- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Selcuksasa canim sence byvde kime atsam var mi bir onerin fama aylin serkan kahinvanga nurbanuya attim begendigin var mi bunlar disinda
Selam kizlarEvet ilk olumsuz falim da geldi ecem23 den coktum valladiger herkes olumlu konusmustu yesilcingene ,byv fama,ilkay,kahinvanga tellwe deki ariana2,selmaakrep disarida baktirdigim falcilarda oyle umarim ecem23 yanilir.Ecem23 un cikan fali var mi?barsma var ama tekrar ayrilik demis . Cikan fallari ozet gecse herkes liste yapsa cok guzel olur hem degerlendirme yapmis oluruz
Saol canim icime su serptin gerci karsi tarafi bilmis biraz ama umarim gidisat ole olmaz
iilkayın 2. falı bana çıktı işte yeni tanışacağım kişiyi tarif etmişti çıktı o. ekisinden bi cacık olmaz ne sana ne başkasına kendine hayrı yok falan demişti ki doğru :) pek hoşlaşmamıştım ecem23 le ama ,Ecem 23 çıktı bana 1 hafta önce baktrdığım falı da çıktı ve içinde söylediği bikaç şey yeni kişiyle ilgili gerçekten dediği gibi ilerliyor
Çokkk iyii yaaa :))kızzz 6 hesap nedir ? Karıştırmıyon mu? Valla gönderdim bakalım kahin hanıma:)Cvp gelince yazarım canımmYa kesin at diyemem enerji meselesi ama tabiama şuanki bir olayı bana ocakta falan söylemişti he he demiştim aslında dediği gibi oldu. Serkanın hanfendileri kadar bunun da şekerimleri bitmiyor ama neyseki öyle pahalıya bakmıyor. Bana söylediği şeyi sonraki aylarda fama da söyledi o yüzden acayip şüpheleniyorum sırf bu yüzden byvde 6 tane hesabım var
Çokkk iyii yaaa :))kızzz 6 hesap nedir ? Karıştırmıyon mu? Valla gönderdim bakalım kahin hanıma:)Cvp gelince yazarım canımm
Ayyy bugün beni çok güldürdün Allah'ta seni güldürsün:)) Çok hoşsun ne diyimkarışmaz mı yao kadar hesabı sırf vanga yüzünden açtım işte çünkü kadın bana bir falında adamın bana söylediği lafı direk yazmıştı oha demiştim, bir ara benim adam olduğundan bile şüphelendim ama dediğim gibi son falına kadar iyiydi baya. nedense son falından sonra birden soğudum, özensizdi gününde değildi sanırım bilemedim. ilk kahve atmıştım ben ona, ayrıldığım adamın isminden 3 harf vermişti ismi zaten 5 harfli, aha kesin tanıdık bu dedim. hala şüphelerim var ama çıktı falı hakkını yemiyim :))
Ayyy bugün beni çok güldürdün Allah'ta seni güldürsün:)) Çok hoşsun ne diyimbenim ilk falım olucak bakalım Nasıl göndericek. Çok detay vermemeye çalıştım ama küs falan olduğumuzu söyledim . Adımı ondan gelicek mi onu sordum? şuan indirimde 15 Tlye bakıyor fakat hiç sıra yok o şaşırttı beni. Bu fiyata iyi biliyorsa baya kuyruk olmalı. İndirimde diye umarım baştan savma bakmaz.
valla bende cvp kısmında da bozuktu.hele son attığım falda öyle bozuk yazmış ki üç cümle iptal anlayamadım.Dikkat ettim de bende Fama'nin fal yazimindaki bozuk Turkcesi nasil oluyorsa soru cevabinin yaziminda duzelmis. Sizde de oyle mi ? Soru cevabi duzgun garip degil, faldaki uslupdan farkli yazilmis.
Canımmm sen sıkma canını.inan senin canını sıkan cümlelwri yazan arkadaş ya da arkadaşlarda seni ya da duygularını hedef alarak yazmamışlardır emin ol,yaşadıklarını kimse bilemez.inan sen içinde herşey güzel olcak bitanem.fal işleri o kadar boş işlerki Allahın verdiği ilham işte çıkanda var çıkmayanda. Bunlar için ne kırmaya ne kırılmaya ne çok ciddiye almaya değer.herkesin yarası bi can acısı var işteKizlar tonlarca kelime, tonlarca cumle kullanilarak bol keseden yargilamalarin yapildigi ancak benim zerresini bile dikkate almadigim sadece aklina ,gonlune guvendigim ,deneyerek dogrulugunu gordugum insanlara attigim fallari savundum onerdim , kimin kac kere duyup duymak istemedigi umrumda olmayarak cikani da savundum dibine kadar da savurunum.Andersenden masallar anlatmiyoruz forum burasi konusurum yazarim.
Siz hic caniniz askinizin kan ornegi elinizde ordan oraya kostururken ve cok buyuk bir olasilik % 70 !!! adini anmak istemeyecegim bir hastalik suphesi varken ,denize dusen yilana sarilir misali hic yapilmayacak olani yapip fal atip (ki oncesinde de atmistim yine aynisini soylemisti dibe vuruldu adam sasmadi yine aynisini soyledi!! )sonra tum sureci duyduktan sonra ve bu surecin tamami fal bakan kisinin dedigi gibi oldumu???Benim oldu Allah kimseye yasatmasin bunu bilende Serkan"di.Kim sikilirsa sikilsin kimin pasa gonlu bunalirsa bunalsin zaten cogu insan gozardi bende bundan sonra kendisinden baska kimseye ki eger fal atarsam atmam kimseninde hakkini cikmadi diyerek yemem.Insanlar once kendilerine durust olmali benim hayattaki ilk onceligim budur..
@Daisyfortune @selena80 N Nevbaharim bu surecte desteginiz icin cok tesekkur ederim.
@Daisyfortune guzel kalplim ne zaman istersen yaz bana.Hepinize hayatinizda guzellikler diliorum kizlar
Ben artık burda çıktı çıkmadı begendim beğenmedim yazmaya bile çekiniyorum ve istemiyorumda son kez yazayım.serkanın bana kahvesi çıktıKızlar serkana daha önce katina atmıstım ve çıkmamıs demiştim suan onun dedigi gibi ilerliyor tekrar katina attım baktıran arkadaslar sizinde cıkan falınız varmı katinada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?