- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
selcuksassa kuzumm bu kahinvanga hep geç mi gönderir?
sırada kimse yok bir benim var hala göndermemiş hatun
inşallah tatlım yaaYa bana ilk fallarını 1 saat sonra falan göndermişti sonra acayip bekletmeye başladı gece yarısı falan geliyorduinş güzel bakar da beklediğine değer canım ya
Valla ben direk söylüyorum buradaki konulara çok vakıf olamıyorum ama önceki falıyla tersini söylemiş bilemedim o yüzdenBen artık burda çıktı çıkmadı begendim beğenmedim yazmaya bile çekiniyorum ve istemiyorumda son kez yazayım.serkanın bana kahvesi çıktı
bugün fallarımı okudum tekrar. Aynı şeyi ben de düşündüm.Dikkat ettim de bende Fama'nin fal yazimindaki bozuk Turkcesi nasil oluyorsa soru cevabinin yaziminda duzelmis. Sizde de oyle mi ? Soru cevabi duzgun garip degil, faldaki uslupdan
.
Canımm bu kadın benim falımı iade etmiş.falımda nazar varmış geri iade etmiş .şaka gibi yaaaYa bana ilk fallarını 1 saat sonra falan göndermişti sonra acayip bekletmeye başladı gece yarısı falan geliyorduinş güzel bakar da beklediğine değer canım ya
Canımm bu kadın benim falımı iade etmiş.falımda nazar varmış geri iade etmiş .şaka gibi yaaa
Ayyy bilmiyorum şaşkınlık içindeyim ilk defa geldi başıma şaka gibi yahuu:))Neee nasıl oluyormuş o ya ilk defa duydum ne alaka ya :/
Ayyy bilmiyorum şaşkınlık içindeyim ilk defa geldi başıma şaka gibi yahuu:))
Famaya geçen attım beğenmedim çok özensiz bakmıştı. Ayy kredim var bakıcak kimse yokben de ilk defa böyle bir şey duydum çok acayip ya famaya atarsın o zaman bugün indirim yapmış :)
Nur Banu Nasıl Canımm? Başka önerin var mı?ben de ilk defa böyle bir şey duydum çok acayip ya famaya atarsın o zaman bugün indirim yapmış :)
Nur Banu Nasıl Canımm? Başka önerin var mı?
Nesime online ona atayım bari.nesime Nasıl biliyon mu Can'ım? Puanı yüksekben de famaya attım şimdinur banuya hiç atmadım canım ama çıkanı da duydum, benim arkadaşa çok fena patladı. olumsuzdu ona falı
Nesime online ona atayım bari.nesime Nasıl biliyon mu Can'ım? Puanı yüksek
Nur Banu Nasıl Canımm? Başka önerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?