Binnaz Abla

Derin bana da tutmuş zaten ara vermeden baktırmıştım nisanda olmayacağını söylemişti falda @_Makaron_ betelgeuse08 capella79 and @MissCherryBlossom nasılsınız hatun kişiler :)
Daha bu sabah senin kulaklarını Makaron ile çınlattık:) Malum olmuş anlaşılan:) Sen yokken de ardından adından özelden anılıyorsun:) Geçenlerde de Seka ile çınlatmıştm kulaklarını...Bu aralar pek ses vermesende yerin bizde baki.

Cherry'i sorma hiç,hatun hatun değil karabatak mübarek. Banlanmasa da bizleri şimdi hatrladı (e buna da şükür:) Ondan ses soluk çıkmayınca ahanda banlandı diyorum,profil sayfasına bakıyorum yoooo.....Çok kıskınım ben ona çoookkkk, çokkk özletti kendini çokkk...

İyiyiz güzelcim, özlettin Durulmuştuk ne güzel, sağolsun @_Makaron_ baştan çıkarttı yine bizi

Ay telefondan umarım doğru alıntılayabilmişimdir, valla her gün okumaya çalıştım ama yek ve tek bir falcı furyası başlamıştı en son onun içinde sabit fikrim hala geçerli donelerimle güncelliğini koruyor. Derin diyince açıp okudum en son baktıran şanslılarındanmışım , şekerlerim benim ya capella79 iyi anılmışsam ne mutlu bana :)

Canım belki seninle enerjilerimiz terstir 30 TL sonuçta sonra bana küfür etme :) bende epey iyiydi ama daha çıkmış birşey yok.
Ona ben de baktırmışım Kız fena değil hatta çok doğru tespitleri de var ama bana net bi tarih vermemiş :/

Falı bırakmış ve bırakma arefesinde olunca böyle oluyormus demek :) çünkü ister istemez etkilenip deniyoruz ama farkında olmadan da blokaj kapıyoruz .

şekerlerim benim ya capella79 iyi anılmışsam ne mutlu bana :)

Şüphen mi var Hatta geçen Seka'ya lafın arasında Attart'ın bir lafı vardı "fal camiasının Nuri Alço'larından biri olarak" diyerekten bir cümle kurmuştum. Seka bayılmıştı bu lafa....Sende daha ne cevherler var bilse. Yazdığın satırları seveyim senin a hatun

Kızlar benden size kötü haber.. Bugun kesin olarak emin oldum kii sezgi candan, kemal devrim, Nur Banu , venüs amberin karşı tarafın düşünceleri ile ilgili söyledikleriii kesinlikleee uydurmaaa! Artık fallardan gına gelince benim eskisine mesaj attım inanın falda söylenenlerle alakası yok... Ha evet iş sıkıntısı var onlar var ama beyninden geçenleri aslaaa bilemediler. yok çok pişman dönmek istiyor falan .. bitek ecem 23 galiba beyninden geçenleri bilmiş. bu öğrendiğim bizzat kendinden öğrendiğim kadarıyla ..

Kizlar bu cliviaxx denen kizda cidden is var u kadarolur karsimdakinin dusuncelerini aramizda ne oldugunu hepsini bilmis ne pembeci ne kotuluk tellali neyse durum onu anlatti cok sagol makaron cidden begendim

Yeşil çingeneye katina attım. Adam beni seneye erkek arkadaşımla evlendirdi. Erkek arkadaşımın içtiği kahveyi attık başka bir hesaptan. Bu kızla olmayacak önüne bak dedi. Kendi kuyumu kendim kazdım :)
Çıkan fal haberi olarak da verebilirim aslında. Bana baktığı tırttı ama benimkine baktığı fal söylediği zamanda çıktı. Ayrıyız

Bence bu demek oluyor ki kahvesi iyi, katinası değil. :)

Bir de Selena , Fama , Şahende patlamış oluyor karşı taraf düşüncesinde .. Serkan Tek sevgi kapısı kapalı demişti ya inanmadım ben sana, hata ettim :) Haaa unuttmadan Kesira Sirel bana demişti sakınn bu kişi için uğraşmak gibi fal baktırmak gibiii hiç birrrr şeye başvurmaaa enerjini bu kişiden çek ! bugün bi aydınlanma yaşadım resmen :) aslında sinirlerim çok bozuk ama gülerim ağlanacak halime, onun boş düşüncelerini öğreneceğim diye harcadığım emeğe..

Hayırlısı olsun canım hakkında çok üzüldüm senin adına en azından bi cesaret gösterip aramissin ve kafandaki düşünceleri net hale getirmiştir. Bundan sonraki süreçte umarım aradigin ve hakettiğin mutluluğu bulabirsin yolun açık ve umutlu olsun

kızlarr bu Famanın falını anlamak ne kadar zor! Bu Nasıl bir Türkçe anlamış Değilim. Son 3 cümlesi iptal anlayamadım.çok yüzeysel bakmış.
İadesini istesem verirler mi?
Hangi durumda iade ederler bileniniz yada iade alan var mı?

Uzulme canım hayırlısı olsun gercekten.. Seninle aynı fıkırdeyım bu kadar fala para harcayacagıma keske en basından adama yazsaydım.. Insan konusunca anlıyor her seyın sandıgından farklı oldugunu..Harcadıgı zamana bosa besledıgı umutlarına uzuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…