Binnaz Abla

İyi niyetli bir uyariydi sadece. Aciklayamam ozel durumum ve bilgilerim elinde sayilir. Herkesin kendi bilecegi is acikcasi. Guvendigin insanlar varsa ne mutlu.
Tatlım benim, iyi niyetli bir uyarı olduğu çok çok belli,bundan asla şüphe duymadım. Ama ben bu forumda sadece bu topikte vakit geçiriyorum ve burada çok güzel insanlar tanıdım. Yeri geliyor onlar bana fallarını atıyorlar,yeri geliyor ben onlara atıyorum. elfkrtl'in de dediği gibi birbirimizle yarenlik edip, dertlerimize ortak oluyoruz.

Önceki mesajımda yazdığım şey için darılma bana lütfen ama bu durumda yani özelimizi-falları paylaşma ile ilgili durumda bu topikte bunu yapan HERKES ZAN ALTINDA kalıyor. Ben özelimi paylaştıklarımdan ASLA şüpheye düşmedim ama ya benimle konuşanların içine soru işareti düşerse hem de hiç yok yere. Çok üzülürüm. 1 kişi yüzünden hepimiz okka altına girmiş olduk bir yerde, bak ncarenot bile,o mesajı okuduğumda önce bir garip oldum,hem senden başka konuştuğum kimse yok ki demiş.....Ki biz onunla 40 yıllık dost gibi olduk, pek bir sevdik sohbet etmeyi,birbirimize takılıp,dertleşmeyi. Şimdi böyle bir durumda onun aklına kurt düşse arkadaşlığımız zarar görmez mi? Hem de hiç yok yere...

O yüzden varsa böyle biri söyle herkes bilsin dedim,ama bu seni sıkıntıya sokacaksa da sen bilirsin ve haklısın da açıklayamama duruumunda da,zorda kalmışsan....

Bundan aylar evvel de "vaselin" buna benzer bir mesaj yazıp,aramızda falcılar var, Mune sil üyeliğimi diye veryansın edip,ortaya bir bomba atıp,kaybolmuştu.....

Hal böyle olunca o bilgi 2 kişi arasında kalıyor ama "zan" buradaki herkesin üzerine yapışıyor.

Şunu da demeden edemeyeceğim ya biri sizi insan yerine koyup derdini,özelini paylaşmışsa ne gerek duyuyorsunuz onu sırtından bıçaklamaya,zor durumda bırakmaya. Ne MENFAAT GEÇECEK elinize...YAZIK,AYIP YA....

Tam da yazacaklarımı aktarmışsın, emeğine sağlık. Kesinlikle aynı düşünüyorum. Kafamda "Acaba ben o tür art niyetli kişilerle yazıştım mı ? Acaba benim hakkımda da zan var mıdır /oluşur mu ?" dolanıp duruyor. İki kuruşluk buraya takılma keyfim kaçtı yani

"İyi niyet"le yazdım demek kurtarmıyor bence... Her ne niyetle olursa olsun, ortama verilen hasar var...

Kimseyi de üzmek, rencide etmek istemiyorum ama "iyi niyet"le olmuyor...

İyi niyetli bir uyariydi sadece. Aciklayamam ozel durumum ve bilgilerim elinde sayilir. Herkesin kendi bilecegi is acikcasi. Guvendigin insanlar varsa ne mutlu.

neler kacirmisim ya..aciklama zorunda degilsiniz zaten.. ama bi uyari yapiyorsaniz en azindan burda o kisinin adini verin, baskalarina aynisi olmasin.. ozmn bence daha bi iyi niyetli olursunuz...
ve nasil bilgiler bunlar tam? fall mi? eger falsa bence okadar sorun edilicek birsey de degil bence.. sonucta genelikle ayni hikayeler fallarda..... bi zarari olucagini düsünmüyorum en fazla eger o dediginiz kisi falciysa o konusmalarin üzerinden yürür hepsi bu.. ama bize de söyleyin kim oldugunu bizde bilelim yinede.. böyle hos olmuyor ortaya birsey atip.. sora acikliyamam demen..

Ayrıca bu iddia doğruysa bunu yapan falcıya da iki çift lafım var.

Be hey Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz ! Ne kazanıcaksın ? Aldığın 2 kuruş para sana yarar mı sanıyorsun ? Senden de çıkar, çoluğun çocuğundan da çıkar.

Hiç unutmuyorum, temizliğe yardıma gelen kadın beni kandırıp fazla para aldı. Yok öyle anlaşmadık şöyle böyle dedi, ben neyse dedim ödedim. Ben "borçlu olmayayım, haksa bende kalmasın" dedim. Ertesi sabah kapımda "ben ettim sen etme" diye! Geceyi hastanede geçirmişler, ödediğim para hastanede, çektikleri ona kaldı, günlerce çalışamadı.

Ben kandırılmaktan hiç korkmam, acısı çıkar çünkü, çok örneğini gördüm. Kimse ayrıcalıklı değil.

Tam da Akrep dolunayı, yöneticisi Mars ta retro. Herkese geçmiş günahlarını ödetir, hiç sekmez.

Merhaba canım,
O bahsettiğin 1-2 kişiden birisi de benim, neyden tam olarak huylanıyorsun anlayamadım ;ama geçmiş mesajlarıma da bakabilirsin , kaç bin tane falcıya baktırdığımada , Serkanı överken ki şaşkınlığımada ,yani diyeceğim bende şaşırıyorum nasıl çıktı hemde 4-5 fal attım onlar hep çıktı hemde dönecek dönmeyecek şekilde değilde en ince detayına kadar. nasıl biliyor bilmiyorum. Gerçi bu forumda bilse suç bilmese suç, bilse nerden buldu baktı, bilmese fos. Yani anlayacağınız özellikle önermemişimdir Ama herkes çıkanını söylüyor, bana 6 senedir dışarda,içerde online o kadar para saçtım bir tek serkan bildi; geçmiş yazılarda Fama patlak deniyordu o yüzden hiç atmamıştım ona, şimdi son 1 aydır gündem oldu tekrar attım mesela ona bi fal bakalıö çıkarsa yazarım. Serkan olumlu dedi Fama olumsuz, Elif hanzede gizem hatun filanda iyidir anda. Semayı övülüyor burda mesela ben su falı attım baktırdığım beni evlendirdiği adam başkasıyla evlendi Sanırım Serkanı övende 1-2 kişi değil arama butonuna yazıp bakmıştım, geçen seneden de çıkanları olmuş.

Aslında hiç aklıma sen gelmedin çünkü seni aşağı yukarı serkan derken görmedim. Özellikle 1 arkadaş o kendini biliyor. Özelde konuluşulacak muhabbet bile buradan yapıyor 100 kere serkan. Benim kardeşime de çıktı demiştim, illaki çıkanı olmuştur ama gerçekten parmağımla sayarım bir kaç kişiden fazla değil. Zaten konu da o değil aşağı yukarı serkan serkan serkan. Beğendim de beğeniyorum de soran olursa bence en iyisi serkan de geç. Forum resmen kişisel sayfa gibi oldu. Tek benim kızdığın ve şüphelendipim birşey de değil bu kaç arkadaşım da böyle düşünüyor ama polemiğe girmemek için susuyorlar. 2011 sen beri şu forundayım bu topicde de 7 aydır. Bilenler bilir daha ağız dalaşına girmiş biri değilimdir. Aşağı yukarı serkan muhabbeti en sonunda zıvanadan çıkarttı. Herkes beğendiğini yazıyor ben de yazıyorum ama cılkını çıkartanlar artık kabak tadı verdi.

Öyle mi ? Farketmemişim yani ben çıktı diyorum ama tabi çekiniyorum herzaman övmekten ve çıktı demekten ; Çünkü çok medet umanlar var burda falcıdan ,benim övmemle umut eder filan ,bel bağlar istemem yani. Ayrıca Serkanın uzun vade de çıkacağınıda düşünmüyorum, hani 2017 filan dedikleri.

Kızlar bi de hangi falcı için 100lerce hatta 10larca kişi "çıktı" dedi ki bugüne kadar? Benim mesela baktırdığım fal sayısı 2 elin parmaklarını geçmez sanırım. Baktırdıklarımın da %90ı başarılıydı o yüzden şanslı sayıyorum kendimi. Gerçekten fala bel bağlamamak lazım, hepimiz olumlu fallar çıksın istiyoruz ama çok da takılı kalmamak lazım fallara.

Ha bi de Serkan'a istinaden söylemedim ben bunu, genel olarak falcı/çıktı meselesine ithafen yazdım. Büyük çoğunluğa çıkan falcı varsa söyleyin baktıralım=)

Serkan beni spesifik kahveden görülmeyecek detayları gördüğü, bildiği için şaşırtan falcılardandır sadece. Ama Fama Serkan'dan da fazla şaşırtmıştı mesela. Bi de sanki yorum alınan falcıya ilk baktırılan fal en iyisi oluyor. Geçenlerde fal nabzımın bana verdiği yetkiye dayanarak Fama'ya attım sadece an ve gelecek odaklıydı. E onlar da haklı falında şu bu olacak dediyse benzer bir soruyla gidiyorsan ekstradan ne bilebilir de şaşırtabilir. Ama yine tutarlı ve çok mantıklı, çıkması olası bi faldı o ayrı. Ancak biryolunvar'da soruların pek sallamaz gibi yanıtlanmasını çok itici buluyorum. Zira Fama da Serkan da fal sonrası soruda hayal kırıklığına uğratmıştı sallamazvari cevaplar vererek. Tellwedekiler en iyisi bu konuda orada da başarılı falcı 1-2'yi geçmez nazarımda=)

Kızlarr sezgi Candan bütün soruları cevaplıyor mı? Attığım falım cevaplandı ama sorumu cevaplamadı daha. Sorusunu cevaplanmayam oldu mu hiç?

Kızlarr sezgi Candan bütün soruları cevaplıyor mı? Attığım falım cevaplandı ama sorumu cevaplamadı daha. Sorusunu cevaplanmayam oldu mu hiç?

Ben hiç baktırmadım kendisine ama @seka01 dan biliyorum, mutlaka cevaplar bence. Ne zaman sormuştunuz da gelmedi ki henüz cevap? Girmemiştir belki, cevaplamama ihtimali nerdeyse yok diye düşünüyorum.

Ben hiç baktırmadım kendisine ama @seka01 dan biliyorum, mutlaka cevaplar bence. Ne zaman sormuştunuz da gelmedi ki henüz cevap? Girmemiştir belki, cevaplamama ihtimali nerdeyse yok diye düşünüyorum.
Canım bende 2 kere baktırmıştım hemen Cvp vermişti . Dün yazdım bugün akşam oldu hala Cvp yok. Msjıda okumuş görünüyor okuma saati.o yüzden şaşırdım .

Ben de bir kaç kişiyi tavsiye ettim arkadaşlara bilemedi çok mahcup oldum. Bir daha tavsiyede bulunmamaya çalışıyorum :))

Canım çıkan falcı bana hiç olmadı 7 aydır. Bir tane mi çıkmaz? Çıkmadı. Çoğu kişiye de çıkmıyor ama genele anı tutturanlar var. Aşırı abartılı tek bir falcıdan devamlı bahsetmeyi doğru bulmadığımı söylüyorum sadece.

Mutlaka cevap verir hem de özenli ve uzun yazar. Unutmuştur belki facebook dan hatırlatma mesajı at istersen.

Sezginin bir kişiye de benimle aynı cümleyi kullandığını falcının yorumlarında okudum cümle şu "" bir yanın bu erkekle ilişki isteği içindeyken diğer yanın hevesi kaçmış şekilde kendini aşka açmak istiyor""" acaba sezgi de kopyala yapıştırmı yapıyor. Sizlere böyle cümle yazdımı yazan varsa cevaplayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…