Binnaz Abla

Kızlarr bu sezgi bir başka yaa.dün sorumu geç cevaplamış sebebini bildirerek özür de dilemiş
kadın açıkça bir gelişme olana kadar başka fal atma demiş.seni görmek beni mutlu ediyor ama hep aynı şeyleri
söyleyince ben mahçup hissediyorum demiş.bekle gelişmeler yakında olucak o zman atarsın demiş.
şuana kadar kimseden böyle bir şey dumadım.hatta çoğu para için yakında görüşürüz falan demişti.
elif hanzedeye 5 kere falan atmıştım son fallarında hatta saçmalamıştı ama genede böyle bir olgunluk sergilememişti.
şimdi bekmedeyim inşallah yakın zamanda gelişmeleri görürüm

Ben bugünlerde çok fazla eski fallarımı okudum ve farkettim ki Derin gerçekten iyimiş. Bana hiç bir zaman 2 ay sonra kesin sana gelecek vs. Cümleleri kullanmadı hatta karmaşık bir dönem 5 vade içerisinde toparlanır gibi uzun vadeler vermişti. Belki kelimesini çok kullanırdı bu bende sanki emin değil mi acaba hissi uyandırmıştı. Ama geriye dönük baktığımda gerçekten baştan bugüne kadar hep doğru tahminlerde bulunmuş yani durum dediği gibi ilerledi. Birkere hatta bid nokta atışı vardı acaba tanıdık biri mi dedim.. yani durumu bende bilen çok var nerdeyse herkes ama çıkma konusunda Derinle sanırım enerjimiz baya tuttu.

inşallah sezgi ile de öyle olur :)

Katinadan anlayan arkadaslar 10 adet kart icinde alyans kartimin solunda ters balik saginda düzvalide var ( bu arada alyans düz ) . Ne anlama geliyor bilenler yazabilir miiiiiiii ?

Kizlar bende dun baktiricaktim ama almanya da oldugum icin
Faturaya olmuyor sanirim siz nasil yapiyorsunuz kredi kartiylami???

Atart can teşekkür ederim, iyiyim sen nasılsın? Gittin gideli topic sessizleşti, çoğumuz çıkmayınca köşemize çekilmişiz :) valla bana İlk defa ayan beyan fal çıktı çok sevinçliyim. Tarih tutmamış çok daha erken olmuş sonuç da olumsuz ama ilk defa çıkan falım var yuppyy :))) derin sanırım yakın tarihi tutturuyor.

Kızlar Gizem hatunu denemek için sonucu belli olmuş bi durumu sorayım bakayım ne diycek diye fal attım misafir hesaptan.. ama belli ki benim eski falı bulmuş birebir ordan kopyalamış... yeni durumu da okadarr alakasız anlatmış kii resmen hiç bişey bilemememiş.. arrtık eski bildi dediğim inanmak istediğim falımı da demek ki bilememiş karşı tarafın düşünceleri neden olmadığı sorunları ile ilgili söyledikleri falan hep uydurmaymış..

Elif hanzade den farklı hesaptan yorum aldım.Aynı şeyleri söylemiş ama süreyi hazirana kadar uzatmış.İlk falım nisan başıydı verdiği tarihte nisan sonuydu.En iyisi uzuuun bi süre artık gerçekten kimseye baktırmamak.

Derinde sansima yokmus forumda daha once derin ve cliviaxi begenen ve gelecekten cikan olmud o yuzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…