/QUOTE
özür dilerken hala laf sokmak da sözünü ettiğin olgunluğa dahil mi ?
Arkadaşım az öncede yazdım anlamıyosun.benim günahımı sevabımı sen değerlendiremezsin.Burda niye namaz reklamı yapiyim?Beni senmi cennete göndericen?Benim niyetim kalp kirmak yada kul hakki almak degildi bilirsinizki ameller niyetlere göredir eger kirdigim birileri varsa özür dileyebilecek olgunlugada sahibim cok şükür ayrica dini konularda burda vaaz verecek kadar bilgiliyken (yani sadece siz böyle düşünüyorsunuz)kildiniz namazlarin reklamini yapmakla aldiğiniz sevaplarinizi düşürdüğünüzüde biliyorsunuzdur umarim saygilarrr
kızlar fal sepetinden kahve+tarot paketi alıp fal baktımayı düşünüyorum, kimleri önerirsiniz?
Canım ben az önce Melek öz e baktırdım memnunum ama yinede karar senin.
Pardon canim kuyruğuna bastim galiba farkindaysan benim muhattabim sen değilsin
canım aslında burdan okuduğum kadarıyla bende melek,nesibe ve ilkay arasında kararsızım.
melek tarot mu bakıyor sadece? birde yorumu hakkında kısa bir fikir verebilir misin?
Melek e attığım fal geldi kızlar çok daha enerjikti bu defa.Söyledikleri çıkarsa hemen yazarım.
tarot mu bakıyor sade?canım kendi açımdan konuşucak olursam 3 üne de fal baktırmış biri olarak nesibe çok tatlıdır ama bana dedikleri çıkmadı ilkayın da keza ama meleğin söyledikleri çıktı bana
Melek e attığım fal geldi kızlar çok daha enerjikti bu defa.Söyledikleri çıkarsa hemen yazarım.
ay kıyamam sana ben hadi güzelim kocama dargınım sayfasına.. yalvarmadık sana buraya gel diyeöpüyorum kocaman
tarot mu bakıyor sade?
birde nasıl yorumluyor falı merak ediyorum.
anı mı tahmin ediyor yoksa gelecek hakkında da konuşuyor mu?
senle uyan durumlar yakalamış mı?
Ben sadece bu sacmaliga yorum yapan varmi diye girdim birde ne göreyim sürüyleymiş sizgillerden
tatlım bildiğim kadarıyla genellikle tarot bakıyor bunun yanında kahve ve yıldıznamede bakıyor ben çok önceden tarot baktırmıştım anı çok iyi biliyor gelecekle ilgili söylediği sey de tam olarak çıktı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?