- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Aynen öyle... Durumu bilenler bile sonucu pembeye bağladı çoğu. Yalancılar. Bizim niye bu kadar psikolojimiz bozuldu ya? Hayatımızda neden bu noktaya geldik? Neden normal insan rutininden çıktık? Bize fal baktıran adamları neden sevdik? Neden zorladık olmayacak şeyleri? Niye hem paramızdan hem umutlarımızdan olduk? Ben burada binlerce tl para harcarken adam altına araba çekmiş. Başka da birşey demiyorum :)
Canlar ben de gaza geldim yapayım mı ben de 7 aydan sonra bi falcı analizi :)))
Teşekkür ederim mutlu oldum:)Sevgili Seka01 eline koluna sağlık.
Binnaz Abla Part-2
- Eylül Acar: Ayrılığın başları yerlerdeyim zaten bu kadına telefonda tarot baktırdım beni geç aradı aslında oradan şüphelenmem lazımdı. "ay canım iki saattir nasıl söylesem bu kıza diye düşünüyorum" muhabbeti yaptı bir de snaa daha önce fal bakmadım herhalde? dedi ben de ne bileyim yani diğer hesapta baktırdığımı unutmuşum evet ilk dedim. Ay bu adam seni aldatmış, vay yazık sana falan derken bir gün diğer hesapta eski fallarımı karıştırdım kadın 2 ay önce de asla sadakatsizliği yok falan demiş. Bu kadın da "seda abla" tarzında konuşup samimiyet yakalayıp kafalamaya çalışanlardan. Tamamen kart yorumcusu his falan da yok ağır şüphe içeriyor uzak durun derim.
- Fahriye Işıksaçan- Firuze Aydın: Bu ikili sahtekarı bir arada yazmadan edemedim. Falcı olabilirler,normalde tutturuyor da olabilirler ama bana göre yalancı sahtekarlar tamamen. Fahriye canlı ya da telefonda bakar çaktırmadan ağzınızdan laf alıp yorum yapar zaten uzak durun. Firuze ise fahriyeyle paslaşıyor iki hesabımı kullanarak ispatladım. Binnaz Abla ise yorumumu yayınlamadı bunu da ayrıca belirteyim. Firuze Fahriyeden öğrendiklerini bana sattı ben saf başta inandım oha kadının varlıkları var herhalde falan dedim çünkü benim mesleği,sevgilimin memmeleki hatun döktürdü. Sonra olayı anlayıp ispatladım. Bunlar iyi falcı olsalar da uzak durun çünkü bunu yapan kötü insandır benim nazarımda,güvenilmez.
- Gizem Sitare: Bu kadına rüya yorumu yaptırmıştım yıllar önce olumsuz konuştu benim de toy zamanlarım düşük puan verdim
sonuç kadının dediği gibi oldu bir daha fal atmak istediğimde düşük puan verdiğim için kabul etmedi benimd e çok da umrumda olmadı yani. - Gonca Polat: Bu kadın tam bir boş teneke. Yani yakın çevrem katina yorumladığımı bilir ve gördüğüm en dandik katina fallarından biriydi( katinada kül yutmam:)) Canlı sohbette hiç bölmeden dinledim. İşte senin erkek arkadaşının ailesinde bir kadın var da bunu başkasıyla evlendirmek istiyor da ama siz uzun yıllar berabersiniz bu sorunlarla evleneceğinizde karşılaşacaksınız. Senin sorun var mı? diyince Yok dedim çünkü benim sorunum sizin bu bahsettikleriniz değil sadakat problemi yaşıyorum diyince ay ben onu gördüm de bitmiş gitmiş diye söylemedim falan yaptı. Hadi oradan dedim iademi aldım mis gibi:))
- Hilal Mutlu: Bu kadın da falcı değil sorunuz üzerinden sallamasyon cümleler kurup pembe bir hikaye yazıp gönderiyor sizi hiç gerek yok.
