Gece online olur canım.2:45 gibi oluyor geneldeSezgi online olsa da yollasambu gerçekten son falım olacak aklımı kaçırıyorum yoksa bu gidişle
Enerjiniz uymamıştır tatlım bana her dediği çıktıCanim dogrudur ama fiyat puana gore inip cikiyor.hem elif ablan bende patladi ne olacak
Fama - Serkan vs Sezgi Candan - Kemal Devrim karşılaştırması yapacak olsanız, bu ikililerden hangisi daha iyi?
fama tırt bnde cıkmadıHerkese merhabalar, tilkinin dönüp dolaşacağı yer misali yine geldim
Bende Fama diyorum, Sezgi Candan'a da baktırmıştım ama şuan net anımsamadım çıkıp çıkmadığını...Fakat anda gayet iyiydi
cnm burak nekadara bakyıoArkadaşlar çıkan ve çıkmayan fal haberi vermek için yazıyorum. Konu ayrıldığım eski sevgiliyle barışıp barışmayacağımdı. Durumu en net tarihlerle bilen kişi telde bakan burak oldu. Verdiği tüm tarihler tuttu. Baska konuları da bildi(iş vb). İkinci sırada artık fal bakmayı bırakan niki lauda var. O da hemen her seyi bildi.telde bakan kurtuluş da tutturdu. Online da sonucu bilen Alev tansel oldu. Biryolunvar Aylin, emine ve medyum deniz de bildi. Bunun haricinde klothoyağmur da tutturdu. Bilemeyenler şimdilik ada yıldız, falsepeti alex, bilge özdoğru oldu. Haleh çetiner de tutturdu. Ayrıca falalem rezzan da tutturdu. Binnaz kerim avşar patladı.. Laf cafe çiğdem tutturdu sayılır. Gidişat ne olur bilemiorum ama bunlar şu an itibariyle çıkan ve çıkmayanlar..
hüma balKizlar nasilsiniz hepinizi ozledimbana ani bilicek kimi onerirsiniz
Kizlar nasilsiniz hepinizi ozledimbana ani bilicek kimi onerirsiniz
Sezgiyi yakalayabilirsek evet. Gece bildirim geldi. Gönderene kadar doldu.Kesinlikle sezgi Candan ondan daha iyisi kahvede ben bilmiyorum katina da benim enerjim sadece Asenat'la tutuyor ama kahvede anda sezgi derim başka bişey demem
sezgi candannn kesinlikle.Kizlar nasilsiniz hepinizi ozledimbana ani bilicek kimi onerirsiniz
Sezgiyi yakalayabilirsek evet. Gece bildirim geldi. Gönderene kadar doldu.
Sabah 6,30 da kalkıyorum ben yaaa
beklemediğin anda oluyor .dün ben hiç belemediğim anda bildirimi geldi girdim online gerçekten ve gönderdim hemn.Ben bugün baktırıcam diye karar verince enerjimle o kızı çekiyorum galiba hiç o kadar geceleri beklemedim keşke şu enerjimle çekme olayını benimkine de yapabilsem
beklemediğin anda oluyor .dün ben hiç belemediğim anda bildirimi geldi girdim online gerçekten ve gönderdim hemn.
daha öncesinde çok beklediğimde olmamıştı:):) demek ki beklemediğimiz anlarda güzel olaylar daha çok oluyor.o zman akışa bırakıyoruz hayatı ve mucizelere açıyoruz kendimizi:):)Nereden nereye bağladım olayı hadi hayırlsısı:):)
Onuda gece yakalamak lazim gecmiste baktirmisim bi kac defa hic cikmamis ama an iyi gercekten onu yakalamaya calisiyim saolun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?