Binnaz Abla

Kizlar bu falalemde ecren kailaya baktiran var mi arkadasim katina atmis ona ve soyledigi seyler cikmis kisaydi fali ama cikti dedi var mi atan ecrene

Canim ben attim onagelecektenhabwrler ve fallar krakicesine bir de falci sultan uci de ayni kisi benzer seyleri soylemislerdi bana tarot bir de katina atmistim ayni kisiler o yuzden atma derim

Poramor ne atmistin ecren kailaya bir de ani gecmisi bildi mi uzun derken cok uzak bir tarih mi verdi

Canımcım site sahibi dahi olsa 20 TL'lik bir faldan 20 TL kazanmıyor site, operatörler %40 kesiyor sanırım. 2014 kesintisi buymuş en azından tellwenin şu senin paylaştığın foruma bakıp edindim bu bilgiyi. Ha benim verdiğim bilgi senin teorini değiştirmez de bunu da dipnot düşeyim dedim=)

Bi de şu var,diyelim ki site sahibi 3-4 hesaba bakan, misal sırf serkan'da dün 15'e yakın fal vardı, diğerlerinde de 5 olsun hadi, bi insanın bile günde 15 fal bakması zorlayıcıyken elinde kullanabileceği bilgiler olsa dahi 30 fala mı yetişecek tek kişi? Bana zor bir ihtimal gibi gözüktü=)

Fama, serkan, sema, aylin ayni kisiler. Hepsine cogu kez baktirdim. Cok oncesinde anlamama ragmen, burada fali cikti diyenlere, surekli ovenlere kanarak bir sans daha vereyim dedim. ( bu da benim salakligim ) hem sahtekarlara bile bile para kazandirdim, hem de fallari bir guzel patladi. Birine soyledigim digerinden cikti. Fallari ciksaydi dahi, bu sahtekarlari asla ovmezdim. Sahtekarliklarini bile bile goz gore gore ovmenin ismini yazmayayim. Burayi benim gibi takip edenlere diyebilecegim tek sey, bu kadar kisinin bu suphesine kulak verin, salak yerine konmayin.

Katılıyorum

Aylinden hiçbir zaman memnun kalmadım, Famayı çok beğeniyordum ama yeterli sayıda baktırdım zaten, Serkanda da hep forumdaki yorumların gazına geldim yani tekrar baktırmasam uğramasam da olur.
Buradaki yorumlara rağmen Serkanda her gün 10-15 fal oluyor madem bu kadar güçlü donelerimiz var sonuçta burası büyük bir platform bir süre bu yorumculara uğramazsak ki burayı okuduklarından eminim bu durumla ilgili illa ki bir memnuniyet sağlama çabası olacaktır mesela sesli yorum yapmak gibi. Yani ben de dahil olmak üzere siteye yazmak da konu hakkında çözüme götürebilir. Tepkisiz kalıp sürekli burada söylenmenin alemi de yok sanıyorum uzun zamandır düşünülen bir konu bu çünkü. Bu arada yazdıklarım genel düşünceyle alakalı kesinlikle bir şahsa yönelik değil

O da epey yükseltti ama hak ediyor. Geleceği tutturdu diyen pek duymadım ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…