Binnaz Abla

Benim niyetim kalp kirmak yada kul hakki almak degildi bilirsinizki ameller niyetlere göredir eger kirdigim birileri varsa özür dileyebilecek olgunlugada sahibim cok şükür ayrica kul hakkini bukadar

Benim niyetim kalp kirmak yada kul hakki almak degildi bilirsinizki ameller niyetlere göredir eger kirdigim birileri varsa özür dileyebilecek olgunlugada sahibim cok şükür ayrica dini konularda burda vaaz verecek kadar bilgiliyken (yani sadece siz böyle düşünüyorsunuz)kildiniz namazlarin reklamini yapmakla aldiğiniz sevaplarinizi düşürdüğünüzüde biliyorsunuzdur umarim saygilarrr

kızlar fal sepetinden kahve+tarot paketi alıp fal baktımayı düşünüyorum, kimleri önerirsiniz?

Arkadaşım az öncede yazdım anlamıyosun.benim günahımı sevabımı sen değerlendiremezsin.Burda niye namaz reklamı yapiyim?Beni senmi cennete göndericen?
Yine söyliyim herşeyin bir üslubu vardır.Dini konularda vaaZ verecek bilgiye sahipsin eyvallah ama burda bu şekilde kimse vaaz dinlemez.Eğer vaaz dinlemek istersekte bunun yerinin burası ve sen olmadığını idrak eder onu yerinde dinleriz.Senden de aynı hassasiyeti beklerim.Burası bir fal topiği ve bu tip konulara bu kadar karşı biri olarak burada ne işin var çözemedim.Madem ilgin yok, burayı nasıl keşfettin.Mesela benim futbolla ilgim yoksa asla o konuyla ilgili değil yorum yapmak,hangi sitede ne vardır bilemem bile.Halbuki sen şu an fal burçlar ve astroloji
topiğindesin hatırlatırım.

Canım ben az önce Melek öz e baktırdım memnunum ama yinede karar senin.

canım aslında burdan okuduğum kadarıyla bende melek,nesibe ve ilkay arasında kararsızım.
melek tarot mu bakıyor sadece? birde yorumu hakkında kısa bir fikir verebilir misin?

canım aslında burdan okuduğum kadarıyla bende melek,nesibe ve ilkay arasında kararsızım.
melek tarot mu bakıyor sadece? birde yorumu hakkında kısa bir fikir verebilir misin?

canım kendi açımdan konuşucak olursam 3 üne de fal baktırmış biri olarak nesibe çok tatlıdır ama bana dedikleri çıkmadı ilkayın da keza ama meleğin söyledikleri çıktı bana

Melek e attığım fal geldi kızlar çok daha enerjikti bu defa.Söyledikleri çıkarsa hemen yazarım.

canım kendi açımdan konuşucak olursam 3 üne de fal baktırmış biri olarak nesibe çok tatlıdır ama bana dedikleri çıkmadı ilkayın da keza ama meleğin söyledikleri çıktı bana
tarot mu bakıyor sade?
birde nasıl yorumluyor falı merak ediyorum.

Melek e attığım fal geldi kızlar çok daha enerjikti bu defa.Söyledikleri çıkarsa hemen yazarım.

anı mı tahmin ediyor yoksa gelecek hakkında da konuşuyor mu?
senle uyan durumlar yakalamış mı?

canım o zaman sen nesıbeye fal baktırmışsındır ve sana cıkmamıstır dogrumu?galıba senınle fal enerjımız uyuşmuyo ondan sordum sana tutturan bana tutturamamıs bana tutturan sana tutturamamıs

ay kıyamam sana ben hadi güzelim kocama dargınım sayfasına.. yalvarmadık sana buraya gel diye öpüyorum kocaman

Hahahaha kocama dargınım sayfasımı?O topic çok sakin herhalde.Belliki arkadaşın canı aksiyon istemiş en uygun bizi gördü.E enerjimiz her daim yerimizde , topiğimizde mutluyuz crn cim Allah ımıza bin şükür ki birbirimize yetiyoruz alâkasız yerlere atlama ihtiyacı hissetmiyoruz.

tarot mu bakıyor sade?
birde nasıl yorumluyor falı merak ediyorum.

anı mı tahmin ediyor yoksa gelecek hakkında da konuşuyor mu?
senle uyan durumlar yakalamış mı?

tatlım bildiğim kadarıyla genellikle tarot bakıyor bunun yanında kahve ve yıldıznamede bakıyor ben çok önceden tarot baktırmıştım anı çok iyi biliyor gelecekle ilgili söylediği sey de tam olarak çıktı bana

peki çok teşekkürler
anlamadığım bir nedenden dolayı bankamatik kartımdan çekim yapmıyor tl yükleyip öyle baktırıcam en kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…