- Hülya Demir: Pembecidir diyenlere "hayır değildir" diyemem ama kesinlikle hisli bir abla. Vade falan değil günü gününe tarih tutturmuşluğu var bende. Hemen duygusal bağ kuranlardan olduğu için tekrar yorum almam çünkü önceki yorumlarından etkileniyor. İlk kez yorum alacaksanız denenebilir fakat 32.5 lira etmez puanı düşerse baktırın:))
- Hüma Bal: Bu kız işini çok ciddiye alan insanlara yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli ve de pembeci bir kızımız. Gel gelelim bende ilk 3 falında yakın gelecekte acayip nokta atışları yaptığından severdim ama son 2 falda kankaya bağlayıp tavsiyeye dönünce bıraktım. Sonuçları pembedir ciddiye almayın ama yakın gelecekte iyi bence.
Binnaz Abla Part-2
- Eylül Acar: Ayrılığın başları yerlerdeyim zaten bu kadına telefonda tarot baktırdım beni geç aradı aslında oradan şüphelenmem lazımdı. "ay canım iki saattir nasıl söylesem bu kıza diye düşünüyorum" muhabbeti yaptı bir de snaa daha önce fal bakmadım herhalde? dedi ben de ne bileyim yani diğer hesapta baktırdığımı unutmuşum evet ilk dedim. Ay bu adam seni aldatmış, vay yazık sana falan derken bir gün diğer hesapta eski fallarımı karıştırdım kadın 2 ay önce de asla sadakatsizliği yok falan demiş. Bu kadın da "seda abla" tarzında konuşup samimiyet yakalayıp kafalamaya çalışanlardan. Tamamen kart yorumcusu his falan da yok ağır şüphe içeriyor uzak durun derim.
- Fahriye Işıksaçan- Firuze Aydın: Bu ikili sahtekarı bir arada yazmadan edemedim. Falcı olabilirler,normalde tutturuyor da olabilirler ama bana göre yalancı sahtekarlar tamamen. Fahriye canlı ya da telefonda bakar çaktırmadan ağzınızdan laf alıp yorum yapar zaten uzak durun. Firuze ise fahriyeyle paslaşıyor iki hesabımı kullanarak ispatladım. Binnaz Abla ise yorumumu yayınlamadı bunu da ayrıca belirteyim. Firuze Fahriyeden öğrendiklerini bana sattı ben saf başta inandım oha kadının varlıkları var herhalde falan dedim çünkü benim mesleği,sevgilimin memmeleki hatun döktürdü. Sonra olayı anlayıp ispatladım. Bunlar iyi falcı olsalar da uzak durun çünkü bunu yapan kötü insandır benim nazarımda,güvenilmez.
- Gizem Sitare: Bu kadına rüya yorumu yaptırmıştım yıllar önce olumsuz konuştu benim de toy zamanlarım düşük puan verdim
sonuç kadının dediği gibi oldu bir daha fal atmak istediğimde düşük puan verdiğim için kabul etmedi benimd e çok da umrumda olmadı yani. - Gonca Polat: Bu kadın tam bir boş teneke. Yani yakın çevrem katina yorumladığımı bilir ve gördüğüm en dandik katina fallarından biriydi( katinada kül yutmam:)) Canlı sohbette hiç bölmeden dinledim. İşte senin erkek arkadaşının ailesinde bir kadın var da bunu başkasıyla evlendirmek istiyor da ama siz uzun yıllar berabersiniz bu sorunlarla evleneceğinizde karşılaşacaksınız. Senin sorun var mı? diyince Yok dedim çünkü benim sorunum sizin bu bahsettikleriniz değil sadakat problemi yaşıyorum diyince ay ben onu gördüm de bitmiş gitmiş diye söylemedim falan yaptı. Hadi oradan dedim iademi aldım mis gibi:))
- Hilal Mutlu: Bu kadın da falcı değil sorunuz üzerinden sallamasyon cümleler kurup pembe bir hikaye yazıp gönderiyor sizi hiç gerek yok.
