Nasıl yani? Walla merak ettim selcuksassa
Nasıl yani? Walla merak ettim selcuksassa
Yine düştük gayya kuyularınafalının bir kısmı semanın anlatım şekli bir kısmı resmen fama canım, famanın lafları onun klasik cümleleri. hatta sordum bu sema mı fama mı diyeçok güzel bakmış ama bariz sema-fama ortak falı
Ben de arkadaşın biri gibi Esin Güvene takmış olmayayım da belki başka birinin işine lazım olur yazayım dedim:) Esin Güvenle Hülya Demir %99 aynı kişi. Giriş, yazı tarzı komple aynı Esin komple Hülyayla konuştuğumuz şeyleri söylemiş ve ikisi de "ressmen" yazıyor
bunu ben de yakalamıştım ve binnazda tüm falcılar yapıyorlar çok gereksiz bir hareket gerçektenHülya 'yla ilgili ben de bir sey ekleyeyim , bir ay once kendisine fal baktirmistim senin de dedigin gibi hisli biri, bildi de ... Gecen hafta yine baktirdim , bu sefer bi kıllandim , onceki ayin fal mesaj sorumu okuyayim dedim bir de ne goreyim Hulya hanim da okumus , okuma tarihi yaziyor biliyorsunuz , Yani bizi mal mi saniyorlar , hislerinle bak iste ne gerek var eski falimi tekrar okuyorsun .uyaniklar iste kendi caplarinda .
N Nevbaharim nerdesinnn
Merak ettiim ondan ozelden yazarimCanımmmm geziyorumm tozuyorum valla yaaa:)) yeni girdim eve.sen napıosunnn
ona da bir akıl yürütememiştim, bir şeyler sönüyor ama neyse
yani ben de ispatlayamıyorum da mesela Esin Demiş ki; bugüne kadar gösterdiğin sabrın karşılığını alacaksın. Ben soruda hiç detay vermedim bu sabır meselesine binnazdan vakıf olan bir kemal bir hülya var kemal olma olasılığı yok. Bir de hülya eskiden sesli bakıyordu bir anda kapadı sesli falı o da şüphelendirdi. Neyse zaten tüm fallarım patlamış mesele yokDemeeeeebi ara bende şüpheye düşmedim değil uzun uzun yazılar kesin emin ifadeler falan ama sanmıyorum biri Anya yazarken biri Konya yazıyor yazış eminliği çok benzer ama içerikte pek değiller...olmasın çok kızarım
yani ben de ispatlayamıyorum da mesela Esin Demiş ki; bugüne kadar gösterdiğin sabrın karşılığını alacaksın. Ben soruda hiç detay vermedim bu sabır meselesine binnazdan vakıf olan bir kemal bir hülya var kemal olma olasılığı yok. Bir de hülya eskiden sesli bakıyordu bir anda kapadı sesli falı o da şüphelendirdi. Neyse zaten tüm fallarım patlamış mesele yok
Hülya 'yla ilgili ben de bir sey ekleyeyim , bir ay once kendisine fal baktirmistim senin de dedigin gibi hisli biri, bildi de ... Gecen hafta yine baktirdim , bu sefer bi kıllandim , onceki ayin fal mesaj sorumu okuyayim dedim bir de ne goreyim Hulya hanim da okumus , okuma tarihi yaziyor biliyorsunuz , Yani bizi mal mi saniyorlar , hislerinle bak iste ne gerek var eski falimi tekrar okuyorsun .uyaniklar iste kendi caplarinda .
Canım ben kart fallarından biraz soğudum ama_Makaron_ semanın katinasını sevmişti ben de elifi beğenirdim tarotta bir de yeşilçingeneyi de severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?