Binnazabla sitesinin turkiye disindakilere de farkli bir fiyat uygulamasi yaptigni boylece ogrenmis olduk.....IP adresinden mi algiliyo nasil oluyo da bana fiyatlar farkli cikiyo anlamadim
iyi ki konusu gecmis ve fark etmisim. Kesinlikle sorucam. Fark cok fazla ....Anaaa ben onu yanlış görmüşüm ya kız
Benim tarayıcım farklı bende de € olarak çıkıyor ama toplamda 35e geliyor denemiştim bir kez öyle olmuştu 27.99 nedir ya baktım bende şimdi harbiden Öyle gözüküyor bence siteye şikayet et bunuDML1234 ayıp
mügeye de hep katina attım çorba gibi oluyordu falları anlamak için 4-5 kere dinliyordum çıkmadı bana diye hatırlıyorum o yüzden atmadım bir daha. ben önceleri hep kart falı baktırırdım kahveye yeni yeni başladım ama gerçekten hisleri olanlar kahvede baya döktürüyormuş. mügenin kahvesi aklımda çünkü kahvesinin çıktığını gördüklerim oldu onu da yazıyım kenara :)
hadi bakalım... Hayırlı haberler inşallah.ben şimdi kahve sonucumu bekliyorum
kızlarr slm.dün serkana fal atmıştım .bu adam ne kadar dobra:)herkese mi böyle billmiyorum ama.o kadar çok baktrıdım ki adama artık tüm konuyu biliyor:)benimkinin tavırlarından yakındım bana verdiği cvpta.biz erkeler böyle ayrıntılı düşünmüyoruz.siz hanımfendiler detayına kadar inceliyorsunuz.ben beyefendiyi anlıyorum ve hak veriyorum demişş.
bende, o zaman ikinizinde Allah cezasını versin yazıcam şimdi:):)
kızlarr slm.dün serkana fal atmıştım .bu adam ne kadar dobra:)herkese mi böyle billmiyorum ama.o kadar çok baktrıdım ki adama artık tüm konuyu biliyor:)benimkinin tavırlarından yakındım bana verdiği cvpta.biz erkeler böyle ayrıntılı düşünmüyoruz.siz hanımfendiler detayına kadar inceliyorsunuz.ben beyefendiyi anlıyorum ve hak veriyorum demişş.
hadi bakalım... Hayırlı haberler inşallah.
Ayy hepimizi güldürsün inşallah:)Ahahahahhhaha yerlerdeyim Allah ta seni güldürsün
bence ikiside hakediyor son cümleyi:):)Çay içiyordum son cümleye yarıldım çayı püskürttüm :)))))
mERHABA,
sEZGİ CANDANI çok merak ediyorum.hiç düşüremedim.Baktıran var mı?dedikleri gibi mi?
ben çünkü birçok kişinin burda fazlaca şişirldiğini düşünüyorum.Yorumlara bakıyorum fal baktırıyorum millet ayılmış bayılmış...yorum bir geliyor..fosss
KızKizlar inanmiycaksiniz Telwee den Selenaya fal atmistim. Neredeyse iki aydir bekliyorum siradayim. Yaninoyle oldugnu dusunmustum. Falim iptal olmus ben hicbisey yapmadan. Geri iade edildi yaziyo halbuki ben onu gunlerdir bekliyor
ahahaha yalan yere yemin etmeOnu ben de yaptım. Yüzyüze geldiğimizde dedim, yemin ederim ki öyle birşey yapmadım dedi. Yalan yere yemin etme dedim. Vallahi yapmadıımmm ühühü moduna girdi. Nerden uyduruyorsun dedi. Falcı söyledi dedim. Hay ben o falcının .... benim başımı niye yakıyor dedi
Çok güldüm ya:))Kız
ahahaha yalan yere yemin etme
Cok guldum yaaaakızlarr slm.dün serkana fal atmıştım .bu adam ne kadar dobra:)herkese mi böyle billmiyorum ama.o kadar çok baktrıdım ki adama artık tüm konuyu biliyor:)benimkinin tavırlarından yakındım bana verdiği cvpta.biz erkeler böyle ayrıntılı düşünmüyoruz.siz hanımfendiler detayına kadar inceliyorsunuz.ben beyefendiyi anlıyorum ve hak veriyorum demişş.
iskambilde şans ver katina enerjin uyuşmamıştır. iskambili ucuzda :))Öyle mi diyosun? Ben de 2.kez deneyip denememek arasında kaldım açıkcası. Enerji uymaması olabilir ama bir şans daha vermeli mi bilemedim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?