bulaşmayaydın iyidi
Artık umursama sınırını geçti zaten.ben bi insanın kendine bu kadar laf söylenilmesine rağmen hala pişkin pişkin fal topiğinde zaman geçirmesini anlamıyorum sevgili BİZGİLLER sizi umursamamaya davet ediyorum çirkin olaydık da şansımız olaydı bari diyorum
bu arada mutlu güneşe fal baktıran var mı memnun musunuz ?
meraktan hephuzurunuzda söz veriyorum ilk ve son olucak
İnşallah canım umarım dediğin gibi olur.meraktan hephuzurunuzda söz veriyorum ilk ve son olucak
ya nedense aklım İlkay'a kayıyo hep :26:
ya nedense aklım İlkay'a kayıyo hep :26:
kaymasın bence tatlım pişman olursun verdiğin paraya
Sen bilirsin canım içinden kim geçiyosa ona baktır.kendi istediğini yap.Herkese bilen bi falcı yok çünkü.Belki seni öylesine attığın falcı harikalar yaratır.
kaymasın bence tatlım pişman olursun verdiğin paraya
herkes melekte hem fikir. nesibe nasıl peki?
Ben ilkaya iki kerw baktırdım dediği olmadî ama bende mesela Rezzan ında dediği olmadı.O yüzden ilkay çok kötü dersem en az on falcıyada aynı yorumu yapmam gerekir.Anladığım kadarıyla ilkay sende de tutturamamış.Ya bazen ciddi şüpheleniyorum bizdemi bişey var?
Ben ilkaya iki kerw baktırdım dediği olmadî ama bende mesela Rezzan ında dediği olmadı.O yüzden ilkay çok kötü dersem en az on falcıyada aynı yorumu yapmam gerekir.Anladığım kadarıyla ilkay sende de tutturamamış.Ya bazen ciddi şüpheleniyorum bizdemi bişey var?
Bilemedim ki millet nesibe rezzan die ölüo onların bi falı tutmadı bende
Bilemedim ki millet nesibe rezzan die ölüo onların bi falı tutmadı bende
Ayol gariplik bizde bence. İkisi de tutturabilen iyi falcılar, ama bana dedikleri hiçbir şey çıkmadı
Ben yokken ortalık karışmış, kavga dövüş hep ben yokken çıkar zaten şansıma tüküreyim.
CHERRY E DARGINIM açan varsa açsın Hoennirz edeler gelsin euhehe
Bana bakın günahkarlar ben yatmaya gdyrm falsız iyi geceler dilerim
Ayol gariplik bizde bence. İkisi de tutturabilen iyi falcılar, ama bana dedikleri hiçbir şey çıkmadı
Ben yokken ortalık karışmış, kavga dövüş hep ben yokken çıkar zaten şansıma tüküreyim.
CHERRY E DARGINIM açan varsa açsın Hoennirz edeler gelsin euhehe
Bana bakın günahkarlar ben yatmaya gdyrm falsız iyi geceler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?