Binnaz Abla

o fal paralarıyla ben de araba alırdım kendime diyorsun değil mi? sebebi yine biziz, fallara sardıkça hiç kafaya takılmayacak adamları taktık çoktan unutmamız gerekirken. falcılar dese ki "olmucak ablam boşuna kasma bu adam için fal bile atma" diye başta bir sinirlenirsin çok biliyon sen dersin ama zamanla haklı olduğunu anlar atmayı da bırakırsın. ama falcılar işini çok iyi biliyor, senin fallarını biliyorum tarih uzatmaktan hep aynı lafları demekten başka ne dediler? sen de benim fallarımı biliyorsun, ne zaman atmayı bıraktım ne zaman aman salla dedim ondan sonra oldu işime gelenler. ee o olay için de hiçbiri benim tepkimi bilemedi ama. yani en güzeli olmuyorsa zorlamayı bırakıp zamana bırakmak. sen beklemediğin anda çıkıp geliyorlar zaten, beklersen gelmiyorlar ama.

Binnaz Abla Part 4:
  • Elif Işık: Erkek arkadaşınla aranda esmer bir kadın görüyorum dedi kadın sarışın dedim sen mi esmersin? dedi hayır ben de sarışınım dedim. Anlamıştım ben zaten senin sarışın olduğunu dedi falı yarıda bıraktım. Bu kadın bence tecrübeli bir falcı ve artık insanlara genel nasıl yorum yapılır öğrenmiş,iletişim kabiliyeti yani his falan değil.
  • Esin Güven: Puanım var diye öylesine attım çok doğru tespitler yaptı ve bana kalırsa bu kadın ya biriyle paslaşıyor ya da tanıdığımız birinin ikinci hesabı. Tahminim ise; Hülya Demir.
  • Seray Öz: Kalıp cümleleri,herkese uyabilecek durumları fal diye yutturmaya çalışanlardan.
  • Şevval Erdal: Bu kadın pembeci değil bence. Bende kelimesi kelimesine çıkmış falı da var 2 gün içinde patlayan kahve falı da ama fal bakarken gösterdiği özeni severim, katinada daha güçlü bulurum yine 35 lira etmez.
  • cCc Sezgi Candan Reyiz cCc: Benim açımdan Binnazın yıldızı kahve falı aleminin de ilk 3 ündedir. Anlık tespitlerinin üzerine cidden tanımıyorum gelecek için de çok az kaldı durumu yazacağım.
  • Tuğba Akkaya: Sitede öylesine gezinen kızlarımızdan,falcı değil gerek yok.
  • Yağmur Tekin: Bu kızı geçenlerde %99 da 32.5 lirada gördüm soru bile sormadan iade aldığım yorumum geldi aklıma. Açtım tekrar okudum yani bu kıza bu paraları vermeyin yazıktır günahtır başka bir şey demiyorum. 20 Liraya çok merak ediyorsanız deneyin de 32.5... bilemedim.
  • Zeren Yıldız: Arkadaşlar bu abla Esra Eroldan çok evlilik meraklısı pembeci bir ablamız.
Son Olarak:
Sinsi ve haince görünüyor olabilir ama fiyatlar yükselmesin istiyorsanız 5 yıldız vermeyin,puanlama yapmayın. Ben yapıyorum beğendiğime 5 yıldız da veriyorum ama fiyatı yükselince de sorun etmiyorum(beğendiğim bir falcıysa) mesela bu kadar falcı arasında Sezgiye 32.5 helali hoş olsun.

hilal mutlu hakkında yorum yapmazsam olmaz. bu ne yaa dediğim fallar arasında top 3tedir rezalet ötesi saçmalığın daniskasıydı. 4 dk fal bakmış bana 2dksı reklam, intro kısmında teşekkürü 1.5 dkda yaya yaya söylemiş iğrençti. kalan 2 dk da öyle böyle alakasız boş bir şeydi. anında iade aldığım nadir kişilerdendir.

