Binnaz Abla

Binnazabla sitesinin turkiye disindakilere de farkli bir fiyat uygulamasi yaptigni boylece ogrenmis olduk.....IP adresinden mi algiliyo nasil oluyo da bana fiyatlar farkli cikiyo anlamadim
iyi ki konusu gecmis ve fark etmisim. Kesinlikle sorucam. Fark cok fazla ....

ben şimdi kahve sonucumu bekliyorum

kızlarr slm.dün serkana fal atmıştım .bu adam ne kadar dobra:)herkese mi böyle billmiyorum ama.o kadar çok baktrıdım ki adama artık tüm konuyu biliyor:)benimkinin tavırlarından yakındım bana verdiği cvpta.biz erkeler böyle ayrıntılı düşünmüyoruz.siz hanımfendiler detayına kadar inceliyorsunuz.ben beyefendiyi anlıyorum ve hak veriyorum demişş.
bende, o zaman ikinizinde Allah cezasını versin yazıcam şimdi:):)

Çay içiyordum son cümleye yarıldım çayı püskürttüm :)))))

Ahahahahhhaha yerlerdeyim Allah ta seni güldürsün

Cliviaxx vencaremosda zevkine duskun tekisiye odaklanamiyorseninle olursa yolun onu nereye gidecegini dusunuyor.Kendini degistirmekten korkmus.Sana karsi bos degil duygusu var.Bu iki hatunun da tespitleri dogru ve gercekci.Bir kadina baglanmak o.un kafasinda yoj.Hele venceramos benimkinin ev mekan xegisikligi yasadigini bunun benim gozumu korkuttugunu soyledi dogru benimki tasindi.Bu adam gelecek amagec adimlarla gelecek dedi.

mERHABA,
sEZGİ CANDANI çok merak ediyorum.hiç düşüremedim.Baktıran var mı?dedikleri gibi mi?
ben çünkü birçok kişinin burda fazlaca şişirldiğini düşünüyorum.Yorumlara bakıyorum fal baktırıyorum millet ayılmış bayılmış...yorum bir geliyor..fosss

beklentiyle gitmemek lazım kahin değil kimse canım sadece bazı insanların enerjisi bazılarıyla çok iyi tutuyor. sezgi anda çok iyidir ama gelecek çıkmaz..

teşekkürler....

Binnazda çok yoğun baktırdım bende müsait bir anda toparlayacağım hepsini...nerdeyse hepsine baktırdım ama dediğim gibi sezgi candan hiç kısmet olmadı.iyi çok üzülmeyeyim bari..

Kizlar inanmiycaksiniz Telwee den Selenaya fal atmistim. Neredeyse iki aydir bekliyorum siradayim. Yaninoyle oldugnu dusunmustum. Falim iptal olmus ben hicbisey yapmadan. Geri iade edildi yaziyo halbuki ben onu gunlerdir bekliyor
Kız
ahahaha yalan yere yemin etme

Cok guldum yaaaa

Artik online fali birakip ozel fala mi gecsem.karsiyakada mujgan cafede tulin nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…