Yamibada şimdi çok hatırlayamayacağım ama çok övülen birine fal attım bildiğin burç yorumu yaptı bana beğenmedim. Site reklam konusunda sosyal medya fenomenlerini kullandı o durum da bana çok güven vermedi ama genelleme yapmak doğru değil tabi kikızlar birde yamiba diye bir site var orada o kadar fal baktırmışım ki beni VİP müşteri yaptılar:)yalnız orada Eros tansel var.kısa ve öz bakar ama söylediği bir kaç tarihi yaşamıştım.ilişki danışmanım gibi bişey olmuştu.ama geriye dönüp baktığımda inanın baktırdığım falları sayarken kalbim sıkıştı yarıda bıraktım saymayı.fiyat hesaplamasına kalbim dayanmadı:):)
ilk zamanlar özgür diye biri vardı o adama mükemmeldi gerçekten ama sonra gitti o da.tabi bir çok denemeden sonra eros tanselde karar kıldım:):)Yamibada şimdi çok hatırlayamayacağım ama çok övülen birine fal attım bildiğin burç yorumu yaptı bana beğenmedim. Site reklam konusunda sosyal medya fenomenlerini kullandı o durum da bana çok güven verdi ama genelleme yapmak doğru değil tabi ki
Ben de kaç gün sezgi kovaladım ama olmadı zaten ben durumu biraz da kendim şekillendirdiğim için fala ihtiyaç duymam, tabi umarımilk zamanlar özgür diye biri vardı o adama mükemmeldi gerçekten ama sonra gitti o da.tabi bir çok denemeden sonra eros tanselde karar kıldım:):)
şuan hepsini bıraktım ama .bir bağımlılıktan kurtulmak gibi kendimi sigarayı bırakmış kadar özgür ve sağlıklı hissediyorum:):):)
sadece uzun bir zaman geçtiikten sonra jübilemi sezgide yaparım artık:):):)
kızlar birde yamiba diye bir site var orada o kadar fal baktırmışım ki beni VİP müşteri yaptılar:)yalnız orada Eros tansel var.kısa ve öz bakar ama söylediği bir kaç tarihi yaşamıştım.ilişki danışmanım gibi bişey olmuştu.ama geriye dönüp baktığımda inanın baktırdığım falları sayarken kalbim sıkıştı yarıda bıraktım saymayı.fiyat hesaplamasına kalbim dayanmadı:):)
Bende Elif Hanzade hakkında yorum yapayım. Evet ben de seviyorum. İlk falımda süperdi.Boş bir kadın değil çok üst üste baktırmamak lazım ama genel söylediği ifadeler var. Mesela boyun ve mide ağrılarını herkese söylüyor. Zaten sevgilisinin dönmesini bekleyip stres olan insanda mide ve boyun ağrısı olmaması imkansız. Ben de 5 kere fal baktırdım. Nokta atışları oldu.Ayrıca zaman bildiği de oldu ama telefonla değil sesli falda daha başarılı bence yoğunlaşma meselesi..Ama o kadar falcı içinde güvenilebilir isim olduğunu düşünüyorum halatüm sitelerdeki falcı tecrübelerimi özetleyeceğim, çünkü işsizlik bunu gerektirir
Binnaz Abla
Bu arada bu yazı sonsuza kadar gidebilir çok fal baktırdım çünkü
- Asenat Kılıç: Bu ablaya önce @hadicanimsendee katina attı hiç beğenmedik sonra ben iskambil attım komple adamın hayat rutininden bahsetmiş ne alaka yani ki zaten teyid etme şansımın olmadığı bir yorum şekli. Enerji tutmamıştır tamam ama güçlü bir yorumcu değil bana göre.
- Bahar Özmen: Bu kız dalga geçiyor herhalde kesinlikle falcı falan değil katina kartlarımı googleladığını düşünüyorum
- Çağan Ariman: Canlı sohbette sürekli zamanı durdurmuştu eyvallah kibar bir hareket ama falın başında ne zamandır ayrısınız? konuşmuyorsunuz? gibi sorular sorduktan sonra 5 yaşında çocuk da katina bakar,sevmedim.
- Ceren Ezgi: Bence işini ciddiye alarak yapıyor ben 3 kere baktırdım ikisi telefonda, kişilik analizleri doğruydu ama ben gelecekle alakalı güçlü bulmadım. Anda da çok daha güçlü gördüğüm yorumcular varken tekrar gitmem ama sadece kart yorumlamıyor tarotta denenebilir.
- Destan Ada: Yani bu kadın fal bakıyorsa da her falında "bakın olumsuz görsem söylerdim kesinlikle kimsenin kaderiyle oynamam" tarzı cümleleri bende copy paste ve de samimiyetsizlik hissi uyandırıyor. Güçlü yorumcu değil ama fena da değil.
- Ebru İyihuylu: Sana aşık ilişkiye başlayacaksınız dediği adam evli çıkmıştı başka bir şey dememe gerek yok herhalde?
