Binnaz Abla

_Makaron_ Ugga ve seruven bende çok iyiydi, yesilcingene de anlık durumlarımı çok güzel yorumlamıştı. Hüma, İlkay Gür, Fama anlık durumlarda başarısızlardı ki gelecek çıkmadı zaten. Yine de ortak beğendiklerimiz var :)

Ugga doğru söylemiş olabilir ama geçmiş felan hiç yoktu ondan emin olamadım an nasıldı diye. Evet senle enerjiler zıtmış bizim canım. Bu arada ben Benazir. Hatırladın mı bilmiyorum konuşmuştuk seninle gizemhatun felan ikimizde de başarılıydı o zaman. Ama bana hiç bir falcı çıkmadı henüz onu da diyeyim :)

Evet hatırladım, nickini değiştirdiğini bilmiyordum :)

Gizem Hatun bende hala çok iyi. An konusunda üstüne falcı tanımam açıkçası. Her falında şaşırtıyor beni ama gelecek konusunda fazla bir şey beklememek lazım. 1-2 kez dediğinin çıktığı oldu gerçi :)

Attım katına da pek tutmadı ama bir de kahvenizi deneyeyim dedim. Farklı şeyler göremedim bakmadan daha iyi olacak sanırım deyip iade etti.

Yapma ya, neyse en azından iade etmiş. Tekrar fal attığında aynı lafları evirip çevirip önüne getiren bir sürü falcı varken=)

O zaman sana cliviaxx,ecem23 felan da tutardı denemiş miydin?

Ugga bence de iyiydi. Yani benim geçmiş tespiti falan oldukça isabetliydi. Falı kısa olmasına rağmen dediklerinden alakasız olan bir kısım dahi yoktu ve enerjimin uyduğu diğer falcılarla paralel konuşmuştu hem gidişat hem zaman olarak. Fallara baktıktan sonra sorulara bile yanıt vermeden kayıplara karıştı o ayrı. Neyse en azından kendi adıma söyleyebilirim ki döndüğü kısa zaman zarfında baktırdığıma sevindim, içimde kalmadı en azından.

valla kızlar heralde bu sezgiye baktıramayan bi ben kaldım hrlde kadın online oluyo emaılı 2 dakka snra goruyorum tık mesgul 4 kişi var acaba bu sezginin facebook adresi falan var mı ordan mesaj atıcamm artık ne zaman online olcan diee o derece krizlerdeyım bilen varsa ayy bi zahmet bilgilendirsin bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…