Binnaz Abla

3 kere baktırdım bana böyle bir cümle kurmadı Canımm. Benim durumuma uyan şeyler yazmıştı .

sezgi bir ara hepimize "naif ve sakin bir yapıda" lafı kullanmıştı ama kopyala yapıştır değildi sanırım onun da açıklamak için kullandığı standart kelimeler var,onlardan olabilir yoksa kopyala yapıştır yapmaz sezgi

Günaydin bayanlar, Geçenlerde Fama ya kizgindim fallarinda tutarsiz diye, fakat durum su ki, bir ay önce attigim falinda söyledigi bir sey çikti hem de zamaninda.
Ve Aylin bana zamana takilma , kahve falinda zamanlar degisiyor dedi

Sezgi bunu hislerine uygun giriş cümlesi olarak kullanır bu ve benzeri cümleleri daha sonra falını yorumlayalım tarzında yazar ve yorumlar.. Kopyala yapıştırcı değildir merak etme

Selam kixlar tellwe cliviaxx baktiran var mi derin2013 ikidi begeniliuor var mi atan
Benim o ikisini beğenen :)) Cliviaxx geçmişde ve anda epeyyy bir iyiydi bana. Ama gelecek bilmiyorum göreceğiz. Geçen sene MissCherryBlossom baktırmış cliviaxx'a ama gelecek çıkmamış. Derin2013'ü de daha demin arkadaşlara anlattım 10 gün evvelden aklımda hiiçç olmayan bir konuyu bilip üstüne aynen benim yaşadıklarımı anlatmış. Sadece tarih tutmamış. Tek çıkan falımdır Derin. Bana pek çıkan yoktur. Ama şu an kendisi uzakta görünüyor. Her zaman giren kadın tam benim atasım gelince yok oldu :) Ama kimseyi yönlendirmek istemiyorum. Bir kaç arkadaşa bana iyi olan falcıları söylemiştim onlara tutmadı, mahcup oldum. Kendi fikrimi yazıyorum.

Derin bana da çıktı.

Derin bana da çıktı.

Yakın gelecek dimi? Ben o kadına ilk ayrıldığımız zaman attım. Sevgi Duman ile beraber bana enteresan birşey söyledi. Dediği gibi de gelişti ama sonuç onun dediği gibi olmadı. Sonuç tam olumlu olmasa da epey bir tutturdu. Aradan 6 ay geçti şuna bi daha atayım dedim. Hatta burada da yazmıştım tarih tutmadı ama olayı bildi diye. Bu sabah yeniden okudum falını da yuuhhh dedim. Olayı bilmemiş resmen bana 10 gün evvelden olacakları görmüş gibi yazmış. Şunu yapacaksın, şöyle diyeceksin demiş. Bu sabah fark ettim ben de. Bana hiç fal çıkmadı demiştim ama ilk defa böyle net bir şekilde çıktı. Yeniden atayım dedim ama uzakta görünüyor. Fiyatı da epey pahalı 35 tl. Gelirse de yönlendirmek istemiyorum kimseyi çünkü gerçekten pahalı. Bu arada kahve attım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…