Binnaz Abla

elfkrtl bem Medyum Cemin ilk falının en önemli kısmı çıktı bence denenebilir serkanı denemişsen. Cem e tekrar tarot attım adam biliyor gibi geliyor bana geçmiş çok anlatmıyor bu kişi sana uygun veya değil onunla ilgili iyi bilgi veriyor. gelecekle ilgili şeyler söylüyor . bakalım ikinci falı için 7 ay verdi hahahah kim öle kım kala.. bakalım. ilk falındaki olay için 2 ay vermişti 15 günde çıktı belki bu zaman da böyle kısalır.

Nur banuya tarot atmıştım güzel yorumlamisti. Sezgi Candan ı artık beklememeye karar verdim geceleri bile yakalamak ne zor. Bende Famaya kahve attım neredeyse herkese baktirdim baktiracak kişi kalmadı

Yaaa benim 25 TL kredim varr Cem bildiğim kadarıyla 30 du. Artık fal parasından gına geldi. Son kredimide kullanıp kapatıcam bu sayfayı

Yaaa benim 25 TL kredim varr Cem bildiğim kadarıyla 30 du. Artık fal parasından gına geldi. Son kredimide kullanıp kapatıcam bu sayfayı
Sisteme mail yazıp kredini 30 a tamamlamalarini rica etsen bi arkads yazmıştı hangi siteydi bilmiyorum ama tamamlamislardi yanlış hatırlamiyorsam

Kızlar kahve falında ev ne demek fincanimda çıktı fotoyu koydum ev dimi o ? Bilen biri söyleyebilir mi? Teşekkürler

Eklentiler

• 20160424_181935.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 145
Asenata ilk baktırdığım iskambili beğenmemiştim biliyorsunuz çünkü neredeyse tamamen karşı tarafın hayat akışından bahsetmişti. Yollardan falan bahsetmişti ve neredeyse hepsi çıktı. Bu durum ve Snowwhite06 nın beğenisi sonucu Asenata farklı bir hesaptan hiçbir bilgi vermeden katina attım kesinlikle muazzam bir faldı. Kendi açılım yapmadan seçtiğim kartları yorumladı ve kesinlikle kart yorumcusu değil. İşin en ilginç tarafı da iskambilde söyledikleriyle çok örtüşen yorumlar yaptı en sevdiğim özelliği de gördüğüm en cesur yorumcu, asla pembeci değil ve puan kaygısı yok ne hissediyorsa aynen aktarıyor. Çok olumlu bir fal da değildi olumsuz da denemez ama tespitler tamamen doğruydu. Katinası 35 olduğundan beri iskambili açmıyor ama iskambil yakın geleceğe dair çok detay verdiği için online olursa atacağım sanırım:)

Ve ben beğenmene de çok seviniyorum canım çünkü bence kesinlikle katina da en iyisi oranın ama kızlar yüklenmeyin kadına artmasın puanı ihtiyacım var ona

Kızlar kahve falında ev ne demek fincanimda çıktı fotoyu koydum ev dimi o ? Bilen biri söyleyebilir mi? Teşekkürler

Valla hiç anlamam ama, inatçı bir insan var. Ama bu insanın etrafı temiz yani kötü biri değil, zararsız. Bu insan için kötü giden olayla Allah'ın izni ile düzelecek.Önünde ise silik bir insan var sürekli bir şeyler söylüyor ve o inatçı insanı kışkırtıyor gibi. Ama silik biri, önemli biri değil.

Hiç iddiam yok fal konusunda hayal gücüme göre yorumladım :)

Teşekkür ederim

Ben asenat'a bir iskambil 4 de katına attım. İskambil'i güzeldi ama çok da net birşey değildi öyle hatırlıyorum. İlk 2 katinası efsaneydi ama son 2si eh işte. Sanırım her falcı çok bakınca devreleri yanıyor :)) asıl konuda maalesef çok inandığım asenat da patladı

Merhaba arkadaslar:)Yillardir her sitede nerdeyse fal merakimdan her yorumcuya baktirmis biri olarak sizi aydinlatmak isterim ama suan cok karmasigim biraz toparlanip uzunca bi liste yapip sizi bilgilendirmek isterim.Ha fallara bel baglamadim hic bi zaman onlarada bagimli kalmadim.Reklam diye etiketlemeseniz sevinirim fal isi enerji isidir suan ve gecmis zamani cogu biliyor ama bi kac hafta önce baktirdigim aklimda kalan ve bu icinde bulundugum durumu ve zamanlamayi süreci tek bu kadar acikca bilen biri olmus.Uzak gelecegide ben devam edersem ki bana bagli hersey onun dedigi gibide olacak ama benim ne sabrim ne zamanim nede sinirlerim kaldi:)

MERAKLA BEKLYORUZ

Kızlar YARDIMm şimdi bırde sorucam umarım bılenınıx vardır. Bundan 3 sene önce Kadıköy'de elınde gri çantası ıle randevu verdıgı kafeye gelip tarot bakan Erdoğan bey dıye tartıcı vardı tanıyan bılen varsa lutfen yazsın. Telını kaybetmışım akıllı tellere gecınce lütfen bilen varsa yazsınbb

Haydi söyle söyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…