Binnaz Abla

bende 1 sene sonucunda çıkanları tespit ettiğimde en net 2 isim
fal sepeti:ZEUS
biryolunvar:serkan ve fama

fama zaten artık yaşam koçum gibi bişey oldu:)))
Secret sana can alıcı bir soru; Serkan ve Famanın aynı kişiler olduğunu düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum ama şu durumda senin cevabın daha objektif olur sanki

binnaz'da ceren ezgi'ye baktıranınız var mı?
ben baktırdım canım enerjilerimiz tuttuğu için detaylandırayım:)
2 ya da 3 kez baktırdım ağzımı açık bırakacak bir yorum olmasa da analizleri iyidi boş bir fal değildi hatta dinleyip yazayım ama süreçte onun dediği gibi ilerliyor sanki:))

aynen canım senle falcılarımı baya uyuşuyor bahsettiğine sevindim :) _Makaron_ un dediği gibi pembeci mi peki :/

tüm sitelerdeki falcı tecrübelerimi özetleyeceğim, çünkü işsizlik bunu gerektirir
Binnaz Abla
  • Asenat Kılıç: Bu ablaya önce hadicanimsendee katina attı hiç beğenmedik sonra ben iskambil attım komple adamın hayat rutininden bahsetmiş ne alaka yani ki zaten teyid etme şansımın olmadığı bir yorum şekli. Enerji tutmamıştır tamam ama güçlü bir yorumcu değil bana göre.
  • Bahar Özmen: Bu kız dalga geçiyor herhalde kesinlikle falcı falan değil katina kartlarımı googleladığını düşünüyorum
  • Çağan Ariman: Canlı sohbette sürekli zamanı durdurmuştu eyvallah kibar bir hareket ama falın başında ne zamandır ayrısınız? konuşmuyorsunuz? gibi sorular sorduktan sonra 5 yaşında çocuk da katina bakar,sevmedim.
  • Ceren Ezgi: Bence işini ciddiye alarak yapıyor ben 3 kere baktırdım ikisi telefonda, kişilik analizleri doğruydu ama ben gelecekle alakalı güçlü bulmadım. Anda da çok daha güçlü gördüğüm yorumcular varken tekrar gitmem ama sadece kart yorumlamıyor tarotta denenebilir.
  • Destan Ada: Yani bu kadın fal bakıyorsa da her falında "bakın olumsuz görsem söylerdim kesinlikle kimsenin kaderiyle oynamam" tarzı cümleleri bende copy paste ve de samimiyetsizlik hissi uyandırıyor. Güçlü yorumcu değil ama fena da değil.
  • Ebru İyihuylu: Sana aşık ilişkiye başlayacaksınız dediği adam evli çıkmıştı başka bir şey dememe gerek yok herhalde?
  • Elif Hanzade: KK'ya bu kadını mal eden şahıs olduğumu bilen bilir 7-8 fal baktırdım gerçekten de beğeniyordum ama son zamanlarda bende bazı şüpheler uyandı: Şöyle ki önce bir arkadaşa miden şu sıralar kötü muhabbeti yapmış bana da 2 fala yaptı(2 hesabım olunca bazen sağ gösterip sol vuruyorum:)) Sonra Snowwhite06 ya sevgilisi için deniz kenarında iş yapıyor demişti sanırım benimkine de aynı şeyi söyledi o arada Mersinde İhale alınca bende oha nasıl bildi demiştim. En son ki falda bana sizin ilişkiniz 2 senelikti dmi? dedi ben de hayır Ağustosta başlamıştı diyince tamam işte 2015-2016 diye kıvırdı ve genel hayatında da şüpheci olup,insanlardan uzaklaşan kimliğimle Elif Hanzade hayranlığımı askıya almış bulunuyorum.
Bu arada bu yazı sonsuza kadar gidebilir çok fal baktırdım çünkü devam etmemi isterseniz yazacağım

asenatın fazla şişirildiğine ben de katılıyorum.. belki enerji tutmamıştır ama bana hiçbir şeyi çıkmadı ve üstüne çok akıl vermesini sevmemiştim ben de.

ebru iyihuylunun falını çok çok beğenmiştim, hiçbirşey çıkmadı. aylar sonra lena koval ebrunun falını yolladı bana. lena zaten falcı malcı değil de demek ki bu ebruda da bir olay var. belki o da kopyala yapıştır yapıp gönderiyordur ispat edemediğim için bilemedim

çağan arimandan iade almıştım, tamam süreyi gereksiz kullanmadı ama sürekli kişilik analizi, öğüt nasihatla geçti falı

elif hanzade, beni şoka soktu öyle böyle değil hem de. ama dedikleri çok gelecek umarım çıkar

diğerlerine baktırmadığım için bilemiyorum ama bunlar dışında yeşilçingene ve serkan da fazla şişirilmiş falcılar bana göre.

