- 4 Ekim 2015
- 346
- 521
- 53
- 38
Valla herşey beklenir, çok saçma çünkü 35 tl ve sürekli meşgul. Anladığım kadarıyla bırada ki herhangi birimize çıkmamış doğru dürüst
Ben de cok sasirdim yorumlari gorunce. Kimisi usenmemis uzun uzun yazmis. Bir de surekli mesgul.
Acaba binnazabla nin yorum kismini secip secip mi koyuyolar? Anlamadim. Cikmayan da cok var
Ayy güldürdün beni kız, falcı dedi diye mi sordun adam:))Al benden de o kadar sonuna kadar katılıyorum bu kadında hiç bişi yok bence Nası bu kadar pahalı çözemedim beni resmen depresyona sokmuştu yatıp kalktığı biri var falan diye yok arkadaş hiçbiri çıkmadı dediği tek kelime çıkmadı ne verdiği Zaman ne de söyledikleri masal anlatmış yazmış çizmiş Elif ışıkta öyleydi cinsel bişiler yaşıyo diye adama sordum yemin ediyor kimseye elimi bile sürmedim saçmalama diye yani bir de ilk katinamdı hayatımda Hüma ama batırdı bi daha yakınından uzağından geçmem yani sayfa yorumlarında çıktı diyenler Nası çıktı keşke gelip anlatsalar..
_Makaron_ haklı kimi sorsak aşık zaten herkes aşık bayılıyor bize ama hala fal içinde yalnızız pehhhh saçmalık yine sinirlendim
Ayyy çpk kötü ya, bunlarda Allah korkusu yok bazı falcılarda saf bir insan olsa yanlış yönlendirmiş olacak işte düşünün. Çok kızdım vallaBen seviyodum onu, anlık durumlarda gerçekten başarılı buluyordum ama o da Sezgi gibi nedense pembeye bağlıyor. Asla dedikleri çıkmadı ve asla 35 tl etmez. Benim ona son falımdan sonra kendisinden feci soğudum. Atmam... Burada yazmıştım meseleyi. Adamın biriyle konuştuk 2 hafta kadar, Hüma'ya sordum bu adamla görüşeyim mi diye? O da gerçekten çok şeyi bildi adam hakkında. Direkt evli demedi ama bu adam senden birşey saklıyor, evlenmiş boşanmış olabilir, nişan atmış olabilir, ciddi giden bir ilişkisi ters dönmüş dedi. Ben yakaladım evli. Hüma'ya dedim adam evli çıktı. Bana demez mi, adam sana duygularında samimi, adam sana yansıttığından da mali gücü kuvvetli (evet zengindi epey), hanesinde boşanma var, seni gerçekten mutlu ve rahat ettirmek istiyor vs vs. Dedim adamın hanesinde nasıl boşanma var minicik bebekleri olmuş. Ya tabi gencecik kızsın böyle maceralara girmeni istemem, kendini yıpratmanı istemem ama adam samimi boşanacak. Ne boşanması adam karısıyla fotolar paylaşıyorHem eski sevgilim hem de bu adam bana aşkla adım atacakmış da bilmem neymiş. Adamı öyle bir tepeledim ki ne aşkla gelmesi Allah'ın selamını veremedi bir daha. Hüma'dan soğuma sebebim hangi erkeği sorarsan sor o erkek hep aşık bize Bir de ahlak anlayışı kalmamış bu kadının.
