Binnaz Abla

Kızlar mügeyi pek beğenmez ama bana çıktı falları yönlendirmek istemem şimdi beğenmeyenler çok ama iyi bakıyor bana enerjilerimiz tutuyor ayrıca kahvede yakalamak zor ama Şevval ve Müge diyebilirim katina da Şevval'e hiç atmadım mügeye atıyodum önceden Asenat'ı keşfetmeden önce o da iyiydi ama kahvesi daha iyi ikisininde bence tabi

Kizlar sedef celik binnazda dun katina attim.Daha once atan var mi sedefe.Vivianleigh daha once atmis ve cikmis iyiydi fiama gelecege yo.elik seyler soylemis hep

Tellwe cliviax ve venceramosa katina attim hatunlar cidden iyi bakmis ani gecmisi o.ikiden vurmus bir de venceramos boslandigin kisi mekan ev degisimi yasayacak bu gozunu korkutmud dedi benimki kocaeline tasindi en gercekci bu iki hatundu.Simdi anladim olayi badtan sona anlatti

Venceramos gözüme hep takılıyordu ama atmadım hiç. Ayda 1 kere fal sözü verdim kendime. Bi daha ki ay da onu denerim :)

Sezgi Candan'ına da yakalayamadim. Önerileriniz için teşekkür ederim. Hulya'yı da bekliyorum Hülya acaba iskanbilde iyimidir. Bu falcilari yakalamakta ayrı zor

Sezgi Candan'ına da yakalayamadim. Önerileriniz için teşekkür ederim. Hulya'yı da bekliyorum Hülya acaba iskanbilde iyimidir. Bu falcilari yakalamakta ayrı zor

İskambilini hiç denemedim ama kahvesine baya baktırdım bi yerden sonra yakınlık oluyor ama bana hep seni severim ama karşı tarafında Hakkını yedirmem diyor ama henüz zamanlarım çıkmadı Hülya ve sezgi anda çok iyidir sezgi Hülya'yı katlar anda ama gelecek çıkmıyor kimsenin de çıktığını okumadım daha :)

Ben şu son 1 hafta öğrendiklerime göre yorum yaparsam son durum olarak ne sezgi ne Hülya ne Elif ne Hüma ne de Asenat hepsi anda patladı.Ki ben sezgiyi anda en iyilerden biri olarak görürdüm.Verdikleri zamanlardayım ama Zaman'larda patlıycak

Bu yüzden hiç birşeye inanamiyoruz boşuna paralarimiz gidiyor buna rağmen umut bağlıyoruz işte

Kizlar sedef celik binnazda dun katina attim.Daha once atan var mi sedefe.Vivianleigh daha once atmis ve cikmis iyiydi fiama gelecege yo.elik seyler soylemis hep

Ben ona kahve atmışım durum tespiti iyiymiş hisleri var ama gelecek feci patlamış

Mügenin kahvesi arkadaşıma da çıkmıştı çok ince detaylar bilmiş ama o da katinasını beğenmez. Şevvale hep katina attım kahvesi için deli gibi bekledim ama hiç açmadı, açtığında da hemen alıp kapatmış sinir olmuştum 35 tl katinaya vermek koyuyor artık

capella79 ile güldük demin. Tellwe'nin 2 günde bir ücretsiz promosyon falına göndermiştim dün. O kadar para verdiklerimden tek harf bilen olmadı. Bu falcıbot bilmiş. Tahmin etmesi de çok kolay ve sık rastlanan bir harf değil. Yani demem o ki; bu falcıların dediklerini çok da şey etmemek lazım....

Ben ona 1 kahve, 1 katine bir de tarot attım. Keisnlikle hisli birisi ama bana her falı değişti hem de absürt derecede. Güvenimi kaybettim 4. falı atmadım. Belki de dedikleri çıkar.Çıkarsa haber veririm.

