Binnaz Abla

şimdi de aklım Rezzan Abla'ya kaydı ya
o nasıl bakıyor peki?

bana çıkmadı ama denemeni tavsiye ederim zira müdavimi çok ve kendisi de çok tatlı bi bayan çok saygılıdır olumsuzluk görürse kırmadan söylediğini söylemiş arkadaslar bana hiç olumsuz konuşmamıştı bilemiyorum :) hep olumlu konustu söylediklerinin tersi çıktı ama zaman olarak ve söylemlerini birebir tutturduğu çok insan var burda ve çok ama çok tatlıdır belki sende tutar. nesibem de öyledir..

ama alternatif sun dersen ben mert reikiyi ve nalan ablayı cok beğendim falalemde yeniler ama denenebilir

Ay canim benim sen neden fallardan medet umuyosun simdi anladim yazik sen terkedildiğini büyülerden sanma bence aynaya bak muşmula suratin görünce anlarsin ben bu konuya busacmaliklara yazan varmi diye girmiştim ama görüyorumki bahtsiz kadinlarin falla kendilerini teselli ettikleri bi topikmiş ben gidiyorum burda akil sahibi birinin işi yok

ışığı gören geliyo bacım gerekli gereksiz ondandır.. kendini fallarla oyalayan BİZGİLLERİ tenzih ederim

Ay evet ya bizgiller bizbize bizce iyiyiz bòyle .Fazlası zararmış meğer aile ortamı bozuluyomuş.

Bizgiller mi hehehehe jetgiller vardı çizgi film çocukken izlerdim o aklıma geldi arkadaşın sayesinde.bende Bizgillerdenim :) bu arada Nalan hanıma dün baktırdım iyi bir kahve yorumcusu bence arada anlatım düşüklüğü yaşasada denenir.

Aynen ya su Rezzan ablanın beş falıda çıkmadı bana ya.

Muşmula suratımız olsaydı çirkin şansımız olurdu emin ol jetgil

mobil yükleme yaptım Melek'e fal göndericem ama meşgul maalesef :/

Canım benim bugün hiç bekleme.Artık o aldığı falları bitirir ve sistemden çıkar.Tekrar giricektir profilini okursun orda yazîyo zaten gireceği zamanı o zaman atarsın.

ben bi insanın kendine bu kadar laf söylenilmesine rağmen hala pişkin pişkin fal topiğinde zaman geçirmesini anlamıyorum sevgili BİZGİLLER sizi umursamamaya davet ediyorum çirkin olaydık da şansımız olaydı bari diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…