Snowwhite sen ne atmistin asenata sen begendin mi begenmeyende cok ben tereddutte kaldim atsam mi acaba coj mu begendin

Aynen yesilcingene tarot bir de katina atmisyim an yok gecmis yok sadece gelecege yonelik seyler ben de pek begenmemistim

Seka şu yaptığını hayatta yapamam sanırım uzun uzun yazmışsın

Elif hanzadeye senden dolayı mı baktırmıştım acaba diye de bi düşündüm şimdi

Ay yoksa herkese mi diyo tutan tutuyo falan ama bana patladı zaten çoktaaaannn aylar oldu pehhh

Sen sevmiyosun ama Asenat bana yine çıktı

seninle ortak bi sezgi sanırım bu konuda tecrübe paylaşımın içinde bol kalpler öpücükler

Snowwhite sen ne atmistin asenata sen begendin mi begenmeyende cok ben tereddutte kaldim atsam mi acaba coj mu begendin

Bi katina bakıyor zaten Asenat ama kesinlikle Selcuksassa ya katılıyorum enerji meselesi bana dedikleri oluyor sezgi anda o yakın gelecekte bana iyi tutturuyor hatta yine tutturdu onun dediği gibi de ilerliyor maalesef sonucuda öyle olur umarım

Binnaz Abla Part-2
  • Eylül Acar: Ayrılığın başları yerlerdeyim zaten bu kadına telefonda tarot baktırdım beni geç aradı aslında oradan şüphelenmem lazımdı. "ay canım iki saattir nasıl söylesem bu kıza diye düşünüyorum" muhabbeti yaptı bir de snaa daha önce fal bakmadım herhalde? dedi ben de ne bileyim yani diğer hesapta baktırdığımı unutmuşum evet ilk dedim. Ay bu adam seni aldatmış, vay yazık sana falan derken bir gün diğer hesapta eski fallarımı karıştırdım kadın 2 ay önce de asla sadakatsizliği yok falan demiş. Bu kadın da "seda abla" tarzında konuşup samimiyet yakalayıp kafalamaya çalışanlardan. Tamamen kart yorumcusu his falan da yok ağır şüphe içeriyor uzak durun derim.
  • Fahriye Işıksaçan- Firuze Aydın: Bu ikili sahtekarı bir arada yazmadan edemedim. Falcı olabilirler,normalde tutturuyor da olabilirler ama bana göre yalancı sahtekarlar tamamen. Fahriye canlı ya da telefonda bakar çaktırmadan ağzınızdan laf alıp yorum yapar zaten uzak durun. Firuze ise fahriyeyle paslaşıyor iki hesabımı kullanarak ispatladım. Binnaz Abla ise yorumumu yayınlamadı bunu da ayrıca belirteyim. Firuze Fahriyeden öğrendiklerini bana sattı ben saf başta inandım oha kadının varlıkları var herhalde falan dedim çünkü benim mesleği,sevgilimin memmeleki hatun döktürdü. Sonra olayı anlayıp ispatladım. Bunlar iyi falcı olsalar da uzak durun çünkü bunu yapan kötü insandır benim nazarımda,güvenilmez.
  • Gizem Sitare: Bu kadına rüya yorumu yaptırmıştım yıllar önce olumsuz konuştu benim de toy zamanlarım düşük puan verdim sonuç kadının dediği gibi oldu bir daha fal atmak istediğimde düşük puan verdiğim için kabul etmedi benimd e çok da umrumda olmadı yani.
  • Gonca Polat: Bu kadın tam bir boş teneke. Yani yakın çevrem katina yorumladığımı bilir ve gördüğüm en dandik katina fallarından biriydi( katinada kül yutmam:)) Canlı sohbette hiç bölmeden dinledim. İşte senin erkek arkadaşının ailesinde bir kadın var da bunu başkasıyla evlendirmek istiyor da ama siz uzun yıllar berabersiniz bu sorunlarla evleneceğinizde karşılaşacaksınız. Senin sorun var mı? diyince Yok dedim çünkü benim sorunum sizin bu bahsettikleriniz değil sadakat problemi yaşıyorum diyince ay ben onu gördüm de bitmiş gitmiş diye söylemedim falan yaptı. Hadi oradan dedim iademi aldım mis gibi:))
  • Hilal Mutlu: Bu kadın da falcı değil sorunuz üzerinden sallamasyon cümleler kurup pembe bir hikaye yazıp gönderiyor sizi hiç gerek yok.
  • Hülya Demir: Pembecidir diyenlere "hayır değildir" diyemem ama kesinlikle hisli bir abla. Vade falan değil günü gününe tarih tutturmuşluğu var bende. Hemen duygusal bağ kuranlardan olduğu için tekrar yorum almam çünkü önceki yorumlarından etkileniyor. İlk kez yorum alacaksanız denenebilir fakat 32.5 lira etmez puanı düşerse baktırın:))
  • Hüma Bal: Bu kız işini çok ciddiye alan insanlara yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli ve de pembeci bir kızımız. Gel gelelim bende ilk 3 falında yakın gelecekte acayip nokta atışları yaptığından severdim ama son 2 falda kankaya bağlayıp tavsiyeye dönünce bıraktım. Sonuçları pembedir ciddiye almayın ama yakın gelecekte iyi bence.

