- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bende o konuda cok supheliyimaynen öyle yeni gelen özellikle de yazılı falcıların ordan burdan atılmış, kopyala yapıştırırken yakalanmış ya da zaten bir sürü sitede bakanlar olduklarını düşünüyorum.
o dediğini ben çok yaptım ya zamanında :) ya ödeme onayı olmadı ya teknik bir sorun oldu ya internet gitti 4.ye kart seçtiğimi biliyorum. bir de hümaya derdim kartları bilmem kaçıncıya seçtim diye, önemli değil ben zaten kendi kartlarımla yorum yapıyorum derdi. ama katinadan az çok haberim olmaya başlayınca basbayağı da benim kartlardan yaptığını fark ettim umarım gerçekten bakıyordur kendi de :/
Bende o konuda cok supheliyim
ben seçtiriyorum arada soru kısmında rica etsen yapabilirler bence. nurbanuya seçtirmiştim mesela bir zamanlar fahriye ışıksaçana seçtirmiştim naira kendi kartlarıyla desteklediğini söyledi hira soydan da öyle. bugün falalemde banu doğruyu denedim yeni yorumcu o da benim için ayriyeten açılım yaptıBen benim yerime falcinin kart secmesini cok isterdim boyle bir secenek olsa keske
Ben benim yerime falcinin kart secmesini cok isterdim boyle bir secenek olsa keske
Humanin kendi kartlari konusundan canim hic sanmiyorum daBende o konuda cok supheliyim
Ben hic ben secmeden ayri bir secenek olarak falci sizin icin acilim yapsin butonu istiyorumvar aslında bunu yapanlar. binnazda şevval erdalla gonca polat kendi de seçiyor, firuzeye sardığım zamanlarda kartlar saçmalamaya başladığı için kendi seçip bakmıştı tabi o fal fena patladı
Cok sagol canim,olay ve kisileri analizi dogruydu,hepimizin insallah gonlune gore olsun.OptumOlmayacak dediği olduysa patlamış oluyor tabi biraz haklısın ama gelecekte bağladığı nokta olmayacak gibi gelse de ; Bülent Ortaçgil'den geliyoooor: "Olamaz mı olabiliiiir=)"
Ya zaten burada herkes kaç tane fal baktırmıştır kim bilir, kaçı tutmuştur...Belki enerji meselesidir onu tam anlayamadım anda iyi diyorsun bildiğine göre enerji de tutmamış diyemiyorum tam. Umarım gönlüne göre olur.♥
Niye kendini riske atsın ki bunlar ekipse atıyorum Serkan olumlu görüp fama olumsuz yorum yapıyo sırf taktık için sonuçta biri patlıyo patlayanın adı duyuluyo ve fal bakim sayısı düşüyo haliyle adı çıkmayanlara ekleniyo ? Çünkü Burda çıkan fal haberini gördükten sonra o listedeki herkese bi fal yoğunluğu oluşuyo.Yada çıkmayan olunca direk kafadan siliniyo.Birine fal atarken genelde üye olmayanlar da dahil burdan yorumcuları aratarak fal atıyo.Madem ekipler ben olsam daha çok para kazanmak için kendime de güveniyosam ne görüyosam onu söylerdim Sema Serkan fama Aylin olarak aynı şeyleri söylerdim.Mantıken.Adımı niye kötüye çıkarıyım kı ?Bende Serkan'la enerjisi hiç tutmayanlardanım bana da öyle bir senaryo üretmiş ki daha baktığı fal bir hafta sonrası patladı hanımefendi beyefendi demesi ayrı mevzu yazdıklarını ayıklamak kolay olmadı bu kelimler arasında ne dediğini anlamaya çalışmakta tonla fal baktırmışımdır yıllardır ilk kez bir puan verip fal iadesi aldım Serkan'dan...ben FAMA Sema, Serkan'ın belki de Aylinin ekip olarak fal baktığını düşünüyorum hani diyorsunuz ya ama o biri bana olumsuz konuşurken diğeri olumsuz konuştu diye bu da taktikleri olamaz mı??
Bende Serkan'la enerjisi hiç tutmayanlardanım bana da öyle bir senaryo üretmiş ki daha baktığı fal bir hafta sonrası patladı hanımefendi beyefendi demesi ayrı mevzu yazdıklarını ayıklamak kolay olmadı bu kelimler arasında ne dediğini anlamaya çalışmakta tonla fal baktırmışımdır yıllardır ilk kez bir puan verip fal iadesi aldım Serkan'dan...ben FAMA Sema, Serkan'ın belki de Aylinin ekip olarak fal baktığını düşünüyorum hani diyorsunuz ya ama o biri bana olumsuz konuşurken diğeri olumsuz konuştu diye bu da taktikleri olamaz mı??
Bende bu listeye bir de nesibeyi ekliyorum her ne kadar falı çıkmasa da dürüst iyi niyetli biri olduğuna inanmışımdır. Selena'nın da hiçbir falı çıkmadı kimbilir kaç kere denedim onu da her seferinde bir daha ücretsiz bakalım demiştir. Gerçi hiç öyle bir talebim olmadı kendisinden ama bunu demesi bile yeterli benim için İlkay bana daha iyi onun En azından bir kısmı çıkar bende fallarının ben bir de artık paranoyak oluyorum sesli olmadıkça falcılara pek kolay kolay güvenemiyorum acaba şumu bu mu diye hatta sesli fal bakanlardan biriydi ilk gönderdiğimde falı bakan kişiyle ikinci falı gönderdiğimde bakan kişi farklı sesti düşünün artık gelinde inanın dürüstüklüklerine :))Kızlar bu arada sezgi canda kahve ve falcı sema katina bana anda en iyilerden geliyor. Bir de sezgi bence insan olarak dünya iyisi birisine benziyor. Sırdaşlığı faldan ibaret değil. İlkay Ablamin dalları bana çıkmadı ama onu da insan olarak kıymetli buluyorum. Selena abla da öyledir falı çıkmadı ama melek gibi insandır. Niye yazdım bunları bilmem ama herşeyi daldan ve paradan ibaret görmeyen bu insanları çok sevdim.
