Binnaz Abla

Aslinda dusunulunce site boyle bir seye izin vermez dimi canim. Yoksa falcilar iletisim bilgilerini edinebildigi danisanlariyla baglanti kurarak belki birebir bakim yapar özelden yapar ve site para kazanamaz boylece bu imkani falcilara sunsalar

Evet yani çok mantıklı bir noktaya parmak bastın canım. Falcı mailimizi bilgilerimizi görüyor olsa mail atar telefonla ulaşır size site dışında bakayım der ve bütün kazancı kendine kalır. 30 TL'ye bakıyorsa kesinti olmadan mis gibi parasını alır yani, oysa site bakımlarında çok düşük bir oranda pay alıyorlar.

ben bu konuda bir falciyi yokladim nerdesiniz uygunsaniz ben size baktirmak isterim yuzyuze dedim kibarca reddedildim sekerler o acidan ben guveniyorum

Eh yani böyle bi durumda patlaması çok abes gelmiyor bana da. Ben eskiden katina atardım da, işte famaydı serkandı kahvelerinin çok daha başarılı olduğu kanısındayım. Bir falcı hisleriyle bakıyorsa kahve daha risksiz geliyor bana, kartta veri üzerinden yorum yapmak zor şey değil ki dediğimiz gibi kartı seçtiğin an işte tutarlı gelmesi falan riskli sanki.

Ya da ne bileyim ecem'in aşk falı işte, hiçbir bilgi vermiyorsun ne kart var ne bir şey, soru üzerinden fal bakıyor tam bilmiyorum o bakımı nasıl yaptığını ama kendi kartlarıyla harmanladığı bi açılımdı sanırım. Bunlar daha tercih edilebilir gibi sanki.

Evet senın görüşlerini biliyorum,serkan mesela benım dışardan bır arkadaşıma baktı ve bıldı hatta bazen cok baktırdıgım ıcın bılınmedıgını dusunuyorum ama yınede abartılan bır ısım bana göre aynı şekilde famada BENCE :)

Ayrıca nerden öğrendik bu bilgiyi yine bir falcıdan mı ? Geçmiş sayfaları okumadım orda yazıyorsa bılmıyorum :)
O 20-30 tllerden ayda 260 tl fatura parası oluyor göze hiç bişey gibi gözükmeye bilir ama sonuç bu' bize olan sonucu' bu :)
Hiç birisi babamızın oğlu değil.

Konusulan diğer isimlerde var Nurbanu-Geysu-Gızem hatun gbı onlardan emınız nedense ama famagillere konduramıyoruz Calpellam :)

Konusulan diğer isimlerde var Nurbanu-Geysu-Gızem hatun gbı onlardan emınız nedense ama famagillere konduramıyoruz Calpellam :)
en guzeli uymayanlara baktirmamak hayatim en ufak suphe varsa atmaninda alemi yok ,ben asla atmiyorum mesela herkesin kafasi rahat olur boylece

Yani kuzucum görüşlerine saygı duyuyorum senin de, ama işte bence herkes enerjisinin uyduğu falcıyla devam etmeli zaten. Nereden öğrendiğimi paylaşamıyorum maalesef dolaylı yoldan öğrendiğimden ama "kesin" olduğu için belirttim canım.

Ben paslaşıyorlar ya da paslaşmıyorlar diye bi iddiada bulunamam tabi bu arada sadece kendi tecrübemi gözlemimi paylaşmıştım biliyorsun. Her halükarda dediğin gibi maddi manevi bize gol oluyor o fallar=)

O yüzden bence herkes enerjisinin tuttuğunu düşündüğü dürüst bulduğu falcıyla devam etmeli yola. Hani paslaştığını düşünenler zaten içine sinmediği için baktırmaya devam etmez, yorumlarını beğenenenler tutarlı bulanlar da yola devam eder. Buna ek olarak sen çok baktırmıyordun ya bi ara mola vermiştin=/ Baktırmamalı çok kesinlikle, ben çok fal baktırmanın da hem enerjiyi etkilediğini hem de yorumların tutarlılığına zarar verdiği kanısındayım.

Hahahah "Serkan dedektörü" olarak ben de Serkan'a sormuş olmanı beklerdim
yok canim ya sormadim :)) listemde serkan ,gonca disinda pek isim kalmadi benim baktirirsam bu ikisi disinda kimseye baktirmam binlerce falim var cok konusulan isimlerde var hepsi hepsi anda iyi olsa bile coktan bitmis, batmis cikmamis.. elimde kanitlarla konusuyorum anlayacagin kac fali sildim gecen gun binnazda hatta gulerek ne hikayeler..famada gecen temmuzda baskasi ile evlendirmis beni eski fallar biryolun varda silinmisti ama gecen arkadasima gonderdigim fali buldum maalesef famada tukendi bende kredisi
kendi adima enerji uyumu bu ikisi disinda olmamis:))

İşte evet çok fal baktırmanın tek güzel avantajı falcılar konusunda aydınlanmak. O kadar baktırınca illa ki bir süre sonra hangisiyle uyuştun uyuşmadın hangisi bildi bilemedi hangisi bol keseden sallıyor hangisi işinin ehli anlıyorsun. Ben kendimi bu konuda şanslı sayıyorum zira fal baktırma sayım gözlerimi pörtletmeden enerjimin uyduğunu düşündüğüm 3-4 isme kavuştum=)

yaaa ben dayanamadım serkana attım gene:):)goncayı bekleyemedim.
benim ex için gönderdiğim faldan sonra birr teğit edeyim dedim:):)
sanırım ayy sonunu göremiccem bu gidişle.

2013 yilindan beri var elimde arsivim kendime canim o yuzden icim rahat yaziyorum..esin guven,kesira sirel,ece gulen,hilal mutlu,umut isik,maya demir,sahra buhari,hulya demir,efsun aksoy,nese ozisik,ela kilicaraslan,natali derinsu,gizem sitare,ayse melek,saadet durmaz,elif isik,firuze,dalya bozok,muge aydin ,ceren esemen,sevval erdal,selin imer,ebru iyihuylu,elmas sezer,neredeyse hepsi :)) binnazda..patlayanlar
falsepeti nesibe,gizem hatn,ada yildiz yani yok iste diyorum ya serkan ve gonca disinda anlik iyi sandigim nurbanu,cemile,fama,geysu o bu hepsi ve digerleri yok cikmadi ongoruleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…