Binnaz Abla

selcuksassa kuzumm bu kahinvanga hep geç mi gönderir?
sırada kimse yok bir benim var hala göndermemiş hatun

Ya bana ilk fallarını 1 saat sonra falan göndermişti sonra acayip bekletmeye başladı gece yarısı falan geliyordu inş güzel bakar da beklediğine değer canım ya

Ben artık burda çıktı çıkmadı begendim beğenmedim yazmaya bile çekiniyorum ve istemiyorumda son kez yazayım.serkanın bana kahvesi çıktı
Valla ben direk söylüyorum buradaki konulara çok vakıf olamıyorum ama önceki falıyla tersini söylemiş bilemedim o yüzden

Dikkat ettim de bende Fama'nin fal yazimindaki bozuk Turkcesi nasil oluyorsa soru cevabinin yaziminda duzelmis. Sizde de oyle mi ? Soru cevabi duzgun garip degil, faldaki uslupdan
.
bugün fallarımı okudum tekrar. Aynı şeyi ben de düşündüm.

Son düzenleme:
Kızlarrr, fama indirim yapmış. İlk defa katina atıcam, odaklanmaya çalışıyorum, meraklardayımmm.

Ya bana ilk fallarını 1 saat sonra falan göndermişti sonra acayip bekletmeye başladı gece yarısı falan geliyordu inş güzel bakar da beklediğine değer canım ya
Canımm bu kadın benim falımı iade etmiş.falımda nazar varmış geri iade etmiş .şaka gibi yaaa

Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim binnaz abla da Joker yorumcu diye bişey var 100 puan vermişler sizce nasıldır baktirdiniz mi hiç? Birde hangi falci daha iyi orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…