Binnaz Abla

Merhaba kızlar ben bugun destan adaya tarot baktirdim şuanki durumumu ruh halimi aynen bildi beğendim bakalım dedikleri cikacak mi başka baktiran var mı destan adaya

Fama'nın falı bana çıktı diyen var mı aranızda arkadaşlar. Ben ilk defa katina açtırdım arkadaşlar olumlu da konuştu ama ben çok bir şey anlamadım...

bana da dedı canım hahaha şaka gıbı desene

Kızlar bir şey soracağım, forumda arama yaptığımızda 10 sayfa görüntüleniyor ya sadece, daha eski mesajları okuyamıyor muyuz? Çok saçma değil mi daha fazlasına ve dolayısıyla daha eskilere erişememek =/

Hahahah bu gruptan biri de benim zaten çak
Nasıldı fal? İlkini çözümlemiştik ya bundan memnun kaldın mı?

Ahahahh kaderimiz :))

Fal bu kez güzeldi daha detaylıydı ve daha anlaşılırdı o yüzden daha çok beğendim umarım ki çıkar ama zamanlar konusunda biraz kafası karışıktı mayısta başladı ağustosa kadar saydı hangisi tutarsa

Allah allah. Fama kafamda hep tek bir aydan yürüyor imajı oluşturmuştu oysa kafamda. Öncesi ya da sonrasına kalması olabilir demesi haricinde=)

Asenat'ın katinası bayağı kötüydü bende. Tek bir cümle üzerinde evirip çevirip dolaştırmıştı falı. İnsan aynı lafı kaç kez tekrar edebilirin yaşam bulmuş hâliydi benim için. Ancak @seka01 'nın falları cidden iyiydi bildiği detaylar açısından, acaba bir şans daha verip iskambil mi atsam diyorum ama kadın meşgul, bir de sanırım puanı düştüğü için fiyatı da azaldı ya, çakallık yapıp katinayı açıyor iskambil kapalı 2dir baktığımda. Hoş meşgul zaten, son fallardan yıldız alır fiyatı yine tavan yapar ben de merakımı gidermeye gerek duymam. =)

Allah allah. Fama kafamda hep tek bir aydan yürüyor imajı oluşturmuştu oysa kafamda. Öncesi ya da sonrasına kalması olabilir demesi haricinde=)

Ay aynen işte tarihsel sapma olmazsa haziran olursa mayıs haziran temmuz ağustos demiş

Bu arada Asenat biliyosun en sevdiğim isim ama atacaksan bi daha bence iskambil atma..ama enerjim hiç tutmadı diyosan hiç atma tutanlara at parana yazık bence canım

Hahah tarz değiştirmiş Fama desene.
Ben Asenat'a şubatta falan baktırmıştım sanırım. Geçen @seka01 ya da dinlettim o da beğenmedi. Cidden sanki ona bakan Asenat farklı bana bakan bambaşka biri gibi. Sadece tek bir cümle söylemiş bütün fal boyunca. Enerjim tutmadı sanırım gerçekten. Hani iskambil mi denesem bir şans daha verip dedim ama doğru diyorsun belki de şans vermeye de gerek yoktur belli ki olmamış bir şeyler=)

Ona iskambili aksam at ben cozdum onu iskambili aksam aciyor ama senin enerjin uymamis zorlama bende nesibede oyle olmustum zorladim olmadi sonra vazgectim

Banada fama ekim ayı dedi.Ama tarihsel bir sapma olursa ekimden önce yada sonra dedi.

Bayanlar, yaklasik 2 ay once yogun bir sekilde fal baktirmisligim var....aradan zaman gecdiginden dolayi ve bazi olaylar yasandigindan dolayi sizinle fal macerami paylasmak istedim....
Bahar Ozmen: Olaylar oldu ama abartidligi gibi degildi, tarih olarak yaklasik dogruydu. ama biraz genel konustu. Ani degerlendirmesinde bazi abartmalar vardi ama cogunun dogruluk payi vardi
Mert Gokturk: Genel olarak daha cok kartlari okudugnu dusunuyorum, hicleriyle yogurmuyor. Ama bazi tesbitleri beni sasirtti. dogruydu.
Ece Gulen: Benim kisiligimle ilgili tesbitleri dogru degildi. beni cok sasirttan, donup baktigimda aa olmus diyebilecegim seyler yok.
Elif Hanzade: Gecmisle ve anla ilgili bazi gercekten beni sasirtan tespitleri vardi. Cok spesifik bir soru sormustum, ona da yanit verdi. Gecikmeli olucak dedi. Gosterdigi sebepler dogru deildi ama gercekden gecikmeli oldu. Onun disinda benim de hislerimin guclu oldugnu soyledi ve gercekten aklima gelen basima gelir bir insanim :)). bilmiyorum bunu mu kasteddi. Yeni gerceklerle yuzleseceksin dedi, (spesifik olarak bahsetti), gercekden oldu ama bahsettigi kadar cok cok sasirmadim ama sasirdim :). Son olarak verdigi tarih yaklasik 1-2 hafta sarkdi ama oldu :). hisleri guclu bir kadin vallai. baktirmak lazim bence

Serra Gungoren: Kartlari guzel okudugunu dusunuyorum. Hislerini ne kadar katmis onu anlayamadim. Ama tesbitleri ve yakin gelecekle ilgili soyledikleri dogru cikdi, o yuzden hakkini yiyemem. uzun vade icin soyledikleri icin hala beklemedeyim. Verdigi tavsiyelere uydum, ve iyi ki uymusum dedim. Genel olarak begendim ve durust biri oldugnu dusunuyorum.

