Binnaz Abla

Fama - Serkan vs Sezgi Candan - Kemal Devrim karşılaştırması yapacak olsanız, bu ikililerden hangisi daha iyi?

binnaz daki falcıları hiç bilmiyorum:) venüs amber dönene kadar birini denemek istiyorum. kahve falı için önerinizi bekliyorum bu saatte ayakta olanlar :)

Herkese merhabalar, tilkinin dönüp dolaşacağı yer misali yine geldim

Fama - Serkan vs Sezgi Candan - Kemal Devrim karşılaştırması yapacak olsanız, bu ikililerden hangisi daha iyi?

Bende Fama diyorum, Sezgi Candan'a da baktırmıştım ama şuan net anımsamadım çıkıp çıkmadığını...Fakat anda gayet iyiydi

kızlar slm alev tanselin fal suresi yarın doluyo inek kesin bunuda bilemedi amaaa size haber vereçeğim beni bekleyin anacığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm burak nekadara bakyıo

Kizlar nasilsiniz hepinizi ozledimbana ani bilicek kimi onerirsiniz

Kesinlikle sezgi Candan ondan daha iyisi kahvede ben bilmiyorum katina da benim enerjim sadece Asenat'la tutuyor ama kahvede anda sezgi derim başka bişey demem
Sezgiyi yakalayabilirsek evet. Gece bildirim geldi. Gönderene kadar doldu.
Sabah 6,30 da kalkıyorum ben yaaa

Sezgiyi yakalayabilirsek evet. Gece bildirim geldi. Gönderene kadar doldu.
Sabah 6,30 da kalkıyorum ben yaaa

Ben bugün baktırıcam diye karar verince enerjimle o kızı çekiyorum galiba hiç o kadar geceleri beklemedim keşke şu enerjimle çekme olayını benimkine de yapabilsem

Onuda gece yakalamak lazim gecmiste baktirmisim bi kac defa hic cikmamis ama an iyi gercekten onu yakalamaya calisiyim saolun kizlar

Ben bugün baktırıcam diye karar verince enerjimle o kızı çekiyorum galiba hiç o kadar geceleri beklemedim keşke şu enerjimle çekme olayını benimkine de yapabilsem
beklemediğin anda oluyor .dün ben hiç belemediğim anda bildirimi geldi girdim online gerçekten ve gönderdim hemn.
daha öncesinde çok beklediğimde olmamıştı:):) demek ki beklemediğimiz anlarda güzel olaylar daha çok oluyor.o zman akışa bırakıyoruz hayatı ve mucizelere açıyoruz kendimizi:):)Nereden nereye bağladım olayı hadi hayırlsısı:):)

Güzel bağlamışsın :) en güzel şeyler beklenmedik Zamanlarda olur zaten ama iş beklemeyi bırakmakta.. Zaten biz bekleme enerjisini tuttukça karşı tarafın enerjisine izin vermezmişiz o yüzdendir ki vazgeçtiklerimiz hep döner dolaşır gelir

Onuda gece yakalamak lazim gecmiste baktirmisim bi kac defa hic cikmamis ama an iyi gercekten onu yakalamaya calisiyim saolun kizlar

Gelecek çıkmıyor zaten bende bi baktırdığımda çıkmamıştı şimdi bu ay için verdi tarihi çıkar mı bilmem ama gelecek için kimseye inanmam ben sadece Asenat dediğinde olmuştu. Ama sezgi gerçekten anda en güvendiğim isim çünkü bana onun söylediklerini bire bir yazmıştı öyle kazandı güvenimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…