Binnaz Abla

adım atmazsan olmaz mı dedi bu iş, haleh hn.

Evet ama adim atmazsan yok bu donmez dedi ilkay nesibe cagan meral elif ece rezzan bunlrda asla adim atma dedi atmiyorum valla hala bekliyorum

]

Banada hic olumlu knusmdi 2 hafta once fln bktrmstm bgn nesibeye baktrdm hala bekle diyo hepimiz beklemekten telef olduk

ilkayi salla zaten ya rezzan da begeniliyo ama ani bilmede aman aman iyi diyemem benim anlattigimdan baska bisey bilemedi yorum yapmis ama fincani okumasi guzel dediklerini yasayan da cok aslinda...Bayramda burada ya bayram edicez ya yas tutacagiz bakalim :)

adım atmazsan olmaz mı dedi bu iş, haleh hn.

Evet ama adim atmazsan yok bu donmez dedi ilkay nesibe cagan meral elif ece rezzan bunlrda asla adim atma dedi atmiyorum valla hala bekliyorum

Bence Haleh adım at dediyse kesinlikle at.Kadın geçmiş ve anı çok güzel yorumluyor ve sana da kalkıp adım at dediyse at.Aşk da gurur olmaz.Sen beklerken başkası ona adım atabilir...Keşke lerle kalma başbaşa ilerde..

ilkayi salla zaten ya rezzan da begeniliyo ama ani bilmede aman aman iyi diyemem benim anlattigimdan baska bisey bilemedi yorum yapmis ama fincani okumasi guzel dediklerini yasayan da cok aslinda...Bayramda burada ya bayram edicez ya yas tutacagiz bakalim :)

Gercekten oyle hepimi artik bayrami bekliyoruz saka gibi bayramda burasi kayniycak ama iyi yondenmi kotu yondnmi gorucez

Bence Haleh adım at dediyse kesinlikle at.Kadın geçmiş ve anı çok güzel yorumluyor ve sana da kalkıp adım at dediyse at.Aşk da gurur olmaz.Sen beklerken başkası ona adım atabilir...Keşke lerle kalma başbaşa ilerde.

Ama sende smdi drmu dinlynce anlycksn gliba bni tatlim bz 2 sendir berbr ama bni asla evden ckrmdi kmseyle gorsttrmedi kndsi yedi icti gezdi arkmdn binbirtane dolap dondu herksi srkma almstmbn ama artik dayanmdm ayrildm instlsp druyorz durum bu hali aldi ne o msj atyo nede bn sence halada adm atmlmym hala bekliyorm hatasni anlsn diye ben

Tatlım insanlar hatalarını böyle anlamazlar.Arıyacaksın çağıracaksın karşılıklı bir masada oturup bunları konuşarak çözersin .. Falcı dedi bekleyeyim , yok burnu dürtsün yok böyle birşeyler.
Benimde 2 senelik ilişkim vardı her tartışmamızda birkaç gün sonra arar çağırır karşılıklı konuşur çözerdik .en son tartışmamızda nerde gittim bilmiyorum bitine fal baktırdım bana dedi sakın arama burnu sürtsün biraz ama birkaç haftaya it gibi gelicek.o gelmesin ben bu falı bırakırım dedi . Ne oldu olan bana oldu 1 sene olucak adım atmadı ;( o kadar üzüldüm ki 3 aydır mesaj atıyırum cevap yok

Son düzenleme:
Tatlım insanlar hatalarını böyle anlamazlar.Arıyacaksın çağıracaksın karşılıklı bir masada oturup bunları konuşarak çözersin .. Falcı dedi bekleyeyim , yok burnu dürtsün yok böyle birşeyler.
Benimde 2 senelik ilişkim vardı her tartışmamızda birkaç gün sonra arar çağırır karşılıklı konuşur çözerdik .en son tartışmamızda nerde gittim bilmiyorum bitine fal baktırdım bana dedi sakın arama burnu sürtsün biraz ama birkaç haftaya it gibi beklicek .gelmesin ben bu falı bırakırım dedi . Ne oldu olan bana oldu 1 sene olucak adım atmadı ;( o kadar üzüldüm ki 3 aydır mesaj atıyırum cevap yok

