Tellweye nostradamus gelmis fal bakiyor deseler yine gitmem o kadar sevmiuorumYeşilçingene de 5 TL artmış
Canim enerji karismasi nasil oluyormus bende onu merak ediyorum hani halsizlik vs yada isler tersmi gidiyormusKızlar ben bu fal olayını çok abarttım artık ara veriyorum. Artık Sezgin'in falında bile çıkmış. Enerjin çok karışmış fal baktırma diye:) Zaten baktırdıklarımın hemen hepsi aynı tarihi verdi. Bunlar (Elif Hanzade, Bilge Özdoğru, KemalDevrim,Hülya demir,Selin imer, Benna küçüker,mine erdem,ceren esemen,Selin Koza'n,çağan Ariman,sezgi candan, Fama , Serkan, Aylin ve yeşil çingene,gıcık umut ışık.birtek olumsuz konuşan Selena oldu.Mayıs sonu haziran başı gibi.artık tarihi bekleyip sonuçlarını yazıcam.
Yaaa geriye doğru baktığımda bu kadar falcıya baktırıp hemde bazılarına defalarca enerjinin karışmaması mümkün mü:)
Bağımlılık olmuş resmen :)bundan sonra sonuçlarla inşallah karşınızda olucam Canlar.
Umuyorum olumlu sonuçları Burda sizede müjdelerim...
Ters gidiyormuş canım. Bende hissettim ama bugün sezgide net görmüş. Enerjin karışmış negatife dönmüş dedi. Tavsiyem bir süre fal baktırma demiş.işinide kapatmış dedi.Canim enerji karismasi nasil oluyormus bende onu merak ediyorum hani halsizlik vs yada isler tersmi gidiyormus
Iskambil iste iskambili cok iyiCanım tekrar mrb . Elif ışığa iskambil atayım mı? Sen ne atmıştın
Aynen Canımm . Elemtere fiş kem gözlere şişş:))Anladimm baktirma o zaman cidden canim bekle biraz duzelsin ciplak ayak toprakta yurumeye calis
Canim dogrudur ama fiyat puana gore inip cikiyor.hem elif ablan bende patladi ne olacakEn iyisi Elif abla bence Asenat Sezgi 99 olunca hemen büyük zam yaptılar elif abla sadece 25 e çıkardı bir de onlar kahve bu tarot şimdi de indirdi zaten parada gözü olmayan dünta tatlısı bir insan Elif Hanzade
Ne demisti sana canim zamani mi patladi olaymiCanim dogrudur ama fiyat puana gore inip cikiyor.hem elif ablan bende patladi ne olacak
Bugün goncaya ben de baktırdım ve boş konuşunca bozdum açıkçasıGonca Polat'a baktırdım bugün ama çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Zira sadece kartlar ve burçlar üzerinden gitmiş hissiyat dediğimiz olay yoktu malesef.Gelecekte olumlu gördü ama tarih falanda yoktu.Çıkmaz ayın son perşembesinde falım çıkarsa yazarım kızlar
Canını mı sıktı SEKA?Bugün goncaya ben de baktırdım ve boş konuşunca bozdum açıkçası
Yok canım alakasız şeyler söyledi bir sorun var mı diye sorunca ben de hayır yok söyledikleriniz benim problemlerimle alakasız dedim. O da gördüm de geride klmış diye söylemedim falan diyip kıvırdı tabiri caizseCanını mı sıktı SEKA?
Zamanda olayda canim ikiside patladi ama ani biliyorNe demisti sana canim zamani mi patladi olaymi
Genel ve kahve diyorsanız Kemal Devrim:)Böyle bir genel fal istiyorum arkadaşlar. İş aile ask hepsi oldun. Oncekilerde sorum olmustu. Sorusuz genel istiyorum. Kahve falı ama. Uzaktan tarot enerjisine pek inanasım gelmiyor. Kime göndereyim ? Aklınızda biri var mı? Deneyimlemiş oluruz. Buradaki yorumlardan aklıma yatanlar sezgicandan, elifhanzade,kemaldevrim,birkerebir..
Teşekkür ederim. Baktım bir iki kez hep meşgul diyor. Bakmaya devam ediyorum.Genel ve kahve diyorsanız Kemal Devrim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?