Binnaz Abla

ay şaka gibi ya. başka olanlar varsa da yazsın lütfen arkadaşlar gerçekte enteresan serkanın kapıları meryemin aylinin olması olmuşları kahininde büyülerimi klişe şimdi...olurmu olur yani..öff
fal sepetindeki alex de bana 9 dk boyunca büyüden bahtsızlıktan basiret bağlılığından bahsedip durdu iade almıştım bunlardan başka tek kelime yoktu

hadicanimsendee bence bir yolun varın ta kendisi. Hepsinden birer parça almış ve garip,ayrıca ilginç bir Byv Puzzle yapmış....Buna bakınca falcı olmanın a-b-c'sini de öğrenmiş olduk:) Eglenceliydi,paylaşıp bize de hoş bir eğlence yaşattığın için çok tesekkürler Şulem

nasıl yaniiiii??????

Ay nerde bu hadicanimsendee ?? Kaça bakıyor? Katina mı su mu baktırdın ? Kahve mi gönderdin? Ay çok süper döktürmüşşş Ben de hemen baktırmalıyım Puanım var biraz, puan geçiyor di mi? İstanbul Kart olur mu ?

ahahahaha falı okumadan atladımm sazan gibi:)))))) süperötesi bir kombinasyon olmuşşş hadicanimsendee tebrikler gerçekten.kulüp aç fanın olayım,cafe aç müşterin olayım falcı ol enayi müşterin olayımmm :))))))

süperötesi bir kombinasyon olmuşşş hadicanimsendee tebrikler gerçekten.kulüp aç fanın olayım,cafe aç müşterin olayım falcı ol enayi müşterin olayımmm :))))))
Waow, kızlar süpersiniz, koptum

Arkadaşlar şimdi telefondan telve derin2013' e baktımda ç.içi görünüyor. Bazı arkadaşlar bir süredir bakmadığını söylemişti acaba geri mi döndü yoksa telefondan baktığım için mi ç.içi görünüyor?

Canim sana cikmismiydi derin ?

Hahaha lütfen orada çingene de var arada gizli ama ben "en"leri alarak ilginç bir combo yaptım evet, eğlendiyseniz ne mutlu capellacığım=)

Hahahah. Canım sende nazar var önce bi 50'lik at da bozalım. Akbil ile bile ödeme alırdım ben İstanbul kart niye geçmesin, kredi kartına bölüyorum bile.

Telefondan bakınca bütün falcılar çevrimiçi gözüküyor.

Hahah sağol canımcım beğenmene sevindim, fal cafe açıyorum beklerim ilişki kapılarınızı açar tarihsel saptamalardan yürür giderim

Yalnız biz bi ara @seka01 ile fal üzerine bir youtube kanalı açmayı düşündük. Falcıların falları tek tek dinleyip yorum yaparak derlemek falan. Ne dersiniz hoş olmaz mı?

arkadaşım rahatlayacak bu durumda ciddi sallamış oluyor çünkü...dahada olan varsa yazsın arkadaşlar
Bana da söyledi cnm, hatta butun falda bundan bahsetmis haha hic inanmam ama yinede soru kisminda merak ettim ne dicek diye. Cvp olarak " cnmm bozmak icin astroloji yolla bakalim neymis' yazmis bukadar rezalet bi kadn görmedm

artık şevvali yakalamak şansıma kaldı canım teşekkür ederim :)

ay şaka gibi ya. başka olanlar varsa da yazsın lütfen arkadaşlar gerçekte enteresan serkanın kapıları meryemin aylinin olması olmuşları kahininde büyülerimi klişe şimdi...olurmu olur yani..öff

ben ona çok fal attım, astroloji dahil hepsinden atmıştım falları çıktı diye ama daha sonra bambaşka bir hesaptan attığım falda aynı lafı dedi. sende kısmet kapalılığı var ben sana okuma yapıcam senin de birşeyler yapman lazım vs diye. o fal da zaten çok özensizdi bir daha atmadım

Ahahahaha koptum hadicanimsende yaa:))) açınvalla. Direk takibe alırım..ya kızlar istanbuldakiler olarak buluşsak ne kadanda süper olur yaa. Hatta diğer şehirlerdende gelenler olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…