Binnaz Abla

kızlar serkandan falım geldi .benim ex için gönderdğimle uyuşuyor.tarih vermemiş ama 2017 evlilik bile demiş.benimknin falındada aynı çıkmıştı.inaşllah dedikleri olur.
tuttum bu serkanı:):):)

kızlar serkandan falım geldi .benim ex için gönderdğimle uyuşuyor.tarih vermemiş ama 2017 evlilik bile demiş.benimknin falındada aynı çıkmıştı.inaşllah dedikleri olur.
dugunlere de davet edelim cikarsa fallari bence hakeder:))

Ben aynısını aylardır düşünüyorum, renk vermemek adına onlar da zaten bi yolunu buluyorlardır.Son falımda emin oldum, bahsini yaptığın diğer İlkay,Saraylı,Nesibe konusunda da hemfikirim :)

Aynı hesaptan ya da aynı ödeme sistemiylemi ödedin? Bunlarda önemli etken

vallah kizlar ben bu serkaba atmistim dort ay once dise dokunur soyledigi tek sey benimkisinin iliskisinin sekiz ay once bittigini bu dogru kapilarini bana acik sekilde oldugu ne gecmis ne an vardi falda ama orda nurbanuya baktirdim bayildim ani gecmidi benimkinin aklindan ne geciyor cidden bildi bir de ne cok pembeci ne de cok olumsuzdu olayin iki yaninida soyleyen biri ben bayilmistim

Ve yine son yasadiklarimla fal degerlendirmesi yayinindayim fallarimi dinledim biraz yenide baktirdim ve haberler basliyor bir yolun varda aylinin kahve tarihleri patladi olaylar yari yariya dogru ama su fali isabetli gibi
Serkan tek kahvede yari yariya dogru diger yarisi bekliyor
Emine teyzembu kadini hafife aliyoruz kimsenin bilmedigi birseyi bildi
Sema hafife almistim ama fena degil sanki
Fal sepetinde gelecegi cok soylemedi ama durumu cuk oturtan venus nerdesin venus seni bekler dururum
Binnazda elif ısık katinadan iskambil istedim cuk oturttu
Binnazda selin imer bu da bildi
Asenat en bastan beri dediklerini yasiyorum
Huma canim ya ikinci kez sans verdim o da patladi
Nil günes siz onu begenirken ben savunurdum ama gum patladi
Son haber kusagini sundum gencler

Bi arkadaş vardı habire 2 cümlesinden biri sana hüma bal çıktımıı,? Olan inşallah bunu okurda kurtuluruz artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…