- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
fal sepetindeki alex de bana 9 dk boyunca büyüden bahtsızlıktan basiret bağlılığından bahsedip durdu iade almıştım bunlardan başka tek kelime yoktuay şaka gibi ya. başka olanlar varsa da yazsın lütfen arkadaşlar gerçekte enteresan serkanın kapıları meryemin aylinin olması olmuşları kahininde büyülerimi klişe şimdi...olurmu olur yani..öff
Kızlarhadicanimsendee fal konusunda ciddi bir yetenekmiş benim haberim yokmuş
Falım şöyleydi;
Merhaba saygı değer hanım efendi,falınız hayırlara çıksın diyerek falınıza baktığım zaman hanım efendi,bey efendi ile ilgili olarak,kapılar sizin yüzünüze tam şekilde kapanmamış.Aralıklı şekilde kalmış.Kapıların aralıklı şekilde kalması hanımefendi, beyefendi ile sizin aranızda yeniden ilişki olacağını veriyor.
Şimdi Suleciğimmm senin spesifik soruna baktım ben. Spesifik sorun üzerine falına baktığımda erkek arkadaşınla sorunlar yaşadığınızı görüyorum. Bu adam sevgisini belli etmeyen, burnundan kıl aldırmayan, her ne kadar özgüvenli gözükse de kendi içerisinde kompleksleri olan bir adam olarak çıkıyor. Canım şimdi bi abin olarak sana söyleyeceğim şu ki biz erkekler çok da akıllı yaratıklar değiliz, bazen bize mantıklı gelen dünyanın en saçma şeyi olabiliyor. Bu yüzden senin yapman gereken biraz kendini geri çekip sessizce beklemen. Sizin aranızda bir sevgi bağı var kesinlikle. Sen her ne kadar bazen umutsuzluğa düşsen de bu adamın senden kopamamış olması bir şeyleri kanıtlar nitelikte.
Ben sizin aranızda bir yol görüyorum.. Bu 4-5 saatlik bir yol sanki, 300 350 km civarı diye hissediyorum. Ben diyeyim anya sen de Konya.
Bu yola rağmen bu adam senden kopmadıysa kopması zor canım bunu bil. Bu adam biraz zor, bu yüzden sen öncelikle şuna karar vermelisin. Uğraşmaya değer mi? Bu sorunun cevabını kendi içinde bulduğunda seni doğru yola götüreceğini görmekteyim. Yolun sonunda sanki bir ceviz ağacının gölgesinde oturuyor ve kuş besliyorsunuz. Oradan da bir derede kayıkla suya bütün negatif bağlarınızı bırakııyorsunuz. Aydınlanıyorsunuz sonrasında.
Bu adam seni yormuş. Adamın seni yorması olmuş. Tarihsel saptama olmaz ise mayıs ayında bir şeyler yoluna girecektir. Bir şeylerin yoluna girmesi olacak aylardan mayısta. Tarihsel bir saptama olur ise mayıs öncesi ya da sonrasına kalması olabilir.
Oldu iyi günler.
nasıl yaniiiii??????hadicanimsendee bence bir yolun varın ta kendisi. Hepsinden birer parça almış ve garip,ayrıca ilginç bir Byv Puzzle yapmış....Buna bakınca falcı olmanın a-b-c'sini de öğrenmiş olduk:) Eglenceliydi,paylaşıp bize de hoş bir eğlence yaşattığın için çok tesekkürler Şulem
Kızlarhadicanimsendee fal konusunda ciddi bir yetenekmiş benim haberim yokmuş
Falım şöyleydi;
Merhaba saygı değer hanım efendi,falınız hayırlara çıksın diyerek falınıza baktığım zaman hanım efendi,bey efendi ile ilgili olarak,kapılar sizin yüzünüze tam şekilde kapanmamış.Aralıklı şekilde kalmış.Kapıların aralıklı şekilde kalması hanımefendi, beyefendi ile sizin aranızda yeniden ilişki olacağını veriyor.
Şimdi Suleciğimmm senin spesifik soruna baktım ben. Spesifik sorun üzerine falına baktığımda erkek arkadaşınla sorunlar yaşadığınızı görüyorum. Bu adam sevgisini belli etmeyen, burnundan kıl aldırmayan, her ne kadar özgüvenli gözükse de kendi içerisinde kompleksleri olan bir adam olarak çıkıyor. Canım şimdi bi abin olarak sana söyleyeceğim şu ki biz erkekler çok da akıllı yaratıklar değiliz, bazen bize mantıklı gelen dünyanın en saçma şeyi olabiliyor. Bu yüzden senin yapman gereken biraz kendini geri çekip sessizce beklemen. Sizin aranızda bir sevgi bağı var kesinlikle. Sen her ne kadar bazen umutsuzluğa düşsen de bu adamın senden kopamamış olması bir şeyleri kanıtlar nitelikte.
Ben sizin aranızda bir yol görüyorum.. Bu 4-5 saatlik bir yol sanki, 300 350 km civarı diye hissediyorum. Ben diyeyim anya sen de Konya.
