- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim cok onemli bir konu vardi serkan bildi de ondan soledim ask mesk degil amaCanim dedikodulari kaciriyorum ama
Umarim iyi birseydir canimCanim cok onemli bir konu vardi serkan bildi de ondan soledim ask mesk degil ama
Sagol kuzum sende nedir durumlar varmi gelismeUmarim iyi birseydir canim
Var canım facebook u aratirsan bulursun binnaz daki resmi var zatenvalla kızlar heralde bu sezgiye baktıramayan bi ben kaldım hrlde kadın online oluyo emaılı 2 dakka snra goruyorum tık mesgul 4 kişi varacaba bu sezginin facebook adresi falan var mı ordan mesaj atıcamm artık ne zaman online olcan diee o derece krizlerdeyım bilen varsa ayy bi zahmet bilgilendirsin bni
Bu Serkan bi iki kişi haricinde bakamadı galiba. Sadece bir iki kişi ağzından Serkan'ı düşürmüyor ki o öven bazılarının fallarını da okumuştum öyle efsanelik de değildi anlamadım yani. Sanırım çok az kişiye enerjisi tutuyor bazı arkadaşların da ciddi abarttığını düşünüyorum. Ki çok önemli bi iki şeyi bilememiş bir falcıyı hala övmek nedir bilmem. Serkan'a en az 10 fal atmış birisi olarak söylüyorum hiç bişeyi bilemedi. İlk falı da gümbür gümbür patladı sonraki falları da. Burda daha evvel de kaç kere dedim kardeşimin hamileliğini ve bi arkadaşımın ilişkisinin yürümeyeceğini bilmişti. Ama sanalla alakası olmayan 4-5 arkadaşıma daha baktı fosss bilemiyor. Bu forumdan da bir sürü kişi foss diyor. Ben de beğendiğim falcıları övüyorum ama 10 mesajının 6sı Serkan olanlardan ciddi ciddi huylanmaya başladım.
Bu Serkan bi iki kişi haricinde bakamadı galiba. Sadece bir iki kişi ağzından Serkan'ı düşürmüyor ki o öven bazılarının fallarını da okumuştum öyle efsanelik de değildi anlamadım yani. Sanırım çok az kişiye enerjisi tutuyor bazı arkadaşların da ciddi abarttığını düşünüyorum. Ki çok önemli bi iki şeyi bilememiş bir falcıyı hala övmek nedir bilmem. Serkan'a en az 10 fal atmış birisi olarak söylüyorum hiç bişeyi bilemedi. İlk falı da gümbür gümbür patladı sonraki falları da. Burda daha evvel de kaç kere dedim kardeşimin hamileliğini ve bi arkadaşımın ilişkisinin yürümeyeceğini bilmişti. Ama sanalla alakası olmayan 4-5 arkadaşıma daha baktı fosss bilemiyor. Bu forumdan da bir sürü kişi foss diyor. Ben de beğendiğim falcıları övüyorum ama 10 mesajının 6sı Serkan olanlardan ciddi ciddi huylanmaya başladım.
Asenat'ı ben de beğenmiştim hatta benim yorumlardan sonra onda da patlama olmuştu. Sonradan yazdım ama sık fal almaya ve sürekli girmeye başladı. Şımarsı açıkçası 35 TL yaptı. Sonra falları da önemsemeden bakmaya başladı. Puanı da fiyatı da düşmüş. 22,50 olmuş :)) şevval erdal a hiç baktırmadım ama o da aynı düşüşte. Bence buraya fazla överek yazarken temkinli yazmak lazım, falcılara sağlam yarıyor. Bal serkan'ın ilk falı bana çok sertti. Onun bana baktığı tarihte eski erkek arkadaşım bi arkadaşıma böyle ağdalı ağdalı beni özlediğini ama mecbur olduğunu felan yazmış. Salakça tabi o ayrı mevzu da. Adamın hayatında serkanın dediği gibi biri olsaydı ve çok mutlu olsaydı onları vicdan azabıyla felan yazmazdı ki kendisi isteyince vicdan felan takmayacak kadar bencil bir yaratıktır. Yani haftasında patladı ilk falı. Bu olayı serkan a anlatıp tekrar fal attım. Bu sefer çok pişman olacak dönecek sen istemeyeceksin dedi. Geçen ay sonu olanlar her türlü iki falı da patladı. Sen de ikinci falına bence fazla güvenme. Benle enerjisi tutmamış olabilir ama 8-9 kişinin daha serkan falını gördüm. Abartılacak birisi değil.
Ay ne oldu ki merak ettim.Arkadaslar bence ozelinizi ve falinizi ozelde de paylasmayin kimseyle, cok acik yazamicam ama basima gelenden oturu, dikkatli olmanizi oneririm. Zaten az takip ederseniz anlarsiniz..
Hahaha bende aynı şeyi soylucektim okuduğumda özelden yazar misin merak ettim diyeAy ne oldu ki merak ettim.
Ozelden soyler misin diycem sacma olucak
Arkadaslar bence ozelinizi ve falinizi ozelde de paylasmayin kimseyle, cok acik yazamicam ama basima gelenden oturu, dikkatli olmanizi oneririm. Zaten az takip ederseniz anlarsiniz..
Hahaha bende aynı şeyi soylucektim okuduğumda özelden yazar misin merak ettim diye
Fiyat kisminda bende katiliyorum ama gun icinde cok almalarina kizmiyorum cunku belkide gecim kaynaklari bu.ama asenat kayitlari uzun ve ozenli yapiyor sana denk gelmis o bende iyi tutturdu ama seval patlayanlardan.en basindan beri huma 35 den bakiyor falin yarisida eski faldan kopyalama bir kisi baksin fiyata takilmiyorum temiz baksin.ben artik binnazda asenat fal sepetinde venus haricinde kimseye gitmiyecem az ve oz olsun bende aylini reklamla patlatmistim benimde fallarim patladiDoğru söylüyorsun tabi canım katılıyorum biz buraya yazdıkça onlara baya yarıyor. Ben hiçbir falıma güvenmem zaten anlık durumları merak ettiğim için baktırırım gelecek için kimsenin dediğine evet olur bu diye bakmam sonrası hüsran oluyor çünkü çıkınca da aaa çıktı diyorum mesela şu an ki durumu Cidden anlatmış bana hatta bu ara benim iletişimi kestiğimi de söylemiş o şaşırttı mesela beni olursa süpriz olur şimdilik beğendiğim fal arasında bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?