Ceren Esemen: Tesbitler cok yerinde. gelecekle ilgili tarih tam tuttu. biraz kisa yazmisti, daha cok kartlari yorumladigni dusunuyorum, hisleri kuvvetli birine benzemiyo. genel olarak begendim ama super deil.

Marzuka Yavuz: Biraz bastan savma yaziyor, fazla yazim hatasi var. bir de cok fazla ayni seyi tekrar ediyor. bir tek beni sasirtan nisandan sonra tasinacaksin dedi....su an oyle bir durum var...bir de kimsenin soylemedigi bir detat daha vermisdi anla ilgili. o yuzden kendisini takdir etmistim:)

Muge Aydin: burclardan yola cikarak ve de sectigim kartladan yola cikarak guzel bir degerlendirme yaptigni dusunuyorum. sesli bir yorumdu, ve duraksamadan akici bir sekilde anlatti. guzel detaylar verdi. gercekci anlatti, soyledikleri gercekden mantikli geldi. hersey hemen hoop mukemmel olucak demedi. kartlar neyse onu anlattigni dusunuyorum, pembe bir tablo cizmedi. begendim :)

Huma Bal: bazi soyledikleri mantikli geli, yakin gelecekle ilgili soyledigi bazi seyler dogru cikti. uzun vade icin soyledikleri insallah hepsi olmaz ...:) bazilari olsun istiyorum ama kismet artik...

Kemal Devrim: Cok pozitif konustu. soyledigi hersey o kadar guzeldi ki hepsinin olma ihtimali yok. temelde tek birsey gerceklesti....verdigi tarih de yaklasik dogruydu.

Bilge Ozdogru: Durust birine benziyo. saptirmadan, pembe tablo cizmeden ne ise o anlatti. biraz karmasik anlatti, aklim karisti biraz. konusurken biraz daha toparlayabilse guzel bir fal olurdu bence.

Elani Soylu (kahve fali): beni anlatirken oyle detaylar verdi ki duygusallastim, valla gozlerim yasardi. en yakin arkadasim yanimdaydi fali okurken, seni daha guzel anlatamazdi dedi....gelecekle ilgili soyledigi seylerin bir kismi cikti. hepsi degil. yine de hislerinin guclu oldugna inaniyorum

Yagmur Tekin (kahve fali): biraz genel konustu ve abartili buldum soylediklerni. ama hakkini yemek istemem bir iki soyledigi sey cikti.

bayagi para dokmusum su iki ayda....daha birkac tane var 2-3 hafta once baktirdigim....onlari da yasadikca anlatirim sizlere:)

Aslinda Huma Bal ile ilgili bir sorum var...soyledikleri cikan cikmayan eminim vardir. yani herkesin her soyledigi olucak die bisey yok ama bu hatun hep mesgul ve yakalamak cok zor. burdan baktigi kisilerin fal baktirmak icin geri dondugnu ve genel olarak iyi bir falci oldugnu soyleyebilir miyiz? siz ne dusunuyorsunuz?

Ona iskambili aksam at ben cozdum onu iskambili aksam aciyor ama senin enerjin uymamis zorlama bende nesibede oyle olmustum zorladim olmadi sonra vazgectim

Öyle mi diyosun? Ben de 2.kez deneyip denememek arasında kaldım açıkcası. Enerji uymaması olabilir ama bir şans daha vermeli mi bilemedim=)

hümaya eğer ilk defa attıysan evet çok güzel çok özenli bakar, ilk fallarında dediklerini aynen yaşadım ama sonradan samimiyet girince çok pembeye bağlamaya başladı son falları çıkmadı bu yüzden ama yine de severim hümayı, bana çok önemli bir şeyi söyleyen nadir kişilerden olmuştu

Burda yazıklarından benim sadece Müge kahvesinde de katinasında da beğendiğim ama kahvesi çıkıyor bana.. Kemal'in ilk falı çıktı ikinci tamamen patladı.. Ceren esemen kahve olarak baktırdım iptal ettim katina da atmıştım onu da iptal ettirmiştim anlarsın burdan.. Yağmur fena değildi Zaman vermedi hala olmadı..
Hüma da tırt çıktı bir gram aaa haklıymış dediğim şey olmadı geleceği de çıkmadı geçmişide o yüzden hiç önemsemiyorum..

Gerisi bir işe yaramıyor çıkanı olmadı hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…