Aslında seninle bazı falcılarda hemfikirdik ama sonradan enerjilerimiz farklı istikametlere geçmiş galiba :))_Makaron_ senin beğenmediğin kim varsa hemen hemen çoğunu beğenmişim, senin beğendiklerinde bana hiç tutturamamış
Attım katına da pek tutmadı ama bir de kahvenizi deneyeyim dedim. Farklı şeyler göremedim bakmadan daha iyi olacak sanırım deyip iade etti._Makaron_ şekercim sen çingenenin kahvesini deneyeyim bi de diyordun, atmış mıydın merak ettim. Hoş bende katinası da muazzamdı=)
Ugga doğru söylemiş olabilir ama geçmiş felan hiç yoktu ondan emin olamadım an nasıldı diye. Evet senle enerjiler zıtmış bizim canım. Bu arada ben Benazir. Hatırladın mı bilmiyorum konuşmuştuk seninle gizemhatun felan ikimizde de başarılıydı o zaman. Ama bana hiç bir falcı çıkmadı henüz onu da diyeyim :)_Makaron_ Ugga ve seruven bende çok iyiydi, yesilcingene de anlık durumlarımı çok güzel yorumlamıştı. Hüma, İlkay Gür, Fama anlık durumlarda başarısızlardı ki gelecek çıkmadı zaten. Yine de ortak beğendiklerimiz var :)
Ugga doğru söylemiş olabilir ama geçmiş felan hiç yoktu ondan emin olamadım an nasıldı diye. Evet senle enerjiler zıtmış bizim canım. Bu arada ben Benazir. Hatırladın mı bilmiyorum konuşmuştuk seninle gizemhatun felan ikimizde de başarılıydı o zaman. Ama bana hiç bir falcı çıkmadı henüz onu da diyeyim :)
Attım katına da pek tutmadı ama bir de kahvenizi deneyeyim dedim. Farklı şeyler göremedim bakmadan daha iyi olacak sanırım deyip iade etti.
O zaman sana cliviaxx,ecem23 felan da tutardı denemiş miydin?Evet hatırladım, nickini değiştirdiğini bilmiyordum :)
Gizem Hatun bende hala çok iyi. An konusunda üstüne falcı tanımam açıkçası. Her falında şaşırtıyor beni ama gelecek konusunda fazla bir şey beklememek lazım. 1-2 kez dediğinin çıktığı oldu gerçi :)
Kesinlikle doğru Canımm Nasıl bu kadar okuyabildiğini merak ediyorum zatenpeki sence karşı tarafın düşünceleri ile ilgili söyledıkleri doğru mu?
O zaman sana cliviaxx,ecem23 felan da tutardı denemiş miydin?
Olumsuz muydu gelecek öngörüleri?Cliviaxx'ı denemedim. Ecem23 fena değildi ama gelecek konusunda söyledikleri şu an çok farklı bir boyutta ilerlediğinden falını çıkmadı sayıyorum :)
Olumsuz muydu gelecek öngörüleri?
Peki erkek arkadaşın yazdımı ve tarih olarak dediği zamandamı oldu ?Olumluydu, o zaman erkek arkadaşımla ayrıydık tekrar yazacak dedi ama bahsettiği sebeplerden gerçekleşmedi ve gidişat onun söylediği gibi ilerlemiyor.
DaisymPeki erkek arkadaşın yazdımı ve tarih olarak dediği zamandamı oldu ?
CanımDaisym
Peki erkek arkadaşın yazdımı ve tarih olarak dediği zamandamı oldu ?
Ve daisy bunlarin hepsini goren sana ozelde yazdigimi serkan oldu en basindan beri temiz dedi bundan sonra tek bir falcim vardir ilan ediyorum kendisidir..
Canim dedikodulari kaciriyorum amaVe daisy bunlarin hepsini goren sana ozelde yazdigimi serkan oldu en basindan beri temiz dedi bundan sonra tek bir falcim vardir ilan ediyorum kendisidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?