- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Kaç saat bekledim Sezgiye atamadım öncelikle tebrik ederim:)) Sezgi için fark etmiyor bence ya hisli kız:)kızlarr az önce sezgiyi yakaladım ve online görünce dayanamayıp fal atıımyalnız hazırda kahve fincanım yoktu dün serkana gnderdiğimi attım bişey olur mu? illa günlük mü atmak lazım.yorumlarınızı bekliyorum
kızzzz ne bileyim sanki sürekli yeni fal kapatmak gerekiyormuş gibi geldi.söyledim de dünkü falım diyeKız Allah seni bildiğin gibi yapsın,fal dediğin yumurta mı,süt mü,ekmek mi ki taze taze günlük olsun:) Çok güldüm deli.
Walla en son Famaya fal attıgımda ona da demiştm, son zamanlarda içtiğim kahve falları sıfır sekilli diye size ocak-aralık ayı içtiklrimi gönderiyorum çünkü biliyorum ki önemli olan İYİ bir falcıda gerekli olan sadece enerji akışını kolaylaştıracaak birşey,herhangi bir şey ki o da Haklısın demişti.
Olay budur yani,kaderin dünden bugune 2-3 aya değişmeyeceğine göre takılma bunlara
Kız Allah seni bildiğin gibi yapsın,fal dediğin yumurta mı,süt mü,ekmek mi ki taze taze günlük olsun:) Çok güldüm deli.
Walla en son Famaya fal attıgımda ona da demiştm, son zamanlarda içtiğim kahve falları sıfır sekilli diye size ocak-aralık ayı içtiklrimi gönderiyorum çünkü biliyorum ki önemli olan İYİ bir falcıda gerekli olan sadece enerji akışını kolaylaştıracaak birşey,herhangi bir şey ki o da Haklısın demişti.
Olay budur yani,kaderin dünden bugune 2-3 aya değişmeyeceğine göre takılma bunlara
canımm geçen bende çok beklemiştim olmadı.şuan denk geldi.normalde baktırmıcaktım ama o yeşil fal baktır yazısını görünce dayanmadımKaç saat bekledim Sezgiye atamadım öncelikle tebrik ederim:)) Sezgi için fark etmiyor bence ya hisli kız:)
seni burada en iyi anlayacaklardan biri de benim sanırım yani ben akışta yaşarken bir sorun olmuyordu son zamanlarda bazı gelişmeler yaşadım akışa müdahale ettim dolayısıyla yorumuna güvendiğim birinden yorum almaya ihtiyaç duydum Sezgiden de başkası kalmadı elimde:)canımm geçen bende çok beklemiştim olmadı.şuan denk geldi.normalde baktırmıcaktım ama o yeşil fal baktır yazısını görünce dayanmadımen son çare kredi kartımın limitini kapatcam.inan ki battımm
Bende canim aynen katiliyorumGoncaya canlı sohbette katina baktırdım hiç müdahale etmedim bitirmesini bekledim en sonunda sorun var mı? dedi hayır yok dedim zaten sadakatine güvenmiyorum bu tip problemler yaşamıştık benim derdim sizin bahsettiğiniz konular değil diyince hemen kıvırdı ben zaten görmüştüm bitmiş gitmiş diye bahsetmedim falan.
Ben detay vermeden durumları analiz edebilen falcıya iyi derim.
Sezgi Candan,Elif Hanzade,Kemal Devrim ve Fama gibi. Tabi beğenmeyenler var orada da enerji uyumu devreye giriyor.
Ben cok uzun zaman once bir bayana yuzyuze fal baktirmistim ama o zamanki duygu his hic olmayacak biri icin hani platonik olur ya onu sormaya gittim kadin bana oyle seyler soyledi ki yillara yayilmis sekilde hepsini yasadim ve falin degismeyecegini gordumKız Allah seni bildiğin gibi yapsın,fal dediğin yumurta mı,süt mü,ekmek mi ki taze taze günlük olsun:) Çok güldüm deli.
Asenatin rahatlatici bir enerjisi var seviuorum kendisini fali cikmadi ancak durum tespiti guzeldiOooffffff ben yine asenata fal attım yaaa baktım düşmüş yine fiyatı malum bende bu ara gelgitlerdeyim attımmmm neden tutamıyorum kendimi yaaaa
BU yorumun üzerine bir de geçen Selçuksasaa'nın Kesira Sirel'in" kart anlamlarına göre yorum yapıyor, doğru da olsa bana itici geliyor,belkiş benim o anki ruh halim iyi değildi" gibisinden bir yazısı vardı ki sonuna dek katılıyorum.
