Beni öldürseniz daha iyiydi.....Atacagımdan atmayacgıma gectim şimdi yine....... Anammmm, helpDerin bana da çıktı.
Atamazsın ki hatun yokBeni öldürseniz daha iyiydi.....Atacagımdan atmayacgıma gectim şimdi yine....... Anammmm, help
Beni öldürseniz daha iyiydi.....Atacagımdan atmayacgıma gectim şimdi yine....... Anammmm, help
ben derine baktirmadim ama iki hafta önce felandi sanirim.. "son fal alimi aliyorum, bi süre girmiycem" yaziyodu profilinde..Atamazsın ki hatun yok
Kizlar bende dun baktiricaktim ama almanya da oldugum icin
Faturaya olmuyor sanirim siz nasil yapiyorsunuz kredi kartiylami???
Atart can teşekkür ederim, iyiyim sen nasılsın? Gittin gideli topic sessizleşti, çoğumuz çıkmayınca köşemize çekilmişiz :) valla bana İlk defa ayan beyan fal çıktı çok sevinçliyim. Tarih tutmamış çok daha erken olmuş sonuç da olumsuz ama ilk defa çıkan falım var yuppyy :))) derin sanırım yakın tarihi tutturuyor.Derin bana da tutmuş zaten ara vermeden baktırmıştım nisanda olmayacağını söylemişti falda_Makaron_ betelgeuse08 capella79 and MissCherryBlossom nasılsınız hatun kişiler :)
Yok denemedim cnmAlmanya üzere paypal üzere oluyordu galiba, denedin mi?
Derin bana da tutmuş zaten ara vermeden baktırmıştım nisanda olmayacağını söylemişti falda_Makaron_ betelgeuse08 capella79 and MissCherryBlossom nasılsınız hatun kişiler :)
Benim ne suçum var derin bana çıkmış dedim baktım herkes derin bana da çıkmış yazdı ehehehe :)))
Canım belki seninle enerjilerimiz terstir 30 TL sonuçta sonra bana küfür etme :) bende epey iyiydi ama daha çıkmış birşey yok.Makaron clivaax iyi miydi sende canim ona atiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?