- Hülya Demir: Pembecidir diyenlere "hayır değildir" diyemem ama kesinlikle hisli bir abla. Vade falan değil günü gününe tarih tutturmuşluğu var bende. Hemen duygusal bağ kuranlardan olduğu için tekrar yorum almam çünkü önceki yorumlarından etkileniyor. İlk kez yorum alacaksanız denenebilir fakat 32.5 lira etmez puanı düşerse baktırın:))
- Hüma Bal: Bu kız işini çok ciddiye alan insanlara yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli ve de pembeci bir kızımız. Gel gelelim bende ilk 3 falında yakın gelecekte acayip nokta atışları yaptığından severdim ama son 2 falda kankaya bağlayıp tavsiyeye dönünce bıraktım. Sonuçları pembedir ciddiye almayın ama yakın gelecekte iyi bence.
Gelmesin de artık o sümüklü. Sümsürüko fal paralarıyla ben de araba alırdım kendime diyorsun değil mi? sebebi yine biziz, fallara sardıkça hiç kafaya takılmayacak adamları taktık çoktan unutmamız gerekirken. falcılar dese ki "olmucak ablam boşuna kasma bu adam için fal bile atma" diye başta bir sinirlenirsin çok biliyon sen dersin ama zamanla haklı olduğunu anlar atmayı da bırakırsın. ama falcılar işini çok iyi biliyor, senin fallarını biliyorum tarih uzatmaktan hep aynı lafları demekten başka ne dediler? sen de benim fallarımı biliyorsun, ne zaman atmayı bıraktım ne zaman aman salla dedim ondan sonra oldu işime gelenler. ee o olay için de hiçbiri benim tepkimi bilemedi ama. yani en güzeli olmuyorsa zorlamayı bırakıp zamana bırakmak. sen beklemediğin anda çıkıp geliyorlar zaten, beklersen gelmiyorlar ama.
Tatih tuttu o zaman canim ani gecmisi iyi bilmismiydi
Gelmesin de artık o sümüklü. SümsürükBu tabiri de ben buldum şimdi. Sümsürük neydi Artık yeni elemanları değerlendiricem. Bizim kurstan meslektaş bana dokundurup duruyordu, ilk defa direkt konuştu. Aşık olmam gerekmiyor takılcam. Oh be
canımmm yaaa maşallahın varr.yazdıklarını okuyunca Allahım tek değilmişim dedim:) bende bu kadar yoğunlukta baktırdım ama senin kadar enerjim yok yazıcakBinnaz Abla Part 4:
Son Olarak:
- Elif Işık: Erkek arkadaşınla aranda esmer bir kadın görüyorum dedi kadın sarışın dedim sen mi esmersin? dedi hayır ben de sarışınım dedim. Anlamıştım ben zaten senin sarışın olduğunu dedi falı yarıda bıraktım. Bu kadın bence tecrübeli bir falcı ve artık insanlara genel nasıl yorum yapılır öğrenmiş,iletişim kabiliyeti yani his falan değil.
- Esin Güven: Puanım var diye öylesine attım çok doğru tespitler yaptı ve bana kalırsa bu kadın ya biriyle paslaşıyor ya da tanıdığımız birinin ikinci hesabı. Tahminim ise; Hülya Demir.
- Seray Öz: Kalıp cümleleri,herkese uyabilecek durumları fal diye yutturmaya çalışanlardan.
- Şevval Erdal: Bu kadın pembeci değil bence. Bende kelimesi kelimesine çıkmış falı da var 2 gün içinde patlayan kahve falı da ama fal bakarken gösterdiği özeni severim, katinada daha güçlü bulurum yine 35 lira etmez.
- cCc Sezgi Candan Reyiz cCc: Benim açımdan Binnazın yıldızı kahve falı aleminin de ilk 3 ündedir. Anlık tespitlerinin üzerine cidden tanımıyorum gelecek için de çok az kaldı durumu yazacağım.
