Binnaz Abla

Kızlar ilkay gür nasıl? baktıranlar menun kaldı mı?
BYV da kredim var.fama,serkan,aylin dışında denemediğim birini denemek istiyorum.
öneriniz kim olur?

İlkay ilk 3ümde ilk sıradadır öyle diyim. Falları bana çıkmıştı, son falı için daha zaman var dennisle çok benzer yorum yapmıştı diğerlerinin aksine. Ama çok beklersin son falım 13 gün sonra gelmişti

Ayyy 13 gün çok fazla yaa.o kadar baktıran mı var?
13 güne neler olur neler:):)

Ayyy 13 gün çok fazla yaa.o kadar baktıran mı var?
13 güne neler olur neler:):)

O yüzden hemen anı istiyorsan baktırmayabilirsin aynen dediğin gibi o kadar günde bir sürü şey olur :) benimkiler uzak gelecekle alakalıydı beklemek sorun değildi ama ilkayın tarzı bu en erken falım 4 gün sonra gelmişti

Öyle mii, teşekkür ederim. Sezgi binnaz ablada sanırım değil mi.

O zaman uzun vade için ilkay gür'e 1 kere bile olsa bakılmalı, aklımda kalsın. :)

Öyle mii, teşekkür ederim. Sezgi binnaz ablada sanırım değil mi.

O zaman uzun vade için ilkay gür'e 1 kere bile olsa bakılmalı, aklımda kalsın. :)

Aynen sezgi binnazda ama gelecek için çok bir şey bekleme bende de çıkmadı, çıkanı da gözümden kaçmadıysa görmedim hiç..

İlkay iyidir dürüsttür,lafı eveleyip gevelemez direk söyler. tabi patlayan da çıkan da arkadaşlarım var ne kadar iyi de olsa fal enerji meselesi sonuçta. Ben bana çıktı diye dedim

Başka kime atabilirim orada peki.aylin, Fama , Serkan haricinde:)

Binnaz ablada ekin sarpen i tek gecerim. Tek soruya odaklanınca cıdden guzel yorumluyor. Bana soyledığı ıkı fal da cıktı. Ikısı de olumsuzdu. Artık baska siteleri denemek istiyorum kımı önerirsiniz kızlar ?

Başka kime atabilirim orada peki.aylin, Fama , Serkan haricinde:)

Geriye kim kaldı ki kahinvanga iyiydi byvde benim. O kadından çok pis şüphelendim şekerimlerin arkasına sığınan kesin tanıdık biri diye çünkü falları çıktı bana. Ama son falı baştan savmaydı, amaaan başım ağrıyo modundaydı ondan sonra atmadım bir daha

tellwe.com' da falinustasi öneririm
bana söylediklerinin hepsi doğruydu

Tesekkur ederim aslında gelecekle ilgili merak edıyorum:)
onun için bir şey diyemem. :)
iki fal attım biri dün gece biri bugün ikisinde de nokta atışı yaptı
gelecekle ilgili karşıma çıkacak kişiyi tarif etti, harf verdi ama ne olur bilmiyorum sayfasındaki yorumlar iyi

Allah iyiliğini versinn kızzz başım Ağrıyo moduna çok güldüm deneyeyim bir kahinvangayı sen beğendiysen bende beğenirim

Allah iyiliğini versinn kızzz başım Ağrıyo moduna çok güldüm deneyeyim bir kahinvangayı sen beğendiysen bende beğenirim

Ya kesin at diyemem enerji meselesi ama tabi ama şuanki bir olayı bana ocakta falan söylemişti he he demiştim aslında dediği gibi oldu. Serkanın hanfendileri kadar bunun da şekerimleri bitmiyor ama neyseki öyle pahalıya bakmıyor. Bana söylediği şeyi sonraki aylarda fama da söyledi o yüzden acayip şüpheleniyorum sırf bu yüzden byvde 6 tane hesabım var

Kizlar bu ekin sarpen nasil binnazdaki tarotu cok iyimis var mi baktiran

Ben iskambille katina atmıştım ona tarot attım mı hatırlamıyorum ama iskambili çok kötüydü, katinası eh işte. Çok iyi diyebileceğim biri değil histen çok kart yorumcusu diye hatırlıyorum

Selcuksasa canim sence byvde kime atsam var mi bir onerin fama aylin serkan kahinvanga nurbanuya attim begendigin var mi bunlar disinda

Selam kizlarEvet ilk olumsuz falim da geldi ecem23 den coktum valla diger herkes olumlu konusmustu yesilcingene ,byv fama,ilkay,kahinvanga tellwe deki ariana2,selmaakrep disarida baktirdigim falcilarda oyle umarim ecem23 yanilir.Ecem23 un cikan fali var mi?barsma var ama tekrar ayrilik demis . Cikan fallari ozet gecse herkes liste yapsa cok guzel olur hem degerlendirme yapmis oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…