- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Yarın Akrepte dolunay var Mayıs 22 de Merkür Retrosu ki 10 gün öncesini ve sonrasını etkiler. Ben artık falcıların bunları düşünerek tarih verdiğine inanıyorum. Durumumdan ötürü fallar çıkıyor mu çıkmıyor mu hemen analiz edebiliyorum ve en sevdiğim, en övülen falcının dediğinin yarısı şeklinde bile ilerlemiyor. Bende sadece Sezgi,Elif Hanzade, Kemal Devrim ve Fama çok spesifik durumları bilmiştir o da geçmiş ya da an için geçerli.
Belki bana kızanlar olacaktır, ben hala deli gibi falcı arıyorum baktırmıyor değilim ama sürecinizi mutlaka fallardan bağımsız yönetin derim. Aksi takdirde çok iyi olabilecek bir durumu ertelemiş ya da önüne set çekmiş olabilirsiniz. Tam tersi kötü bir durumdan ötürü ciddi hayal kırıklıkları da yaşayabilirsiniz.
Gelip size boş boş ahkam kesme derdinde değilim. Biz ayrılmadan önce de iyi değildi ilişkimiz ama tüm falcılar ağız birliği etmişçesine bir tarih veriyordu ilişkiniz yükselişe geçecek diye ve ben umutla beklerken, sürekli ona adım atarken çok çirkin ve acılı bir ayrılık yaşadım. Neyse çok konuştum siz anladınız yazarın ana fikrini
Al benden de o kadar:) Yalnız Asenat benim işime yaramayan birçok bilgi bilmiş onun da hakkını yemiş olmayayım:) Hani yolculuk falan o tip şeyler.Aynen biz ayrılmadan önce de şu tarih aralığında artık yüzüğü takıyosun dedikleri zamanda ayrıldık biz.. Astrolojik olarakta katıp yorum yaptıkları kesin.. Falda enerjimiz kimle tutuyosa onunla yola devam edip sadece an için baktırmamız lazım yoksa hayatımızı mahvediyoruz farkında olarak ya da olmayarak.. Sezgi ve Asenat'ta sende fama gibi çok can alıcı noktayı bilen taraf oldu ha kimse beğenmiyor Asenat'ı ama benimle kadın mükemmel gidiyor sezgiye son Zaman'larda atmadım o Nasıl bilmiyorum Serkan da ince detayları bildiği için bu kez beğendim ama gelecek için hayatımı yönlendirmem saçma oluyor ki yaptım zamanında öğrendim değmiyor :)
Al benden de o kadar:) Yalnız Asenat benim işime yaramayan birçok bilgi bilmiş onun da hakkını yemiş olmayayım:) Hani yolculuk falan o tip şeyler.
Atıcam galiba:) Peki kendisi açılım yapıyor mu belirteyim mi ayrıca?İskambil atmıştın dimi sen canım.. bana katina bakarken netleştirelim uzun süre fal baktırma demişti ve iskambil de açmıştı bu deste her şeyi söyler aile arkadaşlar yol vs anı ve durumu anlatır demişti ben hep katina atıyorum en son attığımda ek açılım da yapmış ve yine bişi dememe rağmen beni şok etti yani acayip geliyor bu kadın bana :) eğer bir kez daha denesem mi dersen denemediysen bi katina dene derim ama iptal Hakkın olduğunda dene ki beğenmezsen iptal edersin yoksa çok üzülürüm :))
Atıcam galiba:) Peki kendisi açılım yapıyor mu belirteyim mi ayrıca?
Madem birsey fark ettin,ortaya bombayı atıp kacma:) Bu kadar insanı merakta bırakıp,özelden birbiriyle fallarını paylaşan insanların aklına şüphe tohumu ekme. Varsa huylandığın bir durum-kişi yaz biz de dikkat edelim ve sana tesekkur edelim.Arkadaslar bence ozelinizi ve falinizi ozelde de paylasmayin kimseyle, cok acik yazamicam ama basima gelenden oturu, dikkatli olmanizi oneririm. Zaten az takip ederseniz anlarsiniz..