Adm atarsam bni cok surundurcek biliyorum o yzden cok cekiniyorum ben burnu havada iste yalvariyo sonunda dicek bn smdi msj atsm arasam hadi cozelm sornu desem inan bna geri donus yapmaz gururndan bna bndan 4 hafta once dedki herkes bnden ayrilir sen ayrilmazdn bn yediremiyorum dedi o kadar cok dua ediyorumki hergn,hergn ayri bi falcidan doncgni dnlym diye hergn baktryorum

Cnm sık sık fal baktırmak önünde olucak işleri erteler dururgene de sen bilirsin kalbinden ne nasıl geçiyor Allah sana o şekilde nasip eder İnşallah.

Cnm sık sık fal baktırmak önünde olucak işleri erteler dururgene de sen bilirsin kalbinden ne nasıl geçiyor Allah sana o şekilde nasip eder İnşallah.

Cok haklisin aslinda artik benim icin bekleme zamani Rabbim hepmzn gnlmzdkni verir insllh

bu "sık fal baktırmak yaşanacakları erteler" olayına inanmaya başladım. enerjimizi savuruyoruz sonuçta. o yüzden 15'te 1'e falan düşürmeli.

nesibe'nin dediğini yaptım ben. adım at dedi, aslında atmak istemedim dürüst olmak gerekirse. uzun süre de atmadım. sonrasında bir gün heyheylerim geldi, nesibe ile alakasız aradım.

ama dolayısıyla atmış oldum.

bir sonraki falda da nesibe "eli kulağında" dedi. çok yakın zamanda olacak, resmen al eline telefonu bekle. o ayarda dedi.

baktıralı birkaç gün oldu, henüz yaprak kımıldamıyor.

bu "sık fal baktırmak yaşanacakları erteler" olayına inanmaya başladım. enerjimizi savuruyoruz sonuçta. o yüzden 15'te 1'e falan düşürmeli.

nesibe'nin dediğini yaptım ben. adım at dedi, aslında atmak istemedim dürüst olmak gerekirse. uzun süre de atmadım. sonrasında bir gün heyheylerim geldi, nesibe ile alakasız aradım.

ama dolayısıyla atmış oldum.

bir sonraki falda da nesibe "eli kulağında" dedi. çok yakın zamanda olacak, resmen al eline telefonu bekle. o ayarda dedi.

baktıralı birkaç gün oldu, henüz yaprak kımıldamıyor.

Sakin umitsiz olma biraz bekle

Kizlar bende buna inanmaya basladim biz fal bktrdkca hersey dahada ertelniyor gibi gercekten o yuzden artik ben kendmi beklemeye aliyim diyorum bayrama kadar bekliyim en iyisi

Kızlar ben az önce Rezzan hanıma baktırdım gerçekten çok doğru tespitler yapmış.Bazı şeyleri söylemeden bildi diyebilirim.Bundan sonra müdavimiyim :)

Umarım canım benim :) Peki tarotta baktırmak istiyorum açıkcası isim önerisi nesibe ve haleh üzerine sanırım

Vallah ben 10 gün önce fal gönderdim, bir dediği çikti bile
Rezzanin yorumları çok tutarli, hayretler içerisinde kaldim resmen

ayy bunları duyunca ben çok mutlu oluyorum inşaallah istediğin bişey olmuştur tatlım :) ben artık uzuuuun süre fal baktırmıcam rezzan ve ankara pınarın dediklerini beklicem...zaten şehirdışı yeni ortam yeni ev iş telaşı...bu konu aklıma bile gelmez...umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…