Binnaz Abla

Canim

Sağolun kızlar valla biraz küçük düüşmüş kendi değerlerime ters davranmış olabilirim ona yazıp direkt neden diye sormakla ama inanın merak ve hırs beynimi yiyip bitiriyordu .. Medyum Cem e de baktırmıştım çok beğenmemiştim bir cümlesi bile aklımda kalmamıştı. Bu sabah bi okuyayaım dedim fallarımı evet o söylemiş bir hesaplaşma yapmak isteyeceksin ölü bir hesaplaşma olacak ama içindekileri konuşup dökeceksin demiş..Sende bir ' farkındalık' olacak yazmış. çıkmış .

Derinde sansima yokmus forumda daha once derin ve cliviaxi begenen ve gelecekten cikan olmud o yuzden merak ettim[/Q
Kizlar bu cliviaxx denen kizda cidden is var u kadarolur karsimdakinin dusuncelerini aramizda ne oldugunu hepsini bilmis ne pembeci ne kotuluk tellali neyse durum onu anlatti cok sagol makaron cidden begendim
Cliviaxx,ecem23,derin 2013 tellwe deki iyiler bence. Geysu da iyi ama artık şüphelerim var çoklu hesabı olması ihtimali üzerine.

Serkanda kapali demisti sana sanirim bosver vardir bir hayir bundan sonrasi icin yolun acik olsun Insan hayatinda bir cok gereksiz insan taniyor hepsi ders oluyor ,ucuzlar icin cene yormaya degmez para harcamayada bundan sonrasi hayatinda cok guzel olur umarim

Son düzenleme:
Bence bu demek oluyor ki kahvesi iyi, katinası değil. :)
Ben de katına atmıştım resmen burcumdan yürümüş bi de komedi bi son çizmişti. Burda millet çıktı çıktı deyince bi de kahve atayım dedim. Söyledim katinanız bana uymadı bir de kahve bakar misiniz? Farklı şeyler göremedim canım bakmadan iyi olacak sanırım dedi iade etti :)

Hiççç de küçük düşmedin. Afferin kız. Cesur kadınları çok severim. Senin yanında yürüyemezmiş o zaten. Seni çok iyi anlıyorum. Bu görüşme, açıklığa kavuşturma iyi olmuş. Yoksa fallarla oyalanıp, hem paradan hem de umuttan olmaya devam edecekmişsin çoğumuz gibi. Eminim çok güzel ve iyi bir kızsın. O sevdiğin adamdan bin kat daha deli yürek olduğun da ortada. O ağlasın kaybettim diye. Tohumuna para mı verdik bunların. Bundan sonra koyup geçiyoruz :))

Canımm senin için hayırlısı olur inşallah.
Doğru söylüyorsun değmeyen insanlara umut bağlamak hem zamanımızı hem hayallerimizi bitiriyor. Demek ki bunları yaşaman gerekiyormuş. Bak birden aydınlandım diyorsun.bu farkındalık bile senin için bile bir ödül. Artık değmeyeceğini gördün. Yeni bir sayfa açıldı sende. Eğer gerçekten bizlerde olmuyacak kişiler için mücadele ediyorsak inşallah o aydınlanma biZede gelir. Sabır edip mükafatını hepimiz görürüz inşallah.
Umarım sende öyle Mutlu olursun ki bu sıkıntı çektiğin günleri hatırlamazsın inşallah.inan bunu yürekten söylüyorum . Herşey senin için hayırlı olsun Canmm.

Hayyy sen çok yaşa emiii
Doğru söylüyorsun onlar kaybetti.böyle koşulsuz ve yürekten seven bayanları üzüyor bu angutlar

Teşekkür ederim kızlar çok iyisiniz iyi ki varsınız bu çocuğun defteri de burda kapanmıştır :) fallarımda yazılanları da paylaşayım okudukça ki kimin gerçeklerden çok uzakta yorumlar yaptığını anlayalım ..

