- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Aslinda dusunulunce site boyle bir seye izin vermez dimi canim. Yoksa falcilar iletisim bilgilerini edinebildigi danisanlariyla baglanti kurarak belki birebir bakim yapar özelden yapar ve site para kazanamaz boylece bu imkani falcilara sunsalar
ben bu konuda bir falciyi yokladim nerdesiniz uygunsaniz ben size baktirmak isterim yuzyuze dedim kibarca reddedildim sekerler o acidan ben guveniyorumEvet yani çok mantıklı bir noktaya parmak bastın canım. Falcı mailimizi bilgilerimizi görüyor olsa mail atar telefonla ulaşır size site dışında bakayım der ve bütün kazancı kendine kalır. 30 TL'ye bakıyorsa kesinti olmadan mis gibi parasını alır yani, oysa site bakımlarında çok düşük bir oranda pay alıyorlar.
BU yorumun üzerine bir de geçen Selçuksasaa'nın Kesira Sirel'in" kart anlamlarına göre yorum yapıyor, doğru da olsa bana itici geliyor,belkiş benim o anki ruh halim iyi değildi" gibisinden bir yazısı vardı ki sonuna dek katılıyorum.
Kesira aynı şeyi bana da yaptı,ev karmakarışık, kalabalık,tam pc'yi kapatacağım bir baktım Kesira fal alıyor. Hazır ödül puanım da var diye yangından mal kaçırır gibi kart çektim, aynen de çektiğim kartların anlamlarından yola çıkarak yorum yaptı. VE PATLADI:)
Evet senın görüşlerini biliyorum,serkan mesela benım dışardan bır arkadaşıma baktı ve bıldı hatta bazen cok baktırdıgım ıcın bılınmedıgını dusunuyorum ama yınede abartılan bır ısım bana göre aynı şekilde famada BENCE :)Audrey'cim bu konuda görüşlerimi biliyosun o yüzden tekrar tekrar dile getirmeme gerek yok ancak kesin olarak öğrendiğimiz bir bilgiyi paylaşmak istiyorum biryolunvar'da falcılar ne numara ne mail adresi göremiyorlarmış sayfalarında, kesin bilgi yayalım=)
Ha bi de kazandıkları paralar bölüşmeye değecek rakamlar değil, 20 TL'ye bakıyorlar ya mesela ondan sadece 6 TL kazanıyor falcı. Mobil ödeme olunca Turkcell komisyon alıyor e site de büyük kısmını kesiyor, %30 falan kazançları var.
Bu arada kızlar bu Serkan-Sema-Fama üçlüsünün yarattığı kafa karışıklığının başka HİÇBİR FALCI hakkında konuşulduğunu görmedim forumda....Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum ben de. 1ken 3 olursam 1 yerine 3 alırım....
en guzeli uymayanlara baktirmamak hayatim en ufak suphe varsa atmaninda alemi yok ,ben asla atmiyorum mesela herkesin kafasi rahat olur boyleceKonusulan diğer isimlerde var Nurbanu-Geysu-Gızem hatun gbı onlardan emınız nedense ama famagillere konduramıyoruz Calpellam :)
ben bu konuda bir falciyi yokladim nerdesiniz uygunsaniz ben size baktirmak isterim yuzyuze dedim kibarca reddedildim sekerler o acidan ben guveniyorum
yok canim degil :)Kesinn Serkan
Evet senın görüşlerini biliyorum,serkan mesela benım dışardan bır arkadaşıma baktı ve bıldı hatta bazen cok baktırdıgım ıcın bılınmedıgını dusunuyorum ama yınede abartılan bır ısım bana göre aynı şekilde famada BENCE :)
Ayrıca nerden öğrendik bu bilgiyi yine bir falcıdan mı ? Geçmiş sayfaları okumadım orda yazıyorsa bılmıyorum :)
O 20-30 tllerden ayda 260 tl fatura parası oluyor göze hiç bişey gibi gözükmeye bilir ama sonuç bu' bize olan sonucu' bu :)
Hiç birisi babamızın oğlu değil.