Yine çok tatlısın Capellacığım, GünaydınMadem birsey fark ettin,ortaya bombayı atıp kacma:) Bu kadar insanı merakta bırakıp,özelden birbiriyle fallarını paylaşan insanların aklına şüphe tohumu ekme. Varsa huylandığın bir durum-kişi yaz biz de dikkat edelim ve sana tesekkur edelim.
Sen bu topiği çok okuyor olabilirsin ama sürekli burada olan,konuşan,dost olan insanlar var....
Ben fallarımı gönderdiğim,özelimi paylaştığım "özelden" kimseye karşı en ufak bir şüphe duymuyorum ve hepsinin çok da değerli insanlar olduğunu düşünüyorum, bu da biline...
Sensin "tatlım" bir kere,walla da çok tatlısın billaha da,kıymetini bilmeyen andavalın boynu altında.....diyemiyorum olur da bir gün akıllanır diye. Sen bugüne dek tanıdığım yüreği en güzel insanlardan birisin,iyi ki seni tanımışım ben ve bu topik..Yine çok tatlısın Capellacığım, Günaydın
Duygular karşılıklı biliyorsun, oturduğum yerde bilgisayar başında kıpkırmızı oldum çok teşekkür ederimSensin "tatlım" bir kere,walla da çok tatlısın billaha da,kıymetini bilmeyen andavalın boynu altında.....diyemiyorum olur da bir gün akıllanır diye. Sen bugüne dek tanıdığım yüreği en güzel insanlardan birisin,iyi ki seni tanımışım ben ve bu topik..
Ve bu arada sana ve herkese GÜNAYDIN:) Şimdi kalkıyorum kahvaltı telaşı başladı bizde:)
Madem birsey fark ettin,ortaya bombayı atıp kacma:) Bu kadar insanı merakta bırakıp,özelden birbiriyle fallarını paylaşan insanların aklına şüphe tohumu ekme. Varsa huylandığın bir durum-kişi yaz biz de dikkat edelim ve sana tesekkur edelim.
Sen bu topiği çok okuyor olabilirsin ama sürekli burada olan,konuşan,dost olan insanlar var....
Ben fallarımı gönderdiğim,özelimi paylaştığım "özelden" kimseye karşı en ufak bir şüphe duymuyorum ve hepsinin çok da değerli insanlar olduğunu düşünüyorum, bu da biline...
Geçen bir tane de ben okudum. Muhammed ne zaman boşanacak ? Eski kocam Rafet benden boşandığına pişman olacak mı ? Muhammed boşanana kadar Rafet'le mi oyalansam gibi bir şeydi. Kızıyoruz bazı bazı ama falcılara da yazık be... Havuz problemi gibi soruyorlar...Hahahaha yorumcuların duvarlarına yazdıklarını okuyunca çok eğleniyorum yamaya Demir "canım Ada'm gelmiycekse ben ne yapayım? Ama *** verince gelir dimi :)) " yazmış
Ayni canim hersey bi sikinti yok simdilikSagol kuzum sende nedir durumlar varmi gelisme
Canim basagimAyni canim hersey bi sikinti yok simdilik
Ayyy neler kaçırmışım neler oluyor burada?biz kendi aramızda derteşen iyi insanlarız:):)Madem birsey fark ettin,ortaya bombayı atıp kacma:) Bu kadar insanı merakta bırakıp,özelden birbiriyle fallarını paylaşan insanların aklına şüphe tohumu ekme. Varsa huylandığın bir durum-kişi yaz biz de dikkat edelim ve sana tesekkur edelim.
Madem birsey fark ettin,ortaya bombayı atıp kacma:) Bu kadar insanı merakta bırakıp,özelden birbiriyle fallarını paylaşan insanların aklına şüphe tohumu ekme. Varsa huylandığın bir durum-kişi yaz biz de dikkat edelim ve sana tesekkur edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?