Bu yola rağmen bu adam senden kopmadıysa kopması zor canım bunu bil. Bu adam biraz zor, bu yüzden sen öncelikle şuna karar vermelisin. Uğraşmaya değer mi? Bu sorunun cevabını kendi içinde bulduğunda seni doğru yola götüreceğini görmekteyim. Yolun sonunda sanki bir ceviz ağacının gölgesinde oturuyor ve kuş besliyorsunuz. Oradan da bir derede kayıkla suya bütün negatif bağlarınızı bırakııyorsunuz. Aydınlanıyorsunuz sonrasında.
Bu adam seni yormuş. Adamın seni yorması olmuş. Tarihsel saptama olmaz ise mayıs ayında bir şeyler yoluna girecektir. Bir şeylerin yoluna girmesi olacak aylardan mayısta. Tarihsel bir saptama olur ise mayıs öncesi ya da sonrasına kalması olabilir.
Oldu iyi günler.
Ay nerde buhadicanimsendee ?? Kaça bakıyor? Katina mı su mu baktırdın ? Kahve mi gönderdin? Ay çok süper döktürmüşşş Ben de hemen baktırmalıyım Puanım var biraz, puan geçiyor di mi? İstanbul Kart olur mu ?
banada kısmet baglılıgı demiş cnmay şaka gibi ya. başka olanlar varsa da yazsın lütfen arkadaşlar gerçekte enteresan serkanın kapıları meryemin aylinin olması olmuşları kahininde büyülerimi klişe şimdi...olurmu olur yani..öff
arkadaşım rahatlayacak bu durumda ciddi sallamış oluyor çünkü...dahada olan varsa yazsın arkadaşlarbanada kısmet baglılıgı demiş cnm
Ay nerde buhadicanimsendee ?? Kaça bakıyor? Katina mı su mu baktırdın ? Kahve mi gönderdin? Ay çok süper döktürmüşşş Ben de hemen baktırmalıyım Puanım var biraz, puan geçiyor di mi? İstanbul Kart olur mu ?
süperötesi bir kombinasyon olmuşşşhadicanimsendee tebrikler gerçekten.kulüp aç fanın olayım,cafe aç müşterin olayım falcı ol enayi müşterin olayımmm :))))))
aman ben hic takmadım o da takmasın :) hatta attıgıma pişman oldum gereksiz bi faldıarkadaşım rahatlayacak bu durumda ciddi sallamış oluyor çünkü...dahada olan varsa yazsın arkadaşlar
Canim sana cikmismiydi derin ?Arkadaşlar şimdi telefondan telve derin2013' e baktımda ç.içi görünüyor. Bazı arkadaşlar bir süredir bakmadığını söylemişti acaba geri mi döndü yoksa telefondan baktığım için mi ç.içi görünüyor?
hadicanimsendee bence bir yolun varın ta kendisi. Hepsinden birer parça almış ve garip,ayrıca ilginç bir Byv Puzzle yapmış....Buna bakınca falcı olmanın a-b-c'sini de öğrenmiş olduk:) Eglenceliydi,paylaşıp bize de hoş bir eğlence yaşattığın için çok tesekkürler Şulem
Arkadaşlar şimdi telefondan telve derin2013' e baktımda ç.içi görünüyor. Bazı arkadaşlar bir süredir bakmadığını söylemişti acaba geri mi döndü yoksa telefondan baktığım için mi ç.içi görünüyor?
ahahahaha falı okumadan atladımm sazan gibi:)))))) süperötesi bir kombinasyon olmuşşşhadicanimsendee tebrikler gerçekten.kulüp aç fanın olayım,cafe aç müşterin olayım falcı ol enayi müşterin olayımmm :))))))
Bana da söyledi cnm, hatta butun falda bundan bahsetmis haha hic inanmam ama yinede soru kisminda merak ettim ne dicek diye. Cvp olarak " cnmm bozmak icin astroloji yolla bakalim neymis' yazmisarkadaşım rahatlayacak bu durumda ciddi sallamış oluyor çünkü...dahada olan varsa yazsın arkadaşlar
Şevval daha iyiydi canım o daha ayrıntı bilmişti hatta beni uyarmıştı ama ben pek dinlemedim dediğini yapsaydım belki dha farklı olurdu ama işte kafacığım sağolsun:)
Mügede detaylandıran biri ama soruya verdiği cevabı çok zor anlıyorum o gerçek.. Bence ikisi de iyi zaten Şevval online olmaz kolay kolay
ay şaka gibi ya. başka olanlar varsa da yazsın lütfen arkadaşlar gerçekte enteresan serkanın kapıları meryemin aylinin olması olmuşları kahininde büyülerimi klişe şimdi...olurmu olur yani..öff
Hahah sağol canımcım beğenmene sevindim, fal cafe açıyorum beklerim ilişki kapılarınızı açar tarihsel saptamalardan yürür giderim
Yalnız biz bi ara @seka01 ile fal üzerine bir youtube kanalı açmayı düşündük. Falcıların falları tek tek dinleyip yorum yaparak derlemek falan. Ne dersiniz hoş olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?