- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
CanimBir de Selena , Fama , Şahende patlamış oluyor karşı taraf düşüncesinde .. Serkan Tek sevgi kapısı kapalı demişti ya inanmadım ben sana, hata ettim :) Haaa unuttmadan Kesira Sirel bana demişti sakınn bu kişi için uğraşmak gibi fal baktırmak gibiii hiç birrrr şeye başvurmaaa enerjini bu kişiden çek ! bugün bi aydınlanma yaşadım resmen :) aslında sinirlerim çok bozuk ama gülerim ağlanacak halime, onun boş düşüncelerini öğreneceğim diye harcadığım emeğe..
Derinde sansima yokmus forumda daha once derin ve cliviaxi begenen ve gelecekten cikan olmud o yuzden merak ettim[/Q
Cliviaxx,ecem23,derin 2013 tellwe deki iyiler bence. Geysu da iyi ama artık şüphelerim var çoklu hesabı olması ihtimali üzerine.Kizlar bu cliviaxx denen kizda cidden is var u kadarolur karsimdakinin dusuncelerini aramizda ne oldugunu hepsini bilmis ne pembeci ne kotuluk tellali neyse durum onu anlatti cok sagol makaron cidden begendim
Serkanda kapali demisti sana sanirim bosver vardir bir hayir bundan sonrasi icin yolun acik olsunSağolun kızlar valla biraz küçük düüşmüş kendi değerlerime ters davranmış olabilirim ona yazıp direkt neden diye sormakla ama inanın merak ve hırs beynimi yiyip bitiriyordu .. Medyum Cem e de baktırmıştım çok beğenmemiştim bir cümlesi bile aklımda kalmamıştı. Bu sabah bi okuyayaım dedim fallarımı evet o söylemiş bir hesaplaşma yapmak isteyeceksin ölü bir hesaplaşma olacak ama içindekileri konuşup dökeceksin demiş..Sende bir ' farkındalık' olacak yazmış. çıkmış .
Ben de katına atmıştım resmen burcumdan yürümüş bi de komedi bi son çizmişti. Burda millet çıktı çıktı deyince bi de kahve atayım dedim. Söyledim katinanız bana uymadı bir de kahve bakar misiniz? Farklı şeyler göremedim canım bakmadan iyi olacak sanırım dedi iade etti :)Bence bu demek oluyor ki kahvesi iyi, katinası değil. :)
Hiççç de küçük düşmedin. Afferin kız. Cesur kadınları çok severim. Senin yanında yürüyemezmiş o zaten. Seni çok iyi anlıyorum. Bu görüşme, açıklığa kavuşturma iyi olmuş. Yoksa fallarla oyalanıp, hem paradan hem de umuttan olmaya devam edecekmişsin çoğumuz gibi. Eminim çok güzel ve iyi bir kızsın. O sevdiğin adamdan bin kat daha deli yürek olduğun da ortada. O ağlasın kaybettim diye. Tohumuna para mı verdik bunların. Bundan sonra koyup geçiyoruz :))Sağolun kızlar valla biraz küçük düüşmüş kendi değerlerime ters davranmış olabilirim ona yazıp direkt neden diye sormakla ama inanın merak ve hırs beynimi yiyip bitiriyordu .. Medyum Cem e de baktırmıştım çok beğenmemiştim bir cümlesi bile aklımda kalmamıştı. Bu sabah bi okuyayaım dedim fallarımı evet o söylemiş bir hesaplaşma yapmak isteyeceksin ölü bir hesaplaşma olacak ama içindekileri konuşup dökeceksin demiş..Sende bir ' farkındalık' olacak yazmış. çıkmış .
Canımm senin için hayırlısı olur inşallah.Sağolun kızlar valla biraz küçük düüşmüş kendi değerlerime ters davranmış olabilirim ona yazıp direkt neden diye sormakla ama inanın merak ve hırs beynimi yiyip bitiriyordu .. Medyum Cem e de baktırmıştım çok beğenmemiştim bir cümlesi bile aklımda kalmamıştı. Bu sabah bi okuyayaım dedim fallarımı evet o söylemiş bir hesaplaşma yapmak isteyeceksin ölü bir hesaplaşma olacak ama içindekileri konuşup dökeceksin demiş..Sende bir ' farkındalık' olacak yazmış. çıkmış .
Hayyy sen çok yaşa emiiiHiççç de küçük düşmedin. Afferin kız. Cesur kadınları çok severim. Senin yanında yürüyemezmiş o zaten. Seni çok iyi anlıyorum. Bu görüşme, açıklığa kavuşturma iyi olmuş. Yoksa fallarla oyalanıp, hem paradan hem de umuttan olmaya devam edecekmişsin çoğumuz gibi. Eminim çok güzel ve iyi bir kızsın. O sevdiğin adamdan bin kat daha deli yürek olduğun da ortada. O ağlasın kaybettim diye. Tohumuna para mı verdik bunların. Bundan sonra koyup geçiyoruz :))
Ben Aylin'e hangi falınızı önerirsiniz, diye sormuştum. Anlık durum, yakın dönem için tarot, kahve, katina; uzun zaman için su ve astroloji buna göre seçersiniz" gibi bir şey demişti.Bi de bir şey sormak istiyorum, Katina mı su falı mı kahve falı mı öneriyorsunuz. Ben açıkçası katina denemek istiyorum ama pek güvenemiyorum bu konu hakkında ne düüşünüyorsunuz çok merak ettim?
Ben Aylin'e hangi falınızı önerirsiniz, diye sormuştum. Anlık durum, yakın dönem için tarot, kahve, katina; uzun zaman için su ve astroloji buna göre seçersiniz" gibi bir şey demişti.
Aylin bana da olmayacak bir kişi için sana karşı duygusu bitmemiş falan dedi de ben hiç inanamadım ayrıca dediğiniz gibi geçmişi iyi tutturdu. Şu anki süreci merak ediyorum kime baktırsam çok kararsızım.Ayline ben aynı soru için 3 kere baktırdım geçmişi çok iyi söylüyor doğru ama üçünde de sana dönecek bu seni seviyor ben sizi gördüm çok mutlu olacaksınız aklı sende senden başkası yok seni düşünüyor falanlar filanlar.. bende bayaaa bayaaa patlamış..
Yaa çok teşekkür ederim, sağolun.
Aylin bana da olmayacak bir kişi için sana karşı duygusu bitmemiş falan dedi de ben hiç inanamadım ayrıca dediğiniz gibi geçmişi iyi tutturdu. Şu anki süreci merak ediyorum kime baktırsam çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?