nişye herkes serkana fal aıty baya ii biliy heraldeKızlar serkana fal attım dün yorumu okudum şimdi. Ya 3 lu zaman dilimi demiş. 3 gün mu 3 hafta mi:) daha önce zaman da cikti mi serkan
umut ışık bende fena patladı .18 martta sana bir teklifle gelicek ailesiyle tnışma var dedi.mart bitiminde ayrıldık kounuşmuyoruz şimdi.gülermisin ağlarmısın .umut ışık fena sallıyor.tarih takıntısı var adamda ama iş yok.merhaba kızlar size 15-16 sında cıkmayan fal haberi ile gelecem inekler kesin bilemdi umut ısıktan sonra alev tansel! eniyisi hüma demi kızlar lütfen cvp pilissss
Sezgi bende cikmamisti hatta ilk baktiranlardanim sanirim evlilik demis hemde baskasiylaKızlar sezgi candan fiyatını yükseltmiş.geçen hafta 27.5 şimdi 32.5 yapmış.
even sezgileri çok iyi ama yapmayaydı iyiydi sankii
kuzum peki humaya yada alev tansele baktırdnmıumut ışık bende fena patladı .18 martta sana bir teklifle gelicek ailesiyle tnışma var dedi.mart bitiminde ayrıldık kounuşmuyoruz şimdi.gülermisin ağlarmısın .umut ışık fena sallıyor.tarih takıntısı var adamda ama iş yok.
Ben dun denedim. Cok ilgili uzun uzun bakti kendi acilim yapti bana ama oyle agzimi acik birakacak seyler bilmedi gecmise dair. 1 ay zaman verdiFalalem banu doğru'yu deneyen var mı?
olma ihtimali yok mu peki ..kim için baktırmıştın?şuanki ex için mi baktırmıştın:)Sezgi bende cikmamisti hatta ilk baktiranlardanim sanirim evlilik demis hemde baskasiyla
kahvede max 32.5 lira oluyor zaten:) ama sezgiyi gerçekten severimMakaroncum kesinlikle katılıyorum sana sezgi özellikle anlık hisleri konusunda çok başarılı ve 99olmasına rağmen parasını direk 35e atmayanlardan çok samimi geliyor bana da ve Sezgin'in geçen falda söylediği birşey çıktı bakalım o konu düzene girecek mi
Canim gecen zamanda biri icin ama onunla olmadi bu kizda evlilik demisti canim.. olmayacak bir konu ayni konuya gonca bununla olmaz demisti o da bilmisti mesela binnazda gonca mi sezgimi sersen gonca acik ara onde derimolma ihtimali yok mu peki ..kim için baktırmıştın?şuanki ex için mi baktırmıştın:)
ayyy beni beni dürttün bak şimdi :))gocaya mı atsam napsam:):)Canim gecen zamanda biri icin ama onunla olmadi bu kizda evlilik demisti canim.. olmayacak bir konu ayni konuya gonca bununla olmaz demisti o da bilmisti mesela binnazda gonca mi sezgimi sersen gonca acik ara onde derim
Sen bilirsin kuzumayyy beni beni dürttün bak şimdi :))gocaya mı atsam napsam:):)
goncaya ne attın peki canım?tarot mu ,katina mı?Sen bilirsin kuzumbende iki falida cikti serkan ve gonca disinda atmiyorum
Katina ve iskambilgoncaya ne attın peki canım?tarot mu ,katina mı?
canım peki açıklamada bilgi veriyor musun peki?genel olarak aşk ve iş hayatım nasıl tarzı sorumu soruyorsun?Katina ve iskambil
Isim veriuorum olur mu olmaz mi ne goruyorsunuz diyorumcanım peki açıklamada bilgi veriyor musun peki?genel olarak aşk ve iş hayatım nasıl tarzı sorumu soruyorsun?
kahvede max 32.5 lira oluyor zaten:) ama sezgiyi gerçekten severim
Sen bilirsin kuzumbende iki falida cikti serkan ve gonca disinda atmiyorum
Binnazda gonca canimViviiiiii Gonca kim binnazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?