Ben katina değil de kahvelerini seviyorum çok ince bakıyor ikiside Şevval'i bunca Zaman 1kez yakaladım Müge denk geliyor arada ama çıkıyor ve ben tarif istediğimde bana çok detaylı tariflerle anlatıyor adamın babasına kadar anlattı harfleri geçtim yani :)) ama işte bu ikiside çok zor kahvede yakalamak 35te dediğin gibi pahalı bende vermem :)

Sence kahvede hangisi daha iyi? Ben ikisine de katina attım müge çıkmadı çok da karışık anlatıyor diye sevmiyorum şevval favorilerimden biridir çıkmıştı da ama dediğin gibi mügeyi kahvede çok gördüm yakalaması daha kolay ama şevvali hiç yakalayamadım mail yolu da yetmiyor görüp de açana kadar kapatmış oluyor

Şevval daha iyiydi canım o daha ayrıntı bilmişti hatta beni uyarmıştı ama ben pek dinlemedim dediğini yapsaydım belki dha farklı olurdu ama işte kafacığım sağolsun:)

Mügede detaylandıran biri ama soruya verdiği cevabı çok zor anlıyorum o gerçek.. Bence ikisi de iyi zaten Şevval online olmaz kolay kolay

Kızlar hadicanimsendee fal konusunda ciddi bir yetenekmiş benim haberim yokmuş
Falım şöyleydi;
Merhaba saygı değer hanım efendi,falınız hayırlara çıksın diyerek falınıza baktığım zaman hanım efendi,bey efendi ile ilgili olarak,kapılar sizin yüzünüze tam şekilde kapanmamış.Aralıklı şekilde kalmış.Kapıların aralıklı şekilde kalması hanımefendi, beyefendi ile sizin aranızda yeniden ilişki olacağını veriyor.

Şimdi Suleciğimmm senin spesifik soruna baktım ben. Spesifik sorun üzerine falına baktığımda erkek arkadaşınla sorunlar yaşadığınızı görüyorum. Bu adam sevgisini belli etmeyen, burnundan kıl aldırmayan, her ne kadar özgüvenli gözükse de kendi içerisinde kompleksleri olan bir adam olarak çıkıyor. Canım şimdi bi abin olarak sana söyleyeceğim şu ki biz erkekler çok da akıllı yaratıklar değiliz, bazen bize mantıklı gelen dünyanın en saçma şeyi olabiliyor. Bu yüzden senin yapman gereken biraz kendini geri çekip sessizce beklemen. Sizin aranızda bir sevgi bağı var kesinlikle. Sen her ne kadar bazen umutsuzluğa düşsen de bu adamın senden kopamamış olması bir şeyleri kanıtlar nitelikte.
Ben sizin aranızda bir yol görüyorum.. Bu 4-5 saatlik bir yol sanki, 300 350 km civarı diye hissediyorum. Ben diyeyim anya sen de Konya.
Bu yola rağmen bu adam senden kopmadıysa kopması zor canım bunu bil. Bu adam biraz zor, bu yüzden sen öncelikle şuna karar vermelisin. Uğraşmaya değer mi? Bu sorunun cevabını kendi içinde bulduğunda seni doğru yola götüreceğini görmekteyim. Yolun sonunda sanki bir ceviz ağacının gölgesinde oturuyor ve kuş besliyorsunuz. Oradan da bir derede kayıkla suya bütün negatif bağlarınızı bırakııyorsunuz. Aydınlanıyorsunuz sonrasında.
Bu adam seni yormuş. Adamın seni yorması olmuş. Tarihsel saptama olmaz ise mayıs ayında bir şeyler yoluna girecektir. Bir şeylerin yoluna girmesi olacak aylardan mayısta. Tarihsel bir saptama olur ise mayıs öncesi ya da sonrasına kalması olabilir.
Oldu iyi günler.

kızlarrr selammm.bu kahinvanga herkesemi kısmet bağlılığı yapılmış büyü yapılmış işlem yapılmış diyor???
arkadaşımın aşırı derecede moralini bozmuş. varmı böyle dedikleri?? iki lafından biri kısmet bağlılığıymış

bana da aynısını söyledi. kısmetim kapalı olduğu için eski ilişkimde sorunlar olmuş birden bire bitmiş falan

bana da aynısını söyledi. kısmetim kapalı olduğu için eski ilişkimde sorunlar olmuş birden bire bitmiş falan
ay şaka gibi ya. başka olanlar varsa da yazsın lütfen arkadaşlar gerçekte enteresan serkanın kapıları meryemin aylinin olması olmuşları kahininde büyülerimi klişe şimdi...olurmu olur yani..öff

Bana 2 kere baktı demedi öyle birşey canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…