Binnaz Abla

Kızlar acil yardımcı olacak biri var mıı? Telwwede 20 kredim var kime yollamalıyım sizce acil yardımcı olun lütfen :)

kızlar binnazda puanım var kahve veya tarot katina iskambil kimleri önerirsiniz pembeci olmayan

Kızlar yalvarıyorum Kadıköy'de Erdoğan genelde yer verır Oray'a gelirdı telını Bilen varmıı

Bana birini önerin ya lütfen boşuna para yüklemiş oldum birine söyleyinde atayım :)) Geysuya dert yorumu atayım mı ahahaha :)) Ne yapsam kızlar
Valla yanlış yönlendirmek istemem enerji tutmayabilir ama 20 TL cliviaxx katına olabilir. Geysu eskiden 20 TL idi iyi de bakıyor şimdi zamlanmış galiba.

Fal baya bir karışıktı çok yorumlayacak şey vardı bence oyüzden iptal etti :)))

Olabilir valla bilemedim çingenenin iade ettiğini duymadım çok, fikir yürütemedim. Belki bakamayacağını düşünmüştür dediğin gibi ama moralini bozma, falcılar durduk yere iade ediyorlar bazı bazı anlayamıyorum.

Selam kızlar,
Bu Hüma Bal ın sayfasında yapılan yorumları gördümde baya şaşırdım; hepsi yok çıktı ikinci kez geliyorum filan. Bana laylaylom masal anlatır gibi anlatmıştı, ne bir nokta atışı vardı ne birşey; zaten dediklerinin tam tersi çıktı, resmen masal anlattı yani . Diyorum ki bence biz kadınlar klübü forumcuları olarak bizde bir cenabetlik var. Kadının sayfası hayran dolu yani.

Ben seviyodum onu, anlık durumlarda gerçekten başarılı buluyordum ama o da Sezgi gibi nedense pembeye bağlıyor. Asla dedikleri çıkmadı ve asla 35 tl etmez. Benim ona son falımdan sonra kendisinden feci soğudum. Atmam... Burada yazmıştım meseleyi. Adamın biriyle konuştuk 2 hafta kadar, Hüma'ya sordum bu adamla görüşeyim mi diye? O da gerçekten çok şeyi bildi adam hakkında. Direkt evli demedi ama bu adam senden birşey saklıyor, evlenmiş boşanmış olabilir, nişan atmış olabilir, ciddi giden bir ilişkisi ters dönmüş dedi. Ben yakaladım evli. Hüma'ya dedim adam evli çıktı. Bana demez mi, adam sana duygularında samimi, adam sana yansıttığından da mali gücü kuvvetli (evet zengindi epey), hanesinde boşanma var, seni gerçekten mutlu ve rahat ettirmek istiyor vs vs. Dedim adamın hanesinde nasıl boşanma var minicik bebekleri olmuş. Ya tabi gencecik kızsın böyle maceralara girmeni istemem, kendini yıpratmanı istemem ama adam samimi boşanacak. Ne boşanması adam karısıyla fotolar paylaşıyor Hem eski sevgilim hem de bu adam bana aşkla adım atacakmış da bilmem neymiş. Adamı öyle bir tepeledim ki ne aşkla gelmesi Allah'ın selamını veremedi bir daha. Hüma'dan soğuma sebebim hangi erkeği sorarsan sor o erkek hep aşık bize Bir de ahlak anlayışı kalmamış bu kadının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…