Binnaz Abla

valla alcanzarcığım eğer senden heveslenip meleğe tekrar fal baktırdığımda aynı enerjiyi alamzsam ALCANZAR' A DARGINIM topiğinde görüşürüz

Ben sadece bu sacmaliga yorum yapan varmi diye girdim birde ne göreyim sürüyleymiş sizgillerden

Bi dakika ya sen şakasın değilmi?Birazdan seninle en çok yazışana beş fal paketi hediye edilecek değilmi?Yaşasınnn ben kazanıcam.Bu kesinlikle bi şaka .Çünkü bu uslûp gerçek olamaz.

canım o zaman sen nesıbeye fal baktırmışsındır ve sana cıkmamıstır dogrumu?galıba senınle fal enerjımız uyuşmuyo ondan sordum sana tutturan bana tutturamamıs bana tutturan sana tutturamamıs

merhaba, siz Nesibe'den memnun kaldınız mı?

valla alcanzarcığım eğer senden heveslenip meleğe tekrar fal baktırdığımda aynı enerjiyi alamzsam ALCANZAR' A DARGINIM topiğinde görüşürüz

Ya aşkolsun.Vallaha bak hep yazıyorum hiçbi falcı için gidin illaki baktırın diyemem çünkü fal bu belli olmuyo.Sadece tavsiye ederim melekte bunlardan biri.

merhaba, siz Nesibe'den memnun kaldınız mı?

bana soyledıklerı kısmen cıktı dıyebılırım eylul ayında hayatıma bırının gırecegını bıldı ancak o kısıyle beraber olacagımı soylemıstı ben ıstemedım o kısıyı bunun dısında durum tahmınlerı kuvvetlıdır zaten burda en ıyı olarak ısmı gecenlerden bırı falalem rezzan abla bırısıde nesıbedır herkese tutarmı bılmıyorum ama denemedıysenız bı kere deneyebılırsınız ılkayada 3 kere fal baktırmıs bırısı olarak bılse bıle ben tavsıye etmıyorum karsısındakıne saygısı yok cunku dobra olıyım derken daha cok moralınızı bozabılır

Ya aşkolsun.Vallaha bak hep yazıyorum hiçbi falcı için gidin illaki baktırın diyemem çünkü fal bu belli olmuyo.Sadece tavsiye ederim melekte bunlardan biri.

biliyorum bebeğim şaka yapıyorum sadece canı sıkılan arkadaslara KOCAMA DARGINIM sayfasına alternatif oluşturayım dedim elime mi yapışır

Melek'e baktırmış mıydınız hiç?
Rezzan abla başka bir sitede mi?

biliyorum bebeğim şaka yapıyorum sadece canı sıkılan arkadaslara KOCAMA DARGINIM sayfasına alternatif oluşturayım dedim elime mi yapışır
Hahahaha ay çok güldüm için için

Bi dakika ya sen şakasın değilmi?Birazdan seninle en çok yazışana beş fal paketi hediye edilecek değilmi?Yaşasınnn ben kazanıcam.Bu kesinlikle bi şaka .Çünkü bu uslûp gerçek olamaz.

burda şu an bi cherry eksik yaaa nerdesin cherry :) o zaman CHERRY' E DARGINIM sayfası sevip de kırılanlara gelsin

tarot mu bakıyor sade?
birde nasıl yorumluyor falı merak ediyorum.

anı mı tahmin ediyor yoksa gelecek hakkında da konuşuyor mu?
senle uyan durumlar yakalamış mı?
Canım tabii anı söylüyo ve bende çok iyi o konuda.Gelecekten tabiki bahsediyor çıkarsa ben hemen yazıyorum zatwn.Geçen defa melek bana net zaman vermemişti bi defa onuda söylemiş.Bide çok içtendir sesi yıllardır tanıdığın biri gibi

online baktırınca alışkanlık yapıyo galiba

burda şu an bi cherry eksik yaaa nerdesin cherry :) o zaman CHERRY' E DARGINIM sayfası sevip de kırılanlara gelsin

Hakikaten bi o yok cherry nerdesin ya?Bide selinax ve òzgece.Tam kopardık burda.

aynen ya nesibe de rezzan abla da dünya tatlısı insanlar ama bana dedikleri çıkmadı malesef

canım o zaman sen nesıbeye fal baktırmışsındır ve sana cıkmamıstır dogrumu?galıba senınle fal enerjımız uyuşmuyo ondan sordum sana tutturan bana tutturamamıs bana tutturan sana tutturamamıs
Yok canım bana Rezzan abla tutturamadı.Doğrudur ya bazen birimizin bayıldığını öteki beğenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…