Binnaz Abla

Evet akilli bir bayan canim banada dedigi zamana var yazarim

Dediklerin hepsi cop lena kovala iade ettim okkalida bir mail yazdim assin duvarina ilham alsin

Dediklerin hepsi cop lena kovala iade ettim okkalida bir mail yazdim assin duvarina ilham alsin

çok iyi yapmışsın ben kopyala yapıştır olduğunu aylar sonra farkettim. ebru iyi huylunun falını yollamış bana bu sefer ondan da şüphelenmeye başladım ebru iyi huylu da belki birilerinden aldığını gönderdi? yazılı fallardan uzak durmak gerek en güzel yöntemi bu. senin yorumunu yayınlamadılar mı peki vivi?

Hadi canim nasil bilmis o kadar

Valla ben hatta gittim eski falları okudum dedim birine yazmış mıyım acaba diye ama kimseye dememişim nerde yaşadığını falan kadın öyle dedi sen adım atma o atacak dedi ama atmadı ben attım belki durumu bilmiştir ama gelecekte tutmadı o konuda nokta atışı Asenat oldu işte inşallah senin de çıkar Canım haberdar edersin zaten

yaaa gerçekten nasıl büyük hakka giriyorlar.insanların bir sıkıntısı var bir umutlaa geliyor.iyi yada kötü kandırarak para alındığı zaman o paranın hayrınıda göremezler.ama en azından burada herkes birbirini uyararak bir farkındalık oluşuyor.
burayı okumayan bir sürüde masum insan var.yazıklar olsun bu zihniyette ki insanalara

Ederim elbette kuzum ozelden yazarim

Canim iade edince fali yayinlamadilar sanirim sinirden bakmadim ama asiri sinirlendim giris gelisme sonuc kici basi ayri oynayan bir faldi, anlam butunlugu yok, uyduruk! cocuk bile daha gzel yazar
Birde illa burc isteyenler oluyor bir yere kadar ok belki kartlarda belli burclari temsil eden simgeler var da balik soyle olur yok koc erkegi zaten capkindir diye burc anlamlarini hissi gibi ortaya atan uyaniklarda ayri..ben insan dedektoru oldum falcilarida anlamak gayet basit benim icin acikcasi

En kotusu umut tacirleri istisnalar vardir ,hayat bu elbette ..genelleme yapmiyorum ancak iki ay cikmissin adam bir senedir ortada yoksa artik bu insana sen umut satma.. yok sorunu var da yok kafasini hayatindan kaldiramiyorda israrla falda tutarli olucam diye karsi taraftaki insana aslinda en buyuk kotulugu ustune para alarak yapma..en kotu falci bunlar dedigim gibi istisna vardir o da adi uzerinde istisna

geçenlerde umut ışığın yorumlarını okurken bir yorum dikkatimi çekti, biri aynen şunları yazmış :" ya umut 1 senedir sana geliyorum bu seferki falın çok kötüydü çok dalgındın sanırım kahve falımda sürekli kartlarında çıkanlar diye bahsetmişsin" demiş, güler misin ağlar mısın? buradan haberi olmayanı geçtim falına bakıldığını sanan arkadaşlar olmaya devam ettikçe bunlar piyasada eksilmez zaten

evet evet bu yorumu bende okumuştum.bende hata edip adama iki kere fal attım.çünkü birncide çok iddalıydı.tarih verdi ama tam tersi oldu.ikincide adam birde bana kızyor.bu ne panik ,bekle olucak falan felan bir sürü saçmalık.tarih tumadığı gibi birde ayrıldık.sonra bende çok kızgın bir şekilde yorum attım.hatta yayınlamışlar baktım.kşke iadesini isteseymişim ama o an aklıma geelmedi.hem palavra satıyor hemde tersliyor angut

aynen o burç isteyenlere ayrı bir kılım zaten, burçlardan karakter uyduran mı dersin, astrolojik şeyler anlatıp kendince mantıklı konuşanlar mı dersin hepsi patladı zaten. lenaya zaten diyecek bir şey bulamıyorum, kadına ilk geldiğinde tarot atmıştım ne güzel yorumlamış uzun uzun demiştim sonra aylar sonra katina baktırdım o ne rezalet bir şeydi kadın kartların anlamını dahi bilmiyor. benim ondan sonra dank etti eski fallara bakarken bir baktım tarotu da zaten ordan burdan araklama falmış. sonra canlıya geçmiş biri demişti buradan, orda da sürekli eee ııı diye süre geçiştirmişti zaten bir şey bildiği yok diye. bu yorumlarında "harika" yazanların kafasından istiyorum zahmet olmazsa

keşke isteseymişsin canım aynen ben ona 3 sene önce falan iki kere kahve atmışım daha haberim yokken. öylesine atmışım onu da zaten tek kelime çıkmamış. daha sonra katinada artık atacak birilerini bulamayınca son çare ona attım orda dank etti benim bildiğin kopyalanmış bir fal geldi sinirimden yoruma yazacağıma adama soru bölümünde giydirmişim takdir sizin diye cevap vermiş utanmadan. hemen iade aldım o günden sonra da bir daha atmadım zaten. aklınca tarih veriyorum diyip ilgi çekmeye çalışan yalancının teki. sonuçta iade hakkın yoksa falın kopyala yapıştır olduğunu da ispatlayamazsan iade de alamazsın bu da onun yanına kar kalır diye bakıyor..

evet cnmm istisna olabilir aslında ama bence bu fal olayı hisden ziyade durugörü yeteneği olanlar bakmalı.benimde hislerim kuvvetlidir.ben ve arkadaşlarım çok şeye şahit olmuşuzdur ama fal bakmıyorum.insanları yönlendiremem.Allah bazı insanlara yetenek vermiş bu duruma sahip olanlar bakmalı.diğerleri olumlu konuşup umut verip insanların zamanından çalıyorlar. en büyük hırsızlığı yapıyorlar

Evet insanlarda umut ede ede sonra daha buyuk bir hayalkirikligi yasiyor cunku hepimiz pozitif olana inanma meyli tasiyoruz insaniz ama buyuk kotuluk bu insanlara

yaa kimden ne koparırsam kar diye bakıyor.sen uyandın ben uyandım ama bilmeyen ve oradaki yazıya göre inanıp giden bir sürü insan var.bakıyorum adamda hep sıra var.boş kalmıyor işte.hangi işi yaparsan yap karakter meselesi.karaekterin iyiyse işinle bütünleşip ilerlersin aksihalde bir yerde çuvallarsın.umarım onunda foyası meydana çıkır ve daha fazla zararlı olmadan çekip gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…