Binnaz Abla

Facebook

Ben de cok sasirdim yorumlari gorunce. Kimisi usenmemis uzun uzun yazmis. Bir de surekli mesgul.
Acaba binnazabla nin yorum kismini secip secip mi koyuyolar? Anlamadim. Cikmayan da cok var
Valla herşey beklenir, çok saçma çünkü 35 tl ve sürekli meşgul. Anladığım kadarıyla bırada ki herhangi birimize çıkmamış doğru dürüst

Ayy güldürdün beni kız, falcı dedi diye mi sordun adam:))

Kizlar inanmiycaksiniz Telwee den Selenaya fal atmistim. Neredeyse iki aydir bekliyorum siradayim. Yaninoyle oldugnu dusunmustum. Falim iptal olmus ben hicbisey yapmadan. Geri iade edildi yaziyo halbuki ben onu gunlerdir bekliyor

Ayyy çpk kötü ya, bunlarda Allah korkusu yok bazı falcılarda saf bir insan olsa yanlış yönlendirmiş olacak işte düşünün. Çok kızdım valla

Katina atmistim ben cogunlukla gelecege yonelik seyler soylemis durumdada iyiydi vivianleigh daha once cikmis

Valla öyle yaptım yemin bile ettirdim Kuran çarpsın dedi

Onu ben de yaptım. Yüzyüze geldiğimizde dedim, yemin ederim ki öyle birşey yapmadım dedi. Yalan yere yemin etme dedim. Vallahi yapmadıımmm ühühü moduna girdi. Nerden uyduruyorsun dedi. Falcı söyledi dedim. Hay ben o falcının .... benim başımı niye yakıyor dedi

Bisey sorucam Huma Bal 35 tl mi cikiyo sizde? Ben de butun fiyatlar euro olarak cikiyo ve huma bal 27.99 euro....

Bende " baktırdığım 2 kart + 7 kahve falına göre zaten sapma olmazsa Haziran ayında seve seve gelecekmişsin. Beklemek çok sıkıcı kaldır o lanet olasıca poptişini de kalk gel. Zaten kös kös de oturuyormuşsun üstünde. Bir halt karıştırdığında yokmuş mıymıntı" diye bir mesaj atayım bari adama.

Ahahahahah ben öyle demedim allahtan bilirim ben dedim

mügeye de hep katina attım çorba gibi oluyordu falları anlamak için 4-5 kere dinliyordum çıkmadı bana diye hatırlıyorum o yüzden atmadım bir daha. ben önceleri hep kart falı baktırırdım kahveye yeni yeni başladım ama gerçekten hisleri olanlar kahvede baya döktürüyormuş. mügenin kahvesi aklımda çünkü kahvesinin çıktığını gördüklerim oldu onu da yazıyım kenara :)

Bisey sorucam Huma Bal 35 tl mi cikiyo sizde? Ben de butun fiyatlar euro olarak cikiyo ve huma bal 27.99 euro....
27,99 eur mu diyorsun? Gerçekten mi??? Ya o para verilir mi bacım yaaaa???? Bugünkü eur alış kuru 3.1975
27,99 x 3,1975: 89,50 TL yapıyor. Şaka mı

27,99 eur mu diyorsun? Gerçekten mi??? Ya o para verilir mi bacım yaaaa???? Bugünkü eur alış kuru 3.1975
Binnazabla sitesinin turkiye disindakilere de farkli bir fiyat uygulamasi yaptigni boylece ogrenmis olduk.....IP adresinden mi algiliyo nasil oluyo da bana fiyatlar farkli cikiyo anlamadim

Anaaa ben onu yanlış görmüşüm ya kız

Benim tarayıcım farklı bende de € olarak çıkıyor ama toplamda 35e geliyor denemiştim bir kez öyle olmuştu 27.99 nedir ya baktım bende şimdi harbiden Öyle gözüküyor bence siteye şikayet et bunu DML1234 ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…