yok canim degil :)
yok canim ya sormadim :)) listemde serkan ,gonca disinda pek isim kalmadi benim baktirirsam bu ikisi disinda kimseye baktirmam binlerce falim var cok konusulan isimlerde var hepsi hepsi anda iyi olsa bile coktan bitmis, batmis cikmamis.. elimde kanitlarla konusuyorum anlayacagin kac fali sildim gecen gun binnazda hatta gulerek ne hikayeler..famada gecen temmuzda baskasi ile evlendirmis beni eski fallar biryolun varda silinmisti ama gecen arkadasima gonderdigim fali buldum maalesef famada tukendi bende kredisiHahahah "Serkan dedektörü" olarak ben de Serkan'a sormuş olmanı beklerdim
yok canim ya sormadim :)) listemde serkan ,gonca disinda pek isim kalmadi benim baktirirsam bu ikisi disinda kimseye baktirmam binlerce falim var cok konusulan isimlerde var hepsi hepsi anda iyi olsa bile coktan bitmis batmis cikmamis elimde kanitlarla konusuyorum kendi adima enerji uyumu bu ikisi disinda olmamis:))
yaaa ben dayanamadım serkana attım gene:):)goncayı bekleyemedim.yok canim ya sormadim :)) listemde serkan ,gonca disinda pek isim kalmadi benim baktirirsam bu ikisi disinda kimseye baktirmam binlerce falim var cok konusulan isimlerde var hepsi hepsi anda iyi olsa bile coktan bitmis, batmis cikmamis.. elimde kanitlarla konusuyorum anlayacagin kac fali sildim gecen gun binnazda hatta gulerek ne hikayeler..famada temmuzda baskasi ile evlendirmis beni eski fallar biryolun varda silinmisti ama gecen arkadasima gonderdigim fali buldum maalesef famada tukendi bende kredisi
kendi adima enerji uyumu bu ikisi disinda olmamis:))
2013 yilindan beri var elimde arsivim kendime canim o yuzden icim rahat yaziyorum..esin guven,kesira sirel,ece gulen,hilal mutlu,umut isik,maya demir,sahra buhari,hulya demir,efsun aksoy,nese ozisik,ela kilicaraslan,natali derinsu,gizem sitare,ayse melek,saadet durmaz,elif isik,firuze,dalya bozok,muge aydin ,ceren esemen,sevval erdal,selin imer,ebru iyihuylu,elmas sezer,neredeyse hepsi :)) binnazda..patlayanlarİşte evet çok fal baktırmanın tek güzel avantajı falcılar konusunda aydınlanmak. O kadar baktırınca illa ki bir süre sonra hangisiyle uyuştun uyuşmadın hangisi bildi bilemedi hangisi bol keseden sallıyor hangisi işinin ehli anlıyorsun. Ben kendimi bu konuda şanslı sayıyorum zira fal baktırma sayım gözlerimi pörtletmeden enerjimin uyduğunu düşündüğüm 3-4 isme kavuştum=)
2013 yilindan beri var elimde arsivim kendime canim o yuzden icim rahat yaziyorum..
Serkan dedektörü sıfatına el olarak seni fal tecrübene dayanarak falların prensesi ilan ediyorum
Sonucunu burdada paylaş canım senin teyidin=bizimde teyidimiz:))yaaa ben dayanamadım serkana attım gene:):)goncayı bekleyemedim.
benim ex için gönderdiğim faldan sonra birr teğit edeyim dedim:):)
sanırım ayy sonunu göremiccem bu gidişle.
hepimiz prensesiz tacimi sizinle paylasiyorum :))falların gücü adınaaaaaa
tabiki canımmm ne demek:):)Sonucunu burdada paylaş canım senin teyidin=bizimde teyidimiz:))
El ver bize vivi ahagagahepimiz prensesiz tacimi sizinle paylasiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?