valla burda begenenı cok ılk falı cıkmamıstı bana ama ıkıncıyı beklıyorum bakalım
kızlar yazmayın şuna boşu boşuna banlancaksınız
şimdi de aklım Rezzan Abla'ya kaydı ya
o nasıl bakıyor peki?
çevrimdışıyken fal gönderemiyor muyuz Rezzan ablaya?
online baktırınca alışkanlık yapıyo galiba
Mesajlara yetişemiyorum topic coştu
rezzanı dııl nesıbeyı sordum
ışığı gören geliyo bacım gerekli gereksiz ondandır.. kendini fallarla oyalayan BİZGİLLERİ tenzih ederim
bana çıkmadı ama denemeni tavsiye ederim zira müdavimi çok ve kendisi de çok tatlı bi bayan çok saygılıdır olumsuzluk görürse kırmadan söylediğini söylemiş arkadaslar bana hiç olumsuz konuşmamıştı bilemiyorum :) hep olumlu konustu söylediklerinin tersi çıktı ama zaman olarak ve söylemlerini birebir tutturduğu çok insan var burda ve çok ama çok tatlıdır belki sende tutar. nesibem de öyledir..
ama alternatif sun dersen ben mert reikiyi ve nalan ablayı cok beğendim falalemde yeniler ama denenebilir
Ay canim benim sen neden fallardan medet umuyosun simdi anladim yazik sen terkedildiğini büyülerden sanma bence aynaya bak muşmula suratin görünce anlarsin ben bu konuya busacmaliklara yazan varmi diye girmiştim ama görüyorumki bahtsiz kadinlarin falla kendilerini teselli ettikleri bi topikmiş ben gidiyorum burda akil sahibi birinin işi yok
Muşmula suratımız olsaydı çirkin şansımız olurdu emin ol jetgil
İnan değmez yönetime bildiricektim ama son mesajında emin oldum değmez.
mobil yükleme yaptım Melek'e fal göndericem ama meşgul maalesef :/
Canım benim bugün hiç bekleme.Artık o aldığı falları bitirir ve sistemden çıkar.Tekrar giricektir profilini okursun orda yazîyo zaten gireceği zamanı o zaman atarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?