Aslında baktırmıcaktımm Canımm ama son kredim kaldı görünce kaşıntı yapıyor:)) sezgi haricinde iyi birine baktırayım diyorumCanim ben baktirdim baya zaman once tutarsiz cikmadi
Sezgi bende ve kardesimde hic cikmadi canim binnazda kimse yok ama bende sedef celik ve gonca bazi seyleri bilmisti
Aslında baktırmıcaktımm Canımm ama son kredim kaldı görünce kaşıntı yapıyor:)) sezgi haricinde iyi birine baktırayım diyorum
Gelecekte kimseye güvenmiyorum artık ama bayağı benimle yaşamış gibi anlatmış şüpheye düştüm bende:)
Snowwhite senin var mi bir onerin
Aynııı yaaaa . Bende fenalardayım . Bekle bekle fenalık geldi. Banada yetişsin komşularBilmiyorum valla enerjin tuttu demek ki canım aynen bende gelecek için kimseye güvenmem ama esin çok fena şaaptıydı bana ondan bişi diyemiyorum.. Bana dediği ısrarla seni sevmiyor dersem yalan söylerim... Ayyyy benim kafam fena karışık zaten iyi mi gidiyor kötü mü gidiyor belirsizlik dolu darlanıyorum yetişin komşular..
Geldiiimmm:) elif hanzadeyi ilk kez baktıran herkese tavsiye ederim, asenata kızdım sürekli adamın hayatından bahsetti diye ama söyledikleri tutmuş, gonca cidden saçmaladı ona hiç girmiyorum:)) kemal,esin güven anda iyi isimler hatta esin çok şaşırttı beni ama pembeci olduklarını inkar edemem:) Sezgiyi çok severim ama hem yakalamak zor hem fiyatı yüksek binnazda başka çok iyi diyebileceğim biri yok açıkçasıona hiç baktırmadım bilmiyorum ama M Motherofdragon gelince sana daha çok yardımcı olabilir o hemen herkese baktırdım demişti binnazda. zaten binnazda elle tutulur 2-3 kişi vardır gerisi boş hikaye. hülya demir bana masal yazmış resmen patlayalı 1 sene oldu. kemal devrimin çok önemli nokta atışları vardı ama o da bana çok pembe geldi tarihleri çıkmayacağına eminim diyebilirim
Canımmm Asenata kahve mi atıyım iskambil mi? Hangisinde iyi?Geldiiimmm:) elif hanzadeyi ilk kez baktıran herkese tavsiye ederim, asenata kızdım sürekli adamın hayatından bahsetti diye ama söyledikleri tutmuş, gonca cidden saçmaladı ona hiç girmiyorum:)) kemal,esin güven anda iyi isimler hatta esin çok şaşırttı beni ama pembeci olduklarını inkar edemem:) Sezgiyi çok severim ama hem yakalamak zor hem fiyatı yüksek binnazda başka çok iyi diyebileceğim biri yok açıkçası
İşte o konuda sevdiğim tek falcı Fama cidden ihtimal falan sunmuyor neyse onu söylüyorBilmiyorum valla enerjin tuttu demek ki canım aynen bende gelecek için kimseye güvenmem ama esin çok fena şaaptıydı bana ondan bişi diyemiyorum.. Bana dediği ısrarla seni sevmiyor dersem yalan söylerim... Ayyyy benim kafam fena karışık zaten iyi mi gidiyor kötü mü gidiyor belirsizlik dolu darlanıyorum yetişin komşular..
İskambil ve katina bakıyor canım. Hala çok sevdiğim bir fal değil çok daha sevdiklerim var ama söylediğim kadar da kötü değil demek istedim iskambil atmıştım benCanımmm Asenata kahve mi atıyım iskambil mi? Hangisinde iyi?
Şekerim şekerim lafını çok kullanıyor ama fena değilKahinvanga nasıl acaba?
Kahinvanga nasıl acaba?
Gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış mıydı peki? :)kahinvanganın ben tanıdık biri olduğundan şüpheleniyorum çünkü bendeki falları çok iyiydi. sırf kanıtlamak için 6 farklı hesaptan baktırdım ama her seferinde bildi. ama son falı çok baştan savmaydı, cevabı da tek cümlelik geçiştirmeli bir cevaptı bir daha atmadım
İşte o konuda sevdiğim tek falcı Fama cidden ihtimal falan sunmuyor neyse onu söylüyor
Gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış mıydı peki? :)
Fama bana sizin geleceğiniz var barışma haziran saptama olursa haziran sonu dedi Serkan gelecek için bişey göremedim ama mayıs barışma dedi. Bana herkes sevdiğini söylüyor zaten kimse olumsuz bişey görmedi şimdiye kadar ama Serkan 2paragraf bakmıştı ve hiçbişey söylemedi gerçekten çok şaşırmıştım biz burda birbirimize daha uzun yazılar yazıyor Yani o derece.. Fama için bişey diyemiyorum bazı şeyleri bildi ama hiç anlayamamıştım o da 3paragraf yazıp yollamıştı bana çok minnak fal attı ikiside ya bu konuda sezgi candır best of yani hem anda güveniyorum hemde çok tatlı biri ..[/QUOTE
Kuzummm yaaa seninle durumumuz ne kadar da benziyor . Neler hissettiğini öyle iyi anlıyorum ki.
Genelde de aynı kişilerden memnun kalmışız. Umarım sonumuzda sonucumuzda olumlu olurr...
Kızlar falları kontrol ettim dünkü olayı Serkan da bilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?