- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
canim her zaman eledim eledim kalan iki kisi bunlar onlarda patlarsa onuda yazicam :)El ver bize vivi ahagaga
eğer onlarda patlarsa göndericek kişi kalmaz bizde fal belasından kurtuluruz:):):)canim her zaman eledim eledim kalan iki kisi bunlar onlarda patlarsa onuda yazicam :)
:))))) kesinlikleeğer onlarda patlarsa göndericek kişi kalmaz bizde fal belasından kurtuluruz:):):)
dugunlere de davet edelim cikarsa fallari bence hakeder:))kızlar serkandan falım geldi .benim ex için gönderdğimle uyuşuyor.tarih vermemiş ama 2017 evlilik bile demiş.benimknin falındada aynı çıkmıştı.inaşllah dedikleri olur.
tuttum bu serkanı:):):)
Bende Serkan'la enerjisi hiç tutmayanlardanım bana da öyle bir senaryo üretmiş ki daha baktığı fal bir hafta sonrası patladı hanımefendi beyefendi demesi ayrı mevzu yazdıklarını ayıklamak kolay olmadı bu kelimler arasında ne dediğini anlamaya çalışmakta tonla fal baktırmışımdır yıllardır ilk kez bir puan verip fal iadesi aldım Serkan'dan...ben FAMA Sema, Serkan'ın belki de Aylinin ekip olarak fal baktığını düşünüyorum hani diyorsunuz ya ama o biri bana olumsuz konuşurken diğeri olumsuz konuştu diye bu da taktikleri olamaz mı??
ahahaha çok iyi fikir:):)dugunlere de davet edelim cikarsa fallari bence hakeder:))
Aynı hesaptan ya da aynı ödeme sistemiylemi ödedin? Bunlarda önemli etkenkızlar serkandan falım geldi .benim ex için gönderdğimle uyuşuyor.tarih vermemiş ama 2017 evlilik bile demiş.benimknin falındada aynı çıkmıştı.inaşllah dedikleri olur.
tuttum bu serkanı:):):)
yok canım hesaplar farklı .ödemenin birinin telden ödedim birini kredi kartı.Aynı hesaptan ya da aynı ödeme sistemiylemi ödedin? Bunlarda önemli etken
ahahhaa foton harika en sevdigim kadinlardan kendisiyok canım hesaplar farklı .ödemenin birinin telden ödedim birini kredi kartı.
herşey farklıydı yani.
Şehnaz Tango'da bu kadına bayılmıştım....ahahhaa foton harika en sevdigim kadinlardan kendisi
muthis bir kadin o deger cok anlasilmamis...ben
Şehnaz Tango'da bu kadına bayılmıştım....
yaa inanki şuan tam ruh halimi anlatıyor.köpek balığını kovalayan çılgın hamsi gibiyim:):)ahahhaa foton harika en sevdigim kadinlardan kendisi
Bende onu bekliyorum.fal sepetindeki tek favorim.nesibe falan patlayali cok oldumerhaba kızlar, venüs amber ne zaman sistemde olur bi bilginiz var mı?
Firuze nerden cikti nesibeBende onu bekliyorum.fal sepetindeki tek favorim.nesibe falan patlayali cok olduama venus aceyip tespitler yapti.firuzeye yerdigim bilginin milyonda birini vermedim
Bi arkadaş vardı habire 2 cümlesinden biri sana hüma bal çıktımıı,? Olan inşallah bunu okurda kurtuluruz artıkkVe yine son yasadiklarimla fal degerlendirmesi yayinindayimfallarimi dinledim biraz yenide baktirdim ve haberler basliyor bir yolun varda aylinin kahve tarihleri patladi olaylar yari yariya dogru ama su fali isabetli gibi
Serkan tek kahvede yari yariya dogru diger yarisi bekliyor
Emine teyzembu kadini hafife aliyoruz kimsenin bilmedigi birseyi bildi
Sema hafife almistim ama fena degil sanki
Fal sepetinde gelecegi cok soylemedi ama durumu cuk oturtan venusnerdesin venus seni bekler dururum
Binnazda elif ısık katinadan iskambil istedim cuk oturttu
Binnazda selin imer bu da bildi
Asenat en bastan beri dediklerini yasiyorum
Huma canim ya ikinci kez sans verdim o da patladi
Nil günes siz onu begenirken ben savunurdum ama gum patladi
Son haber kusagini sundum gencler
Bi arkadaş vardı habire 2 cümlesinden biri sana hüma bal çıktımıı,? Olan inşallah bunu okurda kurtuluruz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?