Binnaz Abla

Kaç saat bekledim Sezgiye atamadım öncelikle tebrik ederim:)) Sezgi için fark etmiyor bence ya hisli kız:)

kızzzz ne bileyim sanki sürekli yeni fal kapatmak gerekiyormuş gibi geldi.söyledim de dünkü falım diye

kızzz ne bileyim sanki günlük kapatmak gerekiyormuş gibi geliyor söyledimde dünkü falım ama sizin hisleriniz önemli diye.bakalım ne cvp gelicek.gelince yazarım

Kaç saat bekledim Sezgiye atamadım öncelikle tebrik ederim:)) Sezgi için fark etmiyor bence ya hisli kız:)
canımm geçen bende çok beklemiştim olmadı.şuan denk geldi.normalde baktırmıcaktım ama o yeşil fal baktır yazısını görünce dayanmadımen son çare kredi kartımın limitini kapatcam.inan ki battımm

seni burada en iyi anlayacaklardan biri de benim sanırım yani ben akışta yaşarken bir sorun olmuyordu son zamanlarda bazı gelişmeler yaşadım akışa müdahale ettim dolayısıyla yorumuna güvendiğim birinden yorum almaya ihtiyaç duydum Sezgiden de başkası kalmadı elimde:)

Bende canim aynen katiliyorum

Ben cok uzun zaman once bir bayana yuzyuze fal baktirmistim ama o zamanki duygu his hic olmayacak biri icin hani platonik olur ya onu sormaya gittim kadin bana oyle seyler soyledi ki yillara yayilmis sekilde hepsini yasadim ve falin degismeyecegini gordum

kesira sirelin bu yüzden çok olumsuz yorum yapıp da patladığına çok şahit oldum canım bence ne kadar iyi de baksa çok ciddiye alınacak biri değil :)

kesinliklee yaptığımız iyi bir şey değil aslında.fal baktırmışız bize bir tarih verilmiş ve duruşumuzu ,akışımızı ,enerjimizi belirleyip sabretsek birşeyler olucak belki.ama biz kim hangi falcıdan memnun kalıyorsa dayanamayıp atıyoruz.sonra biri iyi diyor bir kötü diyor.kötü diyeni kafamıza takıyoruz akışı bozuyoruz düşünce gücüyle.
bizim bu durumu engellememiz lazım diye düşünüyorum ama başarabilirmiyim bilmiyorum

umut ışık falcı bile değil kopyala yapıştır zaten

Bende bir kez cikti sonra cikmadi

bana da çıktı falları 2 kere mi ne attım zaten olumlu olmasına rağmen atmam artık, direk pespembe yorum yapanlar, sadece kart yorumlayanlar bir de akıl verenleri eledim atmıyorum artık zaten geriye çok az kişi kaldı

Evet bende de iki kisi var binnazda denemedigim kalmadi zaten umut taciri cogu ..orda iki kisi var cook darda kalinca baktiracagim

ben çok fazla karar alıp uygulayamadım ama bu sefer fal olayına tamamen inancımı kaybettim,tarihler sürekli öteleniyor dediğim gibi anlık tespite ihtiyacım var onda da Sezgiye güvendiğim için ısrar ediyorum

Bazilari olaylari sisirip hikaye yazmayi cok seviuor insanlarin surekli umudunu besleyen falcilari ayirt etmek cok kolay umut taciri dioruz hissiz sekilde hikaye yaziuorlar

aynen kimisi hikaye yazmaya bayılıyor bir de öyle bir sallıyorlar ki herkese uyacak hikaye. fark etmesek aylar önce şehrazat ve geçenlerde yıldız ablada başıma geldi direk belki arada yediklerim bile var farkında değilim. ama binnazda umut ışığın, ece gülenin ve lena kovalın bana kopyala yapıştır fal gönderdiğini bizzat yaşadım ve hala orda birilerine fal bakıyorlar hiç de normal olmayan ve hak etmedikleri ücretlerle. yazık yani..

Asenatin rahatlatici bir enerjisi var seviuorum kendisini fali cikmadi ancak durum tespiti guzeldi

Canım ekimden beri bana dediği zamanda dediği olan tek kişi diyebilirim herkes aralık derken o şubat mart demişti ta ekim ayında ve onun dediği gibi oldu ben aricam diye tutturunca şimdi değil daha sonra falan demişti hatta aradan geçince biraz aramıştım enerjilerimiz güzel uyuyor demek ki onunla bakalım şimdi ne diyecek

Ben bısey sorcam su bınnaz abla sıtesınde 90 puanım var mesela onunla dıyelım kı kontur alsam ıkısını bırlestıremıyorum degıl mı odeme yaparken?

Ay Elif hanzade aramızdaki mesafeyi geç adamın Denizli yerde bile olduğunu işinin gücünün orda olduğunu falan söylemişti ben şok ama gelecek o da çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…