Binnaz Abla

He bacım öyle o vakit. Evreni suç ortağı gibi gösterme:)

Bayan danışma görevlisi:) Senin gibi hazır cevap hatunla atışmak da güzel:) Resmen kaşınıyorum

Evren bu durumda suç ortağı değil olsa olsa güzellik yapan, kararsız durumda kararsızlığını gideren kanka olur

Son düzenleme:
Kizlar icim sikiliyor fal krizim geldi youtubede mehmet erdemi dinliyorum tarot ya da katina icin birini onerebilir misiniz daraldim hwm de cok semaya baktircaktim mesgulmus

Ben tabi ki

Geçen sene baktırmıştım ve dediği zamanda olmuştu bu sene de baktırayım dedim iyi güzel 15gün içinde falan dedi sonra olmadı tekrar attım yine 15gün verdi.. Benim tarihimde 15gün falcısı olarak kaldı ve bitti gitti sonuncu falı da iade ettim tekrar 15gün deyince ve tabi ki yine olmadı hiiiççç çıkmayanlardan yani...miss pembecilerden

Gelecekte kimseye güvenmiyorum artık ama bayağı benimle yaşamış gibi anlatmış şüpheye düştüm bende:)

Şaka mı kız bu? Acil antidepresan başlaması lazım yazık gerçekten.

Allahım benim de sonum böyle mi olacak

Allahım benim de sonum böyle mi olacak
Bu soruyu sorabilenlerin sonu öyle olmuyor. Gönlünü ferah tut. Nereden biliyorsun dersen ? 4o yaş üstü kadınım kendimden biliyorum. Soran sorgulayan kadın her zaman bir adım öndedir. Haaa vücudunun dış görünüşü için endişelendiği kadar kafasının içindeki için endişelenmeyen kadınlar da daha şanslı mıdır? Evet.... geçimlerini bir erkeğin sırtına yüklerler ve onlar için mutluluk budur. Anammm bastırılmış trawmalarım yine hortladı. Pazar pazar. Eee hadi iyi pazarlar...

Merhaba :) Yaklaşık 4 ay önce binnaz ablayla tanıştım. Aşırı iyi yorumları görüdğüm insanlara baktırdım. Hülya Demir ,Kemal Devrim vs arkadaşlar hiçbiri tutmadı. Birkaç kişiye daha baktırdım ama henüz dedikleri tarih gelmedi. Ve burdaki yorumları okuduktan sonra onlarında faso fiso olduğunu düşünmeye başladım. Üstelik boşuna o kadar paraları verdiğimi anladım. Hesabımda son 225 kredim kaldı. Ve bu sitede son fal baktırışım olacak sizce kime baktırmalıyım sesli olarak?

canım sıkılınca tellwedeki yorumları okurum cidden efsane yorumlar var bazen dalga mı geçiyorlar diyorum ama bu prenses34 gibi fallardan hayatını çıkacağını düşünen kendini kaptıran çok kişi var. hatırladıklarım "evleneceğim adamın gözleri ne renk olacak?, evleneceğim adamın ismi ne olacak? ehliyeti alabilecek miyim? çalışma saatlerim kaçla kaç arası olacak? yarınki sınavdan kaç alıcam?" vs. bazen tellwe falcılarının bu kadar sallamasına hak vermiyorum değil :))

elif hanzadeyi beğenmiştim ben o fiyata ama geleceğe daha var çıkar mı bilemem. asenat bende hiç çıkmamıştı ama çıkanları var o da iyi sayılır. gonca polatı çok beğenmiştim falları çıkmıştı bana yine o fiyata. ama bunların hepsi kişiden kişiye değişir geçen M Motherofdragon ciğim goncadan iade almış bomboş bir fal demişti mesela

Peki Yağız Er hakkında bir bilginiz var mı :)

ona hiç baktırmadım bilmiyorum ama M Motherofdragon gelince sana daha çok yardımcı olabilir o hemen herkese baktırdım demişti binnazda. zaten binnazda elle tutulur 2-3 kişi vardır gerisi boş hikaye. hülya demir bana masal yazmış resmen patlayalı 1 sene oldu. kemal devrimin çok önemli nokta atışları vardı ama o da bana çok pembe geldi tarihleri çıkmayacağına eminim diyebilirim

10-15 sayfa önceye giderseniz sevgili Seka'nin detaylı binnaz abla değerlendirmelerini okursunuz. 4 part şekilde ki benim açımdan çok kıymetli değerlendirmelerdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…