cnm ben denemiştim guzeldi ama epey uzun bi tarih söylediKizlar bu falalemde ecren kailaya baktiran var mi arkadasim katina atmis ona ve soyledigi seyler cikmis kisaydi fali ama cikti dedi var mi atan ecrene
Canım sana özelden msg attım. Serkan bana da çok olumlu konuştu ama gerçekten çıktı mı falları.?Iki kuzenim var cnm olmayacak dedi ilk falda ikiside olmadi ve olaylar dedigi gibi ilerledi
Yazdim canimCanım sana özelden msg attım. Serkan bana da çok olumlu konuştu ama gerçekten çıktı mı falları.?
HADİ BUYRUN BURDAN YAKIN....OLMASI OLACAK,YAPMASI VAR kalıbını bvy'deki baska hangi falcılardan duydunuz???
Ben BYV ile ilgili bu tarz sürekli online olan,hepimizin kafasını karıstıran kıişinin direk site sahibi olduğunu düşünüyorum.
Belki siteye dısarıdan gelen biri 20 tllik bir faldan 6 tl alabilir ama site sahibiyse hepsi onun olur kaldı ki 3-5 kimliği varsa hem bizim diğer falcılardaki fal geçmişimizi de görür, hem aynı kişiden farklı falcıymış gibi davranarak 3-5 kez daha ücret alır...
Bi arkadaş vardı habire 2 cümlesinden biri sana hüma bal çıktımıı,? Olan inşallah bunu okurda kurtuluruz artıkk
Ikiside cikti ve ayni seyleri soyledilerCanım selin imer ve elif ısık gelecekte tuttu mu yani:) olaylar dedikleri gibi mi oldu?
Ben baktirdim cikti canim hatta tek su fali ciktiKızlar byv ayline su falı baktıran ve de çıkan var mı?
tarot attm cnm gecms iyiydi gelecek tarihi uzak bayaPoramor ne atmistin ecren kailaya bir de ani gecmisi bildi mi uzun derken cok uzak bir tarih mi verdi
Canım ben baktirdim çok kesin bir şekilde bu yaz evlilik olacak dedi. Adamla ayrıldık başkasıyla beraber hatta.. Ya bana bütün falcılar olumlu konuşuyor ama ben pek umutlu değilimKızlar byv ayline su falı baktıran ve de çıkan var mı?
Canım tekrar mrb . Elif ışığa iskambil atayım mı? Sen ne atmıştınIkiside cikti ve ayni seyleri soylediler
KatılıyorumFama, serkan, sema, aylin ayni kisiler. Hepsine cogu kez baktirdim. Cok oncesinde anlamama ragmen, burada fali cikti diyenlere, surekli ovenlere kanarak bir sans daha vereyim dedim. ( bu da benim salakligim ) hem sahtekarlara bile bile para kazandirdim, hem de fallari bir guzel patladi. Birine soyledigim digerinden cikti. Fallari ciksaydi dahi, bu sahtekarlari asla ovmezdim. Sahtekarliklarini bile bile goz gore gore ovmenin ismini yazmayayim. Burayi benim gibi takip edenlere diyebilecegim tek sey, bu kadar kisinin bu suphesine kulak verin, salak yerine konmayin.
O da epey yükseltti ama hak ediyor. Geleceği tutturdu diyen pek duymadım ama :)Makaroncum kesinlikle katılıyorum sana sezgi özellikle anlık hisleri konusunda çok başarılı ve 99olmasına rağmen parasını direk 35e atmayanlardan çok samimi geliyor bana da ve Sezgin'in geçen falda söylediği birşey çıktı bakalım o konu düzene girecek mi
Kızlar byv ayline su falı baktıran ve de çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?