Binnaz... Sonra diğer sitelerle devam ederim :)

Rüya Yıldız:
Eheheh bu abla şaka gibidir. İlk binnaz falcım :))
Müge Aydın: Bu kadın bana pembe konuşmadı, mıçıp sıvadı benim hergeleye :)
Kenan Şahin: Kahve falı bakıp, astroloji eğitiminin reklamını yapan birisi. Otur, sıfır.
Kemal Devrim: Bu abi çok iyi niyetli birisi. Kasım ayında bakmış bana ve yakın zamanda iletişim yok diyen dürüstlerden ama o da sonunu tatlıya bağlamıştı. Olmadı.
Nehir Ateşoğlu: Ihhh başarısız.
Burak Aksu: Şahsıma resmen asılmıştır. Doktormuş, piyango bileti al çıkarsa yemeğe gidelim dedi
Umut Işık: İlk falı nasıl da mantıklı gelmişti, ikinci falı kopyala yapıştır. İlk falı da patlak.
Alev Tansel: İyi mi kötü mü pek de anlamadım, şimdiden günahını almayayım.
Sedef Çelik: Başarılı sayılır ama sonunu pembeye bağlıyor, bir de falları değişti.
Mine Erdem: Ablam senin falcı sitesinde ne işin var?
Mehmet Yıldızsüren: Başarısız.
Ayşe Melek: Bu da Alev Tansel gibi.. Yorum şimdiden yapmam haksızlık olur ama geçmişi de bilemedi.
Ceren Ezgi: Durum tespitinde iyi, bildiği şeyler oldu ama pembeci.
Sezgi Candan: İlk iki fal çok iyiydi anda ama sonuncu falda durumları biliyordu, tavsiye niteliğine geçti. Ancak çok iyi biri olduğunu düşünüyorum.
Selin İmer: Başarısız değildi ancak yüzyüze baktırdığım,reel baktırdığım bir kaç başarılı falcı ile aynı sonu çizdi bana. Çıkar mı görücez...
Yağmur Tekin: Fena değildi ama birden fiyatı artırdı.O kadar edecek falcı değil.
Şennur Yıldırım: Eh işte...
Bilge Özdoğru: Bu abla başarılı mı başarısız mı pek anlamadım ama hakkını yiyemem şimdiden.
Sevgi Duman: Çıkmadı.
Lale Gül: Ayrıldığımız ilk hafta baktırmışım, Şubat'tan önce olmaz demiş. En uzak tarihi ilk o vermişti. Şubat'ta da olmadı ama anlık durumlar çok iyiydi.
Mert Görktürk: Pembeye bağlasa da bu da boş adam değil.
Açelya Tuğra: Fena değil. Ama patlak.
Serra Güngören: Durum tespitleri iyiydi ama pembeci. Patlak.
Elif Hanzade: Fena değil ama süper diyemem.
Ebru İyihuylu: Kart yorumcusu bence.
Damla Aksoy: O an iyi gelmişti falı ama pembeciymiş.
Hüma Bal: Anlık durumlarda başarılı olsa da pembeciiii. Patlakk
Asenat Kılıç: İyi niyetli birisi, ilk falları bana iyiydi epey ama patlak.
Bade Deniz: Eh işte.
Hira Soydan: Pek başarılı değildi.
Merve Akın: Beğenmedim.
Bade Emren: Vasat.
Selma Aydın: Kötü.
Kesira Sirel: Ağzıma etti tabiri caizse. Ama geçmiş yoktu, başarılı mı bilmiyorum.
Gonca Polat: İyi geldi bu kadın bana, pembeci değil ama bi katakullisi var mı bilmiyorum.

Gonca ve Hilal hariç baktırmışım yazık benim paracıklarıma

Ama sana kesinlikle her söylediğine katılıyorum özellikle Hülya konusunda bende inanıyorum bence kadın gayet hisli hatta benim bu buhran Zaman'larımda hep bana destek olmuştur ve olanı biteni bana hep anlattı inanmadım ama tamda onun söylediği gibi ilerlemiş ben bazen arayacağımı söylediğimde sakın zamanı değil demişliği vardır en son bana ara artık sen adım at emin ol enerjisi yumuşamış ve özlemiş falan diye de yönlendirdi hep fiyatı şimdi pahalı zamanları es geçerim her zaman tutturan pek yok çünkü ama hakkını yiyemem hülyanın..

Maya kesinlikle o puanları nerden alıyor anlamıyorum ımmm ıııı bunlarla dolu fal ve tek dediği olmuyor.

