Binnaz Abla

Canımmm sen gene konuşuyorsun ben 10 gündür konuşmuyorum bile . İnat ettim ne o arıyor ne nede ben. Falcılara sorsan hepsi beni deli gibi sevdiğini söylüyor ama seven Adan 10 gün niye aramaz. Bende usandım beklemekten ve muallakta kalmaktan.
Ama kuzum sen başkaları için Aran'ı bozma. Böyle kızlar her zman olucak senin etrafındada erkekler olucak önemli olan birbirinize güven . Ama güven yoksa tabi o zman sıkıntı...

yeşilçingenenin falına yorum bıraktım sağolsun cevaplamış hemde uzun bi şekilde.Bu adamı bu yüzden seviyorum valla

Ben de sezgiyi çok severim bu arada semadan da detay konusunda memnun kaldım ama bu zamana kadar beni en etkileyen Famadır:)

Canım benim 10gün nedir ki 5 ay hiç konuşmadık sonra ben adım attım hala daha ben atıyorum üstüne buluşma ayarlamaya çalışıyorum o da benim rolümü üstlenmiş şekilde takılıyor bizim 7ay olacak nerdeyse ayrılalı :)

Yaaaa yoruyor bu angutlar bizi:))artık adım atmak istemiyor insan. Değer mi bu kadar fedakarlığa diye insan soruyor kendine . Değmeyecekse unutup yolumuza bakmamız lazım.
Seninkinin burcu ne kuzum çok benziyorlar sanki . Aynı tipleri bulmuşuz :))

Yükseltmiş dediğiniz 3 TL bence takılacak bir rakam değil, keşke zam yapan herkes çingene gibi yapsa=)

Yükseltmiş dediğiniz 3 TL bence takılacak bir rakam değil, keşke zam yapan herkes çingene gibi yapsa=)

Öğrenci bütçesiyle ister istemez takılınıyor bir de 10tl kredim vardı, tekrar yükleme yapmam gerekecek.
Ama evet diğer falcılarla kıyaslayınca yaptığı zam gayet makul duruyor

Öğrenci bütçesiyle ister istemez takılınıyor bir de 10tl kredim vardı, tekrar yükleme yapmam gerekecek.
Ama evet diğer falcılarla kıyaslayınca yaptığı zam gayet makul duruyor

Geçenlerde kızlardan biri demişti "zam yapmış" diye, 5 TL idi artışı şimdi baktım 3'e düşürmüş. Çingenenin tok gözlü olmasını fırsat bilen hatunlar isyan edince indirdi herhalde

Aynı şey benim başıma da geldi. Canlı sohbette falı bittikten sonra soracağın bir şey var mı? Dedi ben de hayır yok çünkü söylediklerinizin benim ilişkimle alakası yok dedim ide aldım

Arkadaşlar tellwe de kredim var diye sennurablaya baktırmıştım ama beğenmeyip 1 yıldız verşmiştim iade etmiş ben de öylesine sultanfalcı diye birine attım beğendim söylediği şeyler elif serkan asenat sezgi müge falan onlarla aynı ve verdiği süre de aynı aklınızda olsun

Ben de arkadaşın biri gibi Esin Güvene takmış olmayayım da belki başka birinin işine lazım olur yazayım dedim:) Esin Güvenle Hülya Demir %99 aynı kişi. Giriş, yazı tarzı komple aynı Esin komple Hülyayla konuştuğumuz şeyleri söylemiş ve ikisi de "ressmen" yazıyor

Esin bana berbattı ses kaydı ama resmen ezberden okuyo gibi sorumla olaylarla ilgili hiç birşey yok sakız falı gibi çok yorulmuş sıkılmış hayatının aşkını bekliyorsun gelicek ruhsal dengeyi bulucaksınız falan dedi artı 2 hafta sonra görüceksin dedi patlayalı yıl oldu

Hülya 'yla ilgili ben de bir sey ekleyeyim , bir ay once kendisine fal baktirmistim senin de dedigin gibi hisli biri, bildi de ... Gecen hafta yine baktirdim , bu sefer bi kıllandim , onceki ayin fal mesaj sorumu okuyayim dedim bir de ne goreyim Hulya hanim da okumus , okuma tarihi yaziyor biliyorsunuz , Yani bizi mal mi saniyorlar , hislerinle bak iste ne gerek var eski falimi tekrar okuyorsun .uyaniklar iste kendi caplarinda .

hülyanın falını okuduğumda çok beğenmiştim ama kadın sadece "yazmış". tek kelimesi çıkmamasını geçtim sadece sorum üstünden harika bir hikaye yazmış, asla o paraya değecek biri değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…