Binnaz Abla

Al benden de o kadar sonuna kadar katılıyorum bu kadında hiç bişi yok bence Nası bu kadar pahalı çözemedim beni resmen depresyona sokmuştu yatıp kalktığı biri var falan diye yok arkadaş hiçbiri çıkmadı dediği tek kelime çıkmadı ne verdiği Zaman ne de söyledikleri masal anlatmış yazmış çizmiş Elif ışıkta öyleydi cinsel bişiler yaşıyo diye adama sordum yemin ediyor kimseye elimi bile sürmedim saçmalama diye yani bir de ilk katinamdı hayatımda Hüma ama batırdı bi daha yakınından uzağından geçmem yani sayfa yorumlarında çıktı diyenler Nası çıktı keşke gelip anlatsalar..

_Makaron_ haklı kimi sorsak aşık zaten herkes aşık bayılıyor bize ama hala fal içinde yalnızız pehhhh saçmalık yine sinirlendim

Facebook

Ben de cok sasirdim yorumlari gorunce. Kimisi usenmemis uzun uzun yazmis. Bir de surekli mesgul.
Acaba binnazabla nin yorum kismini secip secip mi koyuyolar? Anlamadim. Cikmayan da cok var

Benim ex hakkında da cinsellik yaşıyo geçici şeyler demişti ama 100 tane kızla görüşür inanırım çapkındır ama asla cinselliğe dayanmaz eminim. Eminim yanii... Hüma başka arkadaşlara da aynını demiş.

35tl hala değişik yani... Valla gelip anlatsınlar ya neresi çıkıyor bunun falının bence tamamen saçma falları..

Hüma bende kart yorumu yapmış. Herhangi bir otomatik siteden de bedavaya bu yorumu alırmışım. Patlayalı 1 yıl olmuş...

Bi de Selma Aydin dan bahsetmeyi unuttum. Yani fal baktirdigim kisiler arasinda kesin ve net bir sekilde cok kotuydu diyebilecegim bir tek o var. cok asiri atmis. Uydurup uydurup yazmis. Bi de sonuna yildiz puanlamasi yaparmisin yazmisti. Yildiz puan kaygisi olan biri bence. Hic samimi bulmadim. Gercekten 3 yildizi hic hak etmiyo.

35tl hala değişik yani... Valla gelip anlatsınlar ya neresi çıkıyor bunun falının bence tamamen saçma falları..

tabi enerji meselesi de var ama ilk falları tamamen çıkmıştı onun bana. ve benim için çok ciddi bir olayı bana söyleyen 2 kişiden biriydi ne salladı be demiştim 2 hafta sonra gerçeği öğrenene kadar. ama sonraki falları çok pembeye bağladı, her sorduğumu kaderin bu senin demeye başladı onlar feci patladı. 35 tl etmez ama bana yine de bir çok yorumcudan iyi gelmişti o

selma aydın bana senin evli bir adamla ilişkin var, bu adam boşanacak falan demişti. ilk anda iade aldığım ender kişilerdendir hani at da biraz destekli at öğrenci adamı sorgulatmıştı bana evli mi bu diye

Sana soyledigi onemli sey spesifik bisey miydi yoksa genel miydi?

Acaba sonradan mı bozuldu bu kadının falları inan beni bildiğin depresyona sokmuştu ve ben ilk katinam deyince sana çok detaylı bakıcam demişti ama hiçbir şey olmadı bir daha da baktırmadım güvenim acayip sarsılmıştı ona..senin çıkana göre enerji meselesi olduğu kesin canım ama yine de 35eden bir falcı değil dediğimiz gibi..

Onu falcı yerine bile koymaya gerek yok zaten direk iptal ettirdiğim bir falcıdır o saçma sapan bi de kendinden emin yazar tırt yani

aynen canım benim fikrime göre hiçbir falcı 30un üstünü hak etmiyor hatta değil sadece hüma.. moralini bozmasını çok iyi anlıyorum benim de aynı şekilde moralimi çok bozmuştu ama çıkmıştı neyseki senin çıkmamış, ilk faldan patladıysa zaten en mantıklısı bir daha hiç baktırmamak. şöyle bir şey de var, katina bazen direk cevap veriyor ama enerjin düşmüştür, aklın başka yerdedir vs o zaman cidden saçmalayıp moralini bozuyor. hüma sanırım artık sürekli geldiğini görünce olaya samimiyet girdiği için biraz savsaklıyor. ben dün başka hesaptan atıcam diye yanlışıkla kendi hesabımdan attım aylar sonra ona. sanırım burayı okuyor çünkü dünkü falı savsak gelmedi bana daha özenliydi o son zamanlardaki pembeliklerine göre. bunu binnazdaki çoğu falcıda farkettim, normalde bana gonca polatın da falları çıkmıştı ama kadına son zamanlarda o kadar çok gittim ki iyice abla muhabbetine döndü, amaan boşver modundaydı daha çok. ona da en azından çook uzun bir süre atmayı düşünmüyorum mesela. falcılarla samimi olmaya gelmiyor falı bırakıp akıl vermeye dertleşmeye başlıyorlar bir yerden sonra..

Kesinlikle canım öyle benim de Hülya'yla öyle olmuştu ben severim kendisini bana çok desteği oldu ama sonradan akıl verme olayı oldu Bayadır baktırmıyorum. Ben mügeyi kahvede seviyorum açıkcası hatta biraz önce bi baktım online yine attım. Araya ne kadar samimiyet girse de fincanda gördüklerini yorumluyor bana hep verdiği süre hala gelmedi ama benim aklıma takılanlar vardı yine attım o yüzden şimdi Nasıl görecek süreci bakalım ne diyecek ama olumlu da olsa olumsuzda bana söyleyen nadir isimlerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…