Daha bu sabah senin kulaklarını Makaron ile çınlattık:) Malum olmuş anlaşılan:) Sen yokken de ardından adından özelden anılıyorsun:) Geçenlerde de Seka ile çınlatmıştm kulaklarını...Bu aralar pek ses vermesende yerin bizde baki.Derin bana da tutmuş zaten ara vermeden baktırmıştım nisanda olmayacağını söylemişti falda @_Makaron_betelgeuse08 capella79 and @MissCherryBlossom nasılsınız hatun kişiler :)
Benim ne suçum var derin bana çıkmış dedim baktım herkes derin bana da çıkmış yazdı ehehehe :)))
Atart can teşekkür ederim, iyiyim sen nasılsın? Gittin gideli topic sessizleşti, çoğumuz çıkmayınca köşemize çekilmişiz :) valla bana İlk defa ayan beyan fal çıktı çok sevinçliyim. Tarih tutmamış çok daha erken olmuş sonuç da olumsuz ama ilk defa çıkan falım var yuppyy :))) derin sanırım yakın tarihi tutturuyor.
Daha bu sabah senin kulaklarını Makaron ile çınlattık:) Malum olmuş anlaşılan:) Sen yokken de ardından adından özelden anılıyorsun:) Geçenlerde de Seka ile çınlatmıştm kulaklarını...Bu aralar pek ses vermesende yerin bizde baki.
Cherry'i sorma hiç,hatun hatun değil karabatak mübarek. Banlanmasa da bizleri şimdi hatrladı (e buna da şükür:) Ondan ses soluk çıkmayınca ahanda banlandı diyorum,profil sayfasına bakıyorum yoooo.....Çok kıskınım ben ona çoookkkk, çokkk özletti kendini çokkk...
Ona ben de baktırmışım Kız fena değil hatta çok doğru tespitleri de var ama bana net bi tarih vermemiş :/Canım belki seninle enerjilerimiz terstir 30 TL sonuçta sonra bana küfür etme :) bende epey iyiydi ama daha çıkmış birşey yok.
Daha bu sabah senin kulaklarını Makaron ile çınlattık:) Malum olmuş anlaşılan:) Sen yokken de ardından adından özelden anılıyorsun:) Geçenlerde de Seka ile çınlatmıştm kulaklarını...Bu aralar pek ses vermesende yerin bizde baki.
Cherry'i sorma hiç,hatun hatun değil karabatak mübarek. Banlanmasa da bizleri şimdi hatrladı (e buna da şükür:) Ondan ses soluk çıkmayınca ahanda banlandı diyorum,profil sayfasına bakıyorum yoooo.....Çok kıskınım ben ona çoookkkk, çokkk özletti kendini çokkk...
şekerlerim benim yacapella79 iyi anılmışsam ne mutlu bana :)
Yeşil çingeneye katina attım. Adam beni seneye erkek arkadaşımla evlendirdi. Erkek arkadaşımın içtiği kahveyi attık başka bir hesaptan. Bu kızla olmayacak önüne bak dedi. Kendi kuyumu kendim kazdım :)
Çıkan fal haberi olarak da verebilirim aslında. Bana baktığı tırttı ama benimkine baktığı fal söylediği zamanda çıktı. Ayrıyız
Hayırlısı olsun canım hakkında çok üzüldüm senin adına en azından bi cesaret gösterip aramissin ve kafandaki düşünceleri net hale getirmiştir. Bundan sonraki süreçte umarım aradigin ve hakettiğin mutluluğu bulabirsin yolun açık ve umutlu olsunBir de Selena , Fama , Şahende patlamış oluyor karşı taraf düşüncesinde .. Serkan Tek sevgi kapısı kapalı demişti ya inanmadım ben sana, hata ettim :) Haaa unuttmadan Kesira Sirel bana demişti sakınn bu kişi için uğraşmak gibi fal baktırmak gibiii hiç birrrr şeye başvurmaaa enerjini bu kişiden çek ! bugün bi aydınlanma yaşadım resmen :) aslında sinirlerim çok bozuk ama gülerim ağlanacak halime, onun boş düşüncelerini öğreneceğim diye harcadığım emeğe..
Uzulme canım hayırlısı olsun gercekten.. Seninle aynı fıkırdeyım bu kadar fala para harcayacagıma keske en basından adama yazsaydım.. Insan konusunca anlıyor her seyın sandıgından farklı oldugunu..Harcadıgı zamana bosa besledıgı umutlarına uzuluyorBir de Selena , Fama , Şahende patlamış oluyor karşı taraf düşüncesinde .. Serkan Tek sevgi kapısı kapalı demişti ya inanmadım ben sana, hata ettim :) Haaa unuttmadan Kesira Sirel bana demişti sakınn bu kişi için uğraşmak gibi fal baktırmak gibiii hiç birrrr şeye başvurmaaa enerjini bu kişiden çek ! bugün bi aydınlanma yaşadım resmen :) aslında sinirlerim çok bozuk ama gülerim ağlanacak halime, onun boş düşüncelerini öğreneceğim diye harcadığım emeğe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?