Binnaz Abla

Ahahaha mükemmel bişey yapmışsın bende kendimi engellemek için kartımı yatırmadım son gün yatırcam ki o zamana kadar ay fal atsam mı acaba diye düşünmeyim
ayyyy çok güzel yapmışsın.bende kıyafet falan alayım da fala para kalmasın.çok fena gıcıklıyor içimi.
goncaya atmamak içim zor tutuyorum kendimi:):):)

Şimdi direk Serkan muhabbetinin üstüne olucak ama bunu yazmayı kendime bi borç biliyorum artık ben geçenlerde benimkinin yerine fal atmıştım ona benimkinin bulunduğu bi durumla ilgili bişey söylemişti ben pek ihtimal vermemiştim ama bugün öğrendiğime göre Ada'm doğru söylemiş

Ben ara verdim canim biraz fala

Bende artık 10güne bi falan atıyorum ama şu ara biraz daha uzatmayı düşünüyorum iyice sarpa sardı enerjiler bi de bu ara Merkür retrosu mu var yine Allah'ın cezası

Yalnız duyduğuma göre eskilere dönüşü getiriyormuş haberler alabiliriz

Ben Gonca'nın fotosundan pozitiflik alamadım ondan atasım gelmedi aynı şekilde Geysu da bı değişik bakmış atmadım övülmesine rağmen.. fake ama tatlı bir hatun fotosu koysalar daha ii :)
geysuyu ben hic sevmem itici gelir foto konusunda haklisin ama Gonca Geysu dan cook iyi fal konusunda canim

Ben benim yerime falcinin kart secmesini cok isterdim boyle bir secenek olsa keske

Bence de çok mantıklı Vivian'cım, çok daha tutarlı sonuçlar alınır. Çingene yapıyor onu, ben 2 kere fal attım ona kendi destesinden de kart çekmişti ben öyle bir şey istemiş olmamama rağmen.

Yani evet 4.ye kart seçtiğin durumda tutarlı olur mu olmaz mı muamma ama yine de gönlümüzü bozmamak lazım belki de 4.seçtiğin daha doğru çıkacağı için gelmiştir o aksilikler (selam pollyanna )

Falcı dediğin kesinlikle direkt kart yorumlamamalı, o zaman seçelim kartları internetten yorumlarını araştırıp bakalım yani ne anlamı var hislerini katmadıktan sonra=)

BU yorumun üzerine bir de geçen Selçuksasaa'nın Kesira Sirel'in" kart anlamlarına göre yorum yapıyor, doğru da olsa bana itici geliyor,belkiş benim o anki ruh halim iyi değildi" gibisinden bir yazısı vardı ki sonuna dek katılıyorum.

Kesira aynı şeyi bana da yaptı,ev karmakarışık, kalabalık,tam pc'yi kapatacağım bir baktım Kesira fal alıyor. Hazır ödül puanım da var diye yangından mal kaçırır gibi kart çektim, aynen de çektiğim kartların anlamlarından yola çıkarak yorum yaptı. VE PATLADI:)

Bu arada kızlar bu Serkan-Sema-Fama üçlüsünün yarattığı kafa karışıklığının başka HİÇBİR FALCI hakkında konuşulduğunu görmedim forumda....Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum ben de. 1ken 3 olursam 1 yerine 3 alırım....

Audrey'cim bu konuda görüşlerimi biliyosun o yüzden tekrar tekrar dile getirmeme gerek yok ancak kesin olarak öğrendiğimiz bir bilgiyi paylaşmak istiyorum biryolunvar'da falcılar ne numara ne mail adresi göremiyorlarmış sayfalarında, kesin bilgi yayalım=)

Ha bi de kazandıkları paralar bölüşmeye değecek rakamlar değil, 20 TL'ye bakıyorlar ya mesela ondan sadece 6 TL kazanıyor falcı. Mobil ödeme olunca Turkcell komisyon alıyor e site de büyük kısmını kesiyor, %30 falan kazançları var.

gerçekten yapıyorlarmıdır böyle bişey yaa.eğer varsa aslı astarı çok büyük adilik.
yapmadıklarını ummak itiyorum .ne denir ki...

Bi baglanti var capellacim kesinlikle ben de sezdim ama boyle atartin dedigi gibi cumle aralarindan filan secebiliyosun anca ufak tefek. Net şu diyemiyosun ama anliyosun icine direk şüphe dusuyo zaten ücüne de baktirinca hatta aylinı de katalim bunlara. Herkes ayni seyi konusurken burda ben hepsine baktirmamistim henuz ama su an o furyaya ben de katildim

Aslinda dusunulunce site boyle bir seye izin vermez dimi canim. Yoksa falcilar iletisim bilgilerini edinebildigi danisanlariyla baglanti kurarak belki birebir bakim yapar özelden yapar ve site para kazanamaz boylece bu imkani falcilara sunsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…