Binnaz Abla

Selcuksasa canim sence byvde kime atsam var mi bir onerin fama aylin serkan kahinvanga nurbanuya attim begendigin var mi bunlar disinda

benim orda en beğendiğim daha doğrusu dürüst bulduğum ilkay var, bana çıkmıştı falları ama çıkmayan arkadaşlar da var tabi herkeste olduğu gibi.ama ilkay çok geç bakıyor bekleyemem dersen benim de bunlar dışında önerebileceğim kimse yok canım

salla, ecemin falı bana da olumsuzdu çok gerçekçiydi gerçi ama gidişat onun dediği gibi gitmedi. çıkmadıdan sayıyorum o yüzden

iilkayın 2. falı bana çıktı işte yeni tanışacağım kişiyi tarif etmişti çıktı o. ekisinden bi cacık olmaz ne sana ne başkasına kendine hayrı yok falan demişti ki doğru :) pek hoşlaşmamıştım ecem23 le ama ,Ecem 23 çıktı bana 1 hafta önce baktrdığım falı da çıktı ve içinde söylediği bikaç şey yeni kişiyle ilgili gerçekten dediği gibi ilerliyor

Selcuksassa saol canim bilgi icin karsi tarafi bilmis gerci ama umarim gidisat cikmaz.

Saol canim icime su serptin gerci karsi tarafi bilmis biraz ama umarim gidisat ole olmaz

eğer sonuç istediğin gibi değilse umarım çıkmaz canım, ilkayın çok gelecek için söylediği şey açıkcası benim de şu an çok istediğim bir şey değil umarım çıkmaz diyorum ben de

Bilgi icin saol canim bu arada ilkayi bende severim Nettir cok dobradir ara ara baktiririm pembeci degildir ,yanliz en 2 ay once son attigim fala da soru ya da cok gec dondu daha seri baksa gunluk super olucak.

Byv fama bana cok pembeciydi ve asiri olumluydu herkese oyle mi yoksa olumsuz konustugu da oluyor mu?

Çokkk iyii yaaa :))kızzz 6 hesap nedir ? Karıştırmıyon mu? Valla gönderdim bakalım kahin hanıma:)Cvp gelince yazarım canımm

Çokkk iyii yaaa :))kızzz 6 hesap nedir ? Karıştırmıyon mu? Valla gönderdim bakalım kahin hanıma:)Cvp gelince yazarım canımm

karışmaz mı ya o kadar hesabı sırf vanga yüzünden açtım işte çünkü kadın bana bir falında adamın bana söylediği lafı direk yazmıştı oha demiştim, bir ara benim adam olduğundan bile şüphelendim ama dediğim gibi son falına kadar iyiydi baya. nedense son falından sonra birden soğudum, özensizdi gününde değildi sanırım bilemedim. ilk kahve atmıştım ben ona, ayrıldığım adamın isminden 3 harf vermişti ismi zaten 5 harfli, aha kesin tanıdık bu dedim. hala şüphelerim var ama çıktı falı hakkını yemiyim :))

Ayyy bugün beni çok güldürdün Allah'ta seni güldürsün:)) Çok hoşsun ne diyimbenim ilk falım olucak bakalım Nasıl göndericek. Çok detay vermemeye çalıştım ama küs falan olduğumuzu söyledim . Adımı ondan gelicek mi onu sordum? şuan indirimde 15 Tlye bakıyor fakat hiç sıra yok o şaşırttı beni. Bu fiyata iyi biliyorsa baya kuyruk olmalı. İndirimde diye umarım baştan savma bakmaz.

ay sağol canım benim amin hepimiz için en güzeli olsun bakma sen vanganın öyle dediğine aylardır öyle kadın, ilk geldiğinde 30 falandı sanırım kimse atmayınca aylardır indirimdeyim diyor :)) benim son beğenmediğim falında 10'a indirmişti işte o falı kötü demiyim de bakılmak için bakılmıştı saatlerce beklemiştim bir de.. ha yalnız çok fazla şekerim der sinir olabilirsin umarım sen de beğenirsin ya detay vermediğin iyi olmuş, detay verince acayip sorudan yürüyorlar sonra biz de bildi diyoruz

Kızlar serkana daha önce katina atmıstım ve çıkmamıs demiştim suan onun dedigi gibi ilerliyor tekrar katina attım baktıran arkadaslar sizinde cıkan falınız varmı katinada

Bana da Serkan tarotta daha iyi gibi geliyor. nezman kahve atsam mantıksız konuşuyor ve hanımefendi sayısı artıyor. tarotlarda daha az hanımfendi daha düzgün cümleler ve daha gerçekçi ve detaylı

Dikkat ettim de bende Fama'nin fal yazimindaki bozuk Turkcesi nasil oluyorsa soru cevabinin yaziminda duzelmis. Sizde de oyle mi ? Soru cevabi duzgun garip degil, faldaki uslupdan farkli yazilmis.
valla bende cvp kısmında da bozuktu.hele son attığım falda öyle bozuk yazmış ki üç cümle iptal anlayamadım.

KziLar az once tellwede venceremosa fal attim katina attim bekliyorum bakalim sonuc nasil

selcuksassa kuzumm bu kahinvanga hep geç mi gönderir?
sırada kimse yok bir benim var hala göndermemiş hatun

Canımmm sen sıkma canını.inan senin canını sıkan cümlelwri yazan arkadaş ya da arkadaşlarda seni ya da duygularını hedef alarak yazmamışlardır emin ol,yaşadıklarını kimse bilemez.inan sen içinde herşey güzel olcak bitanem.fal işleri o kadar boş işlerki Allahın verdiği ilham işte çıkanda var çıkmayanda. Bunlar için ne kırmaya ne kırılmaya ne çok ciddiye almaya değer.herkesin yarası bi can acısı var işte.ben her zaman yanındayım elimden ne gelirse canım benimm..

Ay ben dün famaya fal attım kadın bu kez baya ince bakmış ayrıntı söylemiş beğendim hatta bu kez daha düzgün anlaşılırdı cümleler hadi bakalım

Kızlar serkana daha önce katina atmıstım ve çıkmamıs demiştim suan onun dedigi gibi ilerliyor tekrar katina attım baktıran arkadaslar sizinde cıkan falınız varmı katinada
Ben artık burda çıktı çıkmadı begendim beğenmedim yazmaya bile çekiniyorum ve istemiyorumda son kez yazayım.serkanın bana kahvesi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…