- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Canim ben yesilcingeneye baktirdim bugun itibariyle ikinci soyledigi sey de cikti cevrende senden hoslanan esmer hafif kilolu birisi var dedi isyerinde bir cocuk sana acilaxak dedi .Gecen de mart ayinda ufak bir konusma olucak dedi o da oldu saskinlik icindeyim bu kadin gercekten yakin gelecegi cok iyi goruyor bugun itibariyle emin oldum.
Aynen yesilcingene tarot bir de katina atmisyim an yok gecmis yok sadece gelecege yonelik seyler ben de pek begenmemistim
Ben 2 kez alarm kurdum yakalayamadımkızlar sezgi ne kdr zor giriyogece 2ye kdr oturmak lazım heralde bi de oturup gene yakalayamazsam :S
:)) alarm iyi fikirBen 2 kez alarm kurdum yakalayamadım
Sorun şu ki; tam form doldururken sistemden düşüyorum dolayısıyla artık yakalamaya çalışmayacağım nasipse olur ne diyeyim:)) alarm iyi fikir
Ya da sana "sen karar verene dek tren çoktan kalktı" mesajı:)Ben "atsam mı atmasam mı" diye düşünürken kadın çoktan meşgul olmuş bile. Bu evrenin bana "fal baktırma" mesajı herhalde=)
An i
Ya da sana "sen karar verene dek tren çoktan kalktı" mesajı:)
Bu Prenses34 kime hayran ol'muşsa asla ona fal atmyorum. Allahım bu nasıl mantık, Tellwe'de Tempus diye bir falcının sayfasındaki yorumu:
"prenses34
dün rüyamda tırnaklarıma oje sürüyodum sonra siliyodum yanımda sezai vardı parfümler gördüm bitane parfüm aldım sıkdım çok güzel kokuyodu.şişeside çok güzel ve süslüydü sonra abiye süslü çantalar gördüm onlarda çok güzeldi sonra istediğim renkde oje bakmaya gittim fakat oje yerine ruj vardı kırmızı pembe ve mor renklerde tam bitanesini alıp sürecekken uyandım rüyanın anlamı nedir?
prenses34
bi gün zaten iznim var bi günde yarım gün izinmi vercekler?yoksa sabah 8 öğleden sonra 4 demi çıkıcam?on saat yerine 8 saatmi çalışıcam?bide okulun önünde trafik ışığı yok cumhurbaşkanlına beyaz masaya yazı yazdık oraya trafik ışığı yapdırılsın diye sizce yapdırılacakmı?olursa ne zaman olacak?"
Keşke "beğen" butonundan başka bir de "derdini seveyim" ya da "kaç sezai arkana bakmadan kaç " butonu da olsaBu Prenses34 kime hayran ol'muşsa asla ona fal atmyorum. Allahım bu nasıl mantık, Tellwe'de Tempus diye bir falcının sayfasındaki yorumu:
"prenses34
dün rüyamda tırnaklarıma oje sürüyodum sonra siliyodum yanımda sezai vardı parfümler gördüm bitane parfüm aldım sıkdım çok güzel kokuyodu.şişeside çok güzel ve süslüydü sonra abiye süslü çantalar gördüm onlarda çok güzeldi sonra istediğim renkde oje bakmaya gittim fakat oje yerine ruj vardı kırmızı pembe ve mor renklerde tam bitanesini alıp sürecekken uyandım rüyanın anlamı nedir?
prenses34
bi gün zaten iznim var bi günde yarım gün izinmi vercekler?yoksa sabah 8 öğleden sonra 4 demi çıkıcam?on saat yerine 8 saatmi çalışıcam?bide okulun önünde trafik ışığı yok cumhurbaşkanlına beyaz masaya yazı yazdık oraya trafik ışığı yapdırılsın diye sizce yapdırılacakmı?olursa ne zaman olacak?"
He bacım öyle o vakit. Evreni suç ortağı gibi gösterme:)Yani saatlerce atmamaya daha yakın olduğum için trenin gözümün içine baka baka kalkması şaşılacak şey değil bu durumda=)
Keşke "kaç sezai arkana bakmadan kaç " butonu da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?