Kesira aynı şeyi bana da yaptı,ev karmakarışık, kalabalık,tam pc'yi kapatacağım bir baktım Kesira fal alıyor. Hazır ödül puanım da var diye yangından mal kaçırır gibi kart çektim, aynen de çektiğim kartların anlamlarından yola çıkarak yorum yaptı. VE PATLADI:)
Bende bir kez cikti sonra cikmadikesira sirelin bu yüzden çok olumsuz yorum yapıp da patladığına çok şahit oldum canım bence ne kadar iyi de baksa çok ciddiye alınacak biri değil :)
kesinliklee yaptığımız iyi bir şey değil aslında.fal baktırmışız bize bir tarih verilmiş ve duruşumuzu ,akışımızı ,enerjimizi belirleyip sabretsek birşeyler olucak belki.ama biz kim hangi falcıdan memnun kalıyorsa dayanamayıp atıyoruz.sonra biri iyi diyor bir kötü diyor.kötü diyeni kafamıza takıyoruz akışı bozuyoruz düşünce gücüyle.seni burada en iyi anlayacaklardan biri de benim sanırım yani ben akışta yaşarken bir sorun olmuyordu son zamanlarda bazı gelişmeler yaşadım akışa müdahale ettim dolayısıyla yorumuna güvendiğim birinden yorum almaya ihtiyaç duydum Sezgiden de başkası kalmadı elimde:)
umut ışık bende fena patladı .18 martta sana bir teklifle gelicek ailesiyle tnışma var dedi.mart bitiminde ayrıldık kounuşmuyoruz şimdi.gülermisin ağlarmısın .umut ışık fena sallıyor.tarih takıntısı var adamda ama iş yok.
Bende bir kez cikti sonra cikmadi
Bazilari olaylari sisirip hikaye yazmayi cok seviuor insanlarin surekli umudunu besleyen falcilari ayirt etmek cok kolay umut taciri dioruz hissiz sekilde hikaye yaziuorlarumut ışık falcı bile değil kopyala yapıştır zaten
Evet bende de iki kisi var binnazda denemedigim kalmadi zaten umut taciri cogu ..orda iki kisi var cook darda kalinca baktiracagimbana da çıktı falları 2 kere mi ne attım zaten olumlu olmasına rağmen atmam artık, direk pespembe yorum yapanlar, sadece kart yorumlayanlar bir de akıl verenleri eledim atmıyorum artık zaten geriye çok az kişi kaldı
ben çok fazla karar alıp uygulayamadım ama bu sefer fal olayına tamamen inancımı kaybettim,tarihler sürekli öteleniyor dediğim gibi anlık tespite ihtiyacım var onda da Sezgiye güvendiğim için ısrar ediyorumkesinliklee yaptığımız iyi bir şey değil aslında.fal baktırmışız bize bir tarih verilmiş ve duruşumuzu ,akışımızı ,enerjimizi belirleyip sabretsek birşeyler olucak belki.ama biz kim hangi falcıdan memnun kalıyorsa dayanamayıp atıyoruz.sonra biri iyi diyor bir kötü diyor.kötü diyeni kafamıza takıyoruz akışı bozuyoruz düşünce gücüyle.
bizim bu durumu engellememiz lazım diye düşünüyorum ama başarabilirmiyim bilmiyorum
Bazilari olaylari sisirip hikaye yazmayi cok seviuor insanlarin surekli umudunu besleyen falcilari ayirt etmek cok kolay umut taciri dioruz hissiz sekilde hikaye yaziuorlar
Asenatin rahatlatici bir enerjisi var seviuorum kendisini fali cikmadi ancak durum tespiti guzeldi
Goncaya canlı sohbette katina baktırdım hiç müdahale etmedim bitirmesini bekledim en sonunda sorun var mı? dedi hayır yok dedim zaten sadakatine güvenmiyorum bu tip problemler yaşamıştık benim derdim sizin bahsettiğiniz konular değil diyince hemen kıvırdı ben zaten görmüştüm bitmiş gitmiş diye bahsetmedim falan.
Ben detay vermeden durumları analiz edebilen falcıya iyi derim.
Sezgi Candan,Elif Hanzade,Kemal Devrim ve Fama gibi. Tabi beğenmeyenler var orada da enerji uyumu devreye giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?