Binnaz Abla

Canım selin imer ve elif ısık gelecekte tuttu mu yani:) olaylar dedikleri gibi mi oldu?

Canım çok sıkılıyor. Fal atacak kimse kalmadı cozuttum zaten yine 1,5 aydır. Telefon faturam kendini aştı:))
Falların çıkıp çıkmadığını anlamadan üstüne aynı kişilere de birden çok fal attım ama yine de önerileriniz varsa kızlar açığım:)))

Sikilmasin caninn cikan var mi son donem yada cikacak gibi olanlar

Şu ana kadar çıkan fallar:

Elif hanzade: İlk falında bire bir en nett olarak söyleyen kişi. yeni tanışacağım kişinin fiziksel özelliklerini tarif etti, yaşadığı yeri, mesleğini.. verdiği zaman 15 gün sarktı sadece ve tanıştım.Sonu nasıl olur tabi bilmiyorum falın devamı var macera burada bitmiyor bakalım :)

Asenat: yeni kişinin yine burcunu tipini tarif etti tanışacağım ayı bildi çıktı. Eskisi sana 1 kere merakından mesaj atacak dedi attı. Gerisi gelmeyecek dedi gelmedi.

İlkay: O da aynı şekilde Elif hanzade gibi net olarak mesleği fiziksel özellikleri işinin özellikleri tayinli olduğunu falan söyledi yeni kişinin çıktı. Ama daha söylediği devamı da var henüz vakti gelmedi heralde:)

Emine Kurtuluş : Ona kızmıştım eskisini acayip kötülediği için ama onun dediği kişi birebir şu an tanıştığım kişi. Hatta işi gereği takım elbise giyiyor gibi bir ayrıntı söylemiş

Geysu da yeni kişiyi söyledi. İşi ile ilgili yaklaştı, diğerleri kadar net söylemedi ama. geçmiş ve an karşının karakteri çok iyiydi.

Serkan: yeni kişiyi o da birebir tarif etmişti evlilik var onla demişti ama 5 ay vade verdi.. 1 hafta olmadan yeni kişi çıktı. Ama son falında tüm özellikleri aynı olmasına rağmen söylediği kişiyle, kapı kapalı dedi artık başkası mı olacak neyse..

Bakalım ne olacak falların devamları var çıktıkça yazayım:)

Hayatim serkan bu yeni tanistigin degil baska birimi gelecek diyor o kismi anlayamadim birde goncaya baktirdinmi

Hayatim serkan bu yeni tanistigin degil baska birimi gelecek diyor o kismi anlayamadim birde goncaya baktirdinmi

öyle de demedi okadar karışıktı kii hiç bişey anlayamadım .. direkt şu kişi nasıldır illerisi olur mu diye sordum . o da evlilik kapısı bu beyefendiyle kapalı . başka bayan var aklında falan dedi ama yok yani hani diğeri için söylediğinde inanmıştım çünkü bildiğim duyduğum bişey vardı. bunda hiç sanmıyorum ben ya.. önceki falda evleneceğim kişiye 5 ay vade dedi nasıl tanışacağımı yazdı.. 1 hafta sonra baktırdım evleneceğin kişi ile 1-2 aya tanışacaksın nasıl tanışacaksınız göremedim gibi bişey yazdı.. tutarlı da değil ne bileyim anlayamadım gününde mi değildi noldu.. .. goncaya baktrmadım ben.

Bu liste bende de var, Hepsi patladı :)))) (Gonca'yı bilmiyorum, onun vakti var )

kızlar kendimi feda ettim medyum cemi denedim :) ben beğendim gayet güzel. farklı hesaptan attım bilgi de vermedim geçmiş ilişkimi falan hep bildi. bu da yeni kişiyle tanışacaksın diyenlerden tarih olarak temmuzu verdi. yalnız olması olacak yapması var kalıpları baya dikkatimi çekti.

Bende attim ona.. Tarot atmisdim, cok kötüydü.. Olumlu bi faldi ama hic begenmedim .. Bende olmasi olacak ( fama tarzi konusmadi) dirilis mirilis laflarini cok kulandi

HADİ BUYRUN BURDAN YAKIN....OLMASI OLACAK,YAPMASI VAR kalıbını bvy'deki baska hangi falcılardan duydunuz???

Ben BYV ile ilgili bu tarz sürekli online olan,hepimizin kafasını karıstıran kıişinin direk site sahibi olduğunu düşünüyorum.

Belki siteye dısarıdan gelen biri 20 tllik bir faldan 6 tl alabilir ama site sahibiyse hepsi onun olur kaldı ki 3-5 kimliği varsa hem bizim diğer falcılardaki fal geçmişimizi de görür, hem aynı kişiden farklı falcıymış gibi davranarak 3-5 kez daha ücret alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…