- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
ayyyy çok güzel yapmışsın.bende kıyafet falan alayım da fala para kalmasın.çok fena gıcıklıyor içimi.Ahahaha mükemmel bişey yapmışsın bende kendimi engellemek için kartımı yatırmadım son gün yatırcam ki o zamana kadar ay fal atsam mı acaba diye düşünmeyim
Ben ara verdim canim biraz falaAhahaha mükemmel bişey yapmışsın bende kendimi engellemek için kartımı yatırmadım son gün yatırcam ki o zamana kadar ay fal atsam mı acaba diye düşünmeyim
Ben ara verdim canim biraz fala
Binnazda gonca canim) bir tane var zaten
geysuyu ben hic sevmem itici gelir foto konusunda haklisin ama Gonca Geysu dan cook iyi fal konusunda canimBen Gonca'nın fotosundan pozitiflik alamadım ondan atasım gelmedi aynı şekilde Geysu da bı değişik bakmış atmadım övülmesine rağmen.. fake ama tatlı bir hatun fotosu koysalar daha ii :)
Telwede ilk geysuya atıcaktım falımın referansı olmadığı için iade etmişti benim falımı
aman cok birsey kacirmadinTelwede ilk geysuya atıcaktım falımın referansı olmadığı için iade etmişti benim falımı
Ben benim yerime falcinin kart secmesini cok isterdim boyle bir secenek olsa keske
aynen öyle yeni gelen özellikle de yazılı falcıların ordan burdan atılmış, kopyala yapıştırırken yakalanmış ya da zaten bir sürü sitede bakanlar olduklarını düşünüyorum.
o dediğini ben çok yaptım ya zamanında :) ya ödeme onayı olmadı ya teknik bir sorun oldu ya internet gitti 4.ye kart seçtiğimi biliyorum. bir de hümaya derdim kartları bilmem kaçıncıya seçtim diye, önemli değil ben zaten kendi kartlarımla yorum yapıyorum derdi. ama katinadan az çok haberim olmaya başlayınca basbayağı da benim kartlardan yaptığını fark ettim umarım gerçekten bakıyordur kendi de :/
BU yorumun üzerine bir de geçen Selçuksasaa'nın Kesira Sirel'in" kart anlamlarına göre yorum yapıyor, doğru da olsa bana itici geliyor,belkiş benim o anki ruh halim iyi değildi" gibisinden bir yazısı vardı ki sonuna dek katılıyorum.Yani evet 4.ye kart seçtiğin durumda tutarlı olur mu olmaz mı muamma ama yine de gönlümüzü bozmamak lazım belki de 4.seçtiğin daha doğru çıkacağı için gelmiştir o aksilikler (selam pollyanna)
Falcı dediğin kesinlikle direkt kart yorumlamamalı, o zaman seçelim kartları internetten yorumlarını araştırıp bakalım yani ne anlamı var hislerini katmadıktan sonra=)
Sonuna kadar katiliyorum ve cok abartildigini dusunuyorum ozellikle byv falcilarinin.o iste kesinlikle bir is var fama daha oncede demistim bana yazma tarziyla cok alakasiz gayet duzgun cumlelerle cevap vermis.O hanfendi beyfendi olayida kendini gizlemek icin kullanilan bir yontem fali okurken beynim yandi :) ayni sekilde dedigin gibi birine olumlu birine olumsuz konusursun nasilsa iki secenekten birisi olucak :) simdi diyenler olabilir fallari olumsuzmuydu diye olumsuz degildi bildikleride oldu ama o kadar fal baktiran bir insan olarak zaten bilgilerim o sitede var istersen baska hesaptan at sonucta IP adresin yada odeme yaptigin numaran her turlu kim oldugun bulunur fazla abartildigini dusunuyorum kesinlikle.Mesela serkana isimi sormamistim fama ya sormustum ama simdi dusununce adam falda isimden bahsetmis boyle seyler. Nesibe,selena,ilkay (ki sevmem kadini enerjisini kotu bulurum),sarayli gibi isimler en azindan tutmasada boyle seylere bulasmadiklarini dusundugun dusurt isimler ko dediklerini yasamisliginda vardir fal olayi iyice bataklik ve girdin mi cikamiyorsun boyle turemeye devam ediyorlar
gerçekten yapıyorlarmıdır böyle bişey yaa.eğer varsa aslı astarı çok büyük adilik.Bu arada kızlar bu Serkan-Sema-Fama üçlüsünün yarattığı kafa karışıklığının başka HİÇBİR FALCI hakkında konuşulduğunu görmedim forumda....Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum ben de. 1ken 3 olursam 1 yerine 3 alırım....
Bi baglanti var capellacim kesinlikle ben de sezdim ama boyle atartin dedigi gibi cumle aralarindan filan secebiliyosun anca ufak tefek. Net şu diyemiyosun ama anliyosun icine direk şüphe dusuyo zaten ücüne de baktirinca hatta aylinı de katalim bunlara. Herkes ayni seyi konusurken burda ben hepsine baktirmamistim henuz ama su an o furyaya ben de katildimBu arada kızlar bu Serkan-Sema-Fama üçlüsünün yarattığı kafa karışıklığının başka HİÇBİR FALCI hakkında konuşulduğunu görmedim forumda....Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum ben de. 1ken 3 olursam 1 yerine 3 alırım....
Kızlar serkana fal attım dün yorumu okudum şimdi. Ya 3 lu zaman dilimi demiş. 3 gün mu 3 hafta mi:) daha önce zaman da cikti mi serkan
Aslinda dusunulunce site boyle bir seye izin vermez dimi canim. Yoksa falcilar iletisim bilgilerini edinebildigi danisanlariyla baglanti kurarak belki birebir bakim yapar özelden yapar ve site para kazanamaz boylece bu imkani falcilara sunsalarAudrey'cim bu konuda görüşlerimi biliyosun o yüzden tekrar tekrar dile getirmeme gerek yok ancak kesin olarak öğrendiğimiz bir bilgiyi paylaşmak istiyorum biryolunvar'da falcılar ne numara ne mail adresi göremiyorlarmış sayfalarında, kesin bilgi yayalım=)
Ha bi de kazandıkları paralar bölüşmeye değecek rakamlar değil, 20 TL'ye bakıyorlar ya mesela ondan sadece 6 TL kazanıyor falcı. Mobil ödeme olunca Turkcell komisyon alıyor e site de büyük kısmını kesiyor, %30 falan kazançları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?