Ayy güldürdün beni kız, falcı dedi diye mi sordun adam:))
Aynen öyle canım. Ben de artık atmıyorum, olayı bilip bilmemesi değil tavrı sinirlerimi bozdu.Ayyy çpk kötü ya, bunlarda Allah korkusu yok bazı falcılarda saf bir insan olsa yanlış yönlendirmiş olacak işte düşünün. Çok kızdım valla
Kizlar sedef celik binnazda baktiran var mi
Valla öyle yaptım yemin bile ettirdim Kuran çarpsın dedi
Kizlar sedef celik binnazda baktiran var mi
Bisey sorucam Huma Bal 35 tl mi cikiyo sizde? Ben de butun fiyatlar euro olarak cikiyo ve huma bal 27.99 euro....Ben seviyodum onu, anlık durumlarda gerçekten başarılı buluyordum ama o da Sezgi gibi nedense pembeye bağlıyor. Asla dedikleri çıkmadı ve asla 35 tl etmez. Benim ona son falımdan sonra kendisinden feci soğudum. Atmam... Burada yazmıştım meseleyi. Adamın biriyle konuştuk 2 hafta kadar, Hüma'ya sordum bu adamla görüşeyim mi diye? O da gerçekten çok şeyi bildi adam hakkında. Direkt evli demedi ama bu adam senden birşey saklıyor, evlenmiş boşanmış olabilir, nişan atmış olabilir, ciddi giden bir ilişkisi ters dönmüş dedi. Ben yakaladım evli. Hüma'ya dedim adam evli çıktı. Bana demez mi, adam sana duygularında samimi, adam sana yansıttığından da mali gücü kuvvetli (evet zengindi epey), hanesinde boşanma var, seni gerçekten mutlu ve rahat ettirmek istiyor vs vs. Dedim adamın hanesinde nasıl boşanma var minicik bebekleri olmuş. Ya tabi gencecik kızsın böyle maceralara girmeni istemem, kendini yıpratmanı istemem ama adam samimi boşanacak. Ne boşanması adam karısıyla fotolar paylaşıyorHem eski sevgilim hem de bu adam bana aşkla adım atacakmış da bilmem neymiş. Adamı öyle bir tepeledim ki ne aşkla gelmesi Allah'ın selamını veremedi bir daha. Hüma'dan soğuma sebebim hangi erkeği sorarsan sor o erkek hep aşık bize Bir de ahlak anlayışı kalmamış bu kadının.
Bisey sorucam Huma Bal 35 tl mi cikiyo sizde? Ben de butun fiyatlar euro olarak cikiyo ve huma bal 27.99 euro....
Onu ben de yaptım. Yüzyüze geldiğimizde dedim, yemin ederim ki öyle birşey yapmadım dedi. Yalan yere yemin etme dedim. Vallahi yapmadıımmm ühühü moduna girdi. Nerden uyduruyorsun dedi. Falcı söyledi dedim. Hay ben o falcının .... benim başımı niye yakıyor dedi
Kesinlikle canım öyle benim de Hülya'yla öyle olmuştu ben severim kendisini bana çok desteği oldu ama sonradan akıl verme olayı oldu Bayadır baktırmıyorum. Ben mügeyi kahvede seviyorum açıkcası hatta biraz önce bi baktım online yine attım. Araya ne kadar samimiyet girse de fincanda gördüklerini yorumluyor bana hep verdiği süre hala gelmedi ama benim aklıma takılanlar vardı yine attım o yüzden şimdi Nasıl görecek süreci bakalım ne diyecek ama olumlu da olsa olumsuzda bana söyleyen nadir isimlerden..
27,99 eur mu diyorsun? Gerçekten mi??? Ya o para verilir mi bacım yaaaa???? Bugünkü eur alış kuru 3.1975Bisey sorucam Huma Bal 35 tl mi cikiyo sizde? Ben de butun fiyatlar euro olarak cikiyo ve huma bal 27.99 euro....
Binnazabla sitesinin turkiye disindakilere de farkli bir fiyat uygulamasi yaptigni boylece ogrenmis olduk.....IP adresinden mi algiliyo nasil oluyo da bana fiyatlar farkli cikiyo anlamadim27,99 eur mu diyorsun? Gerçekten mi??? Ya o para verilir mi bacım yaaaa???? Bugünkü eur alış kuru 3.1975
27,99 x 3,1975: 89,50 TL yapıyor. Şaka mı
27,99 eur mu diyorsun? Gerçekten mi??? Ya o para verilir mi bacım yaaaa???? Bugünkü eur alış kuru 3.1975
27,99 x 3,1975: 89,50 TL yapıyor. Şaka mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?