Kizlar tonlarca kelime, tonlarca cumle kullanilarak bol keseden yargilamalarin yapildigi ancak benim zerresini bile dikkate almadigim sadece aklina ,gonlune guvendigim ,deneyerek dogrulugunu gordugum insanlara attigim fallari savundum onerdim , kimin kac kere duyup duymak istemedigi umrumda olmayarak cikani da savundum dibine kadar da savurunum.Andersenden masallar anlatmiyoruz forum burasi konusurum yazarim.
Siz hic caniniz askinizin kan ornegi elinizde ordan oraya kostururken ve cok buyuk bir olasilik % 70 !!! adini anmak istemeyecegim bir hastalik suphesi varken ,denize dusen yilana sarilir misali hic yapilmayacak olani yapip fal atip (ki oncesinde de atmistim yine aynisini soylemisti dibe vuruldu adam sasmadi yine aynisini soyledi!! )sonra tum sureci duyduktan sonra ve bu surecin tamami fal bakan kisinin dedigi gibi oldumu???Benim oldu Allah kimseye yasatmasin bunu bilende Serkan"di.Kim sikilirsa sikilsin kimin pasa gonlu bunalirsa bunalsin zaten cogu insan gozardi bende bundan sonra kendisinden baska kimseye ki eger fal atarsam atmam kimseninde hakkini cikmadi diyerek yemem.Insanlar once kendilerine durust olmali benim hayattaki ilk onceligim budur..
D Daisyfortune @selena80 @secret_garden bu surecte desteginiz icin cok tesekkur ederim.
D Daisyfortune guzel kalplim ne zaman istersen yaz bana.Hepinize hayatinizda guzellikler diliorum kizlar

Bu arada arkadaşlar falcılara kanka gibi fal sorusunda hikayeyi anlatıp sonucu söylediklerinde bildi diyoruz, çoğumuzun yaptığı hata bu. Gaipten çok şeyi söyledikleri pek olmuyor :)

Makaron bu cliviaxx verdigim sorulars cidden iyi cevaplar verdi cok begrndim kiz sanki bizim yanimizda herseyi anlatmis.

Merhaba hanımlar... ben de tellwe'de falinustasi na baktırdım ve gerçekten her şeyimi bildi. kesinlikle öneriyorum sizlere.

Kızlarcım merhaba. Ben binnaz abla da ceren esemen e fal attığımı söylemiştim. Promosyon puanlarım birikmişti, ücretsiz gibi oldu, 14 martta atmışım açıkçası adını da serkandır, famadır, aylindir, ilkay gürdür çok duymadığım için ciddiye almamıştım. Gece e postalarımı kontrol ederken baktım. Dediği çoğu şey çıkmış beni şoke eden karşımdaki kişinin burcunu ve fiziksel özelliklerini niliyor olmasıydı. (Harfleri pek tutturamamış ama.) Ben dün öyle görünce biraz da karamsar bir süreçten geçiyorum bugün tekrar atmaya karar verdim. Bakalım ne diyecek.
Onun dışında byv Aylin'e atmıştım. İlgisi, alakası sorulara verdiği cevaplar çok hoşuma gitmişti. Oluru olmayan bir konuya 2 ay müddet verdi ama benim gönlüm geçti artık o falı atalı 2 hafta oluyor bişiler değişti tabi o süreçte. Tekrar atıp yeni sürece bakmak istiyorum.
Bi de bir şey sormak istiyorum, Katina mı su falı mı kahve falı mı öneriyorsunuz. Ben açıkçası katina denemek istiyorum ama pek güvenemiyorum bu konu hakkında ne düüşünüyorsunuz çok merak ettim?

Ben Aylin'e hangi falınızı önerirsiniz, diye sormuştum. Anlık durum, yakın dönem için tarot, kahve, katina; uzun zaman için su ve astroloji buna göre seçersiniz" gibi bir şey demişti.

Son düzenleme:
Ayline ben aynı soru için 3 kere baktırdım geçmişi çok iyi söylüyor doğru ama üçünde de sana dönecek bu seni seviyor ben sizi gördüm çok mutlu olacaksınız aklı sende senden başkası yok seni düşünüyor falanlar filanlar.. bende bayaaa bayaaa patlamış..

Ben Aylin'e hangi falınızı önerirsiniz, diye sormuştum. Anlık durum, yakın dönem için tarot, kahve, katina; uzun zaman için su ve astroloji buna göre seçersiniz" gibi bir şey demişti.

Yaa çok teşekkür ederim, sağolun.
Aylin bana da olmayacak bir kişi için sana karşı duygusu bitmemiş falan dedi de ben hiç inanamadım ayrıca dediğiniz gibi geçmişi iyi tutturdu. Şu anki süreci merak ediyorum kime baktırsam çok kararsızım.

Anlık durumu merak ediyorsan hiç baktırmadıysan hüma iyidir, sezgi candan da çok iyiydi ama yukarda arkadaşa patlamış. Bunun dışında şevval erdal ve falsepetinde hale yıldırım bende iyiydi şimdilik aklıma gelenler bunlar

Kızlar ilkay gür nasıl? baktıranlar menun kaldı mı?
BYV da kredim var.fama,serkan,aylin dışında denemediğim birini denemek istiyorum.
öneriniz kim olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…