Binnaz Abla

Fama'ya attım sonunda. İlginç bir yazım tarzı var yalnız, bir kaç kere okumak zorunda kaldım.

Fama'nın yazım tarzı "bu denli karakteristik!" olmasa yine kalbimizi temiz tutalım diyeceğm de....

Aynı,üstünkörü soruma birer ay arayla biri olumsuz diğeri olumlu konuştu AMAAA Allah için 2 yorum da gayet iyiydi ve nokta atışları vardı.

Demeeeee bi ara bende şüpheye düşmedim değil uzun uzun yazılar kesin emin ifadeler falan ama sanmıyorum biri Anya yazarken biri Konya yazıyor yazış eminliği çok benzer ama içerikte pek değiller...olmasın çok kızarım

Hem Fama hem de Yeşilçingene sorduğum sorudan bağımsız olarak 2 hafta içinde sevindirici bir haber alacaksın dediler. Esas soruma verdikleri tarihler de yaklaşık aynı zamanlara denk, hmm...

bunu ben de yakalamıştım ve binnazda tüm falcılar yapıyorlar çok gereksiz bir hareket gerçekten

yani ben de ispatlayamıyorum da mesela Esin Demiş ki; bugüne kadar gösterdiğin sabrın karşılığını alacaksın. Ben soruda hiç detay vermedim bu sabır meselesine binnazdan vakıf olan bir kemal bir hülya var kemal olma olasılığı yok. Bir de hülya eskiden sesli bakıyordu bir anda kapadı sesli falı o da şüphelendirdi. Neyse zaten tüm fallarım patlamış mesele yok

Ay o sabır olayını bana hepsi yazıyo peygamber sabrım var mübarek

Deme yaaa patlamamıştır belki tarihsel bir saptama olmuştur fama deyimiyle:)

Onu binnazdaki herkes yapıyor bayıldığım sezgi de dahil ama binnazdaki falcılar bunu anladığımızı algılayamıyor mu acaba yoksa biz mi çok açıkgözüz anlamadım :))

kızlar bu sezgiye baktıranlar heralde haftada 3 gün falan baktırıyolar dün yine kaçırdım valla kadını ve artık caydım resmen kaç gündür bana söyle anda karşındakının düşüncesini okumada başka kimi önerirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…