- Elif Hanzade: KK'ya bu kadını mal eden şahıs olduğumu bilen bilir
7-8 fal baktırdım gerçekten de beğeniyordum ama son zamanlarda bende bazı şüpheler uyandı: Şöyle ki önce bir arkadaşa miden şu sıralar kötü muhabbeti yapmış bana da 2 fala yaptı(2 hesabım olunca bazen sağ gösterip sol vuruyorum:)) Sonra Snowwhite06 ya sevgilisi için deniz kenarında iş yapıyor demişti sanırım benimkine de aynı şeyi söyledi o arada Mersinde İhale alınca bende oha nasıl bildi demiştim. En son ki falda bana sizin ilişkiniz 2 senelikti dmi? dedi ben de hayır Ağustosta başlamıştı diyince tamam işte 2015-2016 diye kıvırdı ve genel hayatında da şüpheci olup,insanlardan uzaklaşan kimliğimle Elif Hanzade hayranlığımı askıya almış bulunuyorum. devam etmemi isterseniz yazacağım
Canım Elif veKemal in fiyatları düştü zaten . Sezgininki arttıcanımmm yaaa maşallahın varr.yazdıklarını okuyunca Allahım tek değilmişim dedim:) bende bu kadar yoğunlukta baktırdım ama senin kadar enerjim yok yazıcakama benim Binnazda ilk 3.üm 1.Sezgi 2.elif hanzade 3. kemal devrim
bir konuda haklısın bu fiyat konusu çok abartıldı ve bunda payımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.ama fiyatların düşmesi konusundada bir akım başlatalım derim:)bu akımları burada sen dahil çok iyi başaran arkadaşlarımız var:):)
haketmeyenlerin 32-35 gibi fiyatları bakıp insanlara boş umutlar vermesi çok çirkin.en Azından burada aifişe edebiliriz.
Secret sana can alıcı bir soru; Serkan ve Famanın aynı kişiler olduğunu düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum ama şu durumda senin cevabın daha objektif olur sanki
Cevabın için teşekkür ederim ben de senin gibi düşünüyorum artık tamamen Famayı beğeniyorum kimse kim artık:)Canımm ben kesinlikle öle bişey hissetmedim.ne serkanın bildiklerini fama bildi ne famanınkileri serkan bildi.ikiside ayrı ayrı çol memnun olduğum fallar baktı.hiç öyle bişey düşünmedim valla ne yalan söyliyyim.bide ben açıkçası birinin falından memnunsam yok fama aylinin halakızımı yok serkan aylinin amcaoğlumu diye hiç düşünmüorum.umrumda diil. Atıyosam ve memun kalıosam gerisi fos benim için
:))))
Ya canım ben sema ya çizgi fali baktırmıştim idare ederdi aka dediği bişey oldu sen bugün baktirdin mi anlayamadim tam memnun kaldın mi yani :) serkan tek e 2 gun once kahve attım ilk fala göre daha detayliydi ilk fali bende idare ederdi sende de yanlış hatırlamıyorsam ilk fal iyi 2. KötüydüBildiğiniz gibi Falcı Sema bugüne özel indirimde ben durdum mu? tabi ki hayır:)
Eskiden olsa "oha ne biçim bakmış kadın" diye şoka uğrardım ama şu fama-serkan-aylin-sema ekip çalışması teorileri çok ihtimal vermesem de kafamı karıştırıyor
Her şeye rağmen byv de aldığım en detaylı yorumdu.
bugün Semaya baktırdım oldukça iyidi hatta Serkandan çok daha iyidi ama aynı kişiler yada ortaklarsa orasını bilememYa canım ben sema ya çizgi fali baktırmıştim idare ederdi aka dediği bişey oldu sen bugün baktirdin mi anlayamadim tam memnun kaldın mi yani :) serkan tek e 2 gun once kahve attım ilk fala göre daha detayliydi ilk fali bende idare ederdi sende de yanlış hatırlamıyorsam ilk fal iyi 2. Kötüydü
bugün Semaya baktırdım oldukça iyidi hatta Serkandan çok daha iyidi ama aynı kişiler yada ortaklarsa orasını bilemem
Serkan bende çok çok iyi olmadı her iki falında ex falı hakkında da yorum yapamıyorum
ben kahve baktırdım ama bu tip yorumlar yapan falcılar için bence ne baktırdığın değişmiyor sadece daha pahalıları tercih edince evlilik falan ekliyorlar da ben adamla daha düzgün diyalog kuramıyorum ne evliliğiTesekkur ederim peki sema hangisin Dr daha iyidir bir fikrin var mı ? Ya artık sesli yoruma gecselerde şu aynı kisilermi değiller mi karmasasindan kurtulsak
Güzel tespitben kahve baktırdım ama bu tip yorumlar yapan falcılar için bence ne baktırdığın değişmiyor sadece daha pahalıları tercih edince evlilik falan ekliyorlar da ben adamla daha düzgün diyalog kuramıyorum ne evliliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?