Binnaz Abla

Artık umursama sınırını geçti zaten.

ya nedense aklım İlkay'a kayıyo hep :26:

Sen bilirsin canım içinden kim geçiyosa ona baktır.kendi istediğini yap.Herkese bilen bi falcı yok çünkü.Belki seni öylesine attığın falcı harikalar yaratır.

kaymasın bence tatlım pişman olursun verdiğin paraya

Ben ilkaya iki kerw baktırdım dediği olmadî ama bende mesela Rezzan ında dediği olmadı.O yüzden ilkay çok kötü dersem en az on falcıyada aynı yorumu yapmam gerekir.Anladığım kadarıyla ilkay sende de tutturamamış.Ya bazen ciddi şüpheleniyorum bizdemi bişey var?

KYUBİ astral mektubunu merakla bekliyorum.

anladığım kadarıyla ilkay fazla dobra o yzden sevilmiyor

Bilemedim ki millet nesibe rezzan die ölüo onların bi falı tutmadı bende

ani bi kararla İlkay'a falı gönderdim.
içimden o geçiyordu başından beri bakalım neler diyecek

Ayol gariplik bizde bence. İkisi de tutturabilen iyi falcılar, ama bana dedikleri hiçbir şey çıkmadı

Ben yokken ortalık karışmış, kavga dövüş hep ben yokken çıkar zaten şansıma tüküreyim.

CHERRY E DARGINIM açan varsa açsın Hoennirz edeler gelsin euhehe

Bana bakın günahkarlar ben yatmaya gdyrm falsız iyi geceler dilerim

Bende bu konuda kendimi yalnız zannediyodum.Gerçi Nesibenin zamanı gelmedi henüz.Ama Rezzan abla yok vallaha.Herşeyden önce söylediklerini geçtim de söylemediklerini yaşadım.Çünkü bendeki zamanları falan hep netti.Ya şöyle ya böyle dediği benim tercihimde olan hiçbişey yok çok netti ve gerçekten isterdim falının cıkmasınî çünkü kendisini çok seviyorum malesef ya çok yazık.

Ya kaçırdın canım dün geceki bombayı.Günahkâr Cherry bugün bi ara uğrarsın buraya.Günahkâr alcanzar ve diğer günahkârlar burdayız çünkü.

Ya canım kaçırdın dün geceki bombayı.Ama andık seni kulakların çınlamıştır.Günahkâr arkadaşım crn ve ben günahkâr alcanzar cherry de olsaydı dedik.Bugün bi ara uğrarsın buraya.Çünkü biz tüm günahkârkar burdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…