- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
- 53
Sezgi CandanKizlar nasilsiniz hepinizi ozledimbana ani bilicek kimi onerirsiniz
Burda herkes söylüyor çıkan cikmayanlari sende onlardan birine baktırsan daha iyi olur bencekzılar bınazdan ayşe meleğe astroloji gönderdim baktıran varmı biliyimi
Canim ozeline bakar misin yazdım :)Bugün goncanın dandik falını iade ettiğim puanım duruyordu esin güven diye birine fal attım iyi bir faldı ama bence tanıdığımız biri
Kac gibi giriyo canimSezgi Candan
Gece 2-2.5 gibi giriyor normalde 13.30 da da giriyordu birkaç gündür ama bugün girmesi sanıyorumKac gibi giriyo canim
3 fal deneyimim oldu. Biri YeşilÇingeneydi. Tarz ve üslup bakımından ben çok beğendim. Anı bildi. Verdiği zamanın ilk adımı tuttu. 2. Ve önemli adıma az zaman var. Tutarsa haber veririm.Yeşilcingene'ye kahve attım sorumu fal yorumu gibi özenli detaylı cevaplamış, çok hoşuma gitti.
Bana da uzun bir zaman vermemiş bakalım ben de haber veririm. Benim düşündüğüm bir şeyden bahsetmiş ve karşının kişiliğini bilmiş, ki ben hiç detay vermem. Ecem23'le paralel şeyler söyledi aslında ama kısa olmasına rağmen Yeşilcingene'yi daha çok beğendim ilginçtir. Enerji sanırım.3 fal deneyimim oldu. Biri YeşilÇingeneydi. Tarz ve üslup bakımından ben çok beğendim. Anı bildi. Verdiği zamanın ilk adımı tuttu. 2. Ve önemli adıma az zaman var. Tutarsa haber veririm.
Bana da uzun bir zaman vermemiş bakalım ben de haber veririm. Benim düşündüğüm bir şeyden bahsetmiş ve karşının kişiliğini bilmiş, ki ben hiç detay vermem. Ecem23'le paralel şeyler söyledi aslında ama kısa olmasına rağmen Yeşilcingene'yi daha çok beğendim ilginçtir. Enerji sanırım.
Ben hiiiiç sevmem çingeneyi.en sallamasyon fallarımdan biriydi.offf aklım hala tellwe naz da.efsaneydi.bidahada gelmicek belliki
Valla olmadı diil kuzum yok sayıyorum o derece sakuz falıydı.an geçmiş hiçbişey yoktu..naazz ı görmeliydin sen eğer olsaydı sanırsın kadının eline doğmuşsun..Yapma ya, ki seninle de enerjimiz uyuyo sanki diye düşünüyorum ben aynı isimleri beğeniyoruz ama çingene olmamışsa demek=)
Yine tüm fallarım patladı çingene dahil. Doģru düzgün çıkan tek falcı bulamıyorum moralim bozuluyorValla olmadı diil kuzum yok sayıyorum o derece sakuz falıydı.an geçmiş hiçbişey yoktu..naazz ı görmeliydin sen eğer olsaydı sanırsın kadının eline doğmuşsun..
Yine tüm fallarım patladı çingene dahil. Doģru düzgün çıkan tek falcı bulamıyorum moralim bozuluyor
Sezgii! düşünce okumada ve anı bilmekte bence tek.arkadaşlar serkan mı sezgi yi mi önerrsınız ? karsındakınn düşüncesini okuma anlamında birde bende yeşilçingeneye baktrdım yakın zamanda bendede nokta atısları baya olmus bende begendim yeşilçingeneyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?