Binnaz Abla

O da epey yükseltti ama hak ediyor. Geleceği tutturdu diyen pek duymadım ama :)

Bak ya 32.5 olmuş

Aynen gelecek konusunda ben asenata daha çok inanıyorum sanırım onunla enerjim tutuyor ama o da pahalandı bizim sayemizde

O kadar para vermek benim işime gelmiyo ya heralde çok büyük krize girersem baktırırım artık bu ne 30larda fal mı olur boykot edelim indirsinler şu fiyatları

evet yaaaa indirsinler .bizde bu fal sevdası oldukça olan bize olucak.kredi kartı extreme bakamıyorum

Ben baktirdim cikti canim hatta tek su fali cikti

Ayyy çok sevindimm herşey çıktımı??

Canım ben baktirdim çok kesin bir şekilde bu yaz evlilik olacak dedi. Adamla ayrıldık başkasıyla beraber hatta.. Ya bana bütün falcılar olumlu konuşuyor ama ben pek umutlu değilim

Canım demekki belli olmuyor enerji dedikl
Eri şey burdada devrede
Ben baktırmıştım ama henüz çıkan birşey olmadı.
Ne kadar oldu baktıralı süreler geçtimi

Puanım var da kahve kapattım hülyaya atmıştım kemalede sence kime atayım :)
kahvede Sezginin üzerine tanımıyorum Binnazda Kemali de severim ama bir Sezgi değil:)) Elif Işığa iskambil atmıştım gelecek patladı katinada da burada esmer bir kadın var sevgilinin aklını çelmeye çalışan dedi ben sarışın dedim o da sen misin esmer dedi yok ben de sarışınım dedim zaten anlamıştım ben senin sarışın olduğunu dedi

Canım ozelne bakar mısın msj attım ama gormedın galıba :)

En iyisi Elif abla bence Asenat Sezgi 99 olunca hemen büyük zam yaptılar elif abla sadece 25 e çıkardı bir de onlar kahve bu tarot şimdi de indirdi zaten parada gözü olmayan dünta tatlısı bir insan Elif Hanzade

Bu arada bana kımsenın falı cıkmadı sadece gızem sıtare nn soledıgı gıbı gıdıyo olumsuz tabıkıde eger kı olumluya donerse onunfalı da ptlar ama en ıyı blen oydu

İnan bu konuda kendimi TENİS TOPU GİBİ HİSSEDİYORUM. şAİBE diyenlere bakıyorum, donelerine bakıyyorum HAK veriyorum. Sonra neden şaibeli olamaza açıklama getirmeye çalışanlara bakıyorum YINE HAK VERIYORUM

İçime kurt düşmüş mü? Düştü, kemirgenler cirit atıyor. O nedenle Seka'mın dediği gibi bu şüphelere rağmen adamda 15 fal oluyor ama BEN ATMADIM-ELİMDE GİTMİYOR ki meraktan DELİ olduğum halde. O sitede ilk Aylin'e tarot atmıştım ocak başı, sonra da sen ve Hadicanımsende çık övdüğünüz ve Naiadım da özelden fallarını atınca begendiğim için Fama'ya atmıştım. NOKTA. Olay 20 tl 30 tl olayı değil,nelere vermiyoruz ki. Şimdiye dek fal sevdasına ödediğimiz paraların yanında o para değil. AMA şaibeli bir isme fal atıp kendimi SONRASINDA kandırılmış gibi hissedersem bir biçimde en çok kendi aptallığıma kızarım. O nedenle o 15li sıralara hiç girmedim Seka'm. Kime fal attysam da burada paylaştım.

Bu arada bana kımsenın falı cıkmadı sadece gızem sıtare nn soledıgı gıbı gıdıyo olumsuz tabıkıde eger kı olumluya donerse onunfalı da ptlar ama en ıyı blen oydu
Hatuun nasılsın? Birkerebir gelmiş telweye haberin olsun...

Goncaya canlı sohbette katina baktırdım hiç müdahale etmedim bitirmesini bekledim en sonunda sorun var mı? dedi hayır yok dedim zaten sadakatine güvenmiyorum bu tip problemler yaşamıştık benim derdim sizin bahsettiğiniz konular değil diyince hemen kıvırdı ben zaten görmüştüm bitmiş gitmiş diye bahsetmedim falan.
Ben detay vermeden durumları analiz edebilen falcıya iyi derim.
Sezgi Candan,Elif Hanzade,Kemal Devrim ve Fama gibi. Tabi beğenmeyenler var orada da enerji uyumu devreye giriyor.

Evet çok haklısın Capellacığım ben de Famayı çok beğenmeme rağmen bu şaibeli durum açığa kavuşana kadar hiçbirine göndermemeyi düşünüyorum.

EVET AMA ONLA ARAM BOZUK BAKMAZ HERALDE BANA ARTIK :)
Kadının duvarında yazdıklarını okudum,çok olgun bir biçimde durumu anlatıp-özür dilemişsin ki bence bu her babayiğidin harcı değil. Karşındaki de olgun bir insansa ki ben birkerebirin öyle olduğunu düşünüyorum muhakkak bakar.

Ama şu da var 35 tl'de az değil, ben atmıyorum son falda dedikleri çıkana dek. Ha dedikleri de uzun vadeliydi, o vadede gerçekleşirde sistemde bulamazsam nasip derim. Yoksa ortada fol yok-yumurta yok, Bana yeni ne söyleyebilir veya kendimi avutmak için yeni bir fal atamam ona da.

kızlarr az önce sezgiyi yakaladım ve online görünce dayanamayıp fal atıımyalnız hazırda kahve fincanım yoktu dün serkana gnderdiğimi attımbişey olur mu? illa günlük mü atmak lazım.yorumlarınızı bekliyorum

yalnız hazırda kahve fincanım yoktu dün serkana gnderdiğimi attımbişey olur mu? illa günlük mü atmak lazım.yorumlarınızı bekliyorum
Kız Allah seni bildiğin gibi yapsın,fal dediğin yumurta mı,süt mü,ekmek mi ki taze taze günlük olsun:) Çok güldüm deli.

Walla en son Famaya fal attıgımda ona da demiştm, son zamanlarda içtiğim kahve falları sıfır sekilli diye size ocak-aralık ayı içtiklrimi gönderiyorum çünkü biliyorum ki önemli olan İYİ bir falcıda gerekli olan sadece enerji akışını kolaylaştıracaak birşey,herhangi bir şey ki o da Haklısın demişti.

Olay budur yani,kaderin dünden bugune 2-3 aya değişmeyeceğine göre takılma bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…