Selin imerin de o benzetmeleri tüketmişti beni de

Gizemde haklı çıktı ama bende iptal ettirdiğim için bi daha bakmayacaktır :))

Müge bana çok nokta atışlı ve dediği olanlardan o yüzden onunda Hakkını yiyemem pembe değildi tak tak söylemişti beni baya baya şaşırtmıştı o da sen adım diyen ikinci kişiydi..

Kemal'in de son falı patladı ilk falı çıkınca inanmıştım ama son fal koşarak uzaklaştı..

Hüma da bana hiçbir şey bilemedi ne tarih ne an adamın yatıp kalktığı biri var dedi önce inandım ama sonra adamı da tanıyorum yapmaz görüştüklerine dedi sanırım ama yok olduramadım hiçbir lafını daha niceleri var şu mayıs geçsin de bi de ben yapayım liste

Hızımı almışken diğer siteleri de yazayım bari

Biryolunvar:
  • Serkan Tek: Hanımefendi, beyefendi kelimelerini okumaktan ciğerim soluyor. Kısacık yorum yapıyor ve sorduğum soru dışında hiçbir şeye değinmiyor. Biraz abartıldığını düşünüyorum ben de Selcuksassa cığım gibi. hadicanimsendee ye çok güzel bakmıştı tabi enerji meselesi de var ama yine de adı hak ettiğinden fazla dönüyor buralarda bence.
  • cCc Fama Reyiz cCc: Hep söylerim Fama is my girl ben de sapmış,şaşmış tek bir analizi yok hepsi isabetli ama en çok hoşuma giden gördüklerini direkt söylemesi. İhtimaller denizinde boğmuyor insanı direkt konuşuyor falcı dediğin böyle olur bence.

• Falcı Aylin: Bu kadında enerji olayına iyice inanmaya başladım. Beğeneni çok fazla ve bende ne kahvede ne katina da anı,geçmişi bile tutturamadı bir de noktalı harfleri telaffuzla ilgili bir sorunu var anlamadım

Gelmesin de artık o sümüklü. Sümsürük Bu tabiri de ben buldum şimdi. Sümsürük neydi Artık yeni elemanları değerlendiricem. Bizim kurstan meslektaş bana dokundurup duruyordu, ilk defa direkt konuştu. Aşık olmam gerekmiyor takılcam. Oh be

Tatih tuttu o zaman canim ani gecmisi iyi bilmismiydi

Bana sordun sanırım canım ama etiket yapmadığın için şans eseri gördüm.. Evet tarihleriyle tuttu bende anda geçmişte herşey doğruydu daha bi kaç gün önce baktırdım 2 gün 2 hafta dedi 2günde oldu dediği şu an da onun dediği şekilde ilerliyor ben şaşırıyorum kadının beni bu kadar analiz etmesine ve bilmesine o yüzden iki kişiden şaşmam artık bi de arada Hülya'nın fiyatı düşerse ona atarım ama benim için kesinlikle Sezgi ve Asenat yani ben buldum falcılarımı maalesef ki yüzlerce deneyim sonrasında :)

Ooohhh sefaların olsun makaroncum gelsin biri gitsin biri silicem gelmişi geçmişi diye bi şarkı vardı sana gelsin

Valla bende konuşuyorum onu mu beklicem ömür boyu isterse gelir alır o ayrı ama takılıyorum en azından

canımmm yaaa maşallahın varr.yazdıklarını okuyunca Allahım tek değilmişim dedim:) bende bu kadar yoğunlukta baktırdım ama senin kadar enerjim yok yazıcak ama benim Binnazda ilk 3.üm 1.Sezgi 2.elif hanzade 3. kemal devrim
bir konuda haklısın bu fiyat konusu çok abartıldı ve bunda payımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.ama fiyatların düşmesi konusundada bir akım başlatalım derim:)bu akımları burada sen dahil çok iyi başaran arkadaşlarımız var:):)
haketmeyenlerin 32-35 gibi fiyatları bakıp insanlara boş umutlar vermesi çok çirkin.en Azından burada aifişe edebiliriz.