Kızlar bu arada sezgi canda kahve ve falcı sema katina bana anda en iyilerden geliyor. Bir de sezgi bence insan olarak dünya iyisi birisine benziyor. Sırdaşlığı faldan ibaret değil. İlkay Ablamin dalları bana çıkmadı ama onu da insan olarak kıymetli buluyorum. Selena abla da öyledir falı çıkmadı ama melek gibi insandır. Niye yazdım bunları bilmem ama herşeyi daldan ve paradan ibaret görmeyen bu insanları çok sevdim.
Sonuna kadar katiliyorum ve cok abartildigini dusunuyorum ozellikle byv falcilarinin.o iste kesinlikle bir is var fama daha oncede demistim bana yazma tarziyla cok alakasiz gayet duzgun cumlelerle cevap vermis.O hanfendi beyfendi olayida kendini gizlemek icin kullanilan bir yontem fali okurken beynim yandi :) ayni sekilde dedigin gibi birine olumlu birine olumsuz konusursun nasilsa iki secenekten birisi olucak :) simdi diyenler olabilir fallari olumsuzmuydu diye olumsuz degildi bildikleride oldu ama o kadar fal baktiran bir insan olarak zaten bilgilerim o sitede var istersen baska hesaptan at sonucta IP adresin yada odeme yaptigin numaran her turlu kim oldugun bulunur fazla abartildigini dusunuyorum kesinlikle.Mesela serkana isimi sormamistim fama ya sormustum ama simdi dusununce adam falda isimden bahsetmis boyle seyler. Nesibe,selena,ilkay (ki sevmem kadini enerjisini kotu bulurum),sarayli gibi isimler en azindan tutmasada boyle seylere bulasmadiklarini dusundugun dusurt isimler ko dediklerini yasamisliginda vardir fal olayi iyice bataklik ve girdin mi cikamiyorsun boyle turemeye devam ediyorlarBende Serkan'la enerjisi hiç tutmayanlardanım bana da öyle bir senaryo üretmiş ki daha baktığı fal bir hafta sonrası patladı hanımefendi beyefendi demesi ayrı mevzu yazdıklarını ayıklamak kolay olmadı bu kelimler arasında ne dediğini anlamaya çalışmakta tonla fal baktırmışımdır yıllardır ilk kez bir puan verip fal iadesi aldım Serkan'dan...ben FAMA Sema, Serkan'ın belki de Aylinin ekip olarak fal baktığını düşünüyorum hani diyorsunuz ya ama o biri bana olumsuz konuşurken diğeri olumsuz konuştu diye bu da taktikleri olamaz mı??
Direk ayni isimde olabilirler ekip olsa bile parayi bolusebilirler dimi ?Evet adi duyuluyor ama her turlu birisi bilmis oluyor ve o adama gunde 2 kisi atiyorsa 10 kisi fal atiyor fiyatina zam geliyor bir sekilde her turlu bizi kaz gibi yolup onlar yolunu buluyor bir kac gundur gercekten serkan muhabetinden daral geldi bana kizanlarda olabilir kimseye istinaden yazmiyorum bunu sakin yanlis anlama,ama cok abartildigini dusunuyorum.Hee birde gecen gun erkek arkadas adina fal baktirma furyasi vardi onada bisey soylemek istiyorum bi kac sene once deneyenler vardi yine forumda ben acikcasi bizim ictigimiz kahveyle bizim biseyimizi bilemeyen(cogu tutturamayan falci icin konusuyorum) insanlarin o adamlar hakkinda bisey bilicegini hic ama hic sanmiyorum ve bosuna kizlar paranizi boyle seyler icin harcamayin dedigim gibi kizan olabilir bana ama benim dusuncem bu.ki zaten burayida okuduklarini gayet iyi biliyoruz .Niye kendini riske atsın ki bunlar ekipse atıyorum Serkan olumlu görüp fama olumsuz yorum yapıyo sırf taktık için sonuçta biri patlıyo patlayanın adı duyuluyo ve fal bakim sayısı düşüyo haliyle adı çıkmayanlara ekleniyo ? Çünkü Burda çıkan fal haberini gördükten sonra o listedeki herkese bi fal yoğunluğu oluşuyo.Yada çıkmayan olunca direk kafadan siliniyo.Birine fal atarken genelde üye olmayanlar da dahil burdan yorumcuları aratarak fal atıyo.Madem ekipler ben olsam daha çok para kazanmak için kendime de güveniyosam ne görüyosam onu söylerdim Sema Serkan fama Aylin olarak aynı şeyleri söylerdim.Mantıken.Adımı niye kötüye çıkarıyım kı ?
Ben Sema hariç hepsine hemen hemen aynı Zaman'da attım hepsi birbirinden ayrı Zaman verdi.(Ki fama patladı)Forumda Serkan'ın olumsuz Famanın olumlu yorum yaptığı kişilerde var.Bu hep konuşuluyo ama bunun ispatı çok zor bence bu konu hava da bi konu.Dönem dönem konuşulup sonuca bağlanamadı net bi şekilde.Bana göre tamamen enerji meselesi tüm bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?