- Tuğba Akkaya: Sitede öylesine gezinen kızlarımızdan,falcı değil gerek yok.
- Yağmur Tekin: Bu kızı geçenlerde %99 da 32.5 lirada gördüm soru bile sormadan iade aldığım yorumum geldi aklıma. Açtım tekrar okudum yani bu kıza bu paraları vermeyin yazıktır günahtır başka bir şey demiyorum. 20 Liraya çok merak ediyorsanız deneyin de 32.5... bilemedim.
- Zeren Yıldız: Arkadaşlar bu abla Esra Eroldan çok evlilik meraklısı pembeci bir ablamız.
Sinsi ve haince görünüyor olabilir ama fiyatlar yükselmesin istiyorsanız 5 yıldız vermeyin,puanlama yapmayın. Ben yapıyorum beğendiğime 5 yıldız da veriyorum ama fiyatı yükselince de sorun etmiyorum(beğendiğim bir falcıysa) mesela bu kadar falcı arasında Sezgiye 32.5 helali hoş olsun.
yapp tatlım bekliyoruz sabırsızlıkla:):)Canlar ben de gaza geldim yapayım mı ben de 7 aydan sonra bi falcı analizi :)))
Canım bence yaklaşımın çok mantıklı zaten sırf forumu düşünsek sürümden kazanırlar o kadar yükselmeye gerek yokcanımmm yaaa maşallahın varr.yazdıklarını okuyunca Allahım tek değilmişim dedim:) bende bu kadar yoğunlukta baktırdım ama senin kadar enerjim yok yazıcakama benim Binnazda ilk 3.üm 1.Sezgi 2.elif hanzade 3. kemal devrim
bir konuda haklısın bu fiyat konusu çok abartıldı ve bunda payımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.ama fiyatların düşmesi konusundada bir akım başlatalım derim:)bu akımları burada sen dahil çok iyi başaran arkadaşlarımız var:):)
haketmeyenlerin 32-35 gibi fiyatları bakıp insanlara boş umutlar vermesi çok çirkin.en Azından burada aifişe edebiliriz.
canımm yaaa o kadar doğru söylüyorsun ki! hassas bir dönem geçiriyorsun bir umut ona baktır buna baktır.kötü söyleyenleri damgalıyoruz buda bişey bilmiyor diye.çünkü o anki ruh halimiz bunu kabul etmek istemiyor.iyi söyleyenlere yöneliyoruz.umut ediyoruz bekliyoruz ama beklmekte yoruyor insanı.muallakta kalıyorsun çünkü.artık boşveriyorsun.Allaha havale ediyorsun.beklemeyi bıraktığın an tak diye düşüyorlar avucuna:) ama tabiki bu olgunluk seviyesine gelmek kolay olmuyor.ciddi ruh bunamlıları ve ciddi yaşanmışlıklarla pişiyorsun.üstüne üstlük sonrasında cebinden çıkan paraya bakıyorsun eyvah ben ne yaptım oluyorsunn:):)o fal paralarıyla ben de araba alırdım kendime diyorsun değil mi? sebebi yine biziz, fallara sardıkça hiç kafaya takılmayacak adamları taktık çoktan unutmamız gerekirken. falcılar dese ki "olmucak ablam boşuna kasma bu adam için fal bile atma" diye başta bir sinirlenirsin çok biliyon sen dersin ama zamanla haklı olduğunu anlar atmayı da bırakırsın. ama falcılar işini çok iyi biliyor, senin fallarını biliyorum tarih uzatmaktan hep aynı lafları demekten başka ne dediler? sen de benim fallarımı biliyorsun, ne zaman atmayı bıraktım ne zaman aman salla dedim ondan sonra oldu işime gelenler. ee o olay için de hiçbiri benim tepkimi bilemedi ama. yani en güzeli olmuyorsa zorlamayı bırakıp zamana bırakmak. sen beklemediğin anda çıkıp geliyorlar zaten, beklersen gelmiyorlar ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?