Tellwe:

• Geysu: Sitedeki ilk falcımdır, acayip nazik bir insan ama Gizem Hatunla aynı kişi olduğunu düşünüyorum. İkinci falda gelecek patladı şimdi obtejtif değerlendirdim de Sezgi,Fama varken 25 liraya bu kadına gerek yok:))
  • Yesilcingene: Herkese "alttan al" muhabbeti yapıyor herhalde. Bende genelde tespitleri tutar. Yakın gelecek de yarı yarıya patladı ve tuttu. Gerçekçidir asla pembeci değilve anlık durumla ilgili hisleri genellikle tutarlı. Genel olarak fiyat-performans açısından iyi falcı diyebilirim.
  • Serüven: Bu abla 28 liralık fal bakmıyor orada bir anlaşalım kısacık asla detay içermiyordu falı. Kitap falı baktırmıştım. Yani başta kızıp sonra olabileceğini düşündüğüm bir yorumu var çıkarsa eğer 28 liraya kısacık bir fal bakmış olmasına rağmen övgülerimi kazanacak ve ona puanımı düzelteceğim.
  • Ecem23: İnanılmaz kibar ve iyi niyetli bir insan. Geçmiş tespitinde patladığı bir nokta olunca sevmemiştim ama gel gelelim durumlar da onun söylediği gibi ilerliyor sanki. Ona bir fal daha baktırmak var aklımda bir ara baktırınca güncellerim.
  • Taraca: Buralarda hiç adını duymamıştım, öylesine baktırdım ama inanılmaz güzel tespitleri var hisli falcı bence. Hatta şimdi baktım gelecek de bayağı bayağı onun dediği gibi ilerliyor bu kadın gizli hazineymiş ya baktırabilirsiniz hoşuma gitti şimdi okuyunca
  • Ugga: Ne ayak olduğunu çözemeden bir hışımla geldi geçti. Falı olumlu da tatmin edici değil üstüne üstlük sorum da gitmemiş yani o kadar kısacık bakmış ki bu kadın kesinlikle abartılmış.
  • Gelecektenhaberler: ay samimiyetsiz bir insan bu şu bahsedilen 2-3 hesabın sahibi olduğunu düşünüyorum zaten bence hiç bulaşmayın benim sorumdan bağımsız 2017 kasımda tanışacağım bir adamı falan anlattı ee yuh ablacım o nasıl bir vade
Fal Sepeti:

• Dennis: Bu adamın olumsuz yorumlarını ciddiye almayın bence çünkü aklına nasıl eserse öyle konuşuyor baktığı falı hiç beğenmedim.Geçmiş ve anlık durumda bile tutturamadı
Falalem:
  • Gizem Hatun: Binnazın dandik pembecilerini düşününce o fiyatına göre cidden iyi falcı ama işte bence kesin Geysuyla aynı kişi. Yani yazar da bu kadar aynı yazamaz iki insan.

Sonunda bitti sanırım

Canım bence yaklaşımın çok mantıklı zaten sırf forumu düşünsek sürümden kazanırlar o kadar yükselmeye gerek yok
Beğendiğimiz falcılar yaklaşık olarak aynı seninle zaten

Bir de size bir değerlendirmemden bahsedeceğim;
Hülyanın ilk tarihi verdiği falı hiç ciddiye almamıştım çıktı, Kemalin ilk falını çok pembe bulup iade ettim düşünmedim bile tarihi çıktı ve olay olduktan sonra fark ettim. Son olarak; taraca öylesine baktırdığım bir falcıydı unuttum gitti falını şimdi buraya yazmak için açtım baktım onun dediği gibi ilerliyor resmen.
Kıssadan hisse sayaç gibi tarihlere takılı kaldıkça bence o tarihler daha çok ötelenecek vadeler ise patlayacak:)

canımm yaaa o kadar doğru söylüyorsun ki! hassas bir dönem geçiriyorsun bir umut ona baktır buna baktır.kötü söyleyenleri damgalıyoruz buda bişey bilmiyor diye.çünkü o anki ruh halimiz bunu kabul etmek istemiyor.iyi söyleyenlere yöneliyoruz.umut ediyoruz bekliyoruz ama beklmekte yoruyor insanı.muallakta kalıyorsun çünkü.artık boşveriyorsun.Allaha havale ediyorsun.beklemeyi bıraktığın an tak diye düşüyorlar avucuna:) ama tabiki bu olgunluk seviyesine gelmek kolay olmuyor.ciddi ruh bunamlıları ve ciddi yaşanmışlıklarla pişiyorsun.üstüne üstlük sonrasında cebinden çıkan paraya bakıyorsun eyvah ben ne yaptım oluyorsunn:):)
Napalım acı tecrübe dedikleri bu olsa gerek.bizde yaşaya yaşaya öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…