smile ile güldürdün beni sagol:))MERAKLA BEKLYORUZ
Suan daginik halim ile degerlendirme yaptim atlatiklarim ve görmedigim ayrintilar olabilirde kusura bakmayinBir yolun vardaki medyum cem birebir bildi..Famada zaman tuturmasi zor bu aysa öbür ay diyor ama dedigi olmustur cogu kez bu zamanida en sonunda tutturduda ama gelismeyi tahmin edememis.Aylin oda zamani bilmis ama bilmiyorum ya bu ikisinin söylediklerinin olmasi icin nerdeyse bi senelik bi sürec var bende bu dominatlik karsi tarafta bu kadar pasiflik olduktan sonra cok zor Falci sultan fena degil bundan önceki gelismeyi bilmisti oda cok uzun süre verdi.Nesime tellwede iken baktirmistim iyiydi bu seferde iyiydi anda ama gelecek icin oda upuzun bi zaman dilimi vermis.Ay gülnaz bide su fali kadin dalga gecer gibi fal bile denilemezdi.Derin ne iyi ne kötü ortalama ne cikti diyebiliyorum nede cikmadi.Falci sule buda gemiste anda cok iyi gelecek simdi okudumda oda bilmis simdiki durumu gelecek daha var.Emine daldan dala konmus niyahi sonuc icin 2 yil kaldi söylediklerinin cikmasi icin:))Medyum suzan anda cok iyide 8 aylik bi zaman vermis tam sonuc icin.Serkan olacak hanefendi yapacak beyefendi :))ucsuz bucaksiz sadece sonuc iyi olacak ama anda iyi.Falci gaye eh bi ay sonraya zaman vermiski olabilirligi yok herseyin cok güzel olacagini demis güleyim bu arada:))Falci melek pembenin pembesi:))Kahinvanga anda iyi sekerimde ne tarih tutuyor nede olaylar:))Sehrazat bi baska olay icin baktirmistim dedigi gibide olmustu ama esas olay icin baktirmadim.Ha bunlarin icinde iyi dediklerim teyit etmek icin arkadaslarim icinde fal atmisligim var birinde aylin bildi inanilmasi güctü gercekten.Su varki bu sitede herkes anda cok iyi artik biseyler dönüyormu bilemem günah almak istemem benim izlemim hepsi an icin cok iyi:)Yol uzun ne olur bilemem hersey benim elimde suan istersem patlatirim bütün fallari kökten istersem hepsini uzun ve yorucu bi sürecten sonra hepsini cikartabilirimde:)Bi kader var sonucta sapmali virajli olsada bi son elbette var.
Ah bizi meraklarda debendirip, gecemize "action" katan khatun:) kimdi o bahsettiğin falcı? Öldük meraktan anam,bacım:)suan ve gecmis zamani cogu biliyor ama bi kac hafta önce baktirdigim aklimda kalan ve bu icinde bulundugum durumu ve zamanlamayi süreci tek bu kadar acikca bilen biri olmus.Uzak gelecegide ben devam edersem ki bana bagli hersey onun dedigi gibide olacak
Ben baktirdigimda yeniydi sitede bilemicem bana baktigi kopyala yapistir degildişehrazat bize kopyala yapıştır fal atmıştı şikayet edince byvden yollandı ama şuan yazılı fallardan birinde yeni isimle geldiğine eminim
Sen dağınık halde:) ben heyecandan kalın kafalı modunda anlamadım ki. Bir anladığım Medyum Cem,dogru muyum:)Bacim yazdim ya yukarda ki degerlendirmemde:))
haha:)) dogrusun canim ama kimseyide yönledirmek istemem.Sen dağınık halde:) ben heyecandan kalın kafalı modunda anlamadım ki. Bir anladığım Medyum Cem,dogru muyum:)
haha:)) dogrusun canim ama kimseyide yönledirmek istemem.
ben de baktırdım öyle yazıyor ama çok zor anladım yazdıklarını ama ben hepsine baktırdım açıkçası ben aynı olduklarını düşünmüyorum:))
Son soru:)Bu Cem Bey "olması olacak "konuşma kalıbını kullanıyormuydu,hiç dikkat ettin mi? Önceki sayfalarda biri yazmıştı.... En iyi yorumcular evet byv'de ama biliyorsun ortamda biraz da kafa karışıklığı var. Şimdi diyeceksin ki iyi ki bir mesaj yazdım,sorup duruyor bu hatun. Hoş ben buradaki kızların duygularına tercüman oluyorum,başka derdim yok inan
ya sen cok yasa ne pozitif bi enerjin var fama gibimi:)yok gayet düzgün ve anlasilir yazmisti bi baskasi ile benzerlik kuramadim.Evet ya tüm iyi falcilar bi sitede yada baska bisey var:)Ama bi falsepeti bana o hissi vermiyor falcilari hep ayri telden caliyor Nesibe ve venüs amber haric :):))
Son soru:)Bu Cem Bey "olması olacak "konuşma kalıbını kullanıyormuydu,hiç dikkat ettin mi? Önceki sayfalarda biri yazmıştı.... En iyi yorumcular evet byv'de ama biliyorsun ortamda biraz da kafa karışıklığı var. Şimdi diyeceksin ki iyi ki bir mesaj yazdım,sorup duruyor bu hatun. Hoş ben buradaki kızların duygularına tercüman oluyorum,başka derdim yok inan
Rica ederim ne demek dominat kardes :)))seve seve cevaplandirdim.Eglencesine merakimdan yine baktiririm ve köklü gelismeler olursa yine gelip bildirimDiger siteleri de yazarim bi araÇok teşekkür ederim sevgili waage, üşenmeden,erinmeden tüm sorularımı şımarıkça bir merak olarak addetmeden yanıtladıgın için. Varol Miss. DominantBen de pek geri kalmam ya bu hususta
selcuksassa canım bu kahinvanga benim falımı yorumlama kararı almış.hatta yorumlamış ama acayip baştan savma ve tutarsız.senden soğumuş ama özlemiş gelicek diyor:)soğuyan adam niye özlesin .bende iadesini istedim.yok önce nazar var bakmıyorum sonra kafasına göre yorum.iade ettiler şimdi.gelişmeyi bildireyim istedim canım
evet canımm ara ara saçmalıyor bunlarr malesef.biraz zaman geçsin serkana atarım gene.adam hanımefen beyefendi diyor ama en azından tutarlı:)bekleyip görelimm..Ya senin durumunu ne duydum ne gördüm hani önceden düşük puan vermişsindir de bakmaz anlarım ama neyin kafasındaysa bu vanga da anlamadım :/ yine mi değişti acaba saçma sapan bakmaya başladı? İade aldığın iyi olmuş ama benim son fal gibi özensiz olmuş sana da üzüldüm ama ya. Başka bildiğim kimse yok canım byvdekilerin hemen hemen hiçbirine güvenmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?