- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
O da epey yükseltti ama hak ediyor. Geleceği tutturdu diyen pek duymadım ama :)
evet yaaaa indirsinler .bizde bu fal sevdası oldukça olan bize olucak.kredi kartı extreme bakamıyorumBak ya 32.5 olmuş
Aynen gelecek konusunda ben asenata daha çok inanıyorum sanırım onunla enerjim tutuyor ama o da pahalandı bizim sayemizde
O kadar para vermek benim işime gelmiyo ya heralde çok büyük krize girersem baktırırım artık bu ne 30larda fal mı olur boykot edelim indirsinler şu fiyatları
Ben baktirdim cikti canim hatta tek su fali cikti
Canım ben baktirdim çok kesin bir şekilde bu yaz evlilik olacak dedi. Adamla ayrıldık başkasıyla beraber hatta.. Ya bana bütün falcılar olumlu konuşuyor ama ben pek umutlu değilim
Ne kadar oldu baktıralı süreler geçtimiBen baktırmıştım ama henüz çıkan birşey olmadı.
Ayyy çok sevindimm herşey çıktımı??
Canım demekki belli olmuyor enerji dedikl
Eri şey burdada devrede
Ne kadar oldu baktıralı süreler geçtimi
canım müdahale etmek istemedim ama elif ışık bende 2 kez sağlam patladı söylemeden edemedim:) yani gelecekte değil anda bile patladıKızlar elif ışık ne zaman online oluyo
Puanım var da kahve kapattım hülyaya atmıştım kemalede sence kime atayım :)canım müdahale etmek istemedim ama elif ışık bende 2 kez sağlam patladı söylemeden edemedim:) yani gelecekte değil anda bile patladı
kahvede Sezginin üzerine tanımıyorum Binnazda Kemali de severim ama bir Sezgi değil:)) Elif Işığa iskambil atmıştım gelecek patladı katinada da burada esmer bir kadın var sevgilinin aklını çelmeye çalışan dedi ben sarışın dedim o da sen misin esmer dedi yok ben de sarışınım dedim zaten anlamıştım ben senin sarışın olduğunu dediPuanım var da kahve kapattım hülyaya atmıştım kemalede sence kime atayım :)
Bende de patladiicanım müdahale etmek istemedim ama elif ışık bende 2 kez sağlam patladı söylemeden edemedim:) yani gelecekte değil anda bile patladı
kahvede Sezginin üzerine tanımıyorum Binnazda Kemali de severim ama bir Sezgi değil:)) Elif Işığa iskambil atmıştım gelecek patladı katinada da burada esmer bir kadın var sevgilinin aklını çelmeye çalışan dedi ben sarışın dedim o da sen misin esmer dedi yok ben de sarışınım dedim zaten anlamıştım ben senin sarışın olduğunu dedi
Canımcım site sahibi dahi olsa 20 TL'lik bir faldan 20 TL kazanmıyor site, operatörler %40 kesiyor sanırım. 2014 kesintisi buymuş en azından tellwenin şu senin paylaştığın foruma bakıp edindim bu bilgiyi. Ha benim verdiğim bilgi senin teorini değiştirmez de bunu da dipnot düşeyim dedim=)
Bi de şu var,diyelim ki site sahibi 3-4 hesaba bakan, misal sırf serkan'da dün 15'e yakın fal vardı, diğerlerinde de 5 olsun hadi, bi insanın bile günde 15 fal bakması zorlayıcıyken elinde kullanabileceği bilgiler olsa dahi 30 fala mı yetişecek tek kişi? Bana zor bir ihtimal gibi gözüktü=)
İnan bu konuda kendimi TENİS TOPU GİBİ HİSSEDİYORUM. şAİBE diyenlere bakıyorum, donelerine bakıyyorum HAK veriyorum. Sonra neden şaibeli olamaza açıklama getirmeye çalışanlara bakıyorum YINE HAK VERIYORUMAylinden hiçbir zaman memnun kalmadım, Famayı çok beğeniyordum ama yeterli sayıda baktırdım zaten, Serkanda da hep forumdaki yorumların gazına geldim yani tekrar baktırmasam uğramasam da olur.
Buradaki yorumlara rağmen Serkanda her gün 10-15 fal oluyor madem bu kadar güçlü donelerimiz var sonuçta burası büyük bir platform bir süre bu yorumculara uğramazsak ki burayı okuduklarından eminim bu durumla ilgili illa ki bir memnuniyet sağlama çabası olacaktır mesela sesli yorum yapmak gibi. Yani ben de dahil olmak üzere siteye yazmak da konu hakkında çözüme götürebilir. Tepkisiz kalıp sürekli burada söylenmenin alemi de yok sanıyorum uzun zamandır düşünülen bir konu bu çünkü. Bu arada yazdıklarım genel düşünceyle alakalı kesinlikle bir şahsa yönelik değil
Hatuun nasılsın? Birkerebir gelmiş telweye haberin olsun...Bu arada bana kımsenın falı cıkmadı sadece gızem sıtare nn soledıgı gıbı gıdıyo olumsuz tabıkıde eger kı olumluya donerse onunfalı da ptlar ama en ıyı blen oydu
EVET AMA ONLA ARAM BOZUK BAKMAZ HERALDE BANA ARTIK :)Hatuun nasılsın? Birkerebir gelmiş telweye haberin olsun...
Evet çok haklısın Capellacığım ben de Famayı çok beğenmeme rağmen bu şaibeli durum açığa kavuşana kadar hiçbirine göndermemeyi düşünüyorum.İnan bu konuda kendimi TENİS TOPU GİBİ HİSSEDİYORUM. şAİBE diyenlere bakıyorum, donelerine bakıyyorum HAK veriyorum. Sonra neden şaibeli olamaza açıklama getirmeye çalışanlara bakıyorum YINE HAK VERIYORUM
İçime kurt düşmüş mü? Düştü, kemirgenler cirit atıyor. O nedenle Seka'mın dediği gibi bu şüphelere rağmen adamda 15 fal oluyor ama BEN ATMADIM-ELİMDE GİTMİYOR ki meraktan DELİ olduğum halde. O sitede ilk Aylin'e tarot atmıştım ocak başı, sonra da sen ve Hadicanımsende çık övdüğünüz ve Naiadım da özelden fallarını atınca begendiğim için Fama'ya atmıştım. NOKTA. Olay 20 tl 30 tl olayı değil,nelere vermiyoruz ki. Şimdiye dek fal sevdasına ödediğimiz paraların yanında o para değil. AMA şaibeli bir isme fal atıp kendimi SONRASINDA kandırılmış gibi hissedersem bir biçimde en çok kendi aptallığıma kızarım. O nedenle o 15li sıralara hiç girmedim Seka'm. Kime fal attysam da burada paylaştım.
Kadının duvarında yazdıklarını okudum,çok olgun bir biçimde durumu anlatıp-özür dilemişsin ki bence bu her babayiğidin harcı değil. Karşındaki de olgun bir insansa ki ben birkerebirin öyle olduğunu düşünüyorum muhakkak bakar.EVET AMA ONLA ARAM BOZUK BAKMAZ HERALDE BANA ARTIK :)
yalnız hazırda kahve fincanım yoktu dün serkana gnderdiğimi attımbişey olur mu? illa günlük mü atmak lazım.yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?