senin falcılara küfürlü mesajlar atıcam zaten pembelikten ölcekler be

Aynen öyle... Durumu bilenler bile sonucu pembeye bağladı çoğu. Yalancılar. Bizim niye bu kadar psikolojimiz bozuldu ya? Hayatımızda neden bu noktaya geldik? Neden normal insan rutininden çıktık? Bize fal baktıran adamları neden sevdik? Neden zorladık olmayacak şeyleri? Niye hem paramızdan hem umutlarımızdan olduk? Ben burada binlerce tl para harcarken adam altına araba çekmiş. Başka da birşey demiyorum :)

Binnaz Abla Part-3

• Kemal Devrim: Hisleri ciddi güçlüdür Kemalin. İlk falında çok spesifik bir durumu tarihiyle bildi,tüm analizleri tuttu genelde de onun dediği gibi ilerler durumlar. Onunla da kankaya bağladığım için biraz uzak kalıcam ama kahvede tavsiye ederim. Yine 32.5 etmez puanı düşerse baktırın:)
  • Kesira Sirel: Bu kadın pembeci falan değil buna rağmen bana da olumlu kouştu ama sadece kart yorumu yapar. Kendi kart seçmez de. Ben böyle falcıya güvenmem. Bizimla değil.
  • Maya Demir: O zamanlar forumda alakam yoktu, kendi sayfasındaki yorumlara ve puanına aldanıp günlerce bekledim yakalamak için. Kendisi 12 dakikalık kuru laf kalabalığı gönderdi bana. Sürekli ıııııımm şeyyyy diye cümle kuramamaktan başıma ağrılar soktu. Pembeci ve yaptığı yorumun falla uzaktan yakından alakası yok,paranıza yazık.
  • Meral Saydam: 2012 de kahve baktırmışım ve her kelimesi patlamış. Artık kahve bakmıyor ama o tecrübemden dolayı tarotuna da güvenmiyorum.
  • Müge Aydın: Sevgili _Makaron_ cuğum bu kadına pembeci değildir dedi ama Mügenin bana "ilişkiniz yükselişe geçecek" dediği tarihte ayrıldık,dünyanın dibini gördüm. Söylediklerinin tamamen tersini yaşadım. Tamam kart yorumuna bağlı kalma da Yatağanı da bana olumlu diye yutturma be ablacım.
  • Sahra Buhari: Bu kadın neyin kafasında? O arkada çalan müzik içimi kıydı. Aldığım 2-3 olumsuz yorumdan biridir. Kendim için şu an ben de olumsuzum sorun bu değil de cidden fal değil baktığı 2 sene sonrasına falan yorum yaptı:))
  • Selin İmer: "sevdiğinle bir sandalda ilerliyorsunuz alabora oluyor ve el yordamıyla birbirinizi arıyorsunuz" böyle fal olmaz arkadaşlar:)) verdiği tarih de patladı.
  • Selma Aydın: Umut taciri pembecinin tekidir sakın bulaşmayın derim.
Enerjim tükendi atladıklarım var ona rağmen hala binnazı bitiremedim bir ara yazmaya devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…