3 kere baktırdım bana böyle bir cümle kurmadı Canımm. Benim durumuma uyan şeyler yazmıştı .Sezginin bir kişiye de benimle aynı cümleyi kullandığını falcının yorumlarında okudum cümle şu "" bir yanın bu erkekle ilişki isteği içindeyken diğer yanın hevesi kaçmış şekilde kendini aşka açmak istiyor""" acaba sezgi de kopyala yapıştırmı yapıyor. Sizlere böyle cümle yazdımı yazan varsa cevaplayabilir mi?
Sezginin bir kişiye de benimle aynı cümleyi kullandığını falcının yorumlarında okudum cümle şu "" bir yanın bu erkekle ilişki isteği içindeyken diğer yanın hevesi kaçmış şekilde kendini aşka açmak istiyor""" acaba sezgi de kopyala yapıştırmı yapıyor. Sizlere böyle cümle yazdımı yazan varsa cevaplayabilir mi?
Arkadaşlar byv ye yüksek puanla gelen medyum cem ve medyum tan hakkında bilginiz var mı ??
Ben de anlamadım katina tarotta falan hiç yorum yok ama puanları yüz ve üçer beşer yıldızlı insan güvenip de atamıyorOnları ben de merak ettim, bunlar ne ayak ola ki?
Cherrycim sana cliviaxx ı sormuştum ama görmedim sanırım. Sanırım geçen sene baktırmışsın. Çıkan birşey oldu mu?Onları ben de merak ettim, bunlar ne ayak ola ki?
Cherrycim sana cliviaxx ı sormuştum ama görmedim sanırım. Sanırım geçen sene baktırmışsın. Çıkan birşey oldu mu?
Senin fal geçmişin benden uzun. Çıkan oldu mu hiç?Bir tellwe klasiği olarak hayır çıkmadı
Senin fal geçmişin benden uzun. Çıkan oldu mu hiç?
Sağol canım, teşekkür ederim.Luna06
Nesibe
Sezginin bir kişiye de benimle aynı cümleyi kullandığını falcının yorumlarında okudum cümle şu "" bir yanın bu erkekle ilişki isteği içindeyken diğer yanın hevesi kaçmış şekilde kendini aşka açmak istiyor""" acaba sezgi de kopyala yapıştırmı yapıyor. Sizlere böyle cümle yazdımı yazan varsa cevaplayabilir mi?
Falsepetinde Abel Derin'e baktıranınız var mı? Ben hiç baktırmadım ama muhtemelen tanıdık biri, tanıtım yazısından da Hüma olduğundan şüphelendim..
Onları ben de merak ettim, bunlar ne ayak ola ki?
medyum cem e ben baktırdım ıyıde kotu de dıyemem ama benım falımla ılgılı soyledıgı seylerın bır kısmın da dogruluk payı var. gelecek beklemedeArkadaşlar byv ye yüksek puanla gelen medyum cem ve medyum tan hakkında bilginiz var mı ??
Benim o ikisini beğenen :)) Cliviaxx geçmişde ve anda epeyyy bir iyiydi bana. Ama gelecek bilmiyorum göreceğiz. Geçen seneSelam kixlar tellwe cliviaxx baktiran var mi derin2013 ikidi begeniliuor var mi atan
Benim o ikisini beğenen :)) Cliviaxx geçmişde ve anda epeyyy bir iyiydi bana. Ama gelecek bilmiyorum göreceğiz. Geçen seneMissCherryBlossom baktırmış cliviaxx'a ama gelecek çıkmamış. Derin2013'ü de daha demin arkadaşlara anlattım 10 gün evvelden aklımda hiiçç olmayan bir konuyu bilip üstüne aynen benim yaşadıklarımı anlatmış. Sadece tarih tutmamış. Tek çıkan falımdır Derin. Bana pek çıkan yoktur. Ama şu an kendisi uzakta görünüyor. Her zaman giren kadın tam benim atasım gelince yok oldu :) Ama kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Bir kaç arkadaşa bana iyi olan falcıları söylemiştim onlara tutmadı, mahcup oldum. Kendi fikrimi yazıyorum.
Derin bana da çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?