]
Banada hic olumlu knusmdi 2 hafta once fln bktrmstm bgn nesibeye baktrdm hala bekle diyo hepimiz beklemekten telef olduk
adım atmazsan olmaz mı dedi bu iş, haleh hn.
Evet ama adim atmazsan yok bu donmez dedi ilkay nesibe cagan meral elif ece rezzan bunlrda asla adim atma dedi atmiyorum valla hala bekliyorum
Bence Haleh adım at dediyse kesinlikle at.Kadın geçmiş ve anı çok güzel yorumluyor ve sana da kalkıp adım at dediyse at.Aşk da gurur olmaz.Sen beklerken başkası ona adım atabilir...Keşke lerle kalma başbaşa ilerde.
Ama sende smdi drmu dinlynce anlycksn gliba bni tatlim bz 2 sendir berbr ama bni asla evden ckrmdi kmseyle gorsttrmedi kndsi yedi icti gezdi arkmdn binbirtane dolap dondu herksi srkma almstmbn ama artik dayanmdm ayrildm instlsp druyorz durum bu hali aldi ne o msj atyo nede bn sence halada adm atmlmym hala bekliyorm hatasni anlsn diye ben
Tatlım insanlar hatalarını böyle anlamazlar.Arıyacaksın çağıracaksın karşılıklı bir masada oturup bunları konuşarak çözersin .. Falcı dedi bekleyeyim , yok burnu dürtsün yok böyle birşeyler.
Benimde 2 senelik ilişkim vardı her tartışmamızda birkaç gün sonra arar çağırır karşılıklı konuşur çözerdik .en son tartışmamızda nerde gittim bilmiyorum bitine fal baktırdım bana dedi sakın arama burnu sürtsün biraz ama birkaç haftaya it gibi beklicek .gelmesin ben bu falı bırakırım dedi . Ne oldu olan bana oldu 1 sene olucak adım atmadı ;( o kadar üzüldüm ki 3 aydır mesaj atıyırum cevap yok
Adm atarsam bni cok surundurcek biliyorum o yzden cok cekiniyorum ben burnu havada iste yalvariyo sonunda dicek bn smdi msj atsm arasam hadi cozelm sornu desem inan bna geri donus yapmaz gururndan bna bndan 4 hafta once dedki herkes bnden ayrilir sen ayrilmazdn bn yediremiyorum dedi o kadar cok dua ediyorumki hergn,hergn ayri bi falcidan doncgni dnlym diye hergn baktryorum
Kızlar ben az önce Rezzan hanıma baktırdım gerçekten çok doğru tespitler yapmış.Bazı şeyleri söylemeden bildi diyebilirim.Bundan sonra müdavimiyim :)
Umarım canım benim :) Peki tarotta baktırmak istiyorum açıkcası isim önerisi nesibe ve haleh üzerine sanırım[/Q
nesibe :)
Umarım canım benim :) Peki tarotta baktırmak istiyorum açıkcası isim önerisi nesibe ve haleh üzerine sanırım
Ben diger konuyada yazmistim dedigi birsey cikti bugun umarim diger dedikleri de cikar :))
Vallah ben 10 gün önce fal gönderdim, bir dediği çikti bile
Rezzanin yorumları çok tutarli, hayretler içerisinde kaldim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?