Canım selin imer ve elif ısık gelecekte tuttu mu yani:) olaylar dedikleri gibi mi oldu?Ve yine son yasadiklarimla fal degerlendirmesi yayinindayimfallarimi dinledim biraz yenide baktirdim ve haberler basliyor bir yolun varda aylinin kahve tarihleri patladi olaylar yari yariya dogru ama su fali isabetli gibi
Serkan tek kahvede yari yariya dogru diger yarisi bekliyor
Emine teyzembu kadini hafife aliyoruz kimsenin bilmedigi birseyi bildi
Sema hafife almistim ama fena degil sanki
Fal sepetinde gelecegi cok soylemedi ama durumu cuk oturtan venusnerdesin venus seni bekler dururum
Binnazda elif ısık katinadan iskambil istedim cuk oturttu
Binnazda selin imer bu da bildi
Asenat en bastan beri dediklerini yasiyorum
Huma canim ya ikinci kez sans verdim o da patladi
Nil günes siz onu begenirken ben savunurdum ama gum patladi
Son haber kusagini sundum gencler
venüs facebook hesabından duyuruyor ne zaman online olacağınımerhaba kızlar, venüs amber ne zaman sistemde olur bi bilginiz var mı?
Sikilmasin caninnCanım çok sıkılıyor. Fal atacak kimse kalmadı cozuttum zaten yine 1,5 aydır. Telefon faturam kendini aştı:))
Falların çıkıp çıkmadığını anlamadan üstüne aynı kişilere de birden çok fal attım ama yine de önerileriniz varsa kızlar açığım:)))
Fama bana ayrılık dönemine gireceksiniz demişti bu hafta girdikSikilmasin caninncikan var mi son donem yada cikacak gibi olanlar
Çıkan yok henüz ya ama çıkacak gibi duranlar var. Bakalım çıkacak mı onlarda hoş. Bir sıkıntı geldi işte ya amaan.Sikilmasin caninncikan var mi son donem yada cikacak gibi olanlar
Facebook duvarında bisi yazmayinca artik kullanmıyor zannetmistim teşekkür ederim inşallah kısa zamanda dönervenüs facebook hesabından duyuruyor ne zaman online olacağını
Hayatim serkan bu yeni tanistigin degil baska birimi gelecek diyor o kismi anlayamadim birde goncaya baktirdinmiŞu ana kadar çıkan fallar:
Elif hanzade: İlk falında bire bir en nett olarak söyleyen kişi. yeni tanışacağım kişinin fiziksel özelliklerini tarif etti, yaşadığı yeri, mesleğini.. verdiği zaman 15 gün sarktı sadece ve tanıştım.Sonu nasıl olur tabi bilmiyorum falın devamı var macera burada bitmiyor bakalım :)
Asenat: yeni kişinin yine burcunu tipini tarif etti tanışacağım ayı bildi çıktı. Eskisi sana 1 kere merakından mesaj atacak dedi attı. Gerisi gelmeyecek dedi gelmedi.
İlkay: O da aynı şekilde Elif hanzade gibi net olarak mesleği fiziksel özellikleri işinin özellikleri tayinli olduğunu falan söyledi yeni kişinin çıktı. Ama daha söylediği devamı da var henüz vakti gelmedi heralde:)
Emine Kurtuluş : Ona kızmıştım eskisini acayip kötülediği için ama onun dediği kişi birebir şu an tanıştığım kişi. Hatta işi gereği takım elbise giyiyor gibi bir ayrıntı söylemiş
Geysuda yeni kişiyi söyledi. İşi ile ilgili yaklaştı, diğerleri kadar net söylemedi ama. geçmiş ve an karşının karakteri çok iyiydi.
Serkan: yeni kişiyi o da birebir tarif etmişti evlilik var onla demişti ama 5 ay vade verdi.. 1 hafta olmadan yeni kişi çıktı. Ama son falında tüm özellikleri aynı olmasına rağmen söylediği kişiyle, kapı kapalı dedi artık başkası mı olacak neyse..
Bakalım ne olacak falların devamları var çıktıkça yazayım:)
Hayatim serkan bu yeni tanistigin degil baska birimi gelecek diyor o kismi anlayamadim birde goncaya baktirdinmi
2013 yilindan beri var elimde arsivim kendime canim o yuzden icim rahat yaziyorum..esin guven,kesira sirel,ece gulen,hilal mutlu,umut isik,maya demir,sahra buhari,hulya demir,efsun aksoy,nese ozisik,ela kilicaraslan,natali derinsu,gizem sitare,ayse melek,saadet durmaz,elif isik,firuze,dalya bozok,muge aydin ,ceren esemen,sevval erdal,selin imer,ebru iyihuylu,elmas sezer,neredeyse hepsi :)) binnazda..patlayanlar
falsepeti nesibe,gizem hatn,ada yildiz yani yok iste diyorum ya serkan ve gonca disinda anlik iyi sandigim nurbanu,cemile,fama,geysu o bu hepsi ve digerleri yok cikmadi ongoruleri
Hiç mi birinden azıcık da olsa hayır görmedin:) Gecen bahsettgn çıkan ama adını hatrlayamadgn falcıyı hatrlayabildin mi? Bak hala orda kalmışımBu liste bende de var, Hepsi patladı :)))) (Gonca'yı bilmiyorum, onun vakti var )
Hiç mi birinden azıcık da olsa hayır görmedin:) Gecen bahsettgn çıkan ama adını hatrlayamadgn falcıyı hatrlayabildin mi? Bak hala orda kalmışım
kızlar kendimi feda ettim medyum cemi denedim :) ben beğendim gayet güzel. farklı hesaptan attım bilgi de vermedim geçmiş ilişkimi falan hep bildi. bu da yeni kişiyle tanışacaksın diyenlerden tarih olarak temmuzu verdi. yalnız olması olacak yapması var kalıpları baya dikkatimi çekti.
benimki olumsuzdu inş çıkmaz diyeyim o zaman :)Bende attim ona.. Tarot atmisdim, cok kötüydü.. Olumlu bi faldi ama hic begenmedim .. Bende olmasi olacak ( fama tarzi konusmadi) dirilis mirilis laflarini cok kulandi
HADİ BUYRUN BURDAN YAKIN....OLMASI OLACAK,YAPMASI VAR kalıbını bvy'deki baska hangi falcılardan duydunuz???kızlar kendimi feda ettim medyum cemi denedim :) ben beğendim gayet güzel. farklı hesaptan attım bilgi de vermedim geçmiş ilişkimi falan hep bildi. bu da yeni kişiyle tanışacaksın diyenlerden tarih olarak temmuzu verdi. yalnız olması olacak yapması var kalıpları baya dikkatimi çekti.
HADİ BUYRUN BURDAN YAKIN....OLMASI OLACAK,YAPMASI VAR kalıbını bvy'deki baska hangi falcılardan duydunuz???
Ben BYV ile ilgili bu tarz sürekli online olan,hepimizin kafasını karıstıran kıişinin direk site sahibi olduğunu düşünüyorum.
Belki siteye dısarıdan gelen biri 20 tllik bir faldan 6 tl alabilir ama site sahibiyse hepsi onun olur kaldı ki 3-5 kimliği varsa hem bizim diğer falcılardaki fal geçmişimizi de görür, hem aynı kişiden farklı falcıymış gibi davranarak 3-5 kez daha ücret alır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?