Binnaz Abla

Oha aynı mesajı iki kere önceki geçmedi diye yollamışım.Bak günahkâr Cherry kısmetin açılmış bi kişiden iki mesaj geldi sana.Şans oyunu falan oyna bari.

Cherry su an canımdan can aldın yaaaa hoennrla mert reiki aynı kişi diyolar cıkmadı mı cidden (

Cherry su an canımdan can aldın yaaaa hoennrla mert reiki aynı kişi diyolar cıkmadı mı cidden (

Sekerim ikisi bence ayni kisi. Lakin ben ona hem tellwedeyken hem de falalemde baktirdim ve cok memnun kaldim her seferinden.

Burda 2 kisi daha baktirmis, onlara ayni fali copy pastelemis sanirsam

Marple a da dedikleri cikmis.

Bence adam iyi bakiyor , yani en azindan bana

Tellwe de cliviaxx diye biri var, ona da mi baktirsak?

Ugga nin dedikleri cikan var mi?

Son düzenleme:
depiedrayı da öneriyorum kızlar bilmiyorum ama mantıklı geldi bana

Off yaaaa ayıp sana reiki!

Kızlar bu arada klothoyağmurdan falım gelmiş ilk kez baktırdım kendisine ve beğendim

Ugga ya yıldızname baktırdım bence kòtüydü.Hayatta benim hiç yapmayacağım şeyleri yazmıştı

Onu herkes begeniyor sanirim, bir de medyumhiper var.

Mert'e falalemden baktir derim.

O zaman zalımsın hoennir !!! Mert reiki versiyonuna falalemde baktırdım hipere de baktırdım nalana da baktırdım tayguna da baktırdım bugün gelen klothoyağmur falımla beraber hepsi aynı seyi söylüyor istikrar budur

kızlar tavsiyelerriniz üzerine melek hanıma fal baktırdım yalnız çok olumlu şeyler söylemiş aklıma takıldı herkese mi böyle olumlu bakıyor acaba ....

kızlar tavsiyelerriniz üzerine melek hanıma fal baktırdım yalnız çok olumlu şeyler söylemiş aklıma takıldı herkese mi böyle olumlu bakıyor acaba ....

bana olumsuz olarak söyledigi hersey cikti
cogu falci i$im icin hayirli derken o hayirsiz oldugunu bo$a zaman gectigini ilk söyleyen ki$iydi dedigi gibide oldu olumsuz dedigi ne varsa cikti.Ama olumlu bisiyide göremedim daha

Hakikaten bi o yok cherry nerdesin ya?Bide selinax ve òzgece.Tam kopardık burda.

ayyy kızlarr ne oldu geldim:)))) bu arada melek bana çok olumlu seyler söylemiş. falına başlarkende olumlu olumsuz herseyi söylerim ama falında olumsuz bişey yok demiş herkese mi böyle olumlu bakıyor acaba diye düşündüm açıkcası

Melek bana olumluda konuşsa olayın içinde verdiği detayda olumsuzluklarıda söyledi iki falımda da var bu.Görmediğinide asla söylemiyo.Tarihte bana ancak ikinci falda verdi ilkinda söylemedi herhalde emin değildi.Bence rahat olsun için çünkü negatifide söylüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…