Binnaz Abla

kızlar arkadaşım selena'ya at fat attı, 2 hafta oldu neredeyse, hiç sıra ilerlemiyor, bilginiz var mı?

kzılar bınazdan ayşe meleğe astroloji gönderdim baktıran varmı biliyimi

Bugün goncanın dandik falını iade ettiğim puanım duruyordu esin güven diye birine fal attım iyi bir faldı ama bence tanıdığımız biri

Yeşilcingene'ye kahve attım sorumu fal yorumu gibi özenli detaylı cevaplamış, çok hoşuma gitti.

Yeşilcingene'ye kahve attım sorumu fal yorumu gibi özenli detaylı cevaplamış, çok hoşuma gitti.
3 fal deneyimim oldu. Biri YeşilÇingeneydi. Tarz ve üslup bakımından ben çok beğendim. Anı bildi. Verdiği zamanın ilk adımı tuttu. 2. Ve önemli adıma az zaman var. Tutarsa haber veririm.

3 fal deneyimim oldu. Biri YeşilÇingeneydi. Tarz ve üslup bakımından ben çok beğendim. Anı bildi. Verdiği zamanın ilk adımı tuttu. 2. Ve önemli adıma az zaman var. Tutarsa haber veririm.
Bana da uzun bir zaman vermemiş bakalım ben de haber veririm. Benim düşündüğüm bir şeyden bahsetmiş ve karşının kişiliğini bilmiş, ki ben hiç detay vermem. Ecem23'le paralel şeyler söyledi aslında ama kısa olmasına rağmen Yeşilcingene'yi daha çok beğendim ilginçtir. Enerji sanırım.

Ben de pek severim çingeneyi=)

Yapma ya, ki seninle de enerjimiz uyuyo sanki diye düşünüyorum ben aynı isimleri beğeniyoruz ama çingene olmamışsa demek=)
Valla olmadı diil kuzum yok sayıyorum o derece sakuz falıydı.an geçmiş hiçbişey yoktu..naazz ı görmeliydin sen eğer olsaydı sanırsın kadının eline doğmuşsun..

arkadaşlar serkan mı sezgi yi mi önerrsınız ? karsındakınn düşüncesini okuma anlamında birde bende yeşilçingeneye baktrdım yakın zamanda bendede nokta atısları baya olmus bende begendim yeşilçingeneyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…