Binnaz Abla

kızlar birde yamiba diye bir site var orada o kadar fal baktırmışım ki beni VİP müşteri yaptılar:)yalnız orada Eros tansel var.kısa ve öz bakar ama söylediği bir kaç tarihi yaşamıştım.ilişki danışmanım gibi bişey olmuştu.ama geriye dönüp baktığımda inanın baktırdığım falları sayarken kalbim sıkıştı yarıda bıraktım saymayı.fiyat hesaplamasına kalbim dayanmadı:):)

Yamibada şimdi çok hatırlayamayacağım ama çok övülen birine fal attım bildiğin burç yorumu yaptı bana beğenmedim. Site reklam konusunda sosyal medya fenomenlerini kullandı o durum da bana çok güven vermedi ama genelleme yapmak doğru değil tabi ki

Son düzenleme:
ilk zamanlar özgür diye biri vardı o adama mükemmeldi gerçekten ama sonra gitti o da.tabi bir çok denemeden sonra eros tanselde karar kıldım:):)
şuan hepsini bıraktım ama .bir bağımlılıktan kurtulmak gibi kendimi sigarayı bırakmış kadar özgür ve sağlıklı hissediyorum:):):)
sadece uzun bir zaman geçtiikten sonra jübilemi sezgide yaparım artık:):):)

Ben de kaç gün sezgi kovaladım ama olmadı zaten ben durumu biraz da kendim şekillendirdiğim için fala ihtiyaç duymam, tabi umarım

Vallah kizkar ben bakirkoyde mandal cafe toprak fal bakfirmistim gecen temmuz bir ayi bulmaycak konusma jalem yazi sekretetlik yapicaksin sen tekstil ya da insaat olucak dedi dkuz aydir ayni isteyim bir de bu cocuk kartlari cok iyi yorumluyor bir daha gidicem galiba

bu pek bilinmedik sitelerden faldiyarı diye bir site var, günlük 2 fal ücretsiz. çok krize girince orda atıyorum bazen ama bedava falları bile tellwede para verip baktırdığım falcılardan iyi ve uzun geldi bana

Bende Elif Hanzade hakkında yorum yapayım. Evet ben de seviyorum. İlk falımda süperdi.Boş bir kadın değil çok üst üste baktırmamak lazım ama genel söylediği ifadeler var. Mesela boyun ve mide ağrılarını herkese söylüyor. Zaten sevgilisinin dönmesini bekleyip stres olan insanda mide ve boyun ağrısı olmaması imkansız. Ben de 5 kere fal baktırdım. Nokta atışları oldu.Ayrıca zaman bildiği de oldu ama telefonla değil sesli falda daha başarılı bence yoğunlaşma meselesi..Ama o kadar falcı içinde güvenilebilir isim olduğunu düşünüyorum hala

Canım Elif veKemal in fiyatları düştü zaten . Sezgininki arttı ((

Secret sana can alıcı bir soru; Serkan ve Famanın aynı kişiler olduğunu düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum ama şu durumda senin cevabın daha objektif olur sanki

Canımm ben kesinlikle öle bişey hissetmedim.ne serkanın bildiklerini fama bildi ne famanınkileri serkan bildi.ikiside ayrı ayrı çol memnun olduğum fallar baktı.hiç öyle bişey düşünmedim valla ne yalan söyliyyim.bide ben açıkçası birinin falından memnunsam yok fama aylinin halakızımı yok serkan aylinin amcaoğlumu diye hiç düşünmüorum.umrumda diil. Atıyosam ve memun kalıosam gerisi fos benim için

Cevabın için teşekkür ederim ben de senin gibi düşünüyorum artık tamamen Famayı beğeniyorum kimse kim artık:)

Bildiğiniz gibi Falcı Sema bugüne özel indirimde ben durdum mu? tabi ki hayır:)
Eskiden olsa "oha ne biçim bakmış kadın" diye şoka uğrardım ama şu fama-serkan-aylin-sema ekip çalışması teorileri çok ihtimal vermesem de kafamı karıştırıyor
Her şeye rağmen byv de aldığım en detaylı yorumdu.

Ya canım ben sema ya çizgi fali baktırmıştim idare ederdi aka dediği bişey oldu sen bugün baktirdin mi anlayamadim tam memnun kaldın mi yani :) serkan tek e 2 gun once kahve attım ilk fala göre daha detayliydi ilk fali bende idare ederdi sende de yanlış hatırlamıyorsam ilk fal iyi 2. Kötüydü

bugün Semaya baktırdım oldukça iyidi hatta Serkandan çok daha iyidi ama aynı kişiler yada ortaklarsa orasını bilemem
Serkan bende çok çok iyi olmadı her iki falında ex falı hakkında da yorum yapamıyorum

Tesekkur ederim peki sema hangisin Dr daha iyidir bir fikrin var mı ? Ya artık sesli yoruma gecselerde şu aynı kisilermi değiller mi karmasasindan kurtulsak

Tesekkur ederim peki sema hangisin Dr daha iyidir bir fikrin var mı ? Ya artık sesli yoruma gecselerde şu aynı kisilermi değiller mi karmasasindan kurtulsak
ben kahve baktırdım ama bu tip yorumlar yapan falcılar için bence ne baktırdığın değişmiyor sadece daha pahalıları tercih edince evlilik falan ekliyorlar da ben adamla daha düzgün diyalog kuramıyorum ne evliliği

Güzel tespit al benden de o kadar diyalog sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…