Hahahaha kocama dargınım sayfasımı?O topic çok sakin herhalde.Belliki arkadaşın canı aksiyon istemiş en uygun bizi gördü.E enerjimiz her daim yerimizde , topiğimizde mutluyuz crn cim Allah ımıza bin şükür ki birbirimize yetiyoruz alâkasız yerlere atlama ihtiyacı hissetmiyoruz.
Ben sadece bu sacmaliga yorum yapan varmi diye girdim birde ne göreyim sürüyleymiş sizgillerden
canım o zaman sen nesıbeye fal baktırmışsındır ve sana cıkmamıstır dogrumu?galıba senınle fal enerjımız uyuşmuyo ondan sordum sana tutturan bana tutturamamıs bana tutturan sana tutturamamıs
valla alcanzarcığım eğer senden heveslenip meleğe tekrar fal baktırdığımda aynı enerjiyi alamzsam ALCANZAR' A DARGINIM topiğinde görüşürüz
peki çok teşekkürler
anlamadığım bir nedenden dolayı bankamatik kartımdan çekim yapmıyor tl yükleyip öyle baktırıcam en kısa sürede.
merhaba, siz Nesibe'den memnun kaldınız mı?
Ya aşkolsun.Vallaha bak hep yazıyorum hiçbi falcı için gidin illaki baktırın diyemem çünkü fal bu belli olmuyo.Sadece tavsiye ederim melekte bunlardan biri.
rica ederim canım umarım sen de memnun kalırsın kalmazsan ALCANZAR' A DARGINIM sayfasına beklerim
bana soyledıklerı kısmen cıktı dıyebılırım eylul ayında hayatıma bırının gırecegını bıldı ancak o kısıyle beraber olacagımı soylemıstı ben ıstemedım o kısıyı bunun dısında durum tahmınlerı kuvvetlıdır zaten burda en ıyı olarak ısmı gecenlerden bırı falalem rezzan abla bırısıde nesıbedır herkese tutarmı bılmıyorum ama denemedıysenız bı kere deneyebılırsınız ılkayada 3 kere fal baktırmıs bırısı olarak bılse bıle ben tavsıye etmıyorum karsısındakıne saygısı yok cunku dobra olıyım derken daha cok moralınızı bozabılır
Hahahaha ay çok güldüm için içinbiliyorum bebeğim şaka yapıyorum sadececanı sıkılan arkadaslara KOCAMA DARGINIM sayfasına alternatif oluşturayım dedim elime mi yapışır
Bi dakika ya sen şakasın değilmi?Birazdan seninle en çok yazışana beş fal paketi hediye edilecek değilmi?Yaşasınnn ben kazanıcam.Bu kesinlikle bi şaka .Çünkü bu uslûp gerçek olamaz.
Canım tabii anı söylüyo ve bende çok iyi o konuda.Gelecekten tabiki bahsediyor çıkarsa ben hemen yazıyorum zatwn.Geçen defa melek bana net zaman vermemişti bi defa onuda söylemiş.Bide çok içtendir sesi yıllardır tanıdığın biri gibitarot mu bakıyor sade?
birde nasıl yorumluyor falı merak ediyorum.
anı mı tahmin ediyor yoksa gelecek hakkında da konuşuyor mu?
senle uyan durumlar yakalamış mı?
Melek'e baktırmış mıydınız hiç?
Rezzan abla başka bir sitede mi?
Canım tabii anı söylüyo ve bende çok iyi o konuda.Gelecekten tabiki bahsediyor çıkarsa ben hemen yazıyorum zatwn.Geçen defa melek bana net zaman vermemişti bi defa onuda söylemiş.Bide çok içtendir sesi yıllardır tanıdığın biri gibi
burda şu an bi cherry eksik yaaa nerdesin cherry :) o zaman CHERRY' E DARGINIM sayfası sevip de kırılanlara gelsin
melege baktırdım bana soyledıklerı cıkmadı ama arkadaslara cıkıyo rezzan ablada falalemde
şimdi de aklım Rezzan Abla'ya kaydı ya
o nasıl bakıyor peki?
Yok canım bana Rezzan abla tutturamadı.Doğrudur ya bazen birimizin bayıldığını öteki beğenmiyor.canım o zaman sen nesıbeye fal baktırmışsındır ve sana cıkmamıstır dogrumu?galıba senınle fal enerjımız uyuşmuyo ondan sordum sana tutturan bana tutturamamıs bana tutturan sana tutturamamıs
Yok canım bana Rezzan abla tutturamadı.Doğrudur ya bazen birimizin bayıldığını öteki beğenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?