Binnaz Abla

Aynen yesilcingene tarot bir de katina atmisyim an yok gecmis yok sadece gelecege yonelik seyler ben de pek begenmemistim

Fikirler değişebilir tabi ama daha önce böyle demişsiniz merak ettim niye beğendim/çıktıdan beğenmedime döndünüz?=)

Canim yesilcingeneyi gecmis ve an yoktu ama gelecekten soyledigi bir sey cikti an ve gecmisten bahsetmedigi icin yadirgadim ondan canim benim

kızlar sezgi ne kdr zor giriyo gece 2ye kdr oturmak lazım heralde bi de oturup gene yakalayamazsam :S

Hem sema hem nurbanu ya bugun fal göndererek nokta atışlarıni tamamladim ama sema ama sema beni şok etti bugün gelecek için dedikleri de çıkar umarım

Bu Prenses34 kime hayran ol'muşsa asla ona fal atmyorum. Allahım bu nasıl mantık, Tellwe'de Tempus diye bir falcının sayfasındaki yorumu:

"prenses34

dün rüyamda tırnaklarıma oje sürüyodum sonra siliyodum yanımda sezai vardı parfümler gördüm bitane parfüm aldım sıkdım çok güzel kokuyodu.şişeside çok güzel ve süslüydü sonra abiye süslü çantalar gördüm onlarda çok güzeldi sonra istediğim renkde oje bakmaya gittim fakat oje yerine ruj vardı kırmızı pembe ve mor renklerde tam bitanesini alıp sürecekken uyandım rüyanın anlamı nedir?
prenses34

bi gün zaten iznim var bi günde yarım gün izinmi vercekler?yoksa sabah 8 öğleden sonra 4 demi çıkıcam?on saat yerine 8 saatmi çalışıcam?bide okulun önünde trafik ışığı yok cumhurbaşkanlına beyaz masaya yazı yazdık oraya trafik ışığı yapdırılsın diye sizce yapdırılacakmı?olursa ne zaman olacak?"

Bu arada muhabbet araya kaynadı da Binnazda Esin Güvene fal baktıran var mı? Muazzam bakmış ama ben biriyle paslaştığını düşünüyorum hiçbir detay vermeden bu kadar iyi olamaz çünkü bunca zamandır bu sektördeyim sonuçta

Yine mi güzeliz yine mi prenses?
Hayır yani trafik ışığını, kaçta çıkacağını falcıdan öğrenmeyi beklemek nedir? İşin kötüsü kızın sorular hep böyle, Allah falcılara da kolaylık versin=)

Keşke "beğen" butonundan başka bir de "derdini seveyim" ya da "kaç sezai arkana bakmadan kaç " butonu da olsa

Yani saatlerce atmamaya daha yakın olduğum için trenin gözümün içine baka baka kalkması şaşılacak şey değil bu durumda=)
He bacım öyle o vakit. Evreni suç ortağı gibi gösterme:)

Bayan danışma görevlisi:) Senin gibi hazır cevap hatunla atışmak